Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar bu gırafikler nereden siliniyor bilen varmı kaç gündür mesaj yollayamıyorum çoklu alıntı yapamıyorum yine yolluyamıyorum

kızlar slmmmmmmmm
çok yrgunum slmmmmm diyip kaçacağım

gato.gif
gato.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIKLİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:103:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
ELİXSİR-------------------------------------------------------------------------------------------7 OCAK:91:
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:62:
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK:17:
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:86:
DERINSU------------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------27 OCAK:97:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH[/QUOTE]

Son düzenleme:
gato.gif
gato.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIKLİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:103:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
ELİXSİR-------------------------------------------------------------------------------------------7 OCAK:91:
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:62:
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK:17:
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:86:
DERINSU------------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------27 OCAK:97:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
[/QUOTE]

ay cnm bu resimleri nerden nasıl atıosunuz çok güzel banada öğretin

elixsircim eşin gtti heralde hemen geldin benim koca yatıo daha bugün çok yorgun heralde kalkamıo 9 da gidicek oda ufffffff çok sıkıldım bir aydır böle

gato.gif
gato.gif

nature23gm6.gif
bsm.gif
nature23gm6.gif

[
fleur1fo3.gif
4hevy2.gif
fleur1fo3.gif

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH[/QUOTE]

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba
bı fırsat buldum yazıyım dedım
boncugum kırmızaların gelmiş inşşalh bidahaki ay bitanem. bu arada aldıgın kararda sonuna kadar haklısın yani bi liste yapılıyorsa bizim de duyarlı olmamız gerek. sonucta ugrasmak zorunda degılsın yardımcı olmak gerekıyo
ablacımmmm gecmıs olsun parmagın ıcın
bısey olmadıgını dusunuyorum bazen bende de olur uyurken sebebsız kasıntılar ama dolasımla ılgılı bıseydır herhalde baska bır yerıde yoksa alerjı olamaz bıtanem allahım şifa versin bu arada kendi adıma bu hafta dua olmayabilir evet az kalmış zaten sen kendini bi topla sonra başlarız yine canımmmm bi de dün konustugumuz seyle ılgılı herhangı bı gelısme varmı varsa bana msnden cevrım dısı da olsam yazarmısın
derınım bıtanem sen nasıl oldun test falan yaptırdınmı tatlım kanaman ne durumda tatlım yaaaaaa
kardelenım profum nerelerdesın bende merak etmeye basladım yaaaaaaaa
elıksır ne guzel bu hafta esınlesın ıste cok sukur kı cok ayrı kalmıyorsunz hanı hafta hafta ya ondan dedım
cicim sen nasılsın yaaaa kac gundur konusmadık
kardelen 49 cum senın yazına da rastlamadım nasılsın
sevtuncum kımseyı unuttugum yok annele bırlıktesın gıremessın dıye sana bısey yazmamıstım ufaklıgın dogum gununu kutluyorum allah uzun omurler versın
hatıcecım sanırım senın tahlıl sonuclarındı lh-fsh oranın hala 2 yanı pko hala devam edıyo dıgerlerı hakkında bılgım yok canım
bırsencım semracım pelınım kardelenbhr derdacım turkuazım sızler nasılsınız
kızlar unuttugum varsada affedın cunku saklayarak yazıyom allaha emanet olun ben ugrarım yıne opuldunuzzzzzzzzzzzzz

ayy şu an öyle ağlıyorum ki arkadaşlar merak etmeyin kötü bişey yok trt de ömür dediğin programı var.Bi amca hayatını anlatıyo 25 sene çocukları olmamış eşiyle sonra olmuş çocukları ama eşi bi doğumdan sonra vefat etmiş.Amca çocuklarla kalmış.Allah'ım demiş çocukları verdinde annelerini niye aldın.Eskiden ekmekde yoktu böyle hazır diyo ekmek yapan yok diyo çocuklar kuru ekmek yiye yiye boğazları acıyodu bende onları öyle görünce ağlıyodum diyo.Köye pazarcı gelince bisküvi alıyodum ama sabah akşamda bisküvide verilmiyoki diyo.Sonra dağıtmış çocukları halalarına teyzelerine.Ayy eskiden hayat ne kadar zormuş yaaa..

uğurboncuğum emeğine sağlık ne güzel olmuş liste.Bu sene bizim hayatımızdada güller açsın bööle.

Elixir sen nasılsın canım

kayram şimdi girebildim nete bugün eşim evde.Nasılsın canım iyisin inşallah

gato.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
gato.gif

rosas1.gif
bsm.gif
rosas1.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

--------------------------------------------------------AFED----------------------------------------------------------------7 ARALIK
------------------------------------------------FLAN---------------------------------------------20 ARALIK
-----------------------------------------------SEMRAOZSOY-----------------------------------24 ARALIK
--------------------------------------------------------------------EBRAR_53-----------------------------------------------------------30 ARALIK
--------------------------------------------------------------------GUL-TAMER---------------------------------------------------------?? ARALIK
--------------------------------------------------------------------SUNGER-------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
derınım hayırlısı cnm neyapalım vücudumuz bızle dalga gecıyor suan benımkıde öyle ınsallah buay olucak bıtanem ınsallah:54:
garıpcıgım hıc üzülme cnm aynı seylerı bızde yasıyoruz güçlü ol sankı cocuk gökten ınıyor tövbe tövbe sen canını hıc sıkma olurmu bgn böyle olucaksın:49:görücek o kaynanatörün de:41:
turkuazım kırmızılarım sagolsun heray benı yalnız bırakmıyorlar ayın 7 günü yokluyorlar benı:9:su halıme bak sıyırdım artık bende :27:hayırlısı rabbımden nedıyelım:71:
ebusum kardesın gelmıs gözün aydın cnm:46:
kayracıgım ha söyle güçlü ol hepsını hep beraber asıcaz ınancımızı kaybetmıyelım olucak olucak:emir_bebek::emir_bebek::49::49::46:
elixsircigim tatlım doktormu verdı sana klomenı ama sen nekadarlık evlısınkı erken degılmı tabı doktor daha ıyı bılır ınsallah buay vesılen olur klomende verırsın müjdeyı:16:
kardelen49 ben öyle eltının varya görmemıs neolcak :57:ay sınırlendım bacım okuyunca kusurabakma bunları yapan ınsaların allah korkusu yok ben buna ınanıyorum verende alanda ALLAH onu bılmıyorlar neyse hamıleymıs ınsallah saglıcakla kucagına alır nedım:26:

haklisin canim damdan duseni damdan dusen anlar misali bizi bizden baska kimse anlamaz,desteginiz beni cok duygulandirdi allah razi olsun canim.dilerim en yakin zamanda rabbim hepimize hayirli evlatlar versin:16::16::16::16::16:

Back
X