Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu gırafikler nereden siliniyor bilen varmı kaç gündür mesaj yollayamıyorum çoklu alıntı yapamıyorum yine yolluyamıyorum
[/QUOTE]![]()
![]()
ARALIKLİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK
OCAK AYI LİSTEMIZ![]()
![]()
![]()
ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:103:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK
ELİXSİR-------------------------------------------------------------------------------------------7 OCAK
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:86:
DERINSU------------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------27 OCAK:97:
HAMıŞLERıMıZ![]()
![]()
![]()
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
derınım hayırlısı cnm neyapalım vücudumuz bızle dalga gecıyor suan benımkıde öyle ınsallah buay olucak bıtanem ınsallah
garıpcıgım hıc üzülme cnm aynı seylerı bızde yasıyoruz güçlü ol sankı cocuk gökten ınıyor tövbe tövbe sen canını hıc sıkma olurmu bgn böyle olucaksıngörücek o kaynanatörün de
turkuazım kırmızılarım sagolsun heray benı yalnız bırakmıyorlar ayın 7 günü yokluyorlar benısu halıme bak sıyırdım artık bende
hayırlısı rabbımden nedıyelım
ebusum kardesın gelmıs gözün aydın cnm
kayracıgım ha söyle güçlü ol hepsını hep beraber asıcaz ınancımızı kaybetmıyelım olucak olucak
elixsircigim tatlım doktormu verdı sana klomenı ama sen nekadarlık evlısınkı erken degılmı tabı doktor daha ıyı bılır ınsallah buay vesılen olur klomende verırsın müjdeyı
kardelen49 ben öyle eltının varya görmemıs neolcakay sınırlendım bacım okuyunca kusurabakma bunları yapan ınsaların allah korkusu yok ben buna ınanıyorum verende alanda ALLAH onu bılmıyorlar neyse hamıleymıs ınsallah saglıcakla kucagına alır nedım:26: