DERİNCİM canım demek benimle adet oldun he kız ben 27 olucaktım 24 oldum be:44::44::44::44: kesin seni kıskandım kız ne üzülücem zaten korunuyoduk artık ocak giriceine göre önümüzdeki maçlara bakıcez artık haydi görüyüm seni bu aya maçı biz alalım tememni

kardelen 49 allahım ıslah etsin o eltini boşver salla gitsin ban ben öyle yapıyorum ahanda böle yap

he sen hemen ol ben adet oldum diye

aynen önümüzdeki maçları düzenli oynayalım

inş yakındır canım gülecegimiz günler.
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bugece çok ilginç bişey yaşadım gece parmağımda kaşıntıyla uyandım kaşıdım off dedim sivri yedi beni neyse kalkıyımda öldürüyüm dedim kalktım ışığı yaktım baktım sivri filan yok ortada dedim neçabukda kaçmış neyse geri yattım ama tatlı tatlı kaşınıyo parmağım sonra şiştiğini hissettim bikalktım acayip şişmiş korktum öyle olunca eşimi uyandırdım .yatağı altüst ettik bişey yok tabi neyse elime buz tuttum ama tırstım zehirli filansa diye sabah 5e kadar uyuyamadım baktım bidurum yok yattım

sabahda kalkıp eşimi yollayıp yattım şuanda azcık ağrıyo parmağım ne olduğunu halen anlıyamadım .tabi uyanır uyanmaz heryeri kaldırdım yok deli oldum kızlar yaa

KAYRAM canım kardeşim eşinle gezmelerdesindir kesin iyi olmanada sevindim datlum zaten gece msn muhabbeti yaptıkda

BONCUKUM adet olmuşsun çok üzüldüm yaa nediyelim alıştık biz kaderimiz buymuş inşallah önümüzdeki ay .buarada saol canım kardeşciğim geldi 10 gün kalıcak nasipse
HATİCECİM tahlillerin iyi gözüküyo yanlız tsh biraz sınırda gibi doktorun daha iyi bilgilendirir seni canım hayırlısı olsun inşallah
SEVTUNUM valla tatile ihtiyacım varda bu kış günü olmaz hem bebişi tatille filan kandıramıyoruz heryıl giderim ama bi icraat yok

.sende anneciğindesin hala kolay gelsin canım .
PELİNİM saol bitanem geldi kardeşciğim

evet seninlede epeydir karşılaşamıyoruz iyisindir umarım tatlım
KARABÖCÜKhoşgeldin aramıza daha yeni evliymişsin dilerim çok bekletmeden gelir bebişin
ELİKSİR sen nasılsın tatlım ?
kızlar buhafta dua yapmasak olmazmı bana kızmayın olurmu buhafta inanın hiç enerjim yok zaten kardeşimde var çok takip edemiyebilirim buhaftayı tatil edelim .zaten çok kişi kalmadı .fikirlerinizi istiyorum canlarım anlayışla karşılayacağınızı biliyorum
aa bitanem noldu ki öyle hayırdır inşallah..ama ben yinede sivri oldugunu düşünüyorum cano yaa..kaçmıştır..bazıları şişiriyo öyle korkma...
dua işine gelince benim için farketmez cano..iyi de olur senin açından.dinlenirsin biraz.boncukumun dedigi gibi çogumuzda adetliyiz.bi temizlenek hele o zaman okuruz..
selamün aleyküm kızlar
hayırlı akşamlarr,nasılsınız?
aleykümselam tukuazım nasılsın tatlım?bi karşılaşamıyoruz kız özledim yaa

((
kızlar herkese merhaba
bı fırsat buldum yazıyım dedım
boncugum kırmızaların gelmiş inşşalh bidahaki ay bitanem. bu arada aldıgın kararda sonuna kadar haklısın yani bi liste yapılıyorsa bizim de duyarlı olmamız gerek. sonucta ugrasmak zorunda degılsın yardımcı olmak gerekıyo
ablacımmmm gecmıs olsun parmagın ıcın
bısey olmadıgını dusunuyorum bazen bende de olur uyurken sebebsız kasıntılar ama dolasımla ılgılı bıseydır herhalde baska bır yerıde yoksa alerjı olamaz bıtanem allahım şifa versin bu arada kendi adıma bu hafta dua olmayabilir evet az kalmış zaten sen kendini bi topla sonra başlarız yine canımmmm bi de dün konustugumuz seyle ılgılı herhangı bı gelısme varmı varsa bana msnden cevrım dısı da olsam yazarmısın
derınım bıtanem sen nasıl oldun test falan yaptırdınmı tatlım kanaman ne durumda tatlım yaaaaaa
kardelenım profum nerelerdesın bende merak etmeye basladım yaaaaaaaa
elıksır ne guzel bu hafta esınlesın ıste cok sukur kı cok ayrı kalmıyorsunz hanı hafta hafta ya ondan dedım
cicim sen nasılsın yaaaa kac gundur konusmadık
kardelen 49 cum senın yazına da rastlamadım nasılsın
sevtuncum kımseyı unuttugum yok annele bırlıktesın gıremessın dıye sana bısey yazmamıstım ufaklıgın dogum gununu kutluyorum allah uzun omurler versın
hatıcecım sanırım senın tahlıl sonuclarındı lh-fsh oranın hala 2 yanı pko hala devam edıyo dıgerlerı hakkında bılgım yok canım
bırsencım semracım pelınım kardelenbhr derdacım turkuazım sızler nasılsınız
kızlar unuttugum varsada affedın cunku saklayarak yazıyom allaha emanet olun ben ugrarım yıne opuldunuzzzzzzzzzzzzz
test yaptırmadım canım..kanamada bi az geliyo bi çok geliyo bi kesiliyo anlamadım valla..hayırlısı artık canım...
ayy şu an öyle ağlıyorum ki arkadaşlar merak etmeyin kötü bişey yok trt de ömür dediğin programı var.Bi amca hayatını anlatıyo 25 sene çocukları olmamış eşiyle sonra olmuş çocukları ama eşi bi doğumdan sonra vefat etmiş.Amca çocuklarla kalmış.Allah'ım demiş çocukları verdinde annelerini niye aldın.Eskiden ekmekde yoktu böyle hazır diyo ekmek yapan yok diyo çocuklar kuru ekmek yiye yiye boğazları acıyodu bende onları öyle görünce ağlıyodum diyo.Köye pazarcı gelince bisküvi alıyodum ama sabah akşamda bisküvide verilmiyoki diyo.Sonra dağıtmış çocukları halalarına teyzelerine.Ayy eskiden hayat ne kadar zormuş yaaa..
ayy bende okuyunca içim acıdı yaa

(gerçketen hayat ne zormuş eskiden..bende anneme derim bazen..çocuklugumuzu falan hatırlarım eskiden çamaşır makinesi merdaneliydi..bulaşık makinesi yoktu..kömür sobası için taaa 4 katı inip bodrumdan kömür taşırdı annecigim...babamda taşıyodu tabi...şimdi bi makineyi açmaya üşeniyoruz ..
ahhhhh sevtuncum,tam beni anlatmissin...senin ayni seyleri yasamisiz neredeyse

benide köyden olmadigim sehirden oldugum icin kayinvalidem istemdi,kiloluyum diyede istemedi

hep kilomla dalga gectiler,tesetturlu olusum sorun oldu,hep asagiladilar
sucum,agir kanliymisim,bag,bahce isi bilmezmisim,kiloluymusum,sehirdenmisim

nisanli iken esimin teyzesi,esime ustune yorgan almana gerek yok demis

neden bu kadar acimasiz insanlar..kilolu olmak ayipmi?sucmu?kilolu isem bende insan degilmiyim

cok tesekkur ederim destekleriniz icin iyiki sizleri tanidim,belki kimseye anlatamadigim dertlerimi sizinle paylastim beni dinlediniz rabbim ebeden razi olsun sizden

en yakin zamanda hayirli evlatlar ile yuvanizi senlendirsin

canım bizde iyiki tanıdık seni..sen hiçbişeyi takma kafaya..ay ne demek kiloluysam insan degilmiyim yaa öyle konuşma lütfen..eminim çok tatlısındır..aman insanlar artık mana bulacak bişey bulamıyolar yok çok kilolusun yok çok zayıfsın..ablamında yıllardır derdi zayıflık...herkes her gördügünde ne güzel zayıfsın dicegine hasetlerinden "ayy çok zayıfsın yaaa" yada "yine zayıfladın mı sen" gibi salakça sorular soruyolar..nan zaten bu kız yıllardır zayıf..alamıyo işte bünyesi böyle...ama yok rencide etmek varken dimi ama...bu sefer öyle dediklerinde kız kendini kötü hissediyo..her zayıflamışın dediklerinde zayıflamış olsaydım şimdiye ölmüştüm diyo ablam
leyla gelmiş,sevindim.
bende çıkıcam birazdan.
ebroşum,derincim,kayracım,ben iyiym kızlar,merak etmişsiniz.
sevtuncum,ben kk de olmadığım için,görüşemiyoda olabiliriz,maşallah,annem var,kısıyo diyon ama,hepte burdasın kızzz.
iyisin de niye ugramazsın..anlıyorum bazı konulardan sıkıldın ama yapma böyle cano..
Sara cım,ben çıkıyorum canım,tekrar gelirsen görürsün diye yazdım.

Ebroşum,bu akşam yoksundur zaten,kardeşinle sohbet edersin bolca.

Derincim,bende dördüncü güne kadar çok az az lekelendim,haberin olsun canım,ümitlenip yıkılmanı istemem.
Kayracım,haftaiçi görüşürüz inşallah.
Boncuk,listeyi diğer sayfaların birinde gördüm ve çok güzeldi,ellerine,emeğine sağlık.
Flan cım,oğluşuna geçmiş olsun.
Garip cim,adın gibi garip olma,madem eşin ve görümcelerin sana sahip çıkıyo,çokta takma kaynananı.herkezin yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlayacağı bi gün vardır elbet
cano nasıl yani 4üncü güne kadan?
sagol kardelencıgım bısıyler yapmaya calıstım umarım begenırsınız
saracıgım cok özür dılerım slm vermez olurmuyuz ben lısteyle ugrasıyordum görmedım yazdıgın
kızlar sımdılık lıste böyle bıkac egrılık oldu ama onuda yrn düzeltırım cok yoruldum
ben bu lısteden hamıle cıkmak ıstıyorum ınsallah hepımız bu lısteden hamıle cıkarız sans getırsın hepımıze bı sürede bunu kullanalım
bebişim çok güzel olmuş emegine saglık..bunlarla ugraşan ellerin dert görmesin...ugraşırken pc ye bakmaktan bulanıklaşan gözlerin en yakın zamanda bebişini görsün aminnnnnn

he bu arada boncukum denemelerini topicte yapmayı istemiyosan anasayfada en alt kategoride "deneme tahtası" var kuşum.orda rahat rahat düzenleyebilirsin..son yaptıgını da buraya taşırsın.