Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benim sayfada kendi kendine kapandı delimi nedir...
sevtuş annenden kaçtında mı geldin yoksa uyudumu annen:))

sagol cnm hoşgeldin..sorma yaa:(( şimdi salonda öylece duruyo napıcamızıda bilmiyoruz..çöpe atamam asla..zaten eşim halledicekte bakamıyorum bile çok acı:(((gömsek diyorum ama nereye gömeriz ki.

canım evde saksı varsa oruya göm derim ben:5::5::5::5::5:
ablamınkide öldüydü çok üzülmüştüm canım ya acısını bilirim yani birde bebek olunca mecbur göndericektin hamilelere yasak çünkü:49::49::49::49:

kız benim var benide görde ver bari kaydedeyim:17::17::17::17::17:

başın sag olsun derinim canım eşim ondan hayvan istemiyo ölürde psikolojin bozulur diya sanki bozuk degilya:60::60::60::60::60:

öyle galiba bebem kız çaktırma bebem kaçamk yapıyorumda:27::27::27::27::27:

canım rabbime havale et bebem ben öyle yapıyorum şimdi kaynanam agzıma bakıyo ama aklıma o laflaarı geldikçe çıldırıyorum ama ne çare kol kırılır yel içinde kalır demişler:59::59::59::59::59:

ne bileyim bende unutuldum zannettim allah razı olsun canem benim:48::48::48::48::48:

allahım tez zamanda evlatlarla onurlandırır işşallah
kızlar ben geldim her an gidebilirim ama :3::3::3::3::3::3:
hoşgeldin kız kaçak nevar ne yok bakıyım
nezaman evine gideceksin iyi kaldın oralarda
şuanda yüklüyo ama çok agır cnm %45 yüklendi daha:31:

inşallah yüklenir cano ya gerçi saatte baya geç oldu

şimdi baktım boncugum çok güzel gerçekten..bunun üzerine fındık kabugu yada küllü sarı yapsan harika olur.
kız banane bende görücem bende isterim:84::84::84::84::84::84::84:
hoşgeldin kız kaçak nevar ne yok bakıyım
nezaman evine gideceksin iyi kaldın oralarda

inşallah yüklenir cano ya gerçi saatte baya geç oldu

evet bebem macun yapıldı rutuşları kaldı sonra boyaya başlanacak kum beji yaptırcaz bebem sonra fayansalar vs işte sen ne yapıyosun bu arada kız bide bişey dicem ben dogum yaptımya adeyim 3 gün önce oldumda nedense kanamam çok normalmi acaba:32::32::32::32::32:

f_tyrabanksthm_7988538.jpg

bunasıl derınım ay cok soru sordum bgn ben

allah sevtunum ben bukadar cırkın degılım bıkere:9:saka bıyana bu hatunda cok güzelmı keske onun kadar güzel olsaydım aman kaderımız güzel olsun:16:

selam kizlar
gecmise bakamiyorum birden cikarsam kusura bakmayin tel. yaziyorum zor oluyo
nasilsiniz kizlar
hoşgeldin kuzum nerelerdesin özledim seni
yine teldesin kocişde pc galiba
kız banane bende görücem bende isterim:84::84::84::84::84::84::84:

evet bebem macun yapıldı rutuşları kaldı sonra boyaya başlanacak kum beji yaptırcaz bebem sonra fayansalar vs işte sen ne yapıyosun bu arada kız bide bişey dicem ben dogum yaptımya adeyim 3 gün önce oldumda nedense kanamam çok normalmi acaba:32::32::32::32::32:
hımm demek işler bitmedi ohh pırıl pırıl eve gideceksin negüzel
bence normal canım genelde biönceki ay hangi gün olduysan ondan 2 yada 3 gün önce yada aynı gün oluyosun
f_tyrabanksthm_7988538.jpg

bunasıl derınım ay cok soru sordum bgn ben
boncukum bu renk süper sanada yakışırda tutturabilirsen kuzum

Back
X