Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynep,selina,ixisr selamlar kızlar..üçünüzüde çokkk öpüyorum...
bizde senii öpüüooruuuzzz yavvvruuukuuşşşşşşşşşşşş
zeynepcim bu arada inşallah o agrıların gebelik agrısıdır tatlım inşallah..
benimde solum sürekli acıyo..adet oldum hala agrılarım çok...
sağlık olsun canom yaa işlerin vardı seninde önemli değilyama yaa çok geçmiş olsun halecim(üzüldüm valla..inşallah bi daha olur olsun..kürtaj olmadan atlatmışsın o da iyi...biliyo musun bende adet oldum ama birsürü hamilelik belirtim var fazlasıyla hemde...bende şüphe ediyorum o yüzden yarın kan testi yaptırıcam kısmetse..sabah uyanabilirsem tabi.
buluşamadık bugece canım benim..saglık olsun napalım..iyi olmana sevindim..o bulantılar belkide bebiştendir yaa ne biliyon..testlere güven olmaz cano sen benden iyi biliyosun bunu..kaç aydır adetin normal seyrindeydi degil mi bu ay neden böyle oldu ki acaba hayır olsun inş...benim kanama azalmıştı kesilcek gibiydi canım,ama sonradan çogaldı yine hatta sürekli geliyo neredeyse.şimdi haleyide duydum iyice şüphe ettim kendimden...neyse Allah rahatlık versin bitanem sana bende yatıyom şimdi geç bile kaldım..sabah kalkamıcam kesin..ya annemle gidecektim normalde kıyamadım yormaya sabahın köründe ..gelme sen dedim..şimdi de kocişe kıyamıyom..hani çok önemli bişey olsa tamam da boşa kaldırıcam adamı sırf içim rahat etsin diye..bişeyde demiyo garibim gidicez o kadar diyo..bakalım nolcak sabah...
gülcüm bak kendinde diyosun canım okuyorum diye..yani sadece okursan kimse seni görüp paylaşım yapmaz ki..madem hepimizi merak ediyosun okuyosun alıntı yapıp yazabilirsin mesela...bikaç yzını gördüm ben senin yabancı degilsin kaç gündür geliyosun ama çok yazmıyosun ondan sanırım...
yatıyom taklım sende çıkıyom diyeli yıllar olmuş hayla burdasın kaç kaçç annecik geliyo
noluyo kıs ikinci nicki mi aldın kandırma milleti
kıslar ben kaçtım iyi uykular hepinize...
sen zaten varsın listede yetercim görmedin sanırsam yinede saolbenide ekle bebğim bende okuyayım
selinam sanada hayırlı günler nasılsın tatlışımgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.nasılsınız?
semroşum saol canım rahatsızdım ikigündür mide bulantısı filan artı karnım bozulmuştu galiba gıda zehirlenmesi yaşadım canım .sen nasılsın iyileştin inşallah .buarada yakışıklı oğluşun nasılçok şükür iyiyim canım sende iyisindir inşallah canım
geçen yıl acunun sunucu su olan kızın ismide tanem di beyazla da çıkmışlardı belki ordan kalmıştır aklında canım bencede güzel isim hıııııııııııııı bende iki tane isim duydum bende paylaşayım bariiiiiiii eflin veeeeeeeee ceylin ikisininde anlamı cennet kapısının anahtarı demekmiş sizce nasıl:26:ben beyedim açıkçası
inşallah canım inşallah çok seviniriz
çok geçmiş olsun canım
ebracım geçmiş olsun canım kaçırdığım bişeymi var canım rahatsızlığını anlıyamdım şimdi iyisindir inşallah canım
ay aşk olsun sen hatırlanmıyacak kadınmısın öpüyorum seni canım[/COLOR
[COLOR="red günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm
[/COLOR]
[COLOR="red"]günaydın canımmmmmmm
günaydın canım sanada hayırlı sabahlar
evet bebem eski nikim canım ablama vermeyi düşünüyorum bebegi varya fikri olsun bebek çok hastalanıyoda diyodumya süprizim var diye heran başka kişiye bürünebilirim korkun benden
annecigime allahatan kıl payı yakalanmadan yırttıkbu arada herkeze iyi güzel günler diliyorum ben kaçıyorum kahvaltı hazırlıcem yapcezde hade iişşallah hayırlı çıkar bebem vardır bebiş başı sen çek gerisi arkadan gelir
cam kapı silicem mutfak banyo derken anam aglıcek neyse anamı bekletmeyim ben bay![]()
kolay gelsin canım ev işi hiç bitmiyokibende dün yapamadım temizlik sular elektrikler yoktu
bugun basladım mutfağı sildidim dolapları fln şimdi banyoya girişicemm araara uğrarım![]()
canom ya benden ümitlenmeyin benim durum vahim diyorum yaahee senin isimlerde güzelmiş canım..digeride güzel ama ceylin daha güzel bence...
delüüüüüüüüüüiyiki sen bu nickle gelmedin kardelen patlaması olan ilk topic olurduk hee:90:
benim başı falan çekecegim yok..ben hala ebrarımdan ümitliyim..hayırlısı Allahtan..biri sürpriz yapacak ama dur bakalım.sana kolay gelsin cnm..
anammm herkeş temizlik yapar..bende yapcam biraz..ama akşama dogru..daha kahvaltı etmedik.gündüz kızkardeşşime gidicem gün varakşamada benim misafirim varr ..
herkese günaydınlarrrrkızlar sizi merakta bırakmamak için hemen yazim dedim..ben sabah 8 de kalktım ama birden vazgeçtim gitmekten uyudum.şimdi oraya gidicemde beklicemde bide sonucu 2-3 günde veriyo orası...kahvaltı edip çıkıcaz saglık ocagına sorucam..olmadı gebelik testi alıcam..eşim dedi gerekirse burda hastanede yaptır ugraşma dedi ücretsiz yaptırıcam diye.bakalım canlar..hakkınızı helal edin nolur heray sizi testlerle yaptımmı yapmadımmılarla bunaltıyosam
( çok öptüm.
hoşgeldin cano nasılsın?şükür kavuşturana
ama çıkıcam ben azcık konuş yav
derin suyum inş gebesindirrdualarım seninleee
ebrarcım sağol cnm nasılsın ben okurum 20 adet yazzarsın
inş meleği tutunur annesine![]()
cano nebiliyim ya yok işte tek çizgi çıktı hayırlısı artıkhayırlı günler.
ben bugün çok fazla uyumuşum,akut farenjit ten dolayı,ilaç alıyorum ve nedense uyku hali var sürekli üzerimde,işlerimde çok,misafirim gelcek.
derin cim,keşke yaptırsaydın test,hep şüphe içinde olcan,ayrıca tabiki paylaşcaksın bizimle,bunun için varız.
gül cüm,haftasonu olduğu için,pek kimse olmadığın kimse yazmamıştır,yoksa mutlaka yazarız canım,ne demek.
ebroşum,inşallah hamilesindir gülom.
hale cim,çok üzüldüm,inşallah,yeniden,hemencik hamile olursun.
kayram hala yok,merak ediyorum,haberin olsun.
tutişte yok.
ebroşum,bu arada,bu gece yarı uyku sersemi,güya burda yazıyorum ve bil bakalım,kim yazdı bana?
yeliz.ay,onu çok merak ediyorum,hiç giriş yapmamış,bu kadar süre ghirmemesi düşündürüyo beni.
ebrarcım bugun okurum bennokudumda yazarım
![]()
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım??? ebroşım bu leyla hangi leyla... dğer topicte de bir leyla arkadaşım var da kanaması olan aynı leyla mı diye merak ettim...:26:
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım??? ebroşım bu leyla hangi leyla... dğer topicte de bir leyla arkadaşım var da kanaması olan aynı leyla mı diye merak ettim...:26:
selam hanımlar nasılsınız?
evet canım,aynı leyladan bahsediyoz.
hoş geldin.
hoşgeldin kuzum biz iyiyiz sen nasılsın
muhtemele aynı leyladır canım hamiş çünkü oda