ay dayanamadım midem mahvoldu hemen acil bişeyler atıştırdım uffffffff yine yıkıldım hayal kırıklığı bunu yapamıcam başka yöntemler denemeliyim![]()
allah yardımcı olsun canım bencede başka biyöntem bul iğrenç gözüküyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay dayanamadım midem mahvoldu hemen acil bişeyler atıştırdım uffffffff yine yıkıldım hayal kırıklığı bunu yapamıcam başka yöntemler denemeliyim![]()
ebrar_53+,KAYRAM29+,umutlubekle,ademilehatice,kardelen49,semraozsoy,garip,
slm kızlar nbr nasılsınız:80::80::80::80::80::79::79::79:
canım ya kıyamam sana yapma böyle lütfen iyi ol rabbim çok büyük inşallah sağlıkla alıcaksın kucağınaablacımm ben ıyıyım ıste ne yapayım az once yıne aglama krızlerınden cıktım hep aynı terane ıste neysekı bıseyler okudum cıft rahmı olup da saglıklı bebek doguranlar da cokmus bıraz ıyıyım sımdı
hatıcecım canım gecmıs olsun valla allah bıze daha da sabır versın canım neler cekıyoruz su veletler ıcın sen ne ıcın bıyopsı oldun tatlım
herkese mrb bu arada
cuma baslayip persembe aksamina kadar oldugunu bilmiyordum..yeni olunca insan oluyor böyle seyler ögrenecegim insallah
birde bazen 10 bazen 20 okuyoruz bu degisiyormu??yoksa isteye göremi dagitiyorsunuz??
hosgeldin canim,iyiyiz cok sukur ya sen nasilsin![]()
ebrar_53+,KAYRAM29+,umutlubekle,ademilehatice,kardelen49,semraozsoy,garip,
slm kızlar nbr nasılsınız:80::80::80::80::80::79::79::79:
ah ablacım ah bı gelıyo bı gıdıyo ıste bana da olanlar oluyo ve sonunda kendımı acayıp yorgun ve bıtkın hıssedıyorum canım benım cabuk dön seni cok osledım ablacım nasıl oldun sen ıyımısıncanım ya kıyamam sana yapma böyle lütfen iyi ol rabbim çok büyük inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına
KIZLAR EŞİM GELDİ
BEN BİRAZDAN DÖNERİM
canım ya kıyamam sana yapma böyle lütfen iyi ol rabbim çok büyük inşallah sağlıkla alıcaksın kucağına
canım cuma duamızı yapıyoruz sonra ben liste yapıyorum yani öbür cumaya kadar vakit oluyo birhafta kadar .busefer öyle olmadı rahatsızdım bide dua yapmıycaktık arkadaşın kanaması varmış bebeğinin tutunması için okuyoruz .canım herzaman farklı oluyo net bisayı tutturamıyoruz listeyi takip etmek gerekiyor yani
KIZLAR EŞİM GELDİ
BEN BİRAZDAN DÖNERİM
canımm,bitanemm,tatlım gel öpüyüm kıs özledim seniii yaklaş bakemohhhhhhhhhhh
![]()
garıpcım cok cok az kalmıs canım kurtulcan ınsallah cadı kaynanandan
hatıcecım nerdesın yaaaa
gulum canım seglıklı kılo vermeyı denesen daha ıyı olur tatlım
garıpcım cok cok az kalmıs canım kurtulcan ınsallah cadı kaynanandan
hatıcecım nerdesın yaaaa
gulum canım seglıklı kılo vermeyı denesen daha ıyı olur tatlım
hee yaa canim kurtulcam
surekli laf ignelemeye devam ediyorama rabbim buyuk ben herseyi ona havale ediyorum.o kimsesizlerin kimsesidir,benimde sahibim rabbim..
kız mesenede opustuk ya balım benımmm okudum son yazdıgını bende dusunuyorum onu ama ıste yınede gelıyor bende bılıyorum aslında allah buyuk ama ıste bazen kotu oluyorum
iğrenç olan ne kızlar ben kaçırdım:26:
iyiyiz canım sen nasılsın
Garipçim hadi az kalmış sık dişini![]()
sabret kusum gıdınce bıtcek ıste rahatlıcn ohhhhhhhhhhhhh
anlıyorum seni hemde çok üzülme ağlama demek boşuna biliyorum ama tek istediğim üzülsen ağlasanda dediğimi yap bitanem dualarımız hep seninle![]()
kayracım nasılsın şimdi canım