Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba kızlar ben 6 aylık evliyim henüz bişey yok benim sorunum eşimin ailesi hep hamile olup olmadığımı soruyorlar tamam bende çok istiyorum ama bu günlerde çok sıkılıyorum her ay yine adet olucam diye korkuyorum moralim bozuluyor olunca hep inşallah bu ay diyorum

selam canım
daha çok yeni evlisin canım stres yapma insanların laflarınıda takma eşinin ailesi nekarışıyoya nasıl insan bunlar olur yada olmaz bu ne senn elinde nede eşinin elinde .hem daha çok yenisiniz düşünmüyoruz deyip geçiştir bence .

selam canım
daha çok yeni evlisin canım stres yapma insanların laflarınıda takma eşinin ailesi nekarışıyoya nasıl insan bunlar olur yada olmaz bu ne senn elinde nede eşinin elinde .hem daha çok yenisiniz düşünmüyoruz deyip geçiştir bence .

slm arkadaşlar ebrarcıımm haklııı stress yapmamalısın GÜNEŞŞ zaten sitres yapıncada olmuyoooooo hem daha yeni evlisiniz ne kadarcık olmuşkii yaa yeni evliyiz de daha bi yıl düşünmüoruzz deee benceeeeeeee

slm arkadaşlar ebrarcıımm haklııı stress yapmamalısın GÜNEŞŞ zaten sitres yapıncada olmuyoooooo hem daha yeni evlisiniz ne kadarcık olmuşkii yaa yeni evliyiz de daha bi yıl düşünmüoruzz deee benceeeeeeee
selam zeynepcim
evet kesinlikle canım bu aileler baskı yaparak herşeyi dahada zorlaştırıyolar
allahım akıl fikir versin

çok sağolun canlar moralim düzeldi sayenizde

bak ben evleneli 3 yıl oldu hala düşünmüorum falan diorum eşimin ailesine kendi eşimde düşünmüoruzzz die geçiştiriyoo yoksa bizim köylüler çok dedikoducudur yanee cnmmmmmm

merhaba arkadaşlar. uzun süredir bu forumu takip ediyordum yeni üye oldum.
23 yaşındayım. 7 aylık evliyim. 6 aydır denememize rağmen bebeğimiz olmuyor.
evlenmeden önce kadın doğum doktorunda muayene olmuştum. ultrasonda bakmıştı. rahim çok temiz demişti. bugüne kadar bebğimiz olmuyor diye doktora başvurmadım. okuduğum bilgilere göre en az 1 yıl bekleyin diyorlar. ama psikolojik olarak insan o 1 ay içinde kendini hamile gibi hissediyor ama yine hayal kırıklığına uğruyoruz. daha erken diyoruz endişelenmeyelim diyoruz ama herkesin hemen olunca bizimde 7 aydır denememize rağmen olmaması bi sorunmu var acaba diyoruz.

sizce doktora gitmelimiyim. yoksa neler yamalıyım. büyüklerimdende utanıp soramıyorum.
bana bir iki kelimede olsa yardımcı olursanız sevinirim...

şimdiden teşekkürler...:58:

merhaba arkadaşlar. uzun süredir bu forumu takip ediyordum yeni üye oldum.
23 yaşındayım. 7 aylık evliyim. 6 aydır denememize rağmen bebeğimiz olmuyor.
evlenmeden önce kadın doğum doktorunda muayene olmuştum. ultrasonda bakmıştı. rahim çok temiz demişti. bugüne kadar bebğimiz olmuyor diye doktora başvurmadım. okuduğum bilgilere göre en az 1 yıl bekleyin diyorlar. ama psikolojik olarak insan o 1 ay içinde kendini hamile gibi hissediyor ama yine hayal kırıklığına uğruyoruz. daha erken diyoruz endişelenmeyelim diyoruz ama herkesin hemen olunca bizimde 7 aydır denememize rağmen olmaması bi sorunmu var acaba diyoruz.

sizce doktora gitmelimiyim. yoksa neler yamalıyım. büyüklerimdende utanıp soramıyorum.
bana bir iki kelimede olsa yardımcı olursanız sevinirim...

şimdiden teşekkürler...:58:

h.g. cnm bence zaman kaybetmeden doktora gitmelisin ne var cnm 1 senelik evliyim dee bosuna zaman harcama bence:49:

kızlar geçmişi okudum alıntıladım ama gönderemedim umarım bu gelir ama dersimi çalıştım hemen çıkacağım dr gidiyorum ilaç dozu ayarlanacak hayırlısı olsun ne diyeyim :16:ebrarım okursan bilgin olsun dua bitti kuzu ben işaretlemeyi bilmiyorum bilsem işaretlerdim canım birde yeni tarihimi yarın hesaplar boncuğa söylerim ben kaçar:10:

2.gif

evet canlarım artık burdan devam ediyoruz
umarım herşey dilediğimiz gibi olur
hepinizi sohbete bekliyorum
0009.gif

0023.gif
0024.gif
0023.gif
0024.gif

GÜNCELLENMİŞ LİSTEMİZ

0235.gif
civciv13uc6.gif
0235.gif

HAYIRLI UGURLU OLSUN
bsm.gif

0090.gif
0003.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
0003.gif
0090.gif

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK:65:
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK:24:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:91:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK:39:
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:65:

0090.gif
0003.gif
OCAK AYI LİSTEMIZ
0003.gif
0090.gif

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:3:
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:103:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK:66:
ELİXSİR-------------------------------------------------------------------------------------------7 OCAK:91:
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK :54:
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK:62:
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK:17:
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:86:
DERINSU------------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------27 OCAK:97:

0090.gif
civciv14.gif
HAMıŞLERıMıZ
civciv14.gif
0090.gif

BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------:16::16:

baby_chicken-53.gif
civciv3pm9.gif
civcivko3.gif
0003.gif
0002.gif
0001.gif
0003.gif
civcivko3.gif
civciv3pm9.gif
baby_chicken-53.gif

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

ayyy çok tatlı bu ciiivvciivvvlerrrrrrrrrrrrr

henüz kk de hiç arkadaşım yok bende anne olmak isteyip henüz olamayanlardanım benzer bulduğum sayfaları okuyorum yorumlarımı yaşadıklarımı anlatıyorum yeni hcg çektirip sorun yok herşey tertemiz denilsede bu ay hayal kırıklığı yaşayanlardanım kırmızılar dün gece geldi yine isyan ediyorum artık resmen Allah hepimize sabırlar versin vede biran önce annelik heyecanını mutluluğunu yaşatsın ne diyim :(:43:

merhaba bayanlar ben almira bende burdaki arkadaşlarımız gibi bebiş bekleyen bir anne adayıyım Allah herkese çocuk sevgisini tattırsın ... geçen ay denedik ama olmadı çok üzüldüm psikolojik olarakda baya etkilenmiştim bakalım bu ay ne olucak 8 gün sonra belliş olucak heyecanla bekliyorum :3:

Back
X