Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ışığı gören gelsin yaniiii![]()
![]()
![]()
sen ışıkları hep açık bıraz belki ışığa bebişlerde gelir
içtim canımmm, sana da geçmiş olsun tontişim... ya o ilaç seninde uykunu getiriyor mu, ben uykuyu çok sevdiğimden mi oluyo aceppp:97::97::97:
:2::2::2:
bende ışıkları takip ede ede geldim valla![]()
iyiyim nanaelim sen nasılsın bitanem
canım benide listeye eklermisinn hamişmişim
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım![]()
canım hocanın karısı hamileymiş elektriklerde yok o zaman gece sancısı tutmuş hoca ebeyi getirmiş ebe demiş hocam sen mumu tut ben doğurtayım hocanın karısı bi çığlık atmış ebe demiş hocam müjde bi oğlun oldu hoca sevinmiş oh ne güzel diye karısı bi çığlık atmış ebe hocam müjde bide kızın oldu hoca yine oh ne güzel karısı bi çığlık daha derken ebe bitane daha oğlun oldu demiş hoca şaşkın kadın hala çığlık atıyo hoca muma üflemiş ebe hocam ne yapıyosun neden muma üfledin hoca ya neyapaydım ışığı gören geliyo demişnanelim bizede olurmu hadi sende ışığı açık bırak
![]()
canım benide listeye eklermisinn hamişmişim
hg canım sağol bizler iyiyiz sen nasısın![]()
arkadaşlar bişe sorucam :44: şimdi ben beklemedeyim ocak ayının 6 sında belli olucak bebişim var mı yok mu ama bu aralarda benim sağ kasığıma ara ara bide sol kasığıma da ara ara iğne gibi bir ağrı saplanıyor ve geçiyor ama bu gece daha fazla oluyor daha önceki aylarda böyle bişeyle hiç karşılaşmadım zaten denemelere 2 aydır başladık varmı bir bilginiz :78:
ayyy ilahiii emiiii, çok güldüm inanki![]()
![]()
![]()
ben bütün ışıkları yaktım, hatta ışıklar hep açıkta ne biliyim bizim bebek karanlık olsun diye mi bekliyor anlamadım ki, hala gelemedi :97::97:
hb cnm bende iyiyim ne olsun yeni bişey yozk sizlerde ne var ne yok![]()
esnart nasılsın canım bence ağrılara takılma herkesinki farklı oluyo kiminin ağrısı sancısı olurken kimi hiç bi şey hissetmiyor inş. hamilesindir rabbim bebişini sana yollar![]()