Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar ben dün akşam öyle bir geçer zaman dizisine bakamamıştım, şimdi internetten izledim, aman ağla ağla bi hal oldummm ya :59::43: :43: :43:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, selam verenler cümleten aleyküm selam, nasılsınız ?

ayyy sorma ya neydi o öle ağla ağla bi hal oldum bugünde yaprak dökümünün finali var bu gecede ağlarız artık ama o ali elime geçse ben onu varya mahvederim karolini zaten demiyorum:47::47:

hayırlısı olur inşşşşş cnm allah hepimizin yüzünü güldürür inşşşşşşşşşşş
bende napım 10 gün sonra patoloji sonuçlarım çıkacak bende onu bekliorum
sonuçlara göre ameliyat yada ilaç tedavisi bilmiorum ne olcek bakalım
şimdi senin için zaman geçmez innnnnşşşşşşş hamiş olursun bizlerede umut olursun cnm benim
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inaşllah canım ya hayırlısı bakalım vardır bir zamanı dimi senin ne patolojisi anlamadım şimdi

ayyy sorma ya neydi o öle ağla ağla bi hal oldum bugünde yaprak dökümünün finali var bu gecede ağlarız artık ama o ali elime geçse ben onu varya mahvederim karolini zaten demiyorum:47::47:

ayyyy canım ya aynen katılıorum sana ya yok böle bi dizi ağla ağla bi hal olduk gene her salı aynı
yaaaaaaa aynen ne biçim adam bu ali ya hiç vicdan yok bu adamda heeeeeeeee gıcık yaaaaa

ayyy sorma yaaa, osman hani annem üşür, berrin de, aylin de, o ev çok soğuk diyor ya, orda koptum ben... gerçekte de çok ali gibi insanlar var canım, daha bugün vardı bi tane 15 yaşında kızını evlendirmiş, ona evlendirmek denirse resmen parayla satmış, kız daha 15 ini doldurmamış bile. 18 ini doldurunca da resmi nikah yapacaklarmış da, birde babası pişkin pişkin böyle anlatıyo :47:

ayyyy canım ya aynen katılıorum sana ya yok böle bi dizi ağla ağla bi hal olduk gene her salı aynı
yaaaaaaa aynen ne biçim adam bu ali ya hiç vicdan yok bu adamda heeeeeeeee gıcık yaaaaa

gerçi ağlıyoz stres atıyoz ama insan artık yanındaki adama güvenemiyor kızlar allanalım pullanalım erkek milletinin sağı solu belli olmuyo :12::12::12:

inaşllah canım ya hayırlısı bakalım vardır bir zamanı dimi senin ne patolojisi anlamadım şimdi

ay cnm ya ne sen sor ne ben sölim ya dr polip var rahim ağzında
biyopsi yapıldı biyopsiyi yapan dr parçalar büyük dedi
ameliyar gerekecek büyük bi ihtimalle
2 senedir drlardayım hiç böle bişe dememişti daha önce
bende anlamadım gülüm ya uffffffffffffffffffffff
hayırlısı bakalım
10 gün sonra belli olcek :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

ayyy sorma yaaa, osman hani annem üşür, berrin de, aylin de, o ev çok soğuk diyor ya, orda koptum ben... gerçekte de çok ali gibi insanlar var canım, daha bugün vardı bi tane 15 yaşında kızını evlendirmiş, ona evlendirmek denirse resmen parayla satmış, kız daha 15 ini doldurmamış bile. 18 ini doldurunca da resmi nikah yapacaklarmış da, birde babası pişkin pişkin böyle anlatıyo :47:

canım cahillik çok zor gerçi cahil diyoz ama parayı biliyolar madem cahiller parayıda bilmeselerdi onlar vijdansız :47:diziler de gerçeklik payıda var allahıma sığınırız birde çocuk yok insan iyice korkuyo bazen diyorum acaba eşim bizi bi aile gibi görüyomu diye :93:

gerçi ağlıyoz stres atıyoz ama insan artık yanındaki adama güvenemiyor kızlar allanalım pullanalım erkek milletinin sağı solu belli olmuyo :12::12::12:

hülya avşar bile aldatıldı, erkeklere güvenilmeyeceği kesin :45:
Allah eşlerimizin kalbine merhamet versin, şeytana uydurmasın, yoldan şaşırtmasın, cümlemizi de kötülüklerden, kötü insanlardan korusun...

Back
X