Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ay cnm ya ne sen sor ne ben sölim ya dr polip var rahim ağzında
biyopsi yapıldı biyopsiyi yapan dr parçalar büyük dedi
ameliyar gerekecek büyük bi ihtimalle
2 senedir drlardayım hiç böle bişe dememişti daha önce
bende anlamadım gülüm ya uffffffffffffffffffffff
hayırlısı bakalım
10 gün sonra belli olcek :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım benim dualarım seninle birazdan kuran okuycam inşallah adını unutmamda dua ederim senin için vee çocuk isteyen herkes için inşallah

sonunda birisi bana hayırlı olsun dedi sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına

canım ya sayfalar çok hızlı ilerliyor, selamımı alan olmadı vs yazılıyor ama inan gözden kaçıyor, art niyet aramamak lazım, sayfalar çok hızlı ilerliyor, ben takip etmekte güçlük çekiyorum, birde grip olmuşum burnumla birlikte gözlerimde akıyor sanki göremiyorum hiç bişeyi :78: :2::2::2:

canım tüpte önemli değil emriyonuz güzel dediler iki tane yerleştirdiler olmayınca olmuyo üstelik bu ikinciydi bende troid var o zorlaştırıyo tek tüpümde kapalı:93:

canım benimde sağ tüpüm tıkalıydı 2 kere dış gebelik yaşadım tıkanıklıktan dolayı sonunda ameliyat olum ve tıkalı tüpü aldılar ALLAH yardımcımız olsun elden bişey gelmiyoki

canım benim dualarım seninle birazdan kuran okuycam inşallah adını unutmamda dua ederim senin için vee çocuk isteyen herkes için inşallah

allah razı olsun canım hepimiz bigün anne oluruz rabbimin izniyle
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar merhabaa, bende de PKO var, rahim arka duvarında miyom var, eşimin spermlerinin yapısı bozuk, iki kez aşılama yapıldı olmadı:50: anlayacağınız bende yok yok :1: 5,5 yıl oldu evleneli ve bebek özlemiyle yanıp tutuşuyoruz ne olcek benim bu halimmmm

allah razı olsun canım hepimiz bigün anne oluruz rabbimin izniyle
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tatlım geçmiş olsun allah hayırlı şifalar versin inş. sonunda herşey yoluna girsinde varsın ameliyat ol neler yapmadıkki bi bebek için millet kıymet bilmezken bizden canımızı isteseler vercek hale geldik bir evlat için rabbim bizlere acısın merhamet etsin:14::93:

Son düzenleme:
kızlar merhabaa, bende de PKO var, rahim arka duvarında miyom var, eşimin spermlerinin yapısı bozuk, iki kez aşılama yapıldı olmadı:50: anlayacağınız bende yok yok :1: 5,5 yıl oldu evleneli ve bebek özlemiyle yanıp tutuşuyoruz ne olcek benim bu halimmmm

hoşgeldin aramıza, hepimizde hikayeler farklı, dert ortak...
inşaallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

ne güzel canım ya senin adına çok sevindim tekrardan nice güzel senelere sevdiklerinle canım

çok teşekkür ederim abrarcım

slm kızlar gecmıse bakamadım mısafır gelcek kusurabakmayın
derdam cnm kusurabakma dün net kesıldı tekrarda gıremedım esım bgn gıttı doktora burda varmıs mıkrocerrahı carsama hastaneye yatıyor persembe amelıyat olucak allahın ıznıyle bırayda ızın verceklermıs dınlenır bol bol ınsallah bunun sayesınde bebegımde gelır artık:16:

rabbim şifasını versin inşallah canım

merhaba kızlar ben 6 aylık evliyim henüz bişey yok benim sorunum eşimin ailesi hep hamile olup olmadığımı soruyorlar tamam bende çok istiyorum ama bu günlerde çok sıkılıyorum her ay yine adet olucam diye korkuyorum moralim bozuluyor olunca hep inşallah bu ay diyorum

bence kimseye kulak asma canım herşeyi akışına bırak kendini bu kadar üzme lütfen

merhaba arkadaşlar. uzun süredir bu forumu takip ediyordum yeni üye oldum.
23 yaşındayım. 7 aylık evliyim. 6 aydır denememize rağmen bebeğimiz olmuyor.
evlenmeden önce kadın doğum doktorunda muayene olmuştum. ultrasonda bakmıştı. rahim çok temiz demişti. bugüne kadar bebğimiz olmuyor diye doktora başvurmadım. okuduğum bilgilere göre en az 1 yıl bekleyin diyorlar. ama psikolojik olarak insan o 1 ay içinde kendini hamile gibi hissediyor ama yine hayal kırıklığına uğruyoruz. daha erken diyoruz endişelenmeyelim diyoruz ama herkesin hemen olunca bizimde 7 aydır denememize rağmen olmaması bi sorunmu var acaba diyoruz.

sizce doktora gitmelimiyim. yoksa neler yamalıyım. büyüklerimdende utanıp soramıyorum.
bana bir iki kelimede olsa yardımcı olursanız sevinirim...

şimdiden teşekkürler...:58:

bence vakit kaybetmeden iyi bir doktora muayene ol derim hayırlısı olsun hakkında canım

henüz kk de hiç arkadaşım yok bende anne olmak isteyip henüz olamayanlardanım benzer bulduğum sayfaları okuyorum yorumlarımı yaşadıklarımı anlatıyorum yeni hcg çektirip sorun yok herşey tertemiz denilsede bu ay hayal kırıklığı yaşayanlardanım kırmızılar dün gece geldi yine isyan ediyorum artık resmen Allah hepimize sabırlar versin vede biran önce annelik heyecanını mutluluğunu yaşatsın ne diyim :(:43:

hoş gelmişsin canım amaaaaaaaaaaa isyan etmek yok inşallah en kısa zamanda annelik heyecanını yaşarsın hayırlısıyla :49:

canım benim benim bebişte geliyo 4 hafta 4 günlük teyzeleri:49:

oh oh ne güzel senin adına çok sevindim canım allah tamamına erdirsin inşallah
[
QUOTE=esnart;16877573]merhaba bayanlar ben almira bende burdaki arkadaşlarımız gibi bebiş bekleyen bir anne adayıyım Allah herkese çocuk sevgisini tattırsın ... geçen ay denedik ama olmadı çok üzüldüm psikolojik olarakda baya etkilenmiştim bakalım bu ay ne olucak 8 gün sonra belliş olucak heyecanla bekliyorum :3:[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım rabbim gönlünün muradını versin

kızlar ben dün akşam öyle bir geçer zaman dizisine bakamamıştım, şimdi internetten izledim, aman ağla ağla bi hal oldummm ya :59::43: :43: :43:

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, selam verenler cümleten aleyküm selam, nasılsınız ?

hoşbuldum canım nasılsın:79:

evet canım ikinci hepinize teşekkür ederim sağolun canım bişi sorcam bu aşağıya eklenti eklemişsinya eşin ve senin için bende bebişimi eklicem ekleyemedim nasıl yapılıyo

canım bende bilmiyorum diğer topikte bi arkadaşımız var hepimize o yaptı çok sağ olsun belki bilen vardır diğer kızlarada sor istersen:16:

caınm allah yardımcın olsun ne diiim bendede illet pko var bide yeni öğrendiğime göre polip var biz tedavi oldukça ileşeceğimize her defasında yeni bi sorunla karşılaşıoz neden :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: böle anlamadımki

canım neolucak halim demiyceksin neolucak halimiz diyceksin

caınm allah yardımcın olsun ne diiim bendede illet pko var bide yeni öğrendiğime göre polip var biz tedavi oldukça ileşeceğimize her defasında yeni bi sorunla karşılaşıoz neden :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: böle anlamadımki

ya sorma canım bu ne kötü bişeymiş, kilo alıyorum versem birazda olsa düzeliyor, vermezsem düzenim bozuluyor. Bebek sahibi olamıyoruz biri bitiyor biri başlıyor. Neyse Allah başka dert keder vermesin

hg canım inan bizlerde aynıyız bence zaman kaybetmeyin tüp deneyin biz çok oyalandık şimdiki aklım olsa çoktan tüpü denemiştim 12 yıllık eviliyim bu sene denedim ve tutmadı yaşta önemli yaşın ilerlemeden hemen yaptır:16:

tatlım geçmiş olsun allah hayırlı şifalar versin inş. sonunda herşey yoluna girsinde varsın ameliyat ol neler yapmadıkki bi bebek için millet kıymet bilmezken bizden canımızı isteseler vercek hale geldik bir evlat için rabbim bizlere acısın merhamet etsin:14::93:

aynen cnm ya valla rabbim diyorum şu çocuk isteyenlere vermiosun istemeyenlere veriosun onlarda kürtaj oluo nasıl vereckler bunun hesabını yaaaaa çok kızıyorum onlara :14::14::14::14::14::14:

hg canım inan bizlerde aynıyız bence zaman kaybetmeyin tüp deneyin biz çok oyalandık şimdiki aklım olsa çoktan tüpü denemiştim 12 yıllık eviliyim bu sene denedim ve tutmadı yaşta önemli yaşın ilerlemeden hemen yaptır:16:

Teşekkür ederim canım. Bizde oyalandık aslında. Şöyleki bende PKO olduğunu biliyorduk ama hep hep sebep o zannediyorduk. Eşimde rahat davrandı nasıl olsa sorun onda değil diye. Ben doktor doktor gezdim. Nihayetinde eşim doktora gitmeyi kabul etti ve onunda spermlerinde yapı bozukluğu çıktı. Şimdide miyomu alalım diyor doktor yoksa tüp bebek'e geçmem diyor. Kararsızım yani

Back
X