kızlar geldim geçmişi okudum ama alıntı yapmadım çünkü kafam çok yerinde değil ne okuduğumuda anlamadım zaten neyse yeni gelen arkadaşlarımız cümleten hoşgelmişler bir de SERPİLİM hamileymiş çooook sevindim gülüm Allah tamamına erdirsin Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah

geldi derdini anlattı gitti demeyin çünkü harbi harbi iyi değilim bugün dün dr günümdü gittim hava daha oturmadı dedi ve 15 gün sonraya attı hayır 2 gün sonrada bahara gireceğiz bu seferde baharda mevsim otursun diye bekletecek sıkıldım bunaldım şiştim hadi orayı da geçtim beklerim 15 gün daha ama dr dün çok kötüydü söylediklerini aklı selim söylediğini hiç sanmıyorum ameliyat olursunda çıkınca narkozun etkisiyle ne dediğini bilmezsin ya aynen öyleydi aynı şeyi 5 kez tekrarladım ve sonuçta yine anlamadı umarım kısa zamanda toparlar çünkü sorunsuz bir hamilelik geçirebilmek adına tıbbi anlamda çok güveniyordum inanın kadının yüzü gözümün önünden gitmiyor şok olduk eşimle ve eşim sanırım bundan sonrası senin işin umarım toparlar ama olmazsa sen götüreceksin bu işi dedi biz de yardımcı olacağız dedi çünkü bizim dr umuzdu önyargı değil ama başka dr istemiyoruz tabiiki çok kötülemedikçe