Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

:nazar: herkese slm arkadaşlar cvplar içinde teşekkür ederim evet ağrılar ilk defa oluyo daha önce hiç bu şekilde ağrı çekmemiştim onun için çok korktum 6 gün sonra herşeyu belli olucak bakalım bebişimiz hayırlısıyla olur inşallah herşeyin hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez ama heyecan beklemek çok zor ben istedim ki yarın gidip kan testi yaptırayım yılbaşında eşime hediyem bu olsun istedim 6 gün önceden kan testi ile belli olurmu arkadaşlar :44:

LEYLA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR...................20bitti
DERİN...................20bitti
KARDELOŞ..............20
KARDELEN49...........20bitti
NANELİŞKR.............20bitti
YETER...................20bitti
ALEYNA.................20bitti
TOSTİ...................20bitti
MİRANDA...............20
SAMYELİ...............20
TURKUAZ...............10bitti
ELAEZEL.................10
ELİXSİR.................20bitti
KAYRA...................10bitti
SELİNA..................10bitti
BİRSEN...................10
DERDA....................10
TUĞÇE...................10
GARİP....................10bitti
FLAN......................13bitti
arkadaşımızın bebişi sıkı sıkı tutunsun diye niyet ederseniz sevinirim
okumak isteyeni eklerim haber verirseniz
ebrar benide ekle bende okumak isterim ...

selam kızlar nasılsınız?
Eboşum,kardeloşum canlarım beni merak etmişsiniz bu ara hiç keyfim yok o yuzden girmek istemiyorum foruma kusura bakmayın...
Leyla için 10tane ayetel kürsi verilmiş bana ben akşam eve gidince okurum bitti yazabilirsiniz,Allah bebeğini arkadaşımıza bağışlasın anneciğini bırakmasın inşaallahhh...
Allah'a emanet olun...
kuzu keyfin yok demek hayrolsun inşallah inanki aklım hep sende yaa biraz yoluna girse herşey çok güzel olucak .allahım gönlüne göre versin kuzum .ağzına yüreğine sağlık
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.gece girdim ama alıntı bile yapamadım kociş karşımda gizli gizli yazdım.muhabbette güzelmiş keşke uyuyup kalsaydı bende muhabbete katılabilseydim.
selinam nasılsın canım keşke kocişin izin versede azcık muhabbet edebilsek yaa
günaydın kızlar hemen cıkıcam kuran gidicem ordan da spora leyla için 20 tane ayetel kürsi verilmiş banada bende bu gün okurum giremezsen okundu sayın öpüyorum :54:
tostim ağzına sağlık canım
ebrarcım ben duayı okudum, 20 tane yazabilirsin
görüşürz inşaallah :16:
nanelim saol canım ağzına sağlık mevlam gönlüne göre versin
canım turkuaz, nanelişeker ve garip arkadaşlarımız okumuş bitti diye yazıverdim.hemde liste öne gelmiş olsun dedim.ağzınıza sağlık kızlar.
çok saol bitanem ilgilendiğin için bugün giremedim iyi oldu yaa
ebrarcim ben ayetel kursileri okudum canim 10 tane,bitti yazabilirsin.

ben gecmise döneyim,bakim neler kaynattiniz:6::6::6::6:
saol tatlım ağzına sağlık
kızlar geldim geçmişi okudum ama alıntı yapmadım çünkü kafam çok yerinde değil ne okuduğumuda anlamadım zaten neyse yeni gelen arkadaşlarımız cümleten hoşgelmişler bir de SERPİLİM hamileymiş çooook sevindim gülüm Allah tamamına erdirsin Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah:71:geldi derdini anlattı gitti demeyin çünkü harbi harbi iyi değilim bugün dün dr günümdü gittim hava daha oturmadı dedi ve 15 gün sonraya attı hayır 2 gün sonrada bahara gireceğiz bu seferde baharda mevsim otursun diye bekletecek sıkıldım bunaldım şiştim hadi orayı da geçtim beklerim 15 gün daha ama dr dün çok kötüydü söylediklerini aklı selim söylediğini hiç sanmıyorum ameliyat olursunda çıkınca narkozun etkisiyle ne dediğini bilmezsin ya aynen öyleydi aynı şeyi 5 kez tekrarladım ve sonuçta yine anlamadı umarım kısa zamanda toparlar çünkü sorunsuz bir hamilelik geçirebilmek adına tıbbi anlamda çok güveniyordum inanın kadının yüzü gözümün önünden gitmiyor şok olduk eşimle ve eşim sanırım bundan sonrası senin işin umarım toparlar ama olmazsa sen götüreceksin bu işi dedi biz de yardımcı olacağız dedi çünkü bizim dr umuzdu önyargı değil ama başka dr istemiyoruz tabiiki çok kötülemedikçe :50:
flanım canım takma kafaya belki bisorunu vardı doktorun düzelir elbet 15 gün az bir zaman inşallah birdahaki sefer düzelmiş olur dozajınıda azaltır .bu doktorları anlamak zor gerçekten allah yardımcımız olsun
sana katılıyorum çok saçma bitti:27:

KARANFİL: HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. HER GÜN YEMEKLERDEN SONRA ALINAN BİR KARANFİL HEM AĞZINIZIN HOŞ KOKMASINA HEM DE HORMONLARINIZIN ÇALIŞMASINA YARAR. HAMİLELİKTE RAHİMİ KUVVETLENDİRİR. NORMAL DOĞUM YAPACAK OLANLAR, DOĞUMA BİR AY KALA HER GÜN BİR ÇAY BARDAĞI SICAK SUYA 1 KARANFİLİ 5 DAKİKA DEMLEYİP İÇERLERSE DOĞUMLARI DAHA KOLAY OLUR Hamİle Kalmak İÇİn Mucİze Bİtkİler SAFRAN: YUMURTALIKLARI GELİŞTİRMEDE ETKİLİDİR. HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. AYRICA SİNİRLERİ KUVVETLENDİRİR. YEMEK YENECEĞİ ZAMAN ÜSTÜNE SERPİLİR. (0. 5 MG
KARANFİL: HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. HER GÜN YEMEKLERDEN SONRA ALINAN BİR KARANFİL HEM AĞZINIZIN HOŞ KOKMASINA HEM DE HORMONLARINIZIN ÇALIŞMASINA YARAR. HAMİLELİKTE RAHİMİ KUVVETLENDİRİR. NORMAL DOĞUM YAPACAK OLANLAR, DOĞUMA BİR AY KALA HER GÜN BİR ÇAY BARDAĞI SICAK SUYA 1 KARANFİLİ 5 DAKİKA DEMLEYİP İÇERLERSE DOĞUMLARI DAHA KOLAY OLUR.
Hamİle Kalmak İÇİn Mucİze Bİtkİler SAFRAN: YUMURTALIKLARI GELİŞTİRMEDE ETKİLİDİR. HAMİLE KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR. AYRICA SİNİRLERİ KUVVETLENDİRİR. YEMEK YENECEĞİ
ZAMAN ÜSTÜNE SERPİLİR. (0. 5 MG

kızlar bunu bir sitede okudum dikkatimi çekti :26:
paylaşımın için saol semroşum
Kızlar aralık ayını kapatıcam yenı tarıhlerınızı bıldırırsenın sevınırım :71:*****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************
kuzu ben olmadım biliyosun ocağa at beni soru işareti koy gitsin benim neolacağım belli değil
inşallah canım şu en tek isteği o hafta sonu alışverişe gidecez sana ne alalım ne istiyosun diyorum anne kardeşim olsun hemen lafı değiştiriyor geçen günde babasına biberon ısıtıcısı aldırmış niye aldın nız diyorum allah görsünde kardeşimi yollasın diyo annesinin sıpası ahhhhhhhh aaaaaahhhhhhhh
oyyy kıyamam ben ona yaa canım inşallah kardeşi gelir sağlıkla kullanırsınız onu
abla okudum duamı ALLAH kabul etsin

boncuk eşin gün almış amaliyat için hadi hayırlı ugurlu olsun
saol kuzum ağzına yüreğine sağlık
canım sana bişey söyleyim mi hiç kendini dinleme boşver bu sancılrın çoğuda psikolojik zaten 1 hafta kalmış adetinede bekle ve gör hayırlısı olsun
kardelenim neelerdesin canım?hiç uğramıyosun hayırdır yaa merak ettiriyosun kendini
kızlar geçen gece tam uykuya dalarken tv de eşimin izledigi şeye kulak kabarttım gebelikten bahsediyodu çünkü...discovery cannelda.yabancı ülkede 57 yaşında bir kadın sanırım tüp bebekti yada aşılamayla hamile kalıyo.ama düşükle sonuçlanıyor..aylar geçiyor ve kadının çok agrıları olmaya başlıyor..bi yandan da hızla kilo kaybediyor..doktora gidiyo ve rahim kanserinden şüpheleniyo doktor...testler falan yapılıyo sonuçları alacıgı gün doktor ultrasonla bi bakıyo ki kadın hamileymiş:53:hemde 29 haftalık.nasıl olur düşük yaptıgım sanıyodum diyo ve o esnada doktor açıklıyo...tabi onlar çok güzel anlatıyolar kadın kendi yaşadıgını anlatıyo gerçek yaşam hşkayeleri çünkü...megerse düşük yaptıgında üç embriyodan ikisi düşmüş ve biri tutunmuş ..kilo vermesinin sebebi de bebegin fazlasıyla anneden almasıymış..ay dinleyince şok geçirdim ya.kadının aklının ucundan geçmiyo düşünün hatta kanser oldugunu sanıyo ama sonuca bakın:))Allahım isterse herşey oluyo işte.
onu bende izlemiştim cano tüpbebekle hamile kalıyo kadın ve sonra anlattığın olaylar yaşanıyo şok olmuştum bende izleyince
neyse kıslar ben kaçıyom eşim gelir şimdi yemegi hazırlıyım...

ebrarım bişi dicem..benim lekelenmem var canım..gelmiyo sürekli ama afedersin silince geliyo..bu şekilde duayı nasıl okurum bilmiyom çok üzgünüm:(
kuzu okumaya dedimya elixsir okumuş saolsun 100 tane seninkinide düşeriz ondan
buarada nasılsın ağrın yok inşallah bitanem

kızlar bircoğunuz cocuk sahibi olmak istiyosunuz belki bana kıcaksınız
19yasındayım 1.5 yıllık evlyim cocukları asırı cooooooook seviyorum ve bir bebeğim olsun cok isterim evde sesini duym kosup oynasın anne desin yeter....
ama yasımdan mıdr nedir kendimi biturlu hazr hssdemedim daha kendi hayatımı rayına oturtmamısım birsyleri yapıp öyle cocuk sahibi olmak istiyorum ama gerceklestriorm bazılarını fakat bu liste gttikce uzuyor..ama daha önemli syler var bras borcumuz avr bi ev alabilcek durumdayım ama daha alamdık sormsuzluk yuzunden.
eşim cocuk cok istiyor beni cok sıkıstıryor allaha sart kosmak gibi olmasın hasaa ama arab aalalım öyle dedim aldı ben okul okuyorm dıstan o btsin dedim smdde sıva grcem oda btcek gibi gibi neden böyle oluyorr ben cok istemem ramen cesaret edemiyorum yoksa kendimi mi kandıryorm istemiyormuyum?

canım hoşgelmişsin öncelikle..hayatınla ilgili kararları sen vereceksin tabiki...ama benim düşüncelerim şu yönde..çocuk yapmak için hayatımızın 4-4lük olmasını beklersek olmaz...daha küçük olabilirsin tabi o konuda da haklısın ama zaman su gibi geçiyor..eger çok istiyorsanız hiç düşünme derim.zaten şimdi19 yaşındasın.hamile kalana kadar kaç ay geçer bilemeyiz tabi ama ortalama en erken 21 yaşında anne olursun zaten:)hemen kalsan 20 yaşında olursun.

ogün çok kanamam var demiştinde ondan sordum canım
hayırlısı olsun inşallah
bu çektiğin son sıkıntın olsun

ilk gün çoktu hastaneydeyken ayağa bi kalktım resmen boşaldı ama akşam bişe kalmadı sonra azaldı saol cnm benim burdaki herkese en çok ilgi gösteren sensin nasıl başarıosun herkese yetişmeye tebrik ederim seni ablacım büyük bi ihtimalle benden yaşça büyük olduğunu düşünüorum cnm allah razı olsun iiiiiii dileklerinden dolayı allah hepimizn yardımcısı olsun :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

selammmm..
cano naber...izledin demek sende ay çok acaip dimi yaa..aslında inanılmıcak bişey degil tabi rabbim ol desin keşke ama o yaşta onu yaşaması ilginç...bakarsın bende hamile kalmışımdır biri düşmüştür biri tutunmuştur içerdende agrıyı yapan o yaramaz sıpadır :emir_bebek::60::60::60:

hoşgeldin yok o kadarda sesiz değil merak etme nasılsın iimisin tanımıyorum sitedeki arkadaşları ama bu şekilde hepinizide tanımak istiyorum :):40:

hb cnm tabiki böle böle zaman geçtikçe tanıycaz birbirimizi teşekkür ederim iyim allaha hamd olsun sen nasılsın cnm benim zamanla daha iiiii kaynaşırız bende yeni sayılırım burda burdaki arkadaşlarımız gerçekten çok sıcak ben buraya bi geldim ondan sonra resmen bağımlı oldum buraya gelmediğim zaman kendimde bi eksiklik hissdiyorum gülüm benim hemen kaynaşırız merak etme olurmu
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ilk gün çoktu hastaneydeyken ayağa bi kalktım resmen boşaldı ama akşam bişe kalmadı sonra azaldı saol cnm benim burdaki herkese en çok ilgi gösteren sensin nasıl başarıosun herkese yetişmeye tebrik ederim seni ablacım büyük bi ihtimalle benden yaşça büyük olduğunu düşünüorum cnm allah razı olsun iiiiiii dileklerinden dolayı allah hepimizn yardımcısı olsun :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım saolasın güzel düşüncelerin için ben elimden geldiğince yetişmeye çalışıyorum herkese ama diğer arkadaşlarımda öyle haklarını ymiyelim .ben 2 yılı aşkındır kkdayım ve burda biçok dostum oldu bizi anlıyan dostlar .dışardada çok var ama nekadar anlıyolar orası tartışılır oyüzden hepiniz çok önemlisiniz benim için .yaşım 32 buarada eh biraz yaşlandım abla olduk yani :48::48:
canım inşallah patoloji sonucun temiz çıkarda ameliyata filan gerek kalmaz

En buyuk dilegim ANNE olabilmek! Allah buyukturdiyorum/ boyle birakmas diyorum/ olur diyorum/beni de anne diyebilecek kendimden bir parca yavrucagim benim de olur diyorum/olur olur olur insallah diye yas 38 oldu/////Yeni de umitimi kesmi degilim/ Her tedaviden sonra yikiliyorum ama sonra ayaga kalkip bu yola devam ediyorum cunku umit var ve Allahma guveniyorum yalvariyorum!!!
Cocuk isteyen herkezin Allahi yardimcisi olsun! :49::emir_bebek:

kociş geldi canikom ama kurtları izler:))bende sofrayı kaldırdım mutfak beni bekliyo ben burdayım:31:napiyim çok seviyom sizi.:74:
haticeee selam kıss...
esnartcım sanada selam..ama böyle olmuyo ikimizin avatar aynı..ya sen degiş yada ben degişeyim karıştırıyodur kızlar:1:

selammmm..
cano naber...izledin demek sende ay çok acaip dimi yaa..aslında inanılmıcak bişey degil tabi rabbim ol desin keşke ama o yaşta onu yaşaması ilginç...bakarsın bende hamile kalmışımdır biri düşmüştür biri tutunmuştur içerdende agrıyı yapan o yaramaz sıpadır :emir_bebek::60::60::60:

cano olurmu olur belli olmazki allahım okadar büyükki nemucizeler var hepsi bize örnek işte
miden nasıl buarada?

Back
X