Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

anne olmak isteyen güzel bayanlar yeni yıl 2011 inşallaaaaaaah hepimizin bebişlerini bizi dahada fazla bekletmeden kucaklarımıza verir inşallahhhhhhh.herşey gönlümüzce olsun...

anne olmak isteyen güzel bayanlar yeni yıl 2011 inşallaaaaaaah hepimizin bebişlerini bizi dahada fazla bekletmeden kucaklarımıza verir inşallahhhhhhh.herşey gönlümüzce olsun...

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş cnım umarız öle olur
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bu arada avatarın çok şirin yaaaaaaaaaaaaaaaa
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayy kızlarrr bende kacıyorum olmıcak cunku gercekten ozur dılerım benım degıl netın sucu kactım ıyı geceler allaha emanet olun

slm kızlar nasılsınız
ebrraım ben dualmı bitirdim canım haber veriyim dedim
duaya gelemezsem şimdiden amin diyorum dilerim bebeği sıkı sıkı tutunur annesine
ve bu cuma günü hirmetin mevlam herkeze tez vakitte bebklerini gönderir aminnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HAYIRLI CUMALR
RABBİM DUALRIMIZI KABUL ETSİN
AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }

allahım senin rızana sığınarak niyet ettim sen niyetimdekini nasip eyle...dularımı kabul eyle ellerımı bos cevırme, niyetimdekilerin gerçekleşmesi için de çok bekletme rabbim benim ve arkadaşlarımın yüzünü güldür allahım benimle birlikte tüm bebek isteyen arkadaşlarıma eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...
Arkadaşlarım her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...

Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin

es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain

vel-hamdülillahi rabbil-alemin
arkadaslar sızlerde benım nıyetıme allah rızası ıcın amın dıyınnn allah razı olsun herkesten sımdıden

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ebrarcım dün akşam internetim yoktu yazamadım ben duamı okudum Allah kabul etsin inşallah.HEpimize güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum.

kızlar selamlar hepinize...bugün topice girip selam veren herkesede ayrı ayrı sevgiler selamlar..çok uzun olmasın diye selamlart için alıntı yapmadım..
kardeloşum ugramamış bugün hayırdır inşallah...
ya kızlar eve gelirken çok moralim bozuldu..babamla dükkanı kapadık baktım o da geliyo benimle o tarafta işim var dedi tamam dedim..megerse beni yanlız bırakmamak içinmiş:((bizim üst sokakta marketin üstünde cinayet olmuş 50 yaşlarda kadını öldürmüşler nedir bu yaa Allah kahretsin bunları..yazında aynı olay çalıştıgım caddede oldu..teksasta yaşıyoruz sanki...çok üzüldüm polisler vardı güvenlik şeridi falan çekilmişti

ay çok korkunç bir şey allahım sonumuz nereye gidiyor rabbimin verdiği canı kullar alıyor allahım sen ıslah et

sende hoşgeldin hayır aşılama falan olmadı cnm geçen ay denedik olmadı bu ayda denedik ve ayın 6 sında regl günüm beklemedeyim şuan ama sağ kasığımda ağrı var ara ara geliyo soldada var ama sağ kadar değil bu sabahda afedersin ama vajinal bölgemde mükemmel derecede bir agrı ama 10 sn geliyo gidiyo bu bu şekilde 10 kere olmuştur işte sonra idrardada renk çok koyu acaba bunlar neye işaret onu öğrenmeye çelişiyorum sence ne olabilir :nazar::69:

canım bende seninnle aynı durumda sayılırım sağ kasığım çok acıyor idrarımdab çok koyu bir rankte ama ben adet oldum bunlar adetin bitiminde başladı :26:

kızlar geçen gece tam uykuya dalarken tv de eşimin izledigi şeye kulak kabarttım gebelikten bahsediyodu çünkü...discovery cannelda.yabancı ülkede 57 yaşında bir kadın sanırım tüp bebekti yada aşılamayla hamile kalıyo.ama düşükle sonuçlanıyor..aylar geçiyor ve kadının çok agrıları olmaya başlıyor..bi yandan da hızla kilo kaybediyor..doktora gidiyo ve rahim kanserinden şüpheleniyo doktor...testler falan yapılıyo sonuçları alacıgı gün doktor ultrasonla bi bakıyo ki kadın hamileymiş:53:hemde 29 haftalık.nasıl olur düşük yaptıgım sanıyodum diyo ve o esnada doktor açıklıyo...tabi onlar çok güzel anlatıyolar kadın kendi yaşadıgını anlatıyo gerçek yaşam hşkayeleri çünkü...megerse düşük yaptıgında üç embriyodan ikisi düşmüş ve biri tutunmuş ..kilo vermesinin sebebi de bebegin fazlasıyla anneden almasıymış..ay dinleyince şok geçirdim ya.kadının aklının ucundan geçmiyo düşünün hatta kanser oldugunu sanıyo ama sonuca bakın:))Allahım isterse herşey oluyo işte.

canım benim rabbim yeterki oldesin ama okurken çok şaşırdım açıkçası

kızlar bircoğunuz cocuk sahibi olmak istiyosunuz belki bana kıcaksınız
19yasındayım 1.5 yıllık evlyim cocukları asırı cooooooook seviyorum ve bir bebeğim olsun cok isterim evde sesini duym kosup oynasın anne desin yeter....
ama yasımdan mıdr nedir kendimi biturlu hazr hssdemedim daha kendi hayatımı rayına oturtmamısım birsyleri yapıp öyle cocuk sahibi olmak istiyorum ama gerceklestriorm bazılarını fakat bu liste gttikce uzuyor..ama daha önemli syler var bras borcumuz avr bi ev alabilcek durumdayım ama daha alamdık sormsuzluk yuzunden.
eşim cocuk cok istiyor beni cok sıkıstıryor allaha sart kosmak gibi olmasın hasaa ama arab aalalım öyle dedim aldı ben okul okuyorm dıstan o btsin dedim smdde sıva grcem oda btcek gibi gibi neden böyle oluyorr ben cok istemem ramen cesaret edemiyorum yoksa kendimi mi kandıryorm istemiyormuyum?

bence bebek hiçbirşey için ertelenmez bnede 20 yaşında hamile kaldım 21 yaşında anne oldum şimdi 28 yaşındayım 7.5 yaşında oğlum var rabbime çok şükür hiç bir gün erken yaşta anne olduğum için pişman olmadım ama yine de sana kalmış birşey amaaaaaaaaaaaa genç anne olmakta çok hoş bence ben çok zevk alıyorum rabbime çok şükür rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm arkadaşlarımın gönlüne göre versin

:nazar: herkese slm arkadaşlar cvplar içinde teşekkür ederim evet ağrılar ilk defa oluyo daha önce hiç bu şekilde ağrı çekmemiştim onun için çok korktum 6 gün sonra herşeyu belli olucak bakalım bebişimiz hayırlısıyla olur inşallah herşeyin hayırlısı Allah'tan ümit kesilmez ama heyecan beklemek çok zor ben istedim ki yarın gidip kan testi yaptırayım yılbaşında eşime hediyem bu olsun istedim 6 gün önceden kan testi ile belli olurmu arkadaşlar :44:

ben olur diye biliyorum canım doktorum söylemişti

canım hoşgelmişsin öncelikle..hayatınla ilgili kararları sen vereceksin tabiki...ama benim düşüncelerim şu yönde..çocuk yapmak için hayatımızın 4-4lük olmasını beklersek olmaz...daha küçük olabilirsin tabi o konuda da haklısın ama zaman su gibi geçiyor..eger çok istiyorsanız hiç düşünme derim.zaten şimdi19 yaşındasın.hamile kalana kadar kaç ay geçer bilemeyiz tabi ama ortalama en erken 21 yaşında anne olursun zaten:)hemen kalsan 20 yaşında olursun.

derincim sana katılıyorum canım:46:

En buyuk dilegim ANNE olabilmek! Allah buyukturdiyorum/ boyle birakmas diyorum/ olur diyorum/beni de anne diyebilecek kendimden bir parca yavrucagim benim de olur diyorum/olur olur olur insallah diye yas 38 oldu/////Yeni de umitimi kesmi degilim/ Her tedaviden sonra yikiliyorum ama sonra ayaga kalkip bu yola devam ediyorum cunku umit var ve Allahma guveniyorum yalvariyorum!!!
Cocuk isteyen herkezin Allahi yardimcisi olsun! :49::emir_bebek:

amin canım inşallah

ben diycektim canoya biriniz değiştirin şu avatarı inanki çok tuhaf oluyo
ben bu avatarı görünce seni görmüş gibi oluyorum esnart değişse aslında bize kızmazsa tabiki :48:

ebrarcım arkadaştan çok özür dileyerek bende aynı şeyi düşünüyorum :59:

aman kıslar ya siz bana bakmayın.herşeyden illa kendime pay çıkarıcam:1:diyom ya hep..o piyango bana vurmaz herlade ama herşey olabilir tabi...

bu arada kukacım ne dicem..gerçekten asla ümidini kaybetme..benim dayımın kızı geç evlendi..40 kusürdü evlenirken...hemen çocuk istedi olmadı...aşılama oldu iki defa tutmadı..sonra kendi haline bıraktı...yalan olmasın 43 gibi kendilignden hamile kaldı ..Allahım çok büyük..şimdi minnacık çok şeker bi oglu var.darısı hepimize.

benimde halamın kızı evlendi 40 yaşında o da bir takım sorunlardan sonra anne oldu ikinci arkadan hemen geldi kısmet :49:

canlarımmmmm
ben geldım herkese merhabalar
ablacımmm ve derınım benı merak etmıssınız saolasınız malesef ve malesef ıkı gundur elektrıkler aksam 5 e kadar kesık yarında ole olacakmıs offfffffffff
sonrada yemek falan yıyoz esımle bugunde dısarı cıktık ondan gelemedım
ablamm ben ıyıyım sukur ıste nasıl olsun ole bole gecıyoo yanlız bı sorun var ben ne zaman dua edecek olsam aglamaya baslıyorumbı caresı olması lazım
derınım takma kafaya dıcem ama benımde kalbımde agrı oluyo bıkac gundur onu taktım kafaya bıde kasıklarda yumurtalıktafalan agrı var batma gıbı adetımde yenı bıttı halbukı hıc bı sey anlamıyorum artık ıyıce curuge cıktım herhalde
profumm bebegımmm cok sukur sesın cıktı canım yolla mısafırlerı kop gel kusum
hatıcecım anlıyorum canım allhım sıfa versın ınsallahhhhhh habersız bırakma bızı
bır suru sey okudum ama unuttum kızlar kusura bakmayın ne olur
semracım kırgınlık varmıs galıba gecmıs olsun allahım oglusunu da yalnız kardessız bırakmasın ınsallah
flan ablam sanada allah sıfa versın en kısa zamanda hersey yoluna gırer ınsallah

ianşallah canım inşallah oğlumu kardeşsiz arkadaşlarımıda evtlarsız bırakmasın

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM SENİN RIZANA SIĞINARAK NİYET ETTİM SEN NİYETİMDEKİNİ NASİP EYLE...DULARIMI KABUL EYLE ELLERIMI BOS CEVIRME, NİYETİMDEKİLERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN DE ÇOK BEKLETME RABBİM BENİM VE ARKADAŞLARIMIN YÜZÜNÜ GÜLDÜR ALLAHIM BENİMLE BİRLİKTE TÜM BEBEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMA ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...
ARKADAŞLARIM HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
ARKADASLAR SIZLERDE BENIM NIYETIME ALLAH RIZASI ICIN AMIN DIYINNN ALLAH RAZI OLSUN HERKESTEN SIMDIDEN

canım benim rabbim dualarını kabuletsin

4.gif

kartını çok beğendim inşallah yeni yıl hepimize sağlık sıhat huzur getirir canım hııııııııı bide bebiş:49:

amin inşallah:49::49::49::49::49::49::49::49:

slm kızlar nasılsınız
ebrraım ben dualmı bitirdim canım haber veriyim dedim
duaya gelemezsem şimdiden amin diyorum dilerim bebeği sıkı sıkı tutunur annesine
ve bu cuma günü hirmetin mevlam herkeze tez vakitte bebklerini gönderir aminnnnnnn

amin inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
HAYIRLI CUMALR
RABBİM DUALRIMIZI KABUL ETSİN
AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

amin amin amin inşallah :43:

selam kızlar hayırlı cumalar herkese.yeni yılınızın hepinize sağlık huzur ve mutluluk getirmesini ve bunların yanında isteyen herkese Rabbimden hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum.bugun duada olamıcam bi tanıdığımız dükkan açıyor ona yardım edicem yılbaşı için yapılacak şeylere yardım edicem.

selam kızlar hayırlı cumalar herkese.yeni yılınızın hepinize sağlık huzur ve mutluluk getirmesini ve bunların yanında isteyen herkese Rabbimden hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum.bugun duada olamıcam bi tanıdığımız dükkan açıyor ona yardım edicem yılbaşı için yapılacak şeylere yardım edicem.

inşallah canım arkadaşın içinde hayırlı olsun inşallah sanada kolay gelsin canım :79:

günaydın kısslar nasılsınız 2011 hepimize bebeşlerimizi getirmesini diliyorum ve hicri yılbasınızı kutluyorum:16:

şimdi test yaptım tek cizgi cıktı :14:

ama adetime daha 7 gün var:14:

erken olmus olabilirmiki:26:

günaydın kısslar nasılsınız 2011 hepimize bebeşlerimizi getirmesini diliyorum ve hicri yılbasınızı kutluyorum:16:

şimdi test yaptım tek cizgi cıktı :14:

ama adetime daha 7 gün var:14:

erken olmus olabilirmiki:26:

günaydın canım bence çok erken yapmışsın bence günün geçtikten sonra yap inşallah gelmiştir meleğin :49:

Back
X