Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kocişim geldi yemek hazırlıcam sonra gelirim yine hepinizi öpüyorum görüşmek üzere ii bakın kendinize :16::16::54::54::71::71::38::38:

toparla canım güclü ol... bak ben sizlerin sayesinde cabuk toparladım kendimi...bizler senın her zaman yanındayız bu sıkıntılı günleri allahımın izniyle sende atlatacaksın...
saol canım benım ıyıkı varsınız zaten allah hepınzden teker teker razı olsun
hoşgeldiniz arkadaşlar umarım yeni yılın ilk günlerinden itibaren mutluluk herkesin yüzüne güler ve Allah bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eyler :13::13:

herkese merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun umarım bu yeni yılda tüm dileklerimiz kabul olur ve hepimiz hayırlısıyla anne oluruz.:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:
saolun arkadaslar amın ınsallah bebıslerımız gelır
kocişim geldi yemek hazırlıcam sonra gelirim yine hepinizi öpüyorum görüşmek üzere ii bakın kendinize :16::16::54::54::71::71::38::38:

canım saol guzel dıleklerın ıcın agzıma yuregıne saglık

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
allahım yardım et ve dogru yolu goster:14::14::14::14::14::58::58::58::58::58:

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

kayracim ne oldu canim canini sIkan bir sey mi oldu,uzulme canim hic birsey uzulmeye degmiyor inan.rabbim buyuk,sIkIntilarini gidersin insallah:29::29::29::29:

kizlar canim cok sIkkIn yaa,sIkIntidan buraya attim kendimi:14::14::14::14:fazla kalamiyacagim misafirlerim oldugu icin..:14:

ne dertli demeyin,inanin sizden baska paylastigim kimsem yokk,nickim gibi garibim istee:14::14::14::14::14:

kayinvalidemler var biliyorsunuz,allah askina size oldugu gibi anlatacagim,haksizsam haksiz deyin lutfen..

dun aksam sofrada kayinvalidem,kayinbabam,esim ve ben yemek yiyorduk..esim ve kayinbabam birinin isminden konusuyorlardi,kayinvalidem hemen bir cikisti...agzindan cikan söz buuu

eee sizdede babanin adini korsunuz artik,benim adimi hayatta koymayin istemem ama babanin adini koyun,koyarsiniz,(bu söylenenler kizarak el isareti ile konusuluyor)
kayinbabam da benim böyle bir istegim yok cocuklar neyi uygun göruyorsa onu koysun dedi.hatta bir hikaye anlatti..hikaye su,önceden bir kiz varmis.kiz birgun kuyudan bakmis,ve baslamis aglamaya,onu gören annesi kizim neyin var neden agliyorsun demis kiz,anne simdi benim cocugum olsaydi ben kuyudan bakinca sarkmistim o da duser ölurdu demis..anneside kizim bunu cocugun oldugunda dusun demis.kayinbabam bunu anlatti ve cocuk yok demesine getirdiii..

allah ebeden razi olsun kayinbabam cok anlayisli dindar bir insan..her seyi olgunlukjla karsilar adaletsiz birsey yapmaz..ama kayinvalidem:14::14::14::14::14::14:
surekli beni asaliyor,hor hakir göruyor uzuyor,ben hic birsey demiyorum.saygisizlik olmasin diye,zaten diyemem.hep icime atiyorum..
gecen kayinbabam esimle kayinvalidemden konusurken,kayinbabam esime ben kizimdan cok memnunum anneni idare edin,annen kizimi kiskaniyor,onunla yarisoyr demis..

inanin bir görseniz kizlar yuzume bile bakmiyor,konussa azarliyor.giydigimi beyenmiyor hos bu gune kadar yaptigim hic birseyi beyenmedii dee:14::14::14:

rabbime sonsuz hamdu senalar olsun kii ayni evde yasamiyorum..ama yilda bir kere turkiyeye izne gidiyorum burnumdan geliyor..ne akrabalarimi istedigim gibi gezebiliyorum nede ailemle avkit gecirebiliyorum..

esim hep derdi gezelim birak annemi diye..ben o memnun olsun gönlu olsun diye hep onunla akit gecirdim,iznimi ona islerine harcadim..ama ne yaparsam yapayim bir turlu memnun olmuyor,beni sevmiyoor istemiyor:14::14::14::14::14:

basinizi agrittim,ama dertlesmek istedim sizle kizlarr:14::14::14::14::14::14:kimsem yok sizden baskaa:14::14::14::14::14:

garipcim benı sorma bosver aynı ıste bebek meselesı ama artık aıle meselesıne döndü
neyse kayınpederının verdıgı cevabı uygun bır dılle sende verebilirdin yanı anne daha bunlar ıcın erken bebek bıle yok ortada dıyebılırdın bu kadar susmamalısın bence helede madem sevmıyo kendını sevdırmek ıcın bu kadar zorlama uzulursun canımmm herkese hakettıgı kadar deger verılır senı uzuyosa uzak dur uzulme ama zaten derdımız bıze yetıyo

canı gönülden amiin diyorum Rabbim leyla arkadaşımızın yavrusunu anneciğine bağışlasın inş.mutluluğunu göstermek nasip etsin.

selam canım inş çok beklemeden sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip olur inş.rabbim yardımcın olsun.kız vallahi yakın olsak kesinlikle gelirdim yardıma.çok severim yardımlaşmayı.dün bi tanıdığımız dükkan açtı,4 çeşit meze yaptık marullar soğanlar kasa kasa yıkadık o kadar iş yaptık ama sohbetle muhabbetle hiç bişey anlamadık.sora kocişle yemeğe çıktık,annemlere uğradık 2 saat sonrada kayınvalidemlerde oturduk 2 saat.sonrada evde kocişle 2 saat romantik takıldık.inş hepimize sağlık huzun ve mutluluk getirir 2011 (eli boş gelmesin tabi bide bebiş nasip etsin)sevtuncum sana da kolay gelsin inş işleri bitirip ayaklarını uzatıp oturacağın günlerde gelecek acısını çıkaracaksın az kalmış bak.öptüm canım.
işşallah bebem saglık olsun herşey düzelir ya demi temizligi kafama takıyodum eşim dediki ben senin elin ayagın olurum birlikte temizleriz dedi artık kavga dövüş yapcez başka çare yok bebem:60::60::60:inan bende çok severim yardımlaşmayı canım benim çok severim ama burdakile çok nankör olmuşlar onu anladım ben annecim burda biri var temizlige onu götürürüz parasını verelim yapsın dedi ama benim içime sinmez ben kendim temizlemezsem yapıpda var ne yapayım:59::59::59::59:
hepinize güzel birgün diliyorum
2011in ilk günü netuhaf değilmi koca biryıl bitti nerdeyse ilk günüde bitiricez .
bugün çok işim var temizlik yapıcam daha sonrada pazara gidicem akşamda arkadaşlardayız
gece nasipse görüşürüz hepinizi öpüyorum
selinam güzel birakşam geçirmişsiniz inşallah seneye bebişinizle girersiniz yeniyıla kuzum
sevtunum işler bitiyo yavaş yavaş hadi gözünaydın .kuzu valla yardıma gelmek isterdide uzaklık işte bide ben çok temizlik yapamıyorum bileklerimde sorun var benim ağır iş yapmamam gerekiyo yoksa ağrıdan duramıyorum :1::1:buarada duayı okuyalımmı sana nedersin?
canım benim sen bilirsin ama benimkini haftaya okuyalım bebem ne dersin belkim ozamana kadar evi hallederim ne dersin annem nefes aldırmıyo canım şimdi bile bagırıyo :14::14::14::14::14:
allahım yeni yılda saglıklı saatli bebekler nasip etsin bebem :29::29::29::29:
ben agzimi acmadigim halde,bana tavir yapiyor,konusmuyor benimle:14::14::14::14:

canım rabbine havale et al karşına konuş derim ben
canlarım ben çıkıyorum yoksa annem bu yaşımda beni dövücek he:14::14::14::14:
kalk başından buruya gel dedi istiyoki ayaklarının dibinden ayrılmıyım :58::58::58::58::58:

garipcim benı sorma bosver aynı ıste bebek meselesı ama artık aıle meselesıne döndü
neyse kayınpederının verdıgı cevabı uygun bır dılle sende verebilirdin yanı anne daha bunlar ıcın erken bebek bıle yok ortada dıyebılırdın bu kadar susmamalısın bence helede madem sevmıyo kendını sevdırmek ıcın bu kadar zorlama uzulursun canımmm herkese hakettıgı kadar deger verılır senı uzuyosa uzak dur uzulme ama zaten derdımız bıze yetıyo

uzulme kayracim allah buyuk birgun bizde evlat sahibi olacagiz insallah,rabbim saglikli sihhatli evlat versin.
benim kayinvalidem cok farkli canim yaa,ben konusmamisken hep sucluyum sevilmiyorum.ya konussam dusman olur bana inan.ben kusluk olsun kirginlik olsun istemiyorum,eger konusursam ki konusamam o zaman hersey daha kötu olacak,varsin o söylensin dursun,rabbim beni biliyor ya o bana yeter,en azindan rabbimin huzurunda anlim ak o konuda..:29:

Back
X