kizlar canim cok sIkkIn yaa,sIkIntidan buraya attim kendimi

fazla kalamiyacagim misafirlerim oldugu icin..
ne dertli demeyin,inanin sizden baska paylastigim kimsem yokk,nickim gibi garibim istee

kayinvalidemler var biliyorsunuz,allah askina size oldugu gibi anlatacagim,haksizsam haksiz deyin lutfen..
dun aksam sofrada kayinvalidem,kayinbabam,esim ve ben yemek yiyorduk..esim ve kayinbabam birinin isminden konusuyorlardi,kayinvalidem hemen bir cikisti...agzindan cikan söz buuu
eee sizdede babanin adini korsunuz artik,benim adimi hayatta koymayin istemem ama babanin adini koyun,koyarsiniz,(bu söylenenler kizarak el isareti ile konusuluyor)
kayinbabam da benim böyle bir istegim yok cocuklar neyi uygun göruyorsa onu koysun dedi.hatta bir hikaye anlatti..hikaye su,önceden bir kiz varmis.kiz birgun kuyudan bakmis,ve baslamis aglamaya,onu gören annesi kizim neyin var neden agliyorsun demis kiz,anne simdi benim cocugum olsaydi ben kuyudan bakinca sarkmistim o da duser ölurdu demis..anneside kizim bunu cocugun oldugunda dusun demis.kayinbabam bunu anlatti ve cocuk yok demesine getirdiii..
allah ebeden razi olsun kayinbabam cok anlayisli dindar bir insan..her seyi olgunlukjla karsilar adaletsiz birsey yapmaz..ama kayinvalidem

surekli beni asaliyor,hor hakir göruyor uzuyor,ben hic birsey demiyorum.saygisizlik olmasin diye,zaten diyemem.hep icime atiyorum..
gecen kayinbabam esimle kayinvalidemden konusurken,kayinbabam esime ben kizimdan cok memnunum anneni idare edin,annen kizimi kiskaniyor,onunla yarisoyr demis..
inanin bir görseniz kizlar yuzume bile bakmiyor,konussa azarliyor.giydigimi beyenmiyor hos bu gune kadar yaptigim hic birseyi beyenmedii dee

rabbime sonsuz hamdu senalar olsun kii ayni evde yasamiyorum..ama yilda bir kere turkiyeye izne gidiyorum burnumdan geliyor..ne akrabalarimi istedigim gibi gezebiliyorum nede ailemle avkit gecirebiliyorum..
esim hep derdi gezelim birak annemi diye..ben o memnun olsun gönlu olsun diye hep onunla akit gecirdim,iznimi ona islerine harcadim..ama ne yaparsam yapayim bir turlu memnun olmuyor,beni sevmiyoor istemiyor

basinizi agrittim,ama dertlesmek istedim sizle kizlarr

kimsem yok sizden baskaa