Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

geldım fıstıklar geldımmmm nasılsınız bı bakıp cıkcam basımda zebanı beklıyoo:33::33::33::33::33:
yatıyım dıye elaezelcım ıyıyım canım ıyı sonucların olur ınsallah
gulcum baslama sımdıden su oldu bu oldu dıye rahat bırak su kafanı bırazcık
derınım gelmısın gıtmısın kuzum karsılasamadık
ablacım sende yoksun ya ıkı gundur konsamıyoz
profummmmmm senı de kacırmısım tuhhh:14::14:

dua edın kızlar banada cok sıkıntılıyım ıcım de kafam da rahat degıl ama ınsallah rahatlıcak bu arada boncugum ya nerelerdesın yenı yıl yorgunlugumu bu:34::34::34::34::34:
yenı bır küre baslıyorum hayırlısıyla dua kürü. bakalım bu ıse yarayacakmı insallah yarar sızı sevıyorum optum ıyı geceler

geldım fıstıklar geldımmmm nasılsınız bı bakıp cıkcam basımda zebanı beklıyoo:33::33::33::33::33:
profummmmmm senı de kacırmısım tuhhh:14::14:

kıs kime diyon zebani diyee gülme krizine girdim ayyy ALLAH iyliğini versin emi:60::60::1::1::1:ewet rahat olucammmm öyle yapıyorummmmm...:38::38::38:

canlarım ben geldim kimsecikler yok ama ya:14::14::14::14::14:
bir bakayım dedim size ne yapmışsınız diye herkez üzülmüş düşüncelerini yazmış ne üzülüyosunuz bakem:57::57::57::57::57:allahımın gönlünde çok var bizimde elbet yüzümüz gülecek bugün evime gidiyorum zımpara az kalmış birde boya yapcez eşim gelme dedi ama ben dedim seni özlüyorum yanında şenlik oluyum dedim ah bir içimdekini anlasa şimdi gitmesem bştam sagma yaptırıı boyacıya ben varken hiç bir şey yapamaz zaten dedi canım yatagıda boş boşuna verdin dedi :60::60::60::60:
bende hanım sözü dinliyeydin dedim :57::57::57::57::57: neyse şimdi kahvaltı hazırlıyım anacıgıma eşime yesinler bende orucum nasıl olsa evde herşey var az bişey orucumu açsam bana yeter:56::56:
canlarım inan canım akıyoburaya ama ne yapayım olmayınca olmuyo dün azbir giriyim dedim annem başladı söylenmeye:59::59::59::59::59: artık evime geçiyim telafi ederiz bebek işine gelince bu ay olmucek herhalde annemdeyim olmaz yane evime geçince artıgın ne yapam:14::14::14::14: hem bedenen hem ruhen hazır degilim ya korkuyorum gene yavrum beni terkeder diye:43::43::43::43::43:

garipcim bende önceden senin gibiydim çok acılar çektim baştan ama sen hata yapıyosun oturup iyi bir düşün derim ben cesaretini topla geç karşısına deki anne sen bana böyle böyle yapıyosun ben çok üzülüyorum de onunla paylaş dertlerini canım benim hem konuşursan için rahatlamış olur hemde üstünden büyük bir yük kalkar bebem beni dinle eger hep böyle ezdirir üzersen kendini benim gibi hastalık hastası olursun bebem panik atak yane düşmanıma dilemem bu hastalıgı çok zor oluyo:18::18::18::18::18: ben kaçtım bebeler eşim sen dün kombiyi son ayara al evi yapıyoruz diye açık bırak gel:57::57::57::57::57::57: ben çıkıyorum kahvaltı işini halledeyim eve gidip gelem bir ben beni özleyin anacım:58::58::58::58::58::58:

hayrlı olsun canım inşşşşşşşş hamiş olursun

sağol canım amin inşallah iğneden korksamda bebiş için değer:)

selam iyi geceler kızlarr...
eve demin geldin annemdeydik.ablam gelmişti dün onunla haster giderdik azıcık...

zuhal arkadasımızda aşılamaya başlamış hadi hayırlısı...

hayırlısı olsun herkes içinde öyle canım...

görüşürüz canım sende iyi bak kendine öğel yoruldum biraz
kusura bakma cevap gecikti tel geldide
sende iyi bak kendine bitanem
takvimi değiştiricem ama siteyi kaybettim en kısa zamanda inş
yok kuzum önemli değil
bebişli takvimi görmeyi bizde isteriz hayırlısıyla yaparsın inşallah bitanem
amin canım... inş hepimizin bebişleri bu yeni yılda saglıkla gelir nanelim...:29:

bende iyiyim canım sagol...amin garipcim seninde bu yeni yılda gönlünden gecirdigin her şey hayırlısıyla gercekleşir inş...:29:
pelinim nasılsın kuzum yeni yıl hepimize hayırlı evlatlar getirsin inşallah
hoşgeldiniz arkadaşlar umarım yeni yılın ilk günlerinden itibaren mutluluk herkesin yüzüne güler ve Allah bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı nasip eyler :13::13:
amin canım inşallah allahım herkesin gönlüne göre versin sen nasılsın ?
herkese merhaba kızlar yeni yılınız kutlu olsun umarım bu yeni yılda tüm dileklerimiz kabul olur ve hepimiz hayırlısıyla anne oluruz.:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar:
aminnnn inşallah saracım
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
allahım yardım et ve dogru yolu goster:14::14::14::14::14::58::58::58::58::58:
oyy benim deryam efkarlanmış kıyamam çok severim oşarkıyı bende
ben agzimi acmadigim halde,bana tavir yapiyor,konusmuyor benimle:14::14::14::14:
garibim yaa şu kayganan gitsede rahat etsen bunlar nasıl insan hayatı zehir ediyolar allahım akıl fikir versin sanada ecir sabır versin bolca tesbih çek valla inşallah rahatlarsın .
işşallah bebem saglık olsun herşey düzelir ya demi temizligi kafama takıyodum eşim dediki ben senin elin ayagın olurum birlikte temizleriz dedi artık kavga dövüş yapcez başka çare yok bebeminan bende çok severim yardımlaşmayı canım benim çok severim ama burdakile çok nankör olmuşlar onu anladım ben annecim burda biri var temizlige onu götürürüz parasını verelim yapsın dedi ama benim içime sinmez ben kendim temizlemezsem yapıpda var ne yapayım

canım benim sen bilirsin ama benimkini haftaya okuyalım bebem ne dersin belkim ozamana kadar evi hallederim ne dersin annem nefes aldırmıyo canım şimdi bile bagırıyo

allahım yeni yılda saglıklı saatli bebekler nasip etsin bebem

canım rabbine havale et al karşına konuş derim ben
canlarım ben çıkıyorum yoksa annem bu yaşımda beni dövücek he
kalk başından buruya gel dedi istiyoki ayaklarının dibinden ayrılmıyım
canım tamam ozaman haftaya olur gerçi haftaya banu ve miranda olabilir tüpbebişe başlıyolarya olmadı sonraki haftaya kalabilir kuzum .
buarada anacığın baya otoriter kız allah yardımcın olsun
kızlar yeni yılın ilk aşılaması benden bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah hamile haberimide veririm :49
tedavin hayırlı olsun inşallah bebişin gelir tedavinin sonunda
merhaba canım,dün akşam değişik hiç bişey yapmadım canım,çok sıradan bi geceydi benim için.
nasılsın,pek kimse yok bizim topiclerde bugün.
kuzu nasılsın?gittimi misafirlerin
selam iyi geceler kızlarr...
eve demin geldin annemdeydik.ablam gelmişti dün onunla haster giderdik azıcık...

ebrarım dün gece karşılaşamadık evet bitanem,bugünde karşılaşamadık:59:saglık olsun..iyisindir inşallah...

garipcim takma şu kayınvalideyi kafana cnm yaa.psikolojini mahvediyosun degermi böyle yapan biri için...hem her zaman görüşmüyomuşsun boşver..senede 1 kere görüşüyomuşsun..ya sürekli bir arada olmak zorunda oldugun bi kayınvaliden olsaydı nolurdu..Allah başka dert vermesin sıkma canını...bak kayınbaban ne güzel düşünceliymiş...

kardeloşum naber canım iyi misin?geçen fazla konuşamadık ya hoş bugünde yatıcam birazdan:31:

gültamer selam canım sen nasılsın?

zuhal arkadasımızda aşılamaya başlamış hadi hayırlısı...
sevtuşşş ev bitiyo galiba şimdiden güle güle eskitin cnm...

boncugum ugramamış,turkuazım ugramamışş iyisinizdir inş kıslar...
kuzum dün gece giremedim çok yorgundum ayrıca birazda keyifsizdim
sen nasıl oldun canom iyisin inşallah
Canım önemli deil yazını yeni gördüm geçmiş yazılara bakıyodum iyi sayılırım testlerimi verdim sonuçlarını aldım sadece birinin sonucunu bekliyorum oda en tehlikelisi:26:
canım inşallah otestinde çok güzel çıkar
allahım gönlüne göre versin
cnm walla durumum bekliyorum 9 ocağı belim yine ağrımaya başladı aynı geçen ayki gibi.ufff bide akıntım war bugün lavaboda peçetede baktımki az bi kan lekesi..artık düşünmek istemiyorum walla deli oluyorum bu nedir diye düşünmekten:43::43::43::43:bişeylerle oyalanıp unutmaya çalışıyorum:43::43::43:
canım kırmızılar gelmez inşallah sende ilk müjdeyi verenlerden olursun yeni yıl hayırlı gelir sana inşallah
canım benim bizi bizden başka anlayan olmaz dertlerimiz farklı ama amaçlarımız aynı bebekkkkkk onun için bu sıkıntıları yasamış ve hala yasamkta olan biri olarak benim sana tavsiyem rahat ol demesi kolay deme biliyorum rahat olmak bu durumdayken zor ama elimizden hiç bişey gelmiyo dua etmekten başka bu gün abimin eşinin hamile olduğu haberini aldım insan abisinin çocuğu olacak diye ağlarmı ama ben ağladım inan sana yemin ederim kıskançlıktan deil sadece benim ilk bebeğim olsaydı aralarında(yiğenim doğunca)1.5 yaş olacaktı çok deil ama gelde bana sor ne bilem insan bu durumda üzülüyo takıyo herseyi ama elden bişey gelmiyo duadan istemekten başka,hesapsız dilediğine veren RABBİM işallah bu yıl bizede vercek işallahhhhhhhhhhhhh:49::emir_bebek::nazar:
:43::43::43:
seni çok iyi anlıyorum kıskançlık değil kesinlikle galiba çok istediğimizden içimiz burkuluyo
allahım özendirmesin kimseye hayırlısıyla yollasın minişlerimizi
ewet cnm çok haklısın.walla bende öyleyim kesinlikle kıskanmam ama her aldığım hamilelik haberinde içim buruk boynum bükük kalırım ALLAH ımmmmmmmmmm ne olur çokk ama çokk sabır ver.bu durum çok zorrr.kalbim acımıyoo kalbim inanki kanıyo ve kanlar içime akıyooo:43::43::43::43::43:
:14::14::14:
bunca sözün üstüne nedenirki allahım sabır versin hepimize çok iyi anlıyorum seni
geldım fıstıklar geldımmmm nasılsınız bı bakıp cıkcam basımda zebanı beklıyoo
profummmmmm senı de kacırmısım tuhhh
kuzum dün gece keyifsizdim gelemedim sen nasılsın?düzeldimi moralin azcık
dua edın kızlar banada cok sıkıntılıyım ıcım de kafam da rahat degıl ama ınsallah rahatlıcak bu arada boncugum ya nerelerdesın yenı yıl yorgunlugumu bu
yenı bır küre baslıyorum hayırlısıyla dua kürü. bakalım bu ıse yarayacakmı insallah yarar sızı sevıyorum optum ıyı geceler
dua kürü bence süper allahım kabul etsin kuzum vesile kılsın okuduğun duaları
canlarım ben geldim kimsecikler yok ama ya
bir bakayım dedim size ne yapmışsınız diye herkez üzülmüş düşüncelerini yazmış ne üzülüyosunuz bakem:57::57::57::57::57:allahımın gönlünde çok var bizimde elbet yüzümüz gülecek bugün evime gidiyorum zımpara az kalmış birde boya yapcez eşim gelme dedi ama ben dedim seni özlüyorum yanında şenlik oluyum dedim ah bir içimdekini anlasa şimdi gitmesem bştam sagma yaptırıı boyacıya ben varken hiç bir şey yapamaz zaten dedi canım yatagıda boş boşuna verdin dedi :60:
bende hanım sözü dinliyeydin dedim :57 neyse şimdi kahvaltı hazırlıyım anacıgıma eşime yesinler bende orucum nasıl olsa evde herşey var az bişey orucumu açsam bana yeter:56::56:
canlarım inan canım akıyoburaya ama ne yapayım olmayınca olmuyo dün azbir giriyim dedim annem başladı söylenmeye:59::59::59::59::59: artık evime geçiyim telafi ederiz bebek işine gelince bu ay olmucek herhalde annemdeyim olmaz yane evime geçince artıgın ne yapam hem bedenen hem ruhen hazır degilim ya korkuyorum gene yavrum beni terkeder diye

garipcim bende önceden senin gibiydim çok acılar çektim baştan ama sen hata yapıyosun oturup iyi bir düşün derim ben cesaretini topla geç karşısına deki anne sen bana böyle böyle yapıyosun ben çok üzülüyorum de onunla paylaş dertlerini canım benim hem konuşursan için rahatlamış olur hemde üstünden büyük bir yük kalkar bebem beni dinle eger hep böyle ezdirir üzersen kendini benim gibi hastalık hastası olursun bebem panik atak yane düşmanıma dilemem bu hastalıgı çok zor oluyo:18::18::18::18::18: ben kaçtım bebeler eşim sen dün kombiyi son ayara al evi yapıyoruz diye açık bırak gel:57::57: ben çıkıyorum kahvaltı işini halledeyim eve gidip gelem bir ben beni özleyin anacım::58::58::58:
kolay gelsin sevtunum özledin değilmi evini valla ben çok özlerim ya annemin evide olsa kendi evin başka allahım kimseyi ayırmasın evinden .
iyi pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
iyi pazarlar canım nasılsın?
meraba kızlar, nasılsınız ?

selam şekerim ben iyiyim sen nasılsın?
adet olmuşsun sıkma tatlı canını bigün hiç gelmiycek 9 ay boyunca

canım azcık az sıle kullan senden alıntı yapınca fazla grafik var diye kabul etmiyo yav
tek tek temizledim smılleri :1::1::1:

buarada duayı gül ve elaezel için okuyalım diye düşündüm
haftayada büyük ihtimal miranda ve banuya okuycaz kızlar

Back
X