selam boncugum hoşgeldin canımsagol sen nasılsın?
slm derınım sen nasılsın cnm ya bende neyapım persembe gününü beklıyorum telasla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam boncugum hoşgeldin canımsagol sen nasılsın?
teşekkür ederim canım bişey daha soracam bildiğimiz termometreylemi ölçüyosun yoksa özel bi termometremi almak lazım
teşekkür ederim canım
hoşca kal canım bayyyyyyyy
kübracım bende de olmuştu ilk zamnlardaa ne yesem faydası yoktuu malesef sonra her sabah aç karna düzenli olarak 2 kayısı ve arkasına 1 bardak ılık su çok iyi geliyor yada aç karna ılık su ve bal karıştır iç
tamam cnm...sagolasın.canım benımmm ya bı dr a gıt de haber ver bızede olurmu
slm derınım sen nasılsın cnm ya bende neyapım persembe gününü beklıyorum telasla![]()
ama ben 3-4 gündür çıkmıyorum tuvalete.sende nekadar sürmüştü..
rica ederim canım inşalahh yardımcı olabilmişimdirr ( biraz anlatma özürlüyümdür de) bildiğimiz termometreyle canım özel bişey almadım
# bynkutluay
# sitare1071
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu
# kubra1985
# semraozsoy
# ugurboncugum
# esnart
# kardelen5233
# birsen29
# elixsir
maşallah herkesler burda slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
![]()
# semraozsoy
# elixsir
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# bynkutluay
# ademilehatice
# sara_28
# sevtun2+ slm kk nın güzel bayanları nasılsınız umarım yeni yılı hepiniz bol bebişli yaşarsınız
arkadaşlar ben şimdi FOLİC PLUS kullanıyorum dr tavsiye etti günde 2 tane bu hap şişlik ve afedersiniz ama ben yanlış bilmiyorsam kabızlık yapıyo dimi sizin bir bilginiz var mı bu konuda :44:
canım ben 6 gün çıkamadım denemediğim şey kalmamıştıı zeytin yağı bile içtim en sonunda zeytin yağı işe yaradıı
ama bak o zamandan beri sorun yaşamıyorum kayısı aç karna ve su çok iyi geliyor alışkanlık haline getir canım psikolojik mi bilmiyorum ama onu yemediğim zaman çıkamıyorum:))
slm hoşgeldin iiyiz cnm nasıl olsun umarım sende iisindir:)
bende kullandım canım şişkinlik falan yapmadı kişiden kişiye değişiyor sanırım ama kabızlık yapıyor