Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

teşekkür ederim canım bişey daha soracam bildiğimiz termometreylemi ölçüyosun yoksa özel bi termometremi almak lazım

rica ederim canım inşalahh yardımcı olabilmişimdirr ( biraz anlatma özürlüyümdür de) bildiğimiz termometreyle canım özel bişey almadım

arkadaşlar ben şimdi FOLİC PLUS kullanıyorum dr tavsiye etti günde 2 tane bu hap şişlik ve afedersiniz ama ben yanlış bilmiyorsam kabızlık yapıyo dimi sizin bir bilginiz var mı bu konuda :44:

kübracım bende de olmuştu ilk zamnlardaa ne yesem faydası yoktuu malesef sonra her sabah aç karna düzenli olarak 2 kayısı ve arkasına 1 bardak ılık su çok iyi geliyor yada aç karna ılık su ve bal karıştır iç

ama ben 3-4 gündür çıkmıyorum tuvalete.sende nekadar sürmüştü..

e kızlar bır suru kısı var yazan cok az neyse belkı benım gıbı gecmıstesınızdır:3::3::3:
boncugum gecen yazdıgımı okudunmu sen msn den sureklı dustum benımkı duzeldı sonrada baktım sen yoksun canım kusura bakmadın dımı nolur bakmadım de
semracım gıdıyon herhalde canım ıyı aksamlar

# semraozsoy
# elixsir
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# bynkutluay
# ademilehatice
# sara_28
# sevtun2+ slm kk nın güzel bayanları nasılsınız umarım yeni yılı hepiniz bol bebişli yaşarsınız

# bynkutluay
# sitare1071
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu
# kubra1985
# semraozsoy
# ugurboncugum
# esnart
# kardelen5233
# birsen29
# elixsir
maşallah herkesler burda slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ama ben 3-4 gündür çıkmıyorum tuvalete.sende nekadar sürmüştü..

canım ben 6 gün çıkamadım denemediğim şey kalmamıştıı zeytin yağı bile içtim en sonunda zeytin yağı işe yaradıı
ama bak o zamandan beri sorun yaşamıyorum kayısı aç karna ve su çok iyi geliyor alışkanlık haline getir canım psikolojik mi bilmiyorum ama onu yemediğim zaman çıkamıyorum:))

rica ederim canım inşalahh yardımcı olabilmişimdirr ( biraz anlatma özürlüyümdür de) bildiğimiz termometreyle canım özel bişey almadım

çok teşekkür ederim canım çok güzel anlatmışsın ben biraz fazla sorduğum için asıl sen kusura bakma canım

esnart avatar iyi olmuş..benim buradan çok yakın arkadasımın sürekli kullandıgı bi avatrdır onu hatırlattın bana:))

kızlar ben kaçtım hoşçakalın..kalabalıgız ne güzel ama eşim gelir birazdan öptüm.

# semraozsoy
# elixsir
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# bynkutluay
# ademilehatice
# sara_28
# sevtun2+ slm kk nın güzel bayanları nasılsınız umarım yeni yılı hepiniz bol bebişli yaşarsınız

merhaba canım sen nasılsın ve güzel dileğine yürekten amiiiiiiiin diyorum

arkadaşlar ben şimdi FOLİC PLUS kullanıyorum dr tavsiye etti günde 2 tane bu hap şişlik ve afedersiniz ama ben yanlış bilmiyorsam kabızlık yapıyo dimi sizin bir bilginiz var mı bu konuda :44:

bende kullandım canım şişkinlik falan yapmadı kişiden kişiye değişiyor sanırım ama kabızlık yapıyor

canım ben 6 gün çıkamadım denemediğim şey kalmamıştıı zeytin yağı bile içtim en sonunda zeytin yağı işe yaradıı
ama bak o zamandan beri sorun yaşamıyorum kayısı aç karna ve su çok iyi geliyor alışkanlık haline getir canım psikolojik mi bilmiyorum ama onu yemediğim zaman çıkamıyorum:))

ne enteresan ya ben hamile kaldığımdan beri kabızlık yaşıyomuşum.normalde hiç yaşamam.ee senin şimdi bebişin oldumu.yani henüz tanışmadıkta:)

bende ıyıyım elixsircigim cok sagol cnm:16:
kayram okudum cnm anladım zaten düştüğünü bende bekledım bıraz gelmeyınce cıktım cnm sen kusurabakma esım seslenmıstı:50:
derınım of küçük bı amleıyat olsada bıcak altına yatıcak cok korkuyorum :43:neyse bakalım hayırlısı rabbımden sende durumlar nasıl bakalım:82:

Back
X