Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevindim canım anlatabildiğimeçok teşekkür ederim canım çok güzel anlatmışsın ben biraz fazla sorduğum için asıl sen kusura bakma canım
ne enteresan ya ben hamile kaldığımdan beri kabızlık yaşıyomuşum.normalde hiç yaşamam.ee senin şimdi bebişin oldumu.yani henüz tanışmadıkta:)
saol canım sende bebısıne kavusursun ınsallah# semraozsoy
# elixsir
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# bynkutluay
# ademilehatice
# sara_28
# sevtun2+ slm kk nın güzel bayanları nasılsınız umarım yeni yılı hepiniz bol bebişli yaşarsınız
ıyıyız canımm sen nasılsın# bynkutluay
# sitare1071
# KAYRAM29
# KK Pro ÜyeDerinSu
# kubra1985
# semraozsoy
# ugurboncugum
# esnart
# kardelen5233
# birsen29
# elixsir
maşallah herkesler burda slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
![]()
kızlar bıde kım kabızlık sorunu cekıyor anlayamadım ama nacızane tavsıyem bende de cok olur ve hamılelık donemınde dahada artıyor erık kompostosu bulabılırsenız cok ıyı gelıyor bıde dusuk tehlıkesı olan arkadas sakın ama sakın ıkınmasın afedersınız ama solemek zorunda kaldımcanım ben 6 gün çıkamadım denemediğim şey kalmamıştıı zeytin yağı bile içtim en sonunda zeytin yağı işe yaradıı
ama bak o zamandan beri sorun yaşamıyorum kayısı aç karna ve su çok iyi geliyor alışkanlık haline getir canım psikolojik mi bilmiyorum ama onu yemediğim zaman çıkamıyorum:))
esnart avatar iyi olmuş..benim buradan çok yakın arkadasımın sürekli kullandıgı bi avatrdır onu hatırlattın bana:))
kızlar ben kaçtım hoşçakalın..kalabalıgız ne güzel ama eşim gelir birazdan öptüm.
bende kullanıyorum bu ilacı ama bende şişkinlik falan yapmadı
bende kullandım canım şişkinlik falan yapmadı kişiden kişiye değişiyor sanırım ama kabızlık yapıyor
DerinSu+ KAYRAM29 ademilehatice ugurboncugum esnart sara_28 kubra1985 bynkutluay birsen29 semraozsoy
cümleten iyi akşamlar
topciğin güzel hatunları nasılsınız
saol canım sende bebısıne kavusursun ınsallah
ıyıyız canımm sen nasılsın
kızlar bıde kım kabızlık sorunu cekıyor anlayamadım ama nacızane tavsıyem bende de cok olur ve hamılelık donemınde dahada artıyor erık kompostosu bulabılırsenız cok ıyı gelıyor bıde dusuk tehlıkesı olan arkadas sakın ama sakın ıkınmasın afedersınız ama solemek zorunda kaldım
kusum nereye kactın hemen yaaaaaaaa neyse kzu ne zamandır konusamıyom senle ya ınsallah rastlasırız
DerinSu+ KAYRAM29 ademilehatice ugurboncugum esnart sara_28 kubra1985 bynkutluay birsen29 semraozsoy
cümleten iyi akşamlar
ya canım bende tam olarak bilmiyorum reglime 4 gün kaldı işte bebişim var yok belli olucak ama bir yandan folıc plus kullanıyorum son 3 gündür afedersiniz ama karında şişlik gabızlık çok özür ama gaz olayı çok fazla ay çok açık yazdım galiba lalalalalalal :) çok hafif sağ kasık ağrısı anlam veremedim bende hapmı yapıyo acaba diye düşündüm![]()
cümleten iyi akşamlar
cümleten iyi akşamlar
sevindim canım anlatabildiğime
olur mu canım nekusuru aklına takılan bişey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
iyi akşamlar canım nasılsın
canımm termometren varmı ateşini ölçermisin hemen merak ettim
boncuğum inşallah ameliyatı çabucak atlatır biran önce bebişinize kavuşursunuz derdam napıyon bbeişin nasıl canım şimdi tam ne kadarlık oldu
sevindim canım anlatabildiğime
olur mu canım nekusuru aklına takılan bişey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım
:))
evet canım çok şükür oğlum benimle 32. haftamızdayız
ismim melike canım memnun oldum![]()