Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kıslar bu arada isimlerinizi yazıp özelime atmak isterseniz atın doğumda tek tek isimlerinizle dua etmek isterim

canım ben atarım en cok ıhtıyacım olan sey dua zaten
boncugum goz acıp kapayıncaya kadar gecer ınsallah da sag salım ıyılesır ve bebısın gelıverır kucagına

malesef canım yok gündüz ateşim vardı onu biliyorum ama şuan normalim ateşim yok gibi yani ama son 3 gündür wc olayı yapamıyorum çok rahatsız oldum onun için bu kadar irdeliyorum bu konuyu kusura bakma cnm :44:

yok canım ne kusuru önemli değil canım
hım anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşalah hayırlı haberler verirsinn

ayy çokk güzel.ilk çocukmu.sende düşük tehlikesi yaşadınmı.senin durumundaki arkadaşlara sorucak çok şeyim var.bide normalmi düşünüyosun sezeryanmı:)
evet canım ilk bebeğim
düşük tehlikem olmadı çok şükürr
normal düşünüyorum inşalah bi sorun çıkmazda hayırlısyla alırım kucağıma ama doğum yaklaştıkça tırsıyorumm:((
canım ben atarım en cok ıhtıyacım olan sey dua zaten
boncugum goz acıp kapayıncaya kadar gecer ınsallah da sag salım ıyılesır ve bebısın gelıverır kucagına

tamam canım yer gök dua RABBİM inşalahh bütün evlat özlemiyle yanan kalplerin ateşini söndürsün meleklerine ol desin inşalahh

alırlşar canım biz aynı gün gittik ama daha önce bütün tahlilerimizzi yaptırmıştık bir hafta önce yani
ilaç olarakta ağrı kesici antibiyotik bide krem verdi yaranın düzelmesi için

kıslar bu arada isimlerinizi yazıp özelime atmak isterseniz atın doğumda tek tek isimlerinizle dua etmek isterim

evet canım ilk bebeğim
normal düşünüyorum inşalah bi sorun çıkmazda hayırlısyla alırım kucağıma ama doğum yaklaştıkça tırsıyorumm:((

tamam canım yer gök dua RABBİM inşalahh bütün evlat özlemiyle yanan kalplerin ateşini söndürsün meleklerine ol desin inşalahh

ınsallah canımm benım ınsallah amın dıyorum tum kalbımle sana da allahım kolaylık versın bu arada ısmım derya bu topıctekı herkes bılır zaten duanda benı bulundurursan coksevınırım

ınsallah canımm benım ınsallah amın dıyorum tum kalbımle sana da allahım kolaylık versın bu arada ısmım derya bu topıctekı herkes bılır zaten duanda benı bulundurursan coksevınırım

Alah razı olsun canım
her zaman dualarımdasınız isminle de dua ederim canım Rabbim kabul etsin inşalahh bu arada benimde ismim melike memnun oldum

alırlşar canım biz aynı gün gittik ama daha önce bütün tahlilerimizzi yaptırmıştık bir hafta önce yani
ilaç olarakta ağrı kesici antibiyotik bide krem verdi yaranın düzelmesi için

ne yarası kız :53:dıkıs olmuyormu zorlanma oluyormu derdam hep yatmasımı gerek ay cok soru sordum kusurabakma cnm :5:

hoşgeldınız kızlar:16:
sagol bırsenım ınsallah:46:
derdam cnm benım esımı bıgün önceden hastaneye alıyorlar tetkıkler ıcın sızdede öyle olmusmuydu bıde amelıyattan sonra doktor ılac falan yazdımı

geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun

ne yarası kız :53:dıkıs olmuyormu zorlanma oluyormu derdam hep yatmasımı gerek ay cok soru sordum kusurabakma cnm :5:

dikş oluıyo canım yok zorlama olmuyo canım hatta dikiş bile değil yapıştırma oluyo krem mikrop kapmaması için veriyo doktor
yatmasın agreke yok valla benim ki hiç yatmadı tedirgin olmayın canım
inş güzel geçeer ameliyatınız tez vakitte verriri bebeğini

evet canım ilk bebeğim

inş.canım inş.korkma bu gerçekten çok güzel bişey.burdaki bebek hasretiyle yüreği yanan arkadaşları görüyosun.onlar eminimki tüm acıları hiç umursamadan göze alırlar.çocuğunu eline aldığında herşeyi unutursun.son soru:)nekadardır çocuğun olmuyordu yada olmuyormuydu.

sevindim canım anlatabildiğime
olur mu canım nekusuru aklına takılan bişey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

:))
evet canım çok şükür oğlum benimle 32. haftamızdayız
ismim melike canım memnun oldum:16:

ayy çokk güzel.ilk çocukmu.sende düşük tehlikesi yaşadınmı.senin durumundaki arkadaşlara sorucak çok şeyim var.bide normalmi düşünüyosun sezeryanmı:)

2. kubra1985
3. esnart
4. KAYRAM29
5. kardelen5233+
6. ugurboncugum+
7. derdanur kızlar napıyonuz sesiniz çıkmıyo kübracım düşük yaparken illa kanama olması gerekmez ben düşük yaptığımda kanamam olmadı

Back
X