Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk canım bende daha iyiyim sagol garipcim:38:

şimdi daha iyiyim bitanem bogazlarım kotüydü iki gündür fazla giremedim seni gördügüme sevindim:39: canım

kayracım bende kızlara dedigim gibi faranjit olmuştum şimdi daha iyiyim ama canımmmm:54:
canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne bak bebıs gelcek hazırla bedenını
kızlar hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın sabah erken kalkacam mecbur yatalım bari hai byyyeee

canım ıyı geceler umarım okumussundur yazdıgımı optum

kızlar hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın sabah erken kalkacam mecbur yatalım bari hai byyyeee
güle güle canım sanada iyi geceler...bebişe ve kendine iyi bak:79:
canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne bak bebıs gelcek hazırla bedenını

canım ıyı geceler umarım okumussundur yazdıgımı optum

sagol canım dikkat etmeye calışıyorum ama havalar cok soguk üşütüyorum heralde....

aynen cnm
bide su insanlar olmasa ikide birde laf soku$turmaya calisanlar offfffffff offfffff:22:
canım boşver sen o insanları allaha havale et sanki bizim elimizde olan bişey ne kadar cahiller ya:22:
mrb herkese rabbim benim gibi çok isteyen herkese bir bebek nasip etsin inş.

hoşgeldin canım... aminnnnnnnnnnn inş...

aynen cnm
bide su insanlar olmasa ikide birde laf soku$turmaya calisanlar offfffffff offfffff:22:

ahhhh,o soykasi batasicalar,cekticeee damar buzuseciler:57::57::57::57::57::57:oooff dikandim valla dikandimmm:1::1::1::1:

canim benim yaa,ooo konusanlari sorma,ben akrabalarimi arayamiyorum o yuzden.konusuyorlar ne yapsakta bunun önune gecemeyiz malesef.milletin agzi torba degilki buzelim,degilmii:22::22::22:bosver uzulme canim:29:

ahhhh,o soykasi batasicalar,cekticeee damar buzuseciler:57::57::57::57::57::57:oooff dikandim valla dikandimmm:1::1::1::1:

canim benim yaa,ooo konusanlari sorma,ben akrabalarimi arayamiyorum o yuzden.konusuyorlar ne yapsakta bunun önune gecemeyiz malesef.milletin agzi torba degilki buzelim,degilmii:22::22::22:bosver uzulme canim:29:

Hakklisin cnm elalemin agzi torba degilki büzelim :)

ama yakinda ben iplikle agizlarini dikecem :26:

degiştiremiyosak umursamıycaz onlarda sinirlerinden catlıycaklar:9:

aslında ben pek insanları umursamıyorum sinir sistemim çöktü rabbim her istediğimi verdi geç verdi yalvarttı ama eninde sonunda verdi buda başıma geldi çekerim

bu ayda reglim gecikti 1 hafta artık utanıyorum aynı eczaneye gitmekten her ay başka başka eczanelere gidiyorum henüz aşılama falan yaptırmadım ama galiba yaptıracağım ve bu ay umutlanmayacağım ilk kez:

Back
X