pelincim,gecmis olsun canim,ben faranjit oldugunu bilmiyordum,![]()
cok sagol canım... gecmişte yazmıştım gözden kacırmışsın demekki tatlım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pelincim,gecmis olsun canim,ben faranjit oldugunu bilmiyordum,![]()
ahhhh,canim benim uzulme,hepimiz anne olmak istiyoruz,
anlatamiyoruz,öyle hassas bir konu kii buuu,kelimelerin kifayesiz kaldigi bir durum![]()
canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne bak bebıs gelcek hazırla bedenınıhoşbulduk canım bende daha iyiyim sagol garipcim
şimdi daha iyiyim bitanem bogazlarım kotüydü iki gündür fazla giremedim seni gördügüme sevindimcanım
kayracım bende kızlara dedigim gibi faranjit olmuştum şimdi daha iyiyim ama canımmmm![]()
kızlar hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın sabah erken kalkacam mecbur yatalım bari hai byyyeee
güle güle canım sanada iyi geceler...bebişe ve kendine iyi bak:79:kızlar hepinize iyi geceler kendinize iyi bakın sabah erken kalkacam mecbur yatalım bari hai byyyeee
canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne bak bebıs gelcek hazırla bedenını
canım ıyı geceler umarım okumussundur yazdıgımı optum
mrb herkese rabbim benim gibi çok isteyen herkese bir bebek nasip etsin inş.
aynen cnm
bide su insanlar olmasa ikide birde laf soku$turmaya calisanlar offfffffff offfffff![]()
cok sagol canım... gecmişte yazmıştım gözden kacırmışsın demekki tatlım![]()
artık okadar üzülüyorumki kimseye anlatamıyorum sanırım beni anlayacak insanlara okadar ihtiyacım varki bende buraya üye olmuştum uzun zamandır girmiyordumamin insallah cnm
canım boşver sen o insanları allaha havale et sanki bizim elimizde olan bişey ne kadar cahiller yaaynen cnm
bide su insanlar olmasa ikide birde laf soku$turmaya calisanlar offfffffff offfffff![]()
mrb herkese rabbim benim gibi çok isteyen herkese bir bebek nasip etsin inş.
canım derdımız bıse yetıyo zaten ınsanları da takmayıver yaaa kolay degıl ama her seyı tak tak nereye kadar
canım boşver sen o insanları allaha havale et sanki bizim elimizde olan bişey ne kadar cahiller ya
hoşgeldin canım... aminnnnnnnnnnn inş...
aynen cnm
hoşbulduk teşekkür ederim insanları değiştiremiyoruz malesef
ahhhh,o soykasi batasicalar,cekticeee damar buzusecileroooff dikandim valla dikandimmm
canim benim yaa,ooo konusanlari sorma,ben akrabalarimi arayamiyorum o yuzden.konusuyorlar ne yapsakta bunun önune gecemeyiz malesef.milletin agzi torba degilki buzelim,degilmiibosver uzulme canim
![]()
gul_tamer pelin67 garip zehyra KAYRAM29 kardelen5233
herkese iyi geceler
Hakklisin cnm elalemin agzi torba degilki büzelim :)
ama yakinda ben iplikle agizlarini dikecem :26:
degiştiremiyosak umursamıycaz onlarda sinirlerinden catlıycaklar![]()