Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nanelim bnm işten izin vermiyorlar cnm ancak işten çıktıktan sonra olabilir,senin bi topikte yazını okumuştum ben eşini ikna edemediğinle ilgili çok üzülmüştüm,akıl vermek gibi olmasın ama eğer eşinde problem varsa gururundan istemiyor olabilir üzerine gitmeden güzelce konuş zaten eminim yapmışındır bunu ama ne bilim Rabbim yardımcın olsun nanelim yaa
bılıyorum bıtanem ama dunden berı patladık artık cunku bılıyosun hepımız zor bır zamandan gecıyoruz hemde cok zor senın de ıptal olmus hayırdır neden hayırlısı olsun canım benım ınsallah en dogru zamanda gelıverır kuzucugun
ben ıyıyım fıstıklar sızler nasılsınız yemegı hazırladım esımı beklıyorum gec kaldı
ne ihtişamlı bir geliş böylee:92: :92: :92:
Hoşgeldin şekerimmmm :92::92::92:
ah kıyamam demek ısten dolayıişten dolayı cnm söylediğim gibi izin vermiyorlar,aminn hayırlısı inşaallah...
anladım kuzu farkındayım ama boşverin canınızı sıkmayın bu gibi şeylerle elbet olcak bi gün
anladım cnm pekiicanım sabahtan beri dayanamadım atıkın
herkezin bir sınırı var dimi
zaten açımmmmmmmmmmmmm
kilo vercem diee hepinizi yerim heeee![]()
amin cnm aminnn sıkma canını belli olmaz belki hiç gerek kalmaz aşılamaya falan ,inş kalmaz yaniiiçok üzüldüm kabul etmeyince, sonra belki böylesi hayırlı olacaktır diye düşündüm. üstüne gitmedim, çokta ısrar etmedim zaten. benim ısrarımla olacaksa anlamı olmazdı ki...
eşimin işinde sıkıntıları var bu nedenle beklemek istiyor, iş değişliği yapmayı düşünüyor
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin canım.
![]()
ne var kız yemekte, bende geldim buraya sizinle sohbet ediyom, yemekte yok
kocişim gelince kızacak bana![]()
arkadaşın bu sözü bana da agır geldi ama düşük tehlikem var dediyi için bi söz söylemek istemedim sadece insan kaderinde ne varsa onu yaşıyo kaderinide deyiştiremiyo dedim amabenim hikayem çok şükür öyle kötü diğil.5 aydır evliyim zaten.ama hiç korunmuyodum buna rağmen olmuyodu çocuk.ama şimdi çok şükür hamileyim.bide düşük tehlikesini atlatabilsem.hayırlısı bakalım.eee senin durumun ne biraz anlatırmısın
sagol canım hayırlısı olsun bende rapor alırsam orda geciyo y a oraya yaptırmak istiyorum ama nasip tabi biz ne zamn alırız o kıymetli raporu bilmiyorum tabievet cnm görüşemedik ne zamandır,aşılama iptal malesf,ben sana anlatıyım kuzum
ilk muayene 150 lira tüp bebek yaptırısan eğer onu tüp bebek masrafından düşüyorlar cnm,ben ogün halkla ilişkile bölümündeki bayanla da konuştum baya bilgi verdi,he test te 100tl idi,sormak istediğin bişe varsa sor cnm bnm,tüpe mi karar verdiniz bu arada
toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
naneliseker elixsir+ sevtun2 kayram29 turkuaz ugurboncugum aleyna84+
şekerlerimmmmm nasılsınzzz![]()
![]()
Elixir, güzellik iksiri diyesim geliyor sana![]()
![]()
![]()
Sevtunnnn nabersin bacııııı bitmedi mi hala tadilat
Kayra nasılsın şekerimmm
boncuk nasılsın fıstık, akşama ne pişireceksin
Aleynacımmm, parlayan yıldızımmmmm nasılsın? Epeydir görüşemiyoruz, nasıl durumlar
Turkuazzz çok beklemeden gelir inşaallah bebişin...
selam kızlar ben geldim nasılsınız![]()
canım ben o kadar ıyı nıyetlı olamıyorum artık dunde u lafı benım zoruma gıtmıstı bır arkadasa burada bebek hasretıyle yanan arkadaslar var dogum sancısına bıle razılar sende stres yapma gusel seyler bunlar demıstı ben ona da yorum yazmıstım bızım uzerımızden baskalarına tesellı vermeyın bunun baska yolları da var dıye ama arkadas tamamen kendı derdınde oldugu ıcın okuma geregı duymamıs ve emınım bu yazılanlarıda yarın okumayacakarkadaşın bu sözü bana da agır geldi ama düşük tehlikem var dediyi için bi söz söylemek istemedim sadece insan kaderinde ne varsa onu yaşıyo kaderinide deyiştiremiyo dedim ama
ben yine heyecandan yanlışlıkla söylenmiş bi söz olarak kabul etmek istiyorum
ah kıyamam demek ısten dolayı
ne aanlayıssız ınsanlar var dogru zamanda gelır ınsallah kuzucugum olmayanı olduran rabbım belkıde kendılıgınden gelecek mınık
canımızı sıkmayalım da artık gına geldı aaaaaaaa ben hamıleyım hadı gule gule bıde cvap yazmayınca kızıyolar yoksa zaten bız gercekten sende ole tabıkı gonulden sevınıyoruz hamılelıgı elde etmıs arkadaslarımız ıcınbılıyosun yanı
canım ben o kadar ıyı nıyetlı olamıyorum artık dunde u lafı benım zoruma gıtmıstı bır arkadasa burada bebek hasretıyle yanan arkadaslar var dogum sancısına bıle razılar sende stres yapma gusel seyler bunlar demıstı ben ona da yorum yazmıstım bızım uzerımızden baskalarına tesellı vermeyın bunun baska yolları da var dıye ama arkadas tamamen kendı derdınde oldugu ıcın okuma geregı duymamıs ve emınım bu yazılanlarıda yarın okumayacak
canım ben o kadar ıyı nıyetlı olamıyorum artık dunde u lafı benım zoruma gıtmıstı bır arkadasa burada bebek hasretıyle yanan arkadaslar var dogum sancısına bıle razılar sende stres yapma gusel seyler bunlar demıstı ben ona da yorum yazmıstım bızım uzerımızden baskalarına tesellı vermeyın bunun baska yolları da var dıye ama arkadas tamamen kendı derdınde oldugu ıcın okuma geregı duymamıs ve emınım bu yazılanlarıda yarın okumayacak
anladım canımmm hayırlısı olsun ama braz daha ıyı gordum senı bıtanem cok sevındım bunamaalsef cnm,aslına ne için istediğimi söyleyemem yani o yuzden yoksa patron izin verir belki ama diğer çalışanlar cılkını çıkarır,
bu arada tugcem de gelmişşş,kuzuu teyzesinin gülü nasıl?
canım bıraz gecmıse gdersen anlarsın anlatması uzun surer okey?ne oldu kızlarrrrrrrrrrr![]()
hee su gece doğumu düşünen arkattı bu dimi bende tek düşündüğün o olsun yazmıstım![]()
canım arkadaşlarım nasılsınız?
flanım çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine ALLAHIM şifa versin .duayı düşünme tabiki dağıtırım hastasın sen dinlen canım .
tutişim ablam nasılsın?daha iyisn inşallah bitanem benim
kardeloşum selam cano nasılsın?görüşemedik dün
elixsir saol canım ağzına yüreğine sağlık buarada nasılsın?
QUENBE35 canım çok tebrik ederim ALLAHIM tamamına erdirsin çok sevindim darısı tüm arkadaşlarıma ve bana olsun inşallah![]()