Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
canım geçmiş olsun annecigine şifa versin bebem
:nazar:kızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin :34::49:
adi ya çok sevindim allahım devamını getirsin işşallah:64::64::64::64::64:
ah bu kaynanalar ahhh yetercim,ne yapalim sevmezlerse sevmesinler:47::47::47:allah sevsin yeter,hee ayrica ogullari sevsin o da yeter demiii:1::1::1::1:

ahhhh, sevtuncum insallah canim yaaa insallah,ama nerde o sans:14::14::14::14:rabbim buyuk ne diyim:25::25::25:
hic karsilasamadik senle,uzun suredir.gelecegini bilsem gidermiydim heccc:34::34::34::34:
kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebem:59::59::59::59:
güle güle tatlım müsait bi zamanında seninle sohbet etmek isterim.
işşallah günün birinde görüşürüz işşallah:48::48::48:
abla bende bendeeeeeeee:3::3::3:

canımmm ancak geldım esımın sınuzıt azdı uyuudu da geldım zavallım bu saatte uyumak zorunda kaldı evıne gectın demek sukur nasılsın

kusum senın bu saglık durumun nolcak ya ınsallah en kısa zamanda duzelır
kıyamam yaaaaa
kubracım allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah canımmmm
herkese merhaba fıstıklar

ah canım nerde ev bitmediki eşimle birlikte geldik evinme o rutuşları yaptı bende başının etini yedim şurası olmadı burası olmadı dedim durdu:1::1::1::1:

kızlar bu arada iyi akşamlar hepiciginize:3::3::3::3::3::3:
NOT dün temellerini attık mercimegimin haberiniz olsun utandım bak şimcik:17::17::17::17::17:

masallah canım ne gusel bır haber bu hayırlı olsun canım benım ne zamandrı beklıyordun bebegını

canım biz 4 yıllık evliyiz 4 aydır korunmamamıza rağmen olmamıştı. bugün test yaptım. 4 gün geciktim umudum yoktu ama çok şaşırdım o kadar alışmışım ki nasıl olsa tutmamıştır diye düşünüyordum. allahım çok şükür... çok mutluyum darısı tüm isteynelere inşallaaaaah :38:

ah canım nerde ev bitmediki eşimle birlikte geldik evinme o rutuşları yaptı bende başının etini yedim şurası olmadı burası olmadı dedim durdu:1::1::1::1:

NOT dün temellerini attık mercimegimin haberiniz olsun utandım bak şimcik:17::17::17::17::17:
kız malzemeden calmasaydınız sıkı sıkı tutunsun mınıgın ınsallah

masallah canım ne gusel bır haber bu hayırlı olsun canım benım ne zamandrı beklıyordun bebegını

canım biz 4 yıllık evliyiz 4 aydır korunmamamıza rağmen olmamıştı. bugün test yaptım. 4 gün geciktim umudum yoktu ama çok şaşırdım o kadar alışmışım ki nasıl olsa tutmamıştır diye düşünüyordum. allahım çok şükür... çok mutluyum darısı tüm isteynelere inşallaaaaah :38:

gözün aydın cnm darısı basımızaa:74::74::74::74::74::74:

ınsallah canım ınsallahhhh bebegını kucagına da alırsın rabbım acısını gostermesın
pelınımm kuzummmmmm hosgeldın

ahh ahh bir iksir olsaydım şimdik coook yiğenlerim olurduuu o iksirle teyze ve belki anne olurdum

oda gebelik iksiri olurdu:59:

kardeşinindemi olmuyo canım teyze olurdum demişsinde

bu gün bi hamile haberi daha aldım tabiki cok bozuldum :84::84:ama napıyım işte nasip kısmet

1 yıllık evlilerdi sözde korunuyolardı bil mem ne bil memne :97:

KIZLAR BİŞE DİYCEM AMA

HAMİLE OLDUGUNUZU YAZIYOSUNUZ AMA

beni yanlış anlamayın ama kendinizi biraz anlatsanız kac yıldır istiyosuz mesela hamile kalmadan önce neler yaptınız yada hangi tedaviyle hamile kaldınız YADA ÖNCEDEN HANGİ

TEDAVİKERDEN GECTİNİZ NE GİBİ SORUNLARINIZ VAR ANLATIRSANIZ BİZEDE YARDIMI OLURSUNUZ CÜNKÜ BURDA Bİ PAYLAŞIM YAPIYORUZ BİRBİRİMİZ YARDIMCI OLURUZ

DİYE DÜŞÜNÜYORUM

YANLIŞ ANLAMAYIN LÜTFEN BENİ

canım biz 4 yıllık evliyiz ama hep eşim korunmuştu. (geri çekme) hiç hap kullanmadım. ama 4 aydır korunmayı bırakmıştık tutmadı. hatta yılbaşında eşim beni ağlattı bizim çocuğumuz olmayacak mı diye... :43: bugün 4 gün geçti adet olmadım 30unda olmam gerekiyordu normalde. gittim gebelik testi aldım ve sonuç pozitifti. allahım isteyen herkese tez zamanda meleklerini göndersin...:69:

en cok ben yazıyom bugun nedense cenem acıldı galıba hehehe:33::33::33::33:
pelınım yaa bu kocalar da bı dert zaten ama tartısmamaaya bak yoksa hayat daha zor:75::75::75:

hoşbulduk canım biraz üzgünüm kocişle tartıştık sen nasılsın...

kocişle tartıştık canım bana hic vakit ayırmıyo ya:14:sen nasılsın nanelim...
hoşbulduk bitanem kızlarada söyledigim gibi biraz üzgünüm:14:sen nasılsın canım...

oyy oyyy kuzummmm üzme kendini
vakit ayırmama durumu asıl bizim evde var iki aydır eşim haftasonu çalışıyor, görmüyoruz birbirimizi.
birde çoğunlukla da nöbeti var. onun nöbeti olmazsa da benim nöbet çıkıyor
bu şartlarda nasıl bebek olacaksa artık :1:

kızlar yaaaaaaa
benim bir kız kardeşim var 7 yılık evli oda bir birlikte evlenmiştik
2 düşük yaptı 3 aşılama ama onunda bebği yok bazan okadar çok üzülüyorum ki kardeşim için kendimi unutyorum :43::43::43::43::43::43::43::43:

ebrarım annecigin rahatsızmış cok gecmiş olsun canım...karşılaşamadık seninle özledim seni :16:

hoşbulduk kayram nasılsın canım...

yeterim sevtunum gelmiş nbr kısslarr:10::10:
iyiyim bebem seni sormalı
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

naneliseker elixsir+ sevtun2 KAYRAM29 turkuaz ugurboncugum aleyna84+
şekerlerimmmmm nasılsınzzz :16: :16: :16:
elixir, güzellik iksiri diyesim geliyor sana :1: :1: :1:
sevtunnnn nabersin bacııııı bitmedi mi hala tadilat :52:
kayra nasılsın şekerimmm
boncuk nasılsın fıstık, akşama ne pişireceksin :56:
aleynacımmm, parlayan yıldızımmmmm nasılsın? epeydir görüşemiyoruz, nasıl durumlar :16:
turkuazzz çok beklemeden gelir inşaallah bebişin...
kız ev bitmedi ben bittim he boya bitsin parkeden sonra eve gidicem evi halen tamirde evi görseniz vallahi kaçarsınız he:1::1::1::1:
selam kızlar ben geldim nasılsınız:3::3::3::3::3::3:
hoş geldin bebem
kız malzemeden calmasaydınız sıkı sıkı tutunsun mınıgın ınsallah

allah seni ne etmesin hemi çok güldüm he :1::1::1::1::1:
allahım sanada nasip etsin temel atmaya tez zamanda hamiş oluruz işşallah :49::49::49::49:

kızlar şimdi ben arkadaştan girdim nete kusura bakmayın çıkmam lazım eşi gelir birazdan arkadaşlarım allahıma emanet olun hepinizi seviyorum beni özleyin anacım:58::58::58::58::58:

ne oldu kızlarrrrrrrrrrr:53::53::53::53::53::53::53::53:
gecmişi okursan iyi olur cünkü cok uzun sürer yazmam canım hoşgeldin bu arada

Kavuşmamız bir başka bahara kaldı bebem:59::59::59::59:

Işşallah günün birinde görüşürüz işşallah:48::48::48:

Ah canım nerde ev bitmediki eşimle birlikte geldik evinme o rutuşları yaptı bende başının etini yedim şurası olmadı burası olmadı dedim durdu:1::1::1::1:

Kızlar bu arada iyi akşamlar hepiciginize:3::3::3::3::3::3:
Not dün temellerini attık mercimegimin haberiniz olsun utandım bak şimcik:17::17::17::17::17:
hayırlı olsun temel atıldı demek HOŞGELDİNNN

Kocişle tartıştık canım bana hic vakit ayırmıyo ya:14:sen nasılsın nanelim...

Hoşbulduk bitanem kızlarada söyledigim gibi biraz üzgünüm:14:sen nasılsın canım...

hoşgeldin pelin boşver takma kafayaaaaaaa

Son düzenleme:

sevoşum hadi bakalımm hayırlısıyla gelsin küçük mercimek

kocişle tartıştık canım bana hic vakit ayırmıyo ya:14:sen nasılsın nanelim...

hoşbulduk bitanem kızlarada söyledigim gibi biraz üzgünüm:14:sen nasılsın canım...
hayırdır cnm,eşinle tartıştığınız için mi,Rabbim huzur versin ağzınızın tadını bozmasın

Back
X