Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarım sağol cnm

rabbim sana sağlıklı bi yavru verir:emir_bebek:ELİXSİR çok haklısın canım işallah tez zamanda bizimde olacak bozma moralini. adamın biri ağaçtan düşmüş oradan gecen biri gelmiş ne ahlayıp vahlıyorsun ne var agaçtan düşmeyle ne oluyo demiş düşen adamın sözü şu bana ağaçtan düşen getirin beni o anlar demiş ANLAYAN ANLADI:kkk:

bencede anlayan anladı cnm :34:

derdanur nasılsın cnm

herkeze slm lar geldim ama geri cıkıyorum eşim evde malum

Son düzenleme:
ebrarım sağol cnm

bencede anlayan anladı cnm :34:

derdanur nasılsın cnm

herkeze slm lar geldim ama geri cıkıyorum eşim evde malum

ben iyiym canım sen
benim pc soğüuk odada arada bakıyorum size arada sobanın yanına kaçıyom eşim gelmedi daha vakit varken size bakıyım dedim

kızlar herkese iyi akşamlar... söyle bir geçmişe gittim aklımda kalanlardan biraz yazayım alıntı yapmadım çünkü....
önelikle ebrarım annen rahatsızmış çok çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah kuzum....
boncuğum hiç stress yapma inşallah eşinin ameliyatı iyi çıkacak canım....
aleynam benim hikayemi zaten biliyorsun bir daha anlatmamı istersen anlatırım....:1:
turkuazım iyiyim canım geçmişteydim minnoş iyi teyzesi aşağıda yazıcam şimdi son durumumuzu....
hamile arkadaşları tebrik ederim.... kübra arkadaşım biraz abartmış şimdiden doğum düşüncesi falan gerek yok bunlara doğuma gelene kadar ooohooooo... ama sanırım o mesajları heyecandan yazmıştır.... ama tabii ki hoş değil burda herkes çocuk sahibi olmak istiyor gözüne sokar gibi yazmanın da bir anlamı yok.... üzülmeyin kızlar.....

geleyim kendime cumartesi dr a gittik... çok şükür herşey yolunda 14 hafta içindeyiz şimdi... dr amca göremedi cinsiyeti çünkü bizimki uyuyormuş muayene sırasına... artık 3 hafta sonra öğreniez inşallah... gerçi çok mühim değil de ufak ufak alışverişe balarız artık ocak sonunda birden aşırı yükleme olmasın öğrensek iyi olucak yani....
iğnelerden heryirm morardı resmen gözümden yaş geliyor artık iğne olurken napıcam hiç bilmiyorum ama dayanıyorum napalım bebek için...
bu arada ev aldık biz hafta sonu önümüzdeki ay içinde taşınıcaz inşallah... eşimin de benim de tam istediğimiz gibi bir ev bulduk bakalım şimdiden taşınma telaşı sardı beni :31: hiç iş yapmıcak olsam da iş yapacakları benim yönlendirmem gerekecek...
benden haberler böyle kızlar.....:nazar::54:
canım bebişine kocaman maşallah:nazar:uyusunda büyyüsün annesi bu arada yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun tugcalcım...
çok teşekkür ederim bitanem ALLAH razı olsun

çok saol canım ALLAH razı olsun

saol elixsşrcim ALLAH razı olsun tüm hastalara şifa versin
sanada geçmiş olsun buarada

saol şekerim amin inşallah

bencede biraz abartıyosun 4 haftalıkken doğumu düşünen tek seni gördüm canım kusura bakmada :26::26:

saol yetercim ağzına sağlık

canım valla bugün günüm seren sayesinde kötü başladı ondada pıhtılaşma varmış bianlattı benide çocuk fikrinden soğuttu :30::30:
saol geçmiş olsun dileğin için kuzum

:46::46:
sadece tebrik ediyorum kuzum

saol bitanem ALLAH razı olsun

saol kardelenim ALLAH razı olsun
seninde azkalmış 4 gün hadi heyecanla müjdeni bekliyoruz inşallah canım

saol kuzum yok önemli bir durum değil şimdi daha iyi çok şükür

saol boncuğum ALLAH razı olsun
sende sağlıkla kavuş inşallah anneciğine bitanem

aminnnnnn inşallah canım

saol sevtunum çok teşekkürlşer
demek temel atma gerçekleşti hadi vatana millete hayırlı olsun kuzum :52::52:

canımsın teşekkür ederim
bende özledim pelinim güya bugün evde olucktım bugünde annemin rahatsızlığı çıktı mecburen anacığıma geldim .güya akşama kadar kkda olucaktım:60::60:
sen nasılsın diycem azcık keyifsizmişsin kocişin kızdırmış seni aferim iyi etmişsin telefonu açmamakla arada ceza kesmek gerekiyo bazı şeyleri anlamaları için :47::47:

tuğçem ALLAH razı olsun bitanem
hayırlı olsun kuzum evalmışsınız çok sevindim inanki şuandaki evin gibi büyüktür inşallah .allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım .taşınma işini hallederiz ya bütün kızlar toplanır geliriz artık crus gemisini yollarsın dimi :1::1::1:

boncuğum börekmi yapıyosun bende isterim balım habrin olsun :9::9:
canım yine karşılaşamadık sen dizini izliyosundur şimdi olsun ebrarım annen iyi olsun yeterki biz her zaman görüşürüz allahımın izniyle...valla acmadım canım ama iyi yapmışım hem erken geldi hemde bir buket gül getirdi aldı gönlümü yine ama allah başımızdan eksik etmesin:69:
Arkadaşlarım merhaba geçmişe baktım aklımda kalanları yazıyım.UĞURBONCUĞUM canım işallah eşin hayırlısıyla ameliyat olur sonucuda işallahhhhh çok güzel olur:emir_bebek:TUĞCAL yeni evinde güle güle otur canım eşin sen bide bebişin o evde hep iyi haberler alırsın işallahhh ayrıca yiğenimin iyi olmasına çok sevindim uyusunda büyüsün he tugcecim bildiğim kadarıyla senin düşüklerin sebebsiz di iğne vurunuyomuşun anlamadım canım(kanda pıhtılaşma varsa vuruyolarya iğneyi ondan sordum)YETER arkadaşım sana geçmişte yazmıştım ama bana kimse cvp yazmamış:14:neyse ağlamayım gülüyüm bide seni öpüyüm:38:saka bi yana canım ALLAHIM hepimize bi bebek versin yüzümüzü güldürsün bu arada kardeşine çok üzüldüm benimde düşüklerim olduğu için çok zor bi durum ama canım 2 kez gebe kalabilmiş sonradanmı bebeği olmadı(sebebsiz infertilite demişin ondan sordum)bide aşılama falan yaptırmışya merak ettim,neyse işallah bu yıl senin,kardeşinin bu topicteki tüm arkadaşlarımın ve içlerindede benim bütün hayırlı isteklerimiz olur işalah.EZGİ işallah hamilesindir tabi hayırlıysa canım,SEVTUN hayırlı uğurlu olsun:61:işallah bize hamile olduğun müjdesini verirsin canım,bizde böle oynarız:66:PELİNCİM üzme kendini zaten üzülecek derdimiz var bebğin olunca kocişe ceza ver sen gece uyu bebeği kocana ver o sallasın ayağında:1:.KAYRAM sen nezaman bebeğinden bahsetsen benim içim burkuluyo işallah tez zamanda rabbim sana sağlıklı bi yavru verir:emir_bebek:ELİXSİR çok haklısın canım işallah tez zamanda bizimde olacak bozma moralini. adamın biri ağaçtan düşmüş oradan gecen biri gelmiş ne ahlayıp vahlıyorsun ne var agaçtan düşmeyle ne oluyo demiş düşen adamın sözü şu bana ağaçtan düşen getirin beni o anlar demiş ANLAYAN ANLADI:kkk:

canım şimdi iyiyim sagol iyi fikirmiş kız bebiş olursa hayırlısıyla ilk yapacagım şey:9::9:

:nazar:kızlar sanırım hamileyim.... bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm ve adetim 4 gün gecikti. yarın kan testi yaptırmaya gidicem sağlık ocağına benim için dua edin :34::49:
canım hayırlı olsun inşallah...hadi kan testinde de görürsün inş pozitifi canım...Allahım sag salim kucagına almayı naspi eder inşallah...:nazar:
kızlar tekrar yeni ve güzel yıllar olsun inşallah :71:benim için nasıl olur bilmiyorum çünkü yıla nasıl başlarsan bütün yıl öyle olur derler bende yatak döşek yatarak girdim yeni yıla çok fena üşütmüşüm hala toparlayamadım dr gittim bir sürü şurup ilaç beynim döndü eşimde 2-3 gün dinlen gelme işe dedi yatıyorum şimdi duaya bakayım diye girdim ebrarım benim duayı paylaştır be gülüm mazur görün beni bu aralar çok fenayım çünkü yerimden bile kalkamıyorum buralarda olmazsam haberiniz olsun çoook öptüm:16:
aa cnm öyle düşünme yaa.ben ona inanmıyorum nasıl başlarsan öyle geçecegine yani..boşver...çok çok geçmiş olsun tatlım iyice dinlen...:58:
ALLAH razı olsun yetercim,rabbim verecek işallah hepimize sağlıklısından bir bebek bol bol dua,şu listede adımı gördümya sanki rabbim arkadaşlarımın benim için edeceği duayı kabul edecek yani içime böyle doğdu,sadece kromozom testim kaldı hep yazıyorum zaten bıkmışınızdır benim şu son testten,ay kızlar nolur bana kızarak deyinki "aman bıktık senin şu testten temiz çıksında bizde senin dilinden kurtulalalım deyin ayyyyy":1:hepinizi çok seviyorum sanki hepinizle yıllardır arkadaş gibiyim:16::emir_bebek::nazar:
elacım inşallah hislerin dogru çıkacak cnm..dualarımız vesile olsun sanada diger arkadasımızada aminnn.
annem rahatsılanmış onun yanına gidiyorum görüşmek üzere çok öpüyorum sizi
bitanem çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur...
ya burası cok enterasan bır sıte ben anlamıyorum anlamadıgım ıcınde hıc sevmıyorum sagolsun kımseder yardımcı olmuyo ben 2haftadır klomenı ıcınce adetın kacıncı gunu ılıskı dıyorum sagolsun bu arkadas yazmıs oda yanlıs anlamıs onun harıcınde kımse yardımcı olmuyo ben burayı farklı dusunmustum ama hıc yardımcı olunan bır sıte degıl
bu topici en başından okumaya başlarsan çok degil yani ilk iki sayfayı bile okusan burasının nasıl bir site oldugunu anlarsın cnm..senin yaklaşımında olanlar da pek kalamıyo zaten...özel bi site çünkü..birbirini anlayanların sitesi..herkes sen istedigin anda pc başında olamıyodur takdir edersin ki..yinede inş alışırsın ve bu söylediklerinde ne kadar haksız oldugunu görürsün..
kızlar yaaaaaaa
benim bir kız kardeşim var 7 yılık evli oda bir birlikte evlenmiştik
2 düşük yaptı 3 aşılama ama onunda bebği yok bazan okadar çok üzülüyorum ki kardeşim için kendimi unutyorum :43::43::43::43::43::43::43::43:
yetercim inşallah kardeşçiginde bian önce bebegine kavuşur canım..bigün ayarlıyalımda onun içinde dua edelim .
sevoşum hadi bakalımm hayırlısıyla gelsin küçük mercimek

hayırdır cnm,eşinle tartıştığınız için mi,Rabbim huzur versin ağzınızın tadını bozmasın
turkuazım seni buralarda görmek ne güzel cnm..her ne kadar karşılaşamasakta:31:iyisin kuzum konuştuk nasılsa..öptüm seni:38:
kızlar herkese iyi akşamlar... söyle bir geçmişe gittim aklımda kalanlardan biraz yazayım alıntı yapmadım çünkü....
önelikle ebrarım annen rahatsızmış çok çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah kuzum....
boncuğum hiç stress yapma inşallah eşinin ameliyatı iyi çıkacak canım....
aleynam benim hikayemi zaten biliyorsun bir daha anlatmamı istersen anlatırım....:1:
turkuazım iyiyim canım geçmişteydim minnoş iyi teyzesi aşağıda yazıcam şimdi son durumumuzu....
hamile arkadaşları tebrik ederim.... kübra arkadaşım biraz abartmış şimdiden doğum düşüncesi falan gerek yok bunlara doğuma gelene kadar ooohooooo... ama sanırım o mesajları heyecandan yazmıştır.... ama tabii ki hoş değil burda herkes çocuk sahibi olmak istiyor gözüne sokar gibi yazmanın da bir anlamı yok.... üzülmeyin kızlar.....

geleyim kendime cumartesi dr a gittik... çok şükür herşey yolunda 14 hafta içindeyiz şimdi... dr amca göremedi cinsiyeti çünkü bizimki uyuyormuş muayene sırasına... artık 3 hafta sonra öğreniez inşallah... gerçi çok mühim değil de ufak ufak alışverişe balarız artık ocak sonunda birden aşırı yükleme olmasın öğrensek iyi olucak yani....
iğnelerden heryirm morardı resmen gözümden yaş geliyor artık iğne olurken napıcam hiç bilmiyorum ama dayanıyorum napalım bebek için...
bu arada ev aldık biz hafta sonu önümüzdeki ay içinde taşınıcaz inşallah... eşimin de benim de tam istediğimiz gibi bir ev bulduk bakalım şimdiden taşınma telaşı sardı beni :31: hiç iş yapmıcak olsam da iş yapacakları benim yönlendirmem gerekecek...
benden haberler böyle kızlar.....:nazar::54:
canımmmm demek göstermedi kendini senin minişş..bu arada demek göstermedi kendini senin PRENSES yazacaktım az daha..kız mı olacak nedir:)hayırlısı inş tugçem..evinizde hayırlı ugurlu olsun,içinde eşin ve bebişinle çooooookkkkkkkk mutlu geçireceginiz bir ömür sizin olsun...:54:
slm bişey sorcam kızlar benim dün adet olmam gerekti çok nadirdir gecikme olmaz nerdeyse hiçolmaz :50: bugün miratech gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı o kadar dua ettimki pozitif çıksın diye çıkmadı sizce yanlış olabilirmi çünkü şüpheleniyorum sabah bulantım oluyo,şimdi geçti ama 4-5 gün öncesine kadar aşırı bel ağrısı daha doğrusu metabolizmam normal değil hala dua ediyorum çok istiyorum bebeğim olsun
inşallah hamilesindir cnm...testi tekrarla bence..şüphen olursada kanda baktır...
hoşbulduk canım ya öyle belirti flan pek yok da zaten kendimi dinlememeye çalışıyorum ama bazen karnım böyle gıdıklanıyomuş gibi oluyo gögüslerimde öyle birazad acıyo okadar zaten 4 gün kaldı bakalım hayırlısı sen nasılsın canım benim
ay kardelencim aklıma gleiyodun kaç gündür..inşşşşaallahh hamilesindir cnm yaaa..hadi hayırlısı...
ben kacııyrm kızlar ıyı akşamlar herkese....
ezgimmm karşılaşamadık tatlım çok öptüm seni.:38:
ben iyiym canım sen
benim pc soğüuk odada arada bakıyorum size arada sobanın yanına kaçıyom eşim gelmedi daha vakit varken size bakıyım dedim

cnm ya soguk odadan alsanız şu pc yi olmuyomu kıyamam üşüyosun bize yazayım derken.

selamlar kızlar..işten gelince açtım ama hemen yazamadım alıntıları şimdi yazabildim...sofra beni bekliyo kaldırayım bari..gelebilirsem gelirim yine...

ebrarım canım benim annene selamlar ..şifalar diliyorum canım...

kızlar bide kubraya alınmışsınız...evet çok evhamlanmış şimdiden orası dogru...ama uzun süre beklemedigi için olsa gerek yazılanları da fazla okumuyo sanırım o yüzden hassas davranmamış...sevincine verin...

hadiiin kaçtım ben...:10:

bocugum eşin amaliyat olcakmış inş güzel gecer ve ondan sonrada bebişin en kısa zamanda gelir hayırlısıyla ...

derdacım ablamla konuşuyodum canım kacırdım seni ya güle güle iyi geceler öptüm...

kardelenbhrcım hadi bakalım az kalmış adetine inş ıolmassın ve güzel haberi verirsin bizlere canım inş bebişin seninledir:54:

derinim ya gelip gitmen bir oldu iki laf edemedik nasılsın epeydir görüşemiuoruz özledim kız seni neyse kolay gelsin iyi geceler optum canım..

elacıgım derdam pelınım sagolun kızlar ınsallah hayırlısıyla bunuda atlatırız:16:
ebusum böregı yapamadım uyuya kalmısım cnm:17:malum dün gece bılıyosun elektırk gıttı bende korktum uyuyamadım saat 4.5 tu yattım artık yrna yaparım buyur gel beraber yıyelım cnm:39:

Son düzenleme:
selam kızlarrr ben bu ay sadece adetin 9.günü korunmadım gerisinde hep korunarak ilişki oldu.11.gün yumurtladım.çarşamba adet günüm aşırı bi göğüs ağrım var önce kaşıntıyla başladı şimdi sanki sopayla dayak yemiş gibi sağ göğsüm aşırııııı sizce hamile olma ihtimalinden kaynaklanabilirmiii

selam kızlarrr ben bu ay sadece adetin 9.günü korunmadım gerisinde hep korunarak ilişki oldu.11.gün yumurtladım.çarşamba adet günüm aşırı bi göğüs ağrım var önce kaşıntıyla başladı şimdi sanki sopayla dayak yemiş gibi sağ göğsüm aşırııııı sizce hamile olma ihtimalinden kaynaklanabilirmiii???????????????????????????????

kardelenbhrcım hadi bakalım az kalmış adetine inş ıolmassın ve güzel haberi verirsin bizlere canım inş bebişin seninledir:54:

derinim ya gelip gitmen bir oldu iki laf edemedik nasılsın epeydir görüşemiuoruz özledim kız seni neyse kolay gelsin iyi geceler optum canım..
cnm ya kalamadım..işlerim vardı..sende eşinle bozuşmuşsun dün inş düzelmiştir aranız cnm...iyisin inş pelinim öptüm seni:38:
selam kızlarrr ben bu ay sadece adetin 9.günü korunmadım gerisinde hep korunarak ilişki oldu.11.gün yumurtladım.çarşamba adet günüm aşırı bi göğüs ağrım var önce kaşıntıyla başladı şimdi sanki sopayla dayak yemiş gibi sağ göğsüm aşırııııı sizce hamile olma ihtimalinden kaynaklanabilirmiii???????????????????????????????
canım anlamadım ki ben..bebiş istiyosun ama niçin korundun o kısmını anlamadım:126:

Istiyorum evet ama reflüm başladı memlekete gitmeden tedavide mümkün deil o yüzdenn korundukk

Back
X