Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tatlım bırsencım bı tek senı goruyorum bıtanem ama kalamıcam malesef esım bılgısayara gececek senı opuyorum mınıgımızı de kendınıze ıyı bakın byeeeeeeeeee

sagol canım zaten bı sızler anlıyorsunuz halımı yanı gercekten anlayanlardan bahsedıyoırum topıge gelıp ceeee dıye gırıp gıdenlerden degıl

arkadasım sız sakamısınız yaaa yanı o nasıl bır laf oyle okadar ugrasıp kalamayanlar varken evet su anda ole bır toplulugun ıcınde bulunuyorsun lutfen sozlerımıze braz daha dıkkat edelım evet bız de ugrasıp hamıle kalamayanlar grubundayız ve rekorunda sana basarılar dılerım bu ne boyle dalga gecer gıbı madem belrtılerı arastırıyorsunuz baska gebelık topıklerı var hamıle kalan arkadaslar ve hatta su an hamılelıgı suren arkadaslar var yanı ben anlamıyorum yanı ndedn ozellıkle hamıle olamayanların topıgıne gelıp yazıyorsunuz lutfen bıraz anlayıs
kubra1985 arkadasım eger sonu 38 ve 39 ıle bıten sayfalara donup bıraz olsun gecmıste yazdıklarımızla ılgılenırsen sende benı anlamıs olursun ve bundan bır tek benım rahatsız olmadıgımı da rıca ederım bıraz vıcdann

kayram29 sen arkadasın söyledigi kelimeyi yanlıs anlamıssın...O kadar ay korunmadım ugrastım olmadı bu ay korunupta hamile kalırsam sasırırım diyo..Bence sen yazılanları daha düzgün okumalısın:20:

of ya iki dakika oturamıyom..tam oturuyorum çagırıyor bak uyurum diyede tehdit ediyo delü:))

ebrarım selam canommmmmmmmmmm:38:

tmam sen ezele bakk bana nee hıh küstüm bennnnnnnnnnnnnnnnnnn:4::4::4:
ben cıkıcm kuzum ya yorgunum bıde grp olmusum galiba öksürüyrm hapşırıym sizede bulaşmatrmadan gıdımmmm:1::1::1::43::43:
oyy kıyamam balım küsme sakın ya valla evde olsam pc odada olduğu için kalırdım annemlerde olunca mecburen çıktım .sanada çok geçmiş olsun canım .
canım benim çok geçmiş olsun sen nasılsın bu arada annein ellerinden öperim mevlam acil şifalar versin

canım benim inş birgün o umutlar geçek olucak mevlamın izni ile nasılsın tatlım

önvelikle tebrik eerim mevlam tamamına erdirsin ama çok erken daha evhamö için hem mevlam böğle bir mucize vermiş doğumu düşünme bence

canım erken yapmışsın inş vardır o testler bazen adetten sonra bile göstermeyebiliyo dualarım seninle tatlım

inş tez vakitte olucak mevlamın izni ile aleynam sen nasılısn canım

canım nasılsın
takma kafana yazdılarını ben heyecanına verdim üzmeyin kendinizi ama bana kızmasın çok beklememmiş ondan bu tavrı eğer çok isteyipte arasaydı kimseye böğle davranmazdı mevlam hiç kimseye aratmasın ama şu dünyada herşey imtihan üzülmeyin canlarım

canım özledim seni nasılsın çoktandır görüşemedik

canım yerim ben onu uyuyo demek sağlıklıla alırsın inş kucağına

boncuğum demek çarşamba oluıcak hadi hayırlısı inş bebğin habe4rcisi olur tatlım
diğer kızlar siler nasılsınız kuusra bakmayın ancak bu kadar alabildim
derdam saol bitanem RABBİM razı olsun daha iyi çok şükür canım
sen nasılsın?minişi nezaman göreceksin bidaha
canım bebişine kocaman maşallah:nazar:uyusunda büyyüsün annesi bu arada yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun tugcalcım...

canım yine karşılaşamadık sen dizini izliyosundur şimdi olsun ebrarım annen iyi olsun yeterki biz her zaman görüşürüz allahımın izniyle...valla acmadım canım ama iyi yapmışım hem erken geldi hemde bir buket gül getirdi aldı gönlümü yine ama allah başımızdan eksik etmesin:69:

canım şimdi iyiyim sagol iyi fikirmiş kız bebiş olursa hayırlısıyla ilk yapacagım şey:9::9:
canımsın saol güzel kalpli arkadaşım
demek gül almış kocişin amanda aman negüzel maşallah arada böyle yapmak iyi oluyo valla :1::1:
elacıgım derdam pelınım sagolun kızlar ınsallah hayırlısıyla bunuda atlatırız:16:
ebusum böregı yapamadım uyuya kalmısım cnm:17:malum dün gece bılıyosun elektırk gıttı bende korktum uyuyamadım saat 4.5 tu yattım artık yrna yaparım buyur gel beraber yıyelım cnm:39:
oy kıyamam kuzum yaa olsun dinlenmişsindir yarın yaparsın böreğini
bigün beraberde yeriz inşallah bitanem
kıslar ben kaçıyorum gene ya..çayı dökeyim kociş kızmasın yanına gidiyim biraz öptüm.
derinim saol kanka daha iyi çok şükür
sen naaptın canom çay sefanız bitmedimi gelsende azcık konuşsak ya
canım görmedim kusura bakmaa çıktıktan sonra yazmışsın Rabbim inşalh bütün isteyenlere basib etsin canım
canım bizimde 2 sene olmadı malesef ben kaçtım hemen hayırlı akşamlarr
canım nasılsın?maşallah sona gelmişsiniz
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :16:
haklısın canım ama sen ayağa kalkmayı beceremezsen daha beter düşersin bence yıkılma

okudum canımözelime attığın msj zaten bana yazmadığını anladığım için öyle yazdım ama açıklaman için sağol

inşallah hayırlısıyla sağlıklıca gelir bebişin sıkıca tutunur sana merak etme burda herkes birbirine dua eder

kız kandırıyolar öyle olmaz dinç bebişli geçer yeni yılın umarım

geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur

hayırlı olsun evin nasıl bakımm anlatta bilelim

geçmiş olsun canım

geldim ama geçmiş amma birikmiş anca bitirdim neyse iyigeceler kendine iyi bak herkese slm canım bye

birsenim yine kaçırdım seni ya bitürlü konuşamıyoruz senle neyse iyi olda konuşuruz
annem iyi şükür canım çok saolasın :16:

merhaba arkadaşlar adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım sizce bu yumurtalık kisti bu kadar gecikme yaparmı hamile olsam idrarda çıkardı bu kadar gecikmeyle napıcam ben yaa

arkadaşlar sorunumla ilgili fikri olan varmı hamile olma şansım olabilirmi hala

arkadaşlar sorunumla ilgili fikri olan varmı hamile olma şansım olabilirmi hala

canım 4 gün gecikmişsin herzaman olmazmı budurum yani ilk gecikmenmi
aslında test için erken olabilir birazdaha bekleyip tekrarla bence testi
ayrıca kistlerde gecikme yapıyor
inşallah hamilesindir

ben yazdığımda yanlış bişey göremedim psikolojiniz mi bozuluyo sorunca bilen cevaplıyo zaten hayret bişiii

merhaba arkadaşlar geçmişe bakmadan yazayım dedim nasılsınız özledim sizleri canlar görüşmeyeli.

ebuşum msn deyim kuşum gel haydi..atla arkama:10:
canom ya msn arızalı açılmıyo niye oldu anlamadımki
burdan konuşalım kanka
merhaba arkadaşlar geçmişe bakmadan yazayım dedim nasılsınız özledim sizleri canlar görüşmeyeli.

afedim nasılsın canım hoşgeldin şükürkavuşturana
anlat neler yapıyosun

neyse kıslar ben izninizi istiyim..kaçtım ben Allaha emanet olun..kociş uyukluyo kızıcak yanına gitmedim diye.öptüm hepinizi...

cano tamda gidiyodum yaww:31:koriş uyukluyo da..deminden beri kızıyo zaten..yarın konuşuruz artık iyi bak kendine oldu mu çok öptümmm:10:

ebrarım nasılsn cnm adetim dün bitti dua alabilirim tatlm...

canım saol ben iyiyim çok şükür sende nevar neyok?
demek adet oldun bitti bile hayırlısı olsun canım sağlığın nasıl?
tamam yazıyım hemen 10 tane elaezel için 10 tane gültamer için okurmusun kuzum
biarkadaşa yazmıştım uğramıyo sana devrediyim onunkini:48:

canom ya msn arızalı açılmıyo niye oldu anlamadımki
burdan konuşalım kanka

afedim nasılsın canım hoşgeldin şükürkavuşturana
anlat neler yapıyosun

hoşbuldm tatlm aynen ya kavuştuk yani hastaydım tatlm bide geç adet oldm psikolojim bozuldu ama oldm şükür.

canım saol ben iyiyim çok şükür sende nevar neyok?
demek adet oldun bitti bile hayırlısı olsun canım sağlığın nasıl?
tamam yazıyım hemen 10 tane elaezel için 10 tane gültamer için okurmusun kuzum
biarkadaşa yazmıştım uğramıyo sana devrediyim onunkini:48:

sağlıkla uğraştm tatlm ya çok fenaydım şükür iyiyim okurum tabi ne demek.

ebrarım sana ne sorcm adetten sonra ilişkide kan geldi ya korktuk valla devamında 1 gün pembe kanama oldu bu günde sağ kasığım çok ağrıyo tatlm doktora gtsemmiki.

Back
X