ah kıyamam demek ısten dolayı
ne aanlayıssız ınsanlar var dogru zamanda gelır ınsallah kuzucugum olmayanı olduran rabbım belkıde kendılıgınden gelecek mınık
canımızı sıkmayalım da artık gına geldı aaaaaaaa ben hamıleyım hadı gule gule bıde cvap yazmayınca kızıyolar yoksa zaten bız gercekten sende ole tabıkı gonulden sevınıyoruz hamılelıgı elde etmıs arkadaslarımız ıcınbılıyosun yanı
canımmm kızıyorum amaaa bakk lütfen değmez nedenlerden stres sıkıntı yapma biliyosun bunlar yasak bizeeee....morale ihtiyacımız war strese değill oke bak keyfine lütfennn senin takipçinim ona göre bana söz verdin iyi olcağına dair

a.slm canm ii yiz sen nasılsın bitanem?
çok üzüldüm kabul etmeyince, sonra belki böylesi hayırlı olacaktır diye düşündüm. üstüne gitmedim, çokta ısrar etmedim zaten. benim ısrarımla olacaksa anlamı olmazdı ki...
eşimin işinde sıkıntıları var bu nedenle beklemek istiyor, iş değişliği yapmayı düşünüyor
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin canım.
canım üzülme herşeyde bir hayır vardır inş.hiçbişeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın.bunu yaşayan çok var ki biride ben.hamile kaldığımda 2.aşılama için gün sayıyoduk inan bide baktımki hamileyim ama bebeğim bizi çabuk bıraktı

sende üzülme wardır rabbimin bir hikmeti
işten dolayı cnm söylediğim gibi izin vermiyorlar,aminn hayırlısı inşaallah...
anladım kuzu farkındayım ama boşverin canınızı sıkmayın bu gibi şeylerle elbet olcak bi gün
canım sende üzülme lütfen işten izin alamıyorum diye...inan bana yaşadığımız herşeyde bir hayır aramak en güzeli senin içinde en güzeli ve en hayırlısı olsun dilerim
kızlar yaaaaaaa
benim bir kız kardeşim var 7 yılık evli oda bir birlikte evlenmiştik
2 düşük yaptı 3 aşılama ama onunda bebği yok bazan okadar çok üzülüyorum ki kardeşim için kendimi unutyorum 

ahh canım ya kıyamam benimde kızkardeşim yeni ewli ama dr kontrole gitmiş yumurtalıklarında tembellik var demiş aynın benim gibi

acaba bu genetik bir problem mi?bende dedim ama ablacım sakın ihmal etme zaman geçtikçe sorun daha büyüyo ve hiç korunma dedim bakalım istemem onunda benim yaşadıklarımı yaşamasını inan düşmanıma bile istemem böyle bir acıyı...dayanması çok zor bir acı bu çünkü.oyüzden seni çok iyi anlıyorum canım ama üzme kendini iyi olmak zorundayızz
mmmm soğan diyince hemen uçarak geliyorumm walla

ye canım ye bol bol ye hemde yarasın şifa olsun hatta kaynat suyunu iç inş. hayırlı haberlerle gelirsin.ama çabul gel artık yaaa özletiyosun kendini.
kızlar herkese iyi akşamlar... söyle bir geçmişe gittim aklımda kalanlardan biraz yazayım alıntı yapmadım çünkü....
önelikle ebrarım annen rahatsızmış çok çok geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifasını versin inşallah kuzum....
boncuğum hiç stress yapma inşallah eşinin ameliyatı iyi çıkacak canım....
aleynam benim hikayemi zaten biliyorsun bir daha anlatmamı istersen anlatırım....

turkuazım iyiyim canım geçmişteydim minnoş iyi teyzesi aşağıda yazıcam şimdi son durumumuzu....
hamile arkadaşları tebrik ederim.... kübra arkadaşım biraz abartmış şimdiden doğum düşüncesi falan gerek yok bunlara doğuma gelene kadar ooohooooo... ama sanırım o mesajları heyecandan yazmıştır.... ama tabii ki hoş değil burda herkes çocuk sahibi olmak istiyor gözüne sokar gibi yazmanın da bir anlamı yok.... üzülmeyin kızlar.....
geleyim kendime cumartesi dr a gittik... çok şükür herşey yolunda 14 hafta içindeyiz şimdi... dr amca göremedi cinsiyeti çünkü bizimki uyuyormuş muayene sırasına... artık 3 hafta sonra öğreniez inşallah... gerçi çok mühim değil de ufak ufak alışverişe balarız artık ocak sonunda birden aşırı yükleme olmasın öğrensek iyi olucak yani....
iğnelerden heryirm morardı resmen gözümden yaş geliyor artık iğne olurken napıcam hiç bilmiyorum ama dayanıyorum napalım bebek için...
bu arada ev aldık biz hafta sonu önümüzdeki ay içinde taşınıcaz inşallah... eşimin de benim de tam istediğimiz gibi bir ev bulduk bakalım şimdiden taşınma telaşı sardı beni

hiç iş yapmıcak olsam da iş yapacakları benim yönlendirmem gerekecek...
benden haberler böyle kızlar.....

ayyy canım meleğin seni biraz meraklandırmak istiyo sanırım baksana annesi kendisini görmeye gitmiş ama o uyumuşşş

sağlıklı olduğunu duydun ya bitanem işte en güzeli bu.rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin inş.

slm bişey sorcam kızlar benim dün adet olmam gerekti çok nadirdir gecikme olmaz nerdeyse hiçolmaz

bugün miratech gebelik testi aldım sonuç negatif çıktı o kadar dua ettimki pozitif çıksın diye çıkmadı sizce yanlış olabilirmi çünkü şüpheleniyorum sabah bulantım oluyo,şimdi geçti ama 4-5 gün öncesine kadar aşırı bel ağrısı daha doğrusu metabolizmam normal değil hala dua ediyorum çok istiyorum bebeğim olsun
cnm ewde gebelik testi için çok erken kanda öğrenebilirsin.ama hamile olsan bile ewde yapılan testlerde günün geçmedikçe büyük ihtimal çıkmıyo.inş. hamilesindir cnm
tatlım carsamba hastaneye yatıcak persembe amelıyat allahın ıznıyle cok sagol tatlım

bıde ben kötü nıyetle söyledı demıyorum sadece öyle yazdıgını görünce üzüldüm hamıle kalamamak benımmı sucum

bızde ıstıyoruz rabbım vermıyor bızımkı kötü hıkayemı oluyor bızımmı sucumuz dıye içlendım kendı kendıme

allah herkesın cocuguna uzun ömürler versın sevınclerı sevıncımız oluyor ama böyle konusmalarda üzüyor ıste cnm hassasız doğal olarak
ahhh canım çok haklısın bu bizim suçumuz değil.ve herkesin bizim yaşadığımız bu acıya karşı daha duyarlı olması lazım ama işte olmayınca olduramıyoruz üzüldüğümüz de bize kar kalıyo.o yüzden üzülme cnm bizlerde anne olcaz rabbimin izni ile bebişlerimizi kucağımıza alcaz.
rabbim dertlerimize derman wersin canım.hş.g aramıza
slm kızlaaarrr nasılsınz bakıyımmm ne var ne yok....bu arada herkese ıyı aksamlar....
tşk ler cnm ii yiz sen nasılsın?
nanelım sen yazdıgında cıkmıstım cnm yemek yapmak ıcın bgn özentılı bısıy yapmadık cok ac degıldık tarhana çorbası peynırlı makarna salata 2 kısı olunca neolsa yıyoruz

ezgım hoşgeldın cnm nasılsın
mmmmm ayyyy makarnamı dedin saat gecenin 3'ü ben geçmişi okumuş yorum yazarken sen makarna demişsin...ahhh ahhhh yapma bana bunu zaten bu kiloları nasıl vercem diye kara kara düşünüyorum:97:hayatta dayanamıcağım tek şeydir makarna hemde peynirliiii kalkıp yapsam mı ne ama yok tutmamm lazımm kenidimiiiii

merhaba arkadaşlar adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptım sizce bu yumurtalık kisti bu kadar gecikme yaparmı hamile olsam idrarda çıkardı bu kadar gecikmeyle napıcam ben yaa
canım benim bilgim yok ama en iyisi kanda baktırman olucak sanırım rahatlarsın en azından ama dilerim hamilesindir inş.
of ya iki dakika oturamıyom..tam oturuyorum çagırıyor bak uyurum diyede tehdit ediyo delü:))
ebrarım selam canommmmmmmmmmm
ayyy bu erkekler hep aynı walla aynı benimkide öyle tehdit ediyo

60:

aman git canım git onlar bize çok lazım kıs kızmdırmak olmaz

)
merhaba arkadaşlar geçmişe bakmadan yazayım dedim nasılsınız özledim sizleri canlar görüşmeyeli.
tşk ler cnm ii yiz çok şükür sen nasılsın?
ebrarım sana ne sorcm adetten sonra ilişkide kan geldi ya korktuk valla devamında 1 gün pembe kanama oldu bu günde sağ kasığım çok ağrıyo tatlm doktora gtsemmiki.
bitanem bi kaç kere bendede olmuştu ilişki sonrası kanama ama hiç dikkate almadım uzun bir süredi bir daha olmadı.acaba neden ki?:26::26::26: