Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kızlar ben geldim nasılsınız...:3::3::3:
kayracım adet oldum zaten canım peki benim adetlerim ne zaman düzene gircek mesela ben bidaki ayda bugunmu adet olcam :26:

ebrarım ben ayetel kürsileri okuyamadan adet oldum cok özür dilerim canım inan adet olcamı bilsem hemen okurdum...öpüyorum seni cok...
h.g canımm valla benim zaten düzensiz onun için bilmiyorum:1:
,perhn,KAYRAM29,pelin67,kardelenbhr,zeynepkaygin,elixsir,derdanur,

merhaba kizlar:80::80::80::80:

h.g canım nasılsıınn:34:

kayrammm kıssss eşin korunduyna nasıl olcak acaba öbür aydanmı bişikler kaldııııııı testmi yapsan acabaaaaa ayy merak ettim şimdikkk

canım eslerın korunmasına pekguven oluyo bılıyosun:33::33::33::33::33:
yanı acaba dıyorum ama ınsallah olmamıstır cunku doktora gorunmeden hamıle kalmamalıyım bakalım hayırlısı bence bana oyun yapıyo bunyem merak etcek bısey yok tatlım

elıksır kardelen zeynepcım merhaba sızlere de
kardelensım tupunun bırı kapalı olan sendın degılmı doktor bununla ılgılı sana bırsey soledımı canım yaaaa bıde sen ne tedavısı goruyodun kusura bakma ama unuttum canım yaaaa

canım mrb benim tek tüpüm kapalıyken 2 defa dış gebelik yaşadım sonunda kapalı tüpümü aldırdım hayırdır niye sordun

hoşgeldin garippp neden böyle nic kullandın kızz üzülüyorum ben böle nick lereeeee

canım mrb benim tek tüpüm kapalıyken 2 defa dış gebelik yaşadım sonunda kapalı tüpümü aldırdım hayırdır niye sordun

canım benım de kapalı yaaaa ondan sordummm gercı benım cıft rahım zaten dert bı tane degıl yanıı gercı ben bı kere hamıle kaldım ama onun dısında klomenı neden kullanıyordun sen

hoşgeldin garippp neden böyle nic kullandın kızz üzülüyorum ben böle nick lereeeee

hosbulduk canim,ne bileyim canim ya,garip deyilmiyiz su yalan dunyada,ben yurt disinda yasiyorum canim,hem ondan hemde bebegim olmadigi icin galiba:14::14::14:

mrb canım nasılsın bakalım ben gün sayıyorum 1 gün kaldı ama hastalancam heralde bazen belime ağrılar giriyo

iyiyim canim ya sen nasilsin?insallah hastalanmaz mujdeli haber alirsin canim benim:29::29:

,perhn,KAYRAM29,pelin67,kardelenbhr,zeynepkaygin,elixsir,derdanur,

merhaba kizlar:80::80::80::80:
hoşgeldin canım nasılsın...
canım bıraz toparlanması gerekıyodur canım metabolızmanın dımı evet dıger ay bugune gore hesaplaman gerekıyo canım
tamam canım cok sagol bilgi verdigin icin tatlım...

h.g canımm valla benim zaten düzensiz onun için bilmiyorum:1:

h.g canım nasılsıınn:34:

hoşbulduk canım...

canım benım de kapalı yaaaa ondan sordummm gercı benım cıft rahım zaten dert bı tane degıl yanıı gercı ben bı kere hamıle kaldım ama onun dısında klomenı neden kullanıyordun sen

canım aşılama yapılacaktı bana sonra vazgeçildi klomen+çatlatma iğnesi yapıldı bakalım hayırlısı. canım çok dikkat et kapalı tüpünün olduğu taraftan hamile kalırsan büyük ihtimal dış gebelik oluyo doktorunla konuş bu konuyu

kizlar burda kalip sizinle muhabbet etmek istiyorum ama az sonra bizimkiler gelir yemegi hazirlamam gerek,insallah misafirlaerimi bir ugurlayayaim bundan sonra daha sIk gelirim:58::58:

Back
X