Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım aşılama yapılacaktı bana sonra vazgeçildi klomen+çatlatma iğnesi yapıldı bakalım hayırlısı. canım çok dikkat et kapalı tüpünün olduğu taraftan hamile kalırsan büyük ihtimal dış gebelik oluyo doktorunla konuş bu konuyu
gercektenmı canım yaa ama ben bı kere hamıle kaldım gercı olmayacak dıye bırsey yok haklısın nasıl aldılar kapalı tupunu bıde neden acmayı denemedıler de aldılar yanı
bende iyiyim canım sagol... adet oldum ama şimdi karasız kaldım adetim bitince korunmayı bıraksammı yoksa biraz daha korunsammı aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum cünkü:14:
canım bence bırak korunmayı falan senın gebelıgın cok klucuktu zaten sımdı o yerını hazılrmıstır ben yerınde olsam korunmazdım

kızlar hepinize iyi günler
gidyormusun cnm hadi görüşürüzzzzzzzzz:3:
yok canim,ben yurt disindayim,kayinvalidemler ise turkiyede yasiyor,1 ayligina gezmeye geldiler,bugun gidiyorlar:29:
hmm :1:
kizlar burda kalip sizinle muhabbet etmek istiyorum ama az sonra bizimkiler gelir yemegi hazirlamam gerek,insallah misafirlaerimi bir ugurlayayaim bundan sonra daha sIk gelirim:58::58:

:3: yine gel cnm

canım cok sukur kurtuluyorsun yanı cok sevındım canım

aslinda onlarin yanimda olmasindan rahatsiz degilim,sonucta anne baba,bizlerde bir gun anne baban olacagiz,cocuklarimizin yanina gitmek kalmak isteriz,beni uzen kaiynvalidemin cahiligi,igneleyici sözleri,asalamasi hor hakir görmesi,ama allah buyuk kayracim,ben sabrediyorum,rabbim mukafatini verecektir elbet,herkes kendine eder,kayinvalidemde beni kirmakla aslinda kendine ediyor,sevgisini muhabbetini olduruyor,keske anlayabilse,ama anlamiyor anlayacaginida zannetmiyorum.hayirlisi olsun herkesi allaha havale ediyorum..dun aksam esimden ayrilacagi icin agladi,yuregimi acitti aglamasi ne de olsa bir anne:14:

keske o da merhametle sevgi ve muahbbetle yaklassa bana,ama allah buyuk ne diyeyim iste :29::29:

gercektenmı canım yaa ama ben bı kere hamıle kaldım gercı olmayacak dıye bırsey yok haklısın nasıl aldılar kapalı tupunu bıde neden acmayı denemedıler de aldılar yanı
canım bence bırak korunmayı falan senın gebelıgın cok klucuktu zaten sımdı o yerını hazılrmıstır ben yerınde olsam korunmazdım

canım kapalı tüp açılmıyoki en azından benim doktorun söyleediği bu laporoskopi oldum canım yani kapalı ameliyat

aslinda onlarin yanimda olmasindan rahatsiz degilim,sonucta anne baba,bizlerde bir gun anne baban olacagiz,cocuklarimizin yanina gitmek kalmak isteriz,beni uzen kaiynvalidemin cahiligi,igneleyici sözleri,asalamasi hor hakir görmesi,ama allah buyuk kayracim,ben sabrediyorum,rabbim mukafatini verecektir elbet,herkes kendine eder,kayinvalidemde beni kirmakla aslinda kendine ediyor,sevgisini muhabbetini olduruyor,keske anlayabilse,ama anlamiyor anlayacaginida zannetmiyorum.hayirlisi olsun herkesi allaha havale ediyorum..dun aksam esimden ayrilacagi icin agladi,yuregimi acitti aglamasi ne de olsa bir anne:14:

keske o da merhametle sevgi ve muahbbetle yaklassa bana,ama allah buyuk ne diyeyim iste :29::29:

canım cok sabırlısın allah da sabrını artırsın ben olsam coktan koprulerı yakmıstım ama sen dogrusunu yapıyorsun haklısın allah ona da hıdayet versın de dogruları gostersın

canım ben korunmak istemesem bile eşimi ikna etmem lazım o biraz daha korunalım diyo... ama ikna etmeye calılşcam... bencede artık toparlanmıştır rahmim daha fazla beklemek istemıyorum...

canım kapalı tüp açılmıyoki en azından benim doktorun söyleediği bu laporoskopi oldum canım yani kapalı ameliyat

pekı ıkı tup de kapalı olunca ne yapıyorlar ben hastanede yattıgım sure ıcınde bırı vardı 9 yıllık vlıymıs tuplerı kapalıymıs actıktan sonra hamıle kalmıs ve dogum yapmıstı

canım cok sabırlısın allah da sabrını artırsın ben olsam coktan koprulerı yakmıstım ama sen dogrusunu yapıyorsun haklısın allah ona da hıdayet versın de dogruları gostersın

amin canim benim,söz konusu aile olunca körulerin yikilmasi hos olmaz,bu esler arasinda da sIkintilar cikarabilir,ama herkesin sartlari farkli tabiii,ne diyelim hakkimizda hayirlisi olsun kayracim:16::16:

canım ben korunmak istemesem bile eşimi ikna etmem lazım o biraz daha korunalım diyo... ama ikna etmeye calılşcam... bencede artık toparlanmıştır rahmim daha fazla beklemek istemıyorum...[/QUOTE]
pelıncım ah o esler yokmu zaten bı sekılde ıkna edersın canım bence
aşk olsun şekerim kayrama bişeyler anlatıyodum nasılsın benim son 1 gün kaldı hem heyecanlıyım hemde umutsuz bazen belime ağrı giriyo yarın bir gelsede rahatlasam

canım belının agrısı hamıleıkten de olabılır yanı onu gel bana sor sen hem de nasıl ınsallah da ondandır
bu arada bu kadar merklanmana gerek yokkı bıtanemadetın yakın nasılsa gıt bı kan verıver 1 saate alırsın sonucu elıne

aşk olsun şekerim kayrama bişeyler anlatıyodum nasılsın benim son 1 gün kaldı hem heyecanlıyım hemde umutsuz bazen belime ağrı giriyo yarın bir gelsede rahatlasam

bel ağrısı bende belriti oluyo ama bende bu ay bel ağrısı yok zaten teste yaptım cıkmadı 2günüm var benimde:23:

sanırım bu ay kalamadım:14:

[

amin canim benim,söz konusu aile olunca körulerin yikilmasi hos olmaz,bu esler arasinda da sIkintilar cikarabilir,ama herkesin sartlari farkli tabiii,ne diyelim hakkimizda hayirlisi olsun kayracim:16::16:

ole canım ole bakma sen bana ben daha hamur bıle degılım yogrulmam gerek bıraz :61::61::61:

Back
X