Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız yok ben limonu çok severim zaten
hadii hadiii yeme beniiiiiiiii dermişim inş vardır bebeğim yaaa adet olmazsın inş![]()
aminnnnnnnnn hepimizin inş cnmay güldürdün beni ALLAHDA seni güldürsün inşallah gönlündekini versin
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
ıyıyız canım bıldıgın gıbı gecıyo gunum yemek bulasık ev topladım falan falan sen neler yaptınslmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrr nasılsınız yaaaaaaaa bu gün hiç gelemedim nasılsıl geçti günüüz
canım benım ya ne yaptın da bu kadar yoruldun kız kıyamam sana e hadı gıt dınlenselam kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum her işi bir günde yapmaya çalışıyorum sonra böyle oluyorum.ebrarcım eşin rahatsızmış geçmiş olsun canım. boncuk canım eşin ameliyata girmiştir sanırım şu saatlerde Rabbim yar ve yardımcısı olsun dualarım sizinle inş ameliyat olucak çabucak toparlanıp sende hamile kalıcaksın hayırlısıyla.Rabbim acil şifalar versin.öptüm kızlar hepinizi hoşçakalın yatıcam artık dizlerim titriyo.:80:
slmmmmmmmmmmmm
slmmmmmmmmmmmm
kızz nerelerdesin bende seni merak ettimmmmmmmmmm
h.g cnm gidiyormusun hemenselam kızlar nasılsınız?ben çok yorgunum her işi bir günde yapmaya çalışıyorum sonra böyle oluyorum.ebrarcım eşin rahatsızmış geçmiş olsun canım. boncuk canım eşin ameliyata girmiştir sanırım şu saatlerde Rabbim yar ve yardımcısı olsun dualarım sizinle inş ameliyat olucak çabucak toparlanıp sende hamile kalıcaksın hayırlısıyla.Rabbim acil şifalar versin.öptüm kızlar hepinizi hoşçakalın yatıcam artık dizlerim titriyo.:80:
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
aminnnnnnnnn hepimizin inş cnm
h.g cnm nasılsınn![]()
canım hoşgeldin nasılsın bebeğin nasıl kaç haftalık oldu iki canlısın bizede dua et tamam mı
iyi sayılırım canım aslında değilim bugün dr gittim gebelik kesem daha gözükmedi 1 hafta önce başka dr gitmiştim alttan baktı gebelik oluşuyo dedi iğne verdi şimdi başka dr gittim kandan baktı yok diyo ama yumurtlama geç oluşmuşsa 1 haftaya kadar belli olur diyo kafam o kadar karıştı ki eğer yoksa kızlar benden paydos buraya kadar istemiyorum artık o kadar ümit etmiştim herkes öğrenmişti ne derim ben ya
iyi sayılırım canım aslında değilim bugün dr gittim gebelik kesem daha gözükmedi 1 hafta önce başka dr gitmiştim alttan baktı gebelik oluşuyo dedi iğne verdi şimdi başka dr gittim kandan baktı yok diyo ama yumurtlama geç oluşmuşsa 1 haftaya kadar belli olur diyo kafam o kadar karıştı ki eğer yoksa kızlar benden paydos buraya kadar istemiyorum artık o kadar ümit etmiştim herkes öğrenmişti ne derim ben ya
Ya bu ne şimdi doktor beni ümitlendirdi iğne verdi hap verdi bugün bi başka dr yok diyo kızım bile kardeşim gelecek diye karnımı öpüp duruyodu
canım nedemek yok ya kandaki bhcg değerin kaç çıktı senin 2 günde bir kan vermedin mi 2ye katlamadımı değerin
önceki dr alttan muayene etti anca kese oluşuyo dedi kan tahlili yapmadı bu dr kan tahlili yaptı yok dedi değerler düşükmüş bugün yarın adet olurmuşum bi hafta beklesin olmazsa gelsin demiş sekreterine bizim komşu çalışıyo yanındada
öncelikle ne derim diye dert etme cnm bende 3 kere söyledim millete 3 de düştü
Zaten bundan sonra şöle 5 aylık olana kadar anneme dai söylemicem
Neyse kanda değerin kaç cıktıki evet karısık bir durum kese görmeye gittin ama kandamı cıkmadı
hem sakın alttan baktırma
Varsaada tehlikeli :18: