Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba deyim dedim çıkıyorum arkadaştayım eşi geldi gelecek kendinize iyi bakın kavuşmamıza az kaldı az daha dişinizi sıkın iyi aksamlar size:43::43::43::43::43::43:

kardelen52 23 cnm haklsıın topıgın eskı havası kalmadı ama olsun yıne hep beraberız rabbım hepımızın yüzünü güldürür ınsallah
ben bırakamam burayı ebusum derınım sızlerle kurduk çünkü cok büyük hayallerle hamıs kalcam ben burda ınsallah hep beraber:64::64::16:
bende bırakmıyorum canım,merak etme,sadece öyle düşündüğümü yazdım.
geçmiş olsun eşine,gelsin bebişler inşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım ya çok sevindim hadi hayırlı olsun peki transferin nezaman dua işini yapıcaktık
haber ver mutlaka bana canım

beni unutmuşsun ama olsun olabiliyo sonuçta sitem değil maksadım yanlış anlama
demek oldun adet hakkında hayırlısı buymuş inşallah buay gelir meleğin canım

yani doğru düşünmüşsün gerek yok böyle şeylere kuzum
eşim daha iyi çok şükür sen nasılsın?
belfıtığımı çok zor inşallah değildir canım iltihap içinde maydonoz suyu süper devam et içmeye şifa olsun inşallah

ben sıcaklığın kalmadığına inanmıyorum canım hernekadar kopmalar olsada biz arkadaşız hatta arkadaşlıktan öte oldu benim için .zaman zaman tatsızlık olsada bunlar gelip geçer :31:ben inanıyorumki dostluk bugünleri unutturacak :16:

valla karşılaşamadık bugün kaçkez niyetlendim aramaya ama hep bişey çıktı merak eetmiştim ama misafirin varmış neyse daha sonra görüşürüz öpüyorum seni

seydam canım nasıl oldun daha iyisin inşallah dualarımdasın bitanem
allahım sabrını artırsın

canım benim kıyamam ya tahmin ediyorum ama şuna inanki herşey çok güzel olucak
bu ameliyat sizi bebişinize götürücek inşallah
allahım şifa versin eşine inşallah çok başarılı geçer ameliyat dualarımdasın kuzum

saol kuzum nasipse hepbirlikte olucaz bugünler gelip geçicek kalıcı olan dostluğumuz olcak inşallah :54::54:
bende hiçbirinizi bırakmak istemiyorum hatta şuanda bebek fikrini düşünmesem bile burdayım çünkü hepinizi çok seviyorum

canoya yıukardada yazdım uyuyakalmışız kalktım koştum buraya ama kaçırdım
demek arabalara baktınız hadi hayırlısı canom eşininde gönlünü yapmışsın iyi olmuş
cano herzaman beraberiz 2 yıldır öyleydi bundan sonrada öyle olucak nasipse

:16::16::16:
ALLAHIM hepimizin gönlüne göre versin canım

deryam saol kuzum daha iyi eşim
duayıda okudum yazmışsın evet gördüm kuzum hatta ekledim ağzına yüreğine sağlık bitanem

ben düşünüyorum nedense cano,bana öyle geliyo.

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese gerçi kimsecikler yok ama neyse
PELİNİM adet olmuşsun hayırlısı olsun tatlım duayı ben okurum yerine sorun değil canım .sende galiba korunmuycaksın inşallah hemen gelir minişin.
GARİPCİM kaygana gidiyomuş göxzünaydın diyim sana :1:
DERYAM hamişlik belirtisimi var kuzum hayırdır ya belkimde oldu eşine güvenmesen iyi edersin :1::1:buarada belin nasıl oldu canım?
KARDELOŞUM demek öyle düşünüyosun peki sağlık olsun ben öyle hissetmiyorum ama sen hissediyosan saygı duyarım .
KARDELENBHR inşallah adetin gelmez canım bebişin seninledir

GÜLTAMER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK............20
DERİN...............20
SEVTUN............20bitti
YETER...............20bitti
ELAEZEL...........30
ALEYNA............15
TURKUAZ...........15bitti
SELİNA............15bitti
GARİP.............15
BANU..............15
KARDELEN49........15
ELİXSİR...........15bitti
MİRANDA...........15
DERDA.............10bitti
TOSTİ.............10
AFED...............10bitti
HATİCE............10bitti
BİRSEN............10
DERYA..............13bitti

ELAEZELiçin AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR..............20
BONCUK.............20
DERİN................20
SEVTUN.............20bitti
YETER..............20bitti
GÜLTAMER...........30
SELİNA.............15bitti
ALEYNA.............15
TURKUAZ............15bitti
BANUU..............15
KARDELEN49.........15
GARİP..............15
MİRANDA............15
ELİXSİR............15bitti
TOSTİ..............10
DERDA..............10bitti
AFED................10bitti
BİRSEN.............10
HATİCE.............10bitti
DERYA...............13bitti

iyi akşamlar herkese gerçi kimsecikler yok ama neyse
PELİNİM adet olmuşsun hayırlısı olsun tatlım duayı ben okurum yerine sorun değil canım .sende galiba korunmuycaksın inşallah hemen gelir minişin.
GARİPCİM kaygana gidiyomuş göxzünaydın diyim sana :1:
DERYAM hamişlik belirtisimi var kuzum hayırdır ya belkimde oldu eşine güvenmesen iyi edersin :1::1:buarada belin nasıl oldu canım?
KARDELOŞUM demek öyle düşünüyosun peki sağlık olsun ben öyle hissetmiyorum ama sen hissediyosan saygı duyarım .
KARDELENBHR inşallah adetin gelmez canım bebişin seninledir

ebrarım cok sagol canım allah razı olsun yerime okuycan icin ...amin canım inş fazla bekletmez beni bebişim hayırlısıyla...:54::54:

kızlar sizin duada artış yaptım 20 değil 30 okursunuz pelin adet olmuş çünkü
mirandada adet olmuş onuda ben okuycam mecburen
inşallah görürsünüz listede

ebrarım cok sagol canım allah razı olsun yerime okuycan icin ...amin canım inş fazla bekletmez beni bebişim hayırlısıyla...:54::54:

pelinim önemli değil kuzum dağıttım zaten ben mirandanın okuyamadığını okuyacağım ALLAHIM kabul etsin inşallah
buarada kusura bakma arkadaştayım çıkmam gerek öpüyorum seni kuzum

pelinim önemli değil kuzum dağıttım zaten ben mirandanın okuyamadığını okuyacağım ALLAHIM kabul etsin inşallah
buarada kusura bakma arkadaştayım çıkmam gerek öpüyorum seni kuzum

amin canım ...tamam ebrarım sonra görüşürüz inş bende cok opuyurum seni tatlım:16:

Back
X