Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyyyyyyyyy kahve lekelenme olmuş hasta oluyorum galinbaaaaa yaww bu ayda olmadı bebişşşşşşşşşşş[/QUOTsıkma canını birbirimiz teselli edelim
önümüzdeki ay çalışmalara ara vermeden devam edelim![]()
saol yavru hız kesmeden devam ediomda kocişede keçiboynuzumu yedirsem acaba kızlarr :)))soğan kuru bide fitil kullandım ondanmı adet olmadım ben acaba dün test yaptım gece tek çizgi çıktı ama adet değilim yane heralde diyorumki soğan kuruyle akıntı için vajişnal fitil kullandımya o geciktirdi hiç şaşmazdı kızlar hamile olsamda testte çıkardı ama tek çizgi maaleseeeeeeffffffffffffff
![]()
selam günaydın kızlar ben adet oldumaslında yarın olmam
lazımdı ama bugun oldum cokta ağrım var
artık inş öbür aya gelir bebeğim![]()
hadi gözün aydın cnm
sagol canim benim
cnm bende hormon testi yaptırdım adetimin 3. gümü fshm yüksek cıkmıstı:18:
ama ben tok karnına yaptırdım doktor ac ol demişti![]()
bitanem bnm bende öptüm seniialeykümselam turkuazımm...cnm çok öpüyorum seni![]()
bunlar hangi hastaneler cnm bilmiyorum ama 300e yaptıranda var ama sigortalı tabi,eşin askere gittiği zaman nerde kalacaksın cnm sen kaynanacığında mı :) annende mi?Rabbim hayırlıyla gidip gelmesini nasip etsin ...kızlar yaa.az önce histeroskopi fiyatlarını inceliyim dedim neye ugradıgımı şaşırdım...sigorta olsa bile 1.000-3.000 arası fiyat veriyolarmış ay bu ne yaa...tüp yaptırsam daha iyi...zaten karar almıştım eşim askere gidip gelmeden klomendir başka bişeydir kullanmıcaktım tedavi olmayacaktım..sadece histeroskopiyle perde varmı yokmu onu ögrenirim diyodum o da yattıçok pahalı yaptıramam şuanda..amannn boşverdim iyice yaa.varsa var napim..eşim hayırlısıyla gitsin gelsin de o zaman ne gerekirse bakarız...şimdilik arada kontrole giderim kist falan olmasın diye o kadar...
deryacım maydanoz suyu ne işe yarıyor ki iltihap için iyi geiyordu sanırım,bel ağrısına da mı ii geliyor,geçmiş olsun bu arada cnm...kardelosum bıtanem nasılsın
cicişim belimin agrısı bıraz dha gectı sabah berı maydonoz suyu ıcıyorum daha ıyıyım ama gectı sayılır sen nasılsın
kardeloşcağızımmm nasılsın rastlayamadık bi türlü özledim seni yaa,demek misafirlerin vardı heeselam canım,hoş geldin.
hayırlı olsun eviniz.
minik kuş ta iyiymiş,maşallah.![]()
cnm inşaallah güzel haberlerle gelirsinn,bakalım ne dicek doktor...hoşbuldum canım
bende yiyim işte aynı herşey biraz heyecan var yarın dr gidiyoruz eşimin sonuçlarını alıcaz bide dr görüşücez bakalım ne diycek bize
ablamm günün iyi geçmiş ne güzel,Rabbim daha güzel günler geçirmeni nasip etsinn(aminnn)canım benim endişelenme inşallah yarın çok başarılı geçicek ameliyat sağlıkla evinize döneceksiniz sonrada gelsin sıpacık
seydam acı hiç dinmiyo sadece biraz hafifliyo kabuk bağlıyo
allahım birdaha yaşatmasın çok zor duadan başka yapabilceğimiz bişeyde yok
nedemek canım bende teşekkür ederim elimden sadece dua geliyo .
bende iyiyim şükür bildiğin gibi değişiklik yok öpüyorum seni bitanem
canım gözünaydın aslında kötü olmaktan değil oda hakedecek şeyler yapmasın seni incitmese niye arkasından göbek atasın
derinim evet bugün arkadaştaydım cano aslında arkadaştan öte kardeş beraber büyüdük onlar 5 kardeş bizde 3 sekiz kardeş gibiyiz çocukları bana hala der teyze der hepsini çok seviyorum .kafam dağıldı yiğenlerimle vakit geçirdim onların hala demesi filan öyle mutlu ediyoki beni .allahım ömür boyu ayırmasın bizi .
sen nasılsın canom?demek fiyatlar baya uçuk neyse sağlık olsun azcık ara ver bakalım gündoğmadan neler doğar canom
sağol kayracım canım sen nasılsıngeçmişe baktım da ne kaynatmışsınız yaaaaa ben yoktum ya ondardır
ablacım valla bılemıyorum ama ınankı merak da etmıyorum erken pes ettın dıcen de hamıle kalsam da bılıyosun uykusuz geceler baslıcak bu sefer bıseymı oldu olacakmı falan bakalım bı doktoruma gıdeyım hayırlısıyla da ne dıcek bı gorelım
derınım arastır canım ama ıstanbulda degıl ben oradakı fıyatlara bakmıstım canım ıstersen kararlıysan senın ıcın bende arastırırım
alynacım hayırlı haberlerle dön kuzum ınsallah hersey gonlunce olsun
elıksırcım olsun canım sen de dedın ya her adet oldugumuzda bır umıt var demektır bır dahakı aya olur ınsallah
boncugumu merak ettım yaaa erkenden hastaneye gıdecektı rabbım yuzunu guldursun ınsallah
bende kızım olursa ısmını duru yada zümra oglum olursa tabıkı ısmını kayra kayacagımallahım nasıp eder ınsallah hepımıze
sağol yeterim h.g nasılsın bebekiminşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım![]()
evet cnm aynen öle olsun öbür aya birlikte heycan yaparızüff yaaaainşallahh öbürr ayy cnmm benim yaaaaaaaaaaa of sende bnm gibi peşpeşeyizzz![]()
öylemi nasil oluyor hormon testi canim:18::18:doktor bana ac veya tok gel demediama bunu ögrendigim iyi oldu canim
yaa cok sagol bende ac giderim
evet cnm ac git ben dayanamayıp yemiştim
fshm yüksek cıktı tok karnına
doktora ben toktumda diyemedim
canım gözünaydın aslında kötü olmaktan değil oda hakedecek şeyler yapmasın seni incitmese niye arkasından göbek atasın
öyle ebrarcim haklisin,bu arada annene ve esine cok gecmis olsun canim,rabbim acil sifalar versin
derincim guzel dileklerin icin cok sagolasin canim
hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah canım
cok sagol canim yaa insallah![]()
amin derinim inş hepimizin gönlüne görersin rabbim...benim tanıdıklarımda da var yagmur ismi ama uzakta onlar ondan koyabilirim canım...valla mıı ay inşallah Allahım gönlüne göre versin..abimin kızının adı olmasa bende koyardım.![]()
başlıycaz inş canım adetim bitsin...hayırlısıyla fazla bekletmeden gelir bebişim inş...iyi geceler pelincim.Hadi çalışmaya başlayın gelsin bebişler canlansın topiğimiz artık yaa![]()
canım nasılsın iyisindir inş bizde seni özledik adetinede az kalmış inş bebişin seninledir...slm iyi geceler hanımlar nasılsınız_?ben iki gündür giremiyorum görümcem bizdeydi çünkü:84::84:.çok özledim sizleri...saat geç sizleri kaçırmamak için geçmişede gidemedim.daha sonra okuycam.varmı güzel haberler?
canım başınmı agruyo gecmiş olsun inş sabaha bişeyin kalmaz ...kardelenim iyi geceler canım çok öpüyorum seni
gülüm bende çıkıyım canım başımağrıyo biraz yatıyım artmadan konuşamadık senlede başka akşam telafi ederiz canım çok öpüyorum seni iyi geceler
selam günaydın kızlar ben adet oldumaslında yarın olmam
lazımdı ama bugun oldum cokta ağrım var
artık inş öbür aya gelir bebeğim![]()
geçmişe baktım da ne kaynatmışsınız yaaaaa ben yoktum ya ondardır
ablacım valla bılemıyorum ama ınankı merak da etmıyorum erken pes ettın dıcen de hamıle kalsam da bılıyosun uykusuz geceler baslıcak bu sefer bıseymı oldu olacakmı falan bakalım bı doktoruma gıdeyım hayırlısıyla da ne dıcek bı gorelım
derınım arastır canım ama ıstanbulda degıl ben oradakı fıyatlara bakmıstım canım ıstersen kararlıysan senın ıcın bende arastırırım
alynacım hayırlı haberlerle dön kuzum ınsallah hersey gonlunce olsun
elıksırcım olsun canım sen de dedın ya her adet oldugumuzda bır umıt var demektır bır dahakı aya olur ınsallah
boncugumu merak ettım yaaa erkenden hastaneye gıdecektı rabbım yuzunu guldursun ınsallah
bende kızım olursa ısmını duru yada zümra oglum olursa tabıkı ısmını kayra kayacagımallahım nasıp eder ınsallah hepımıze
seni kokrutmak istemem ama kistte geçiktirirzeynepcim slm hatırladınmı beniben hala adet olmadım 9gün geçti sabah yine test yaptım negatif.kan testide yaptırmak istemiyorum herkesin idrarında çıkıyorda benim neden çıkmasın .şimdi benim asıl sorum şu adet gecikmesi gebelik haricinde başka neden olabilir biglginiz var mı?
![]()
h.g bebekimmmmmmmmmmmgünaydın kızlar ben geldim nasılsınız![]()
amin derinim inş hepimizin gönlüne görersin rabbim...benim tanıdıklarımda da var yagmur ismi ama uzakta onlar ondan koyabilirim canım...
başlıycaz inş canım adetim bitsin...hayırlısıyla fazla bekletmeden gelir bebişim inş...
canım nasılsın iyisindir inş bizde seni özledik adetinede az kalmış inş bebişin seninledir...
canım başınmı agruyo gecmiş olsun inş sabaha bişeyin kalmaz ...
canım benim üzülme hayırlısıyla inş bida ki aya gelir bebişin![]()
hoşbulduk bitanem nasılsınseni kokrutmak istemem ama kistte geçiktirir
h.g bebekimmmmmmmmmmm
inşallah pelinim
kızlar az once bır vıdeo ızledım ..doktor kendı agzından..dıyorkı adet gecıkmesı olmadan kan testı yaptırınca hamılelık bellı olur ama %50 oranında o hamılelık kaybedılır..heralde alınan kanla ılgılı..yanı gecıkme olmadan doktor tavsıye etmeden kan testı yaptırmamak lazım mıs benden soylemesı..
bende iyiyim pelinim oturuyorum öle![]()
selam kzlar bişe diyip hemen çıkıcam
hani portakal_suyu diye bi arkadaşımız vardı yaa hamileymiş:)
slm canım.
gerçekten mi,çok sevindim,galiba tüp tedavisindeydi o.:119::119::119: