Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardeloşumm cnm iki ay peşpeşe aşılama yaptırmıştı olmamıştı,bu ay morali bayağı bozuktu okuduklaırmdan ama şimdi hamiş:)
darısı sana, diğer kızlara, bana inşaallah...

sen nasılsın ?
amin canım amin,hepimize inşallah.
selam kızlar hayırlı günler.turkuaz,kardelen5233,elixsir,
nasılsınız?
selam selina
biz iyiyiz,sen nasılsın?
Merhaba yeni katıldım aranıza
hoş geldin,anlatsana kendini biraz.

amin canım amin,hepimize inşallah.

selam selina
biz iyiyiz,sen nasılsın?

hoş geldin,anlatsana kendini biraz.

çok şükür iyiyim canım.dünkü yorgunluğumu atıcam yatıcam diyodum ama yine sabah 7de kalktım kocişi gönderdim sonrada temizliğe giriştim.yine dinlenemedim işte.
bu arada boncuk arkadaşıma Rabbim yardımcı olsun eşi ve kendisi için.inş en kısa zamanda eşi toparlanır boncukta bize güzel haberler getirir.:49::emir_bebek:

bence de artık sebebını ogrenmeden hamıle kalamaya calıs canım ne kadar acı oldugunu cok ıyı bılıyorum ve her gecen gun koreldıgını de ama bıtmeyecek hıcbır zaman ama cennete senı bekleyen 6 melegın vAR bıtanem 3 evladını kaybeden cehennem yuzu gormeyecektır denıyor bılıyorsun dualarımda sende varsın rabbım sabrını artırsın
canim dualarin icin cok cok tesekkür ederim ins rabbimin katinda bende öyleyimdir ...inan hergün uyandigimda unutmus olarak kalkmak istiyorum ama mümkün degil elimde olmadan dökülüyor göz yaslarim:58: rabbim kimseye vermesin seninde son acin olsun canim ins allahim sanada bol sabirlar versin ,salih kullarindan eylesin ins

SeLiNa23 kardelen5233 seydam+ sunger kızlarrrrrrrrrrr slm:34:
selam iksir,adet olmuşsun,inşallah bidahaki aya gelir minişin.
çok şükür iyiyim canım.dünkü yorgunluğumu atıcam yatıcam diyodum ama yine sabah 7de kalktım kocişi gönderdim sonrada temizliğe giriştim.yine dinlenemedim işte.
bu arada boncuk arkadaşıma Rabbim yardımcı olsun eşi ve kendisi için.inş en kısa zamanda eşi toparlanır boncukta bize güzel haberler getirir.:49::emir_bebek:

sen hergün ne temizliği yapıyon böyle,yorma kendini bu kadar:20:
inşallah getircek,perhizi biter bitmez,ben hamileyim dicek boncuğumuz,tıpkı derda gibi inşallah.:49:

selam kızlar hayırlı günler.turkuaz,kardelen5233,elixsir,
nasılsınız?
selinamm selam cnm sağolasın,kendini çok yorma yavaş yavaş yaparsın işlerini...

Merhaba yeni katıldım aranıza
hoşgeldin cnm,sen ne zamandır bekliyor bebiş,tedavi falan yapıldı mı?
canim dualarin icin cok cok tesekkür ederim ins rabbimin katinda bende öyleyimdir ...inan hergün uyandigimda unutmus olarak kalkmak istiyorum ama mümkün degil elimde olmadan dökülüyor göz yaslarim:58: rabbim kimseye vermesin seninde son acin olsun canim ins allahim sanada bol sabirlar versin ,salih kullarindan eylesin ins

seydam nasılsın cnm,daha iyisin inşaallah...

iyiyim cnm adet oldum ya cok ağrım varr:50:
geçmiş olsun canım sende benim gibi sancılı adet dönemi geçiriyosun sanırım,ahh ah ben o sancılara çözüm bulsaydım sana hemen tavsiyelerde bulunurdum ama top gibi kıvrılıp ağlaya ağlaya ilk 2 günü geçiriyorum :( allah yardımcın olsun seninde.
selam iksir,adet olmuşsun,inşallah bidahaki aya gelir minişin.

sen hergün ne temizliği yapıyon böyle,yorma kendini bu kadar:20:
inşallah getircek,perhizi biter bitmez,ben hamileyim dicek boncuğumuz,tıpkı derda gibi inşallah.:49:
bugun yaptım temizlik canım.dün pazara gittim geldim sarma sardım sütlaç yaptım yemek yaptım derken sarma sarma esnası haricinde sabahtan akşam üzeri 4 e kadar hiç oturamadım.ondan yorgundum.böyle kötü bi huyum var bişeyi yapıcaksam hepsini aynı günde yapıp bitirmek istiyorum her seferinde kendime kızıyorum ama yinede huyumdan vazgeçemiyorum.

geçmiş olsun canım sende benim gibi sancılı adet dönemi geçiriyosun sanırım,ahh ah ben o sancılara çözüm bulsaydım sana hemen tavsiyelerde bulunurdum ama top gibi kıvrılıp ağlaya ağlaya ilk 2 günü geçiriyorum :( allah yardımcın olsun seninde.

evet cnm neden se bu ay cok ağrıdı klomen içmiştim ondan sanırımm:14:

zeynepcim slm hatırladınmı beni:16:ben hala adet olmadım 9gün geçti sabah yine test yaptım negatif.kan testide yaptırmak istemiyorum herkesin idrarında çıkıyorda benim neden çıkmasın .şimdi benim asıl sorum şu adet gecikmesi gebelik haricinde başka neden olabilir biglginiz var mı?:43:

hoşgeldin leylacım eliksirinde dediği gibi kist oluncada gecikiyor maaleseff:59::59::59::59::59:

evet cnm neden se bu ay cok ağrıdı klomen içmiştim ondan sanırımm:14:

elixsir nasılsın canım :16:adet olmuşsun üzme kendini inş. bu son olur bidahaki ay bebiş müjdesi verirsin bizlere kendini sıcak tut ağrılara iyi geliyo çok geçmiş olsun canım:48:

bugun yaptım temizlik canım.dün pazara gittim geldim sarma sardım sütlaç yaptım yemek yaptım derken sarma sarma esnası haricinde sabahtan akşam üzeri 4 e kadar hiç oturamadım.ondan yorgundum.böyle kötü bi huyum var bişeyi yapıcaksam hepsini aynı günde yapıp bitirmek istiyorum her seferinde kendime kızıyorum ama yinede huyumdan vazgeçemiyorum.
ayyyyy,sarma mı dedin,çok acıktım,nede iyi giderdi şimdi.:56:
selam ben geldim nasılsınız kızlar özledim sizlerle dertleşmeşmeyi

hoş geldin sünger cim,nasılsın?

zeloş,hoş geldin,nabersin?

kızlar,defne yaprağı,adet sancılarına iyi geliyomuş,kaynatıp içildiğinde

Back
X