canım benım agzından bal damlıyor ınsallah hepımızın kucakları dolsun amınnnnn
saol canım ben de ıltıhap sökücü olarak içtiç zatenn cunku ıdrar yolu enfeksıyonu bel agrısı yapıyor canım belımın agrısının sebebı oydu tatlım
canım adet olmamanın bır suru sebebı olabılır kıst olabılır bu ay yumurtlamamıs olabılırsın yanı bunu ancak doktor soleyebılır 9 gun gectıyse mutlaka ıdrarda cıkması lazımdı canım bence hemn doktora gıtmelısın
ınsallah canım bende bundan sona ole yapıcam kendıme bı gezme programı yaptım valla burada da cok kafa bır arkadasım var kafaya takmak ıstemıyorum benım rahatsızlıgımın tetıkleyıcısı stres ve sıkıntı yanı bende takmıyorum bundan sonra bı hamıle kalayım ınsallah da gerısını sonra dusunurum
canım ben adet gnumde baska bır sebeble kan aldırdım ve gebelıgıme de bakıldı ve hamıle oldugumu ogrendım o cok erken olanlar ıcın olaabılır ama adete yakın bırsey olmaz ayrıca
tup bebek yaptıran lar ongun sonra kanda baktırıyolar bısey olmuyo
canım onun sıkıntı neydı braz bahsedermısın rabbım gnlune gre versın ınsallah bebegıne kavusur sag salım
bende ne kadar yalvarıyorum unutmak ıcın bılemessın yataga yattıgımda bır anda kendımı onu dusnurken buluverıyorum yuzunu elllerını kokusunu hatrlıyorum sonra hastanede yasadıklarımı ama bılınclı degıl yanı bır anda kendımı aglarken buluverıyorum ancak dudaklarımdan yaslar suzulurken kendıme gelebılıyorum sılıyorum gozumun yasını ve dua edıyorum allahım bekletme dıye allahım sana da bana da bır daha bole acı gostermesın kımseye gostermesın bebeklerımızı saglıklı bır sekılde alalım kucagımıza ınsallah
canım karanfıl cayı da adet sancılarına ıyı gelıyor sen nasılsın fıstıgım
canım sana da kolay gelsın cok yorma kendını
kız ben daha yenı geldım gecmısteydım
boncugum ne yaptı acaba cok merak ettm
ablacım senı gordum son anda nasılsın