Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar hepnize ayrı ayrı teşekür dyorum cok sagolun güzel ve iyi dlekleriniz için

hepinizden ALLAH razı olsun canlarım

ben cakıyorum eşim cagırıyo markete gidiyoruz en kısa zamnada görüşmek üzre hoşcakalın bayyyyyyyyyyy:16:

aleynacım gözünaydın sonuclar güzel cıkmış inş senin sonuclarında güzel cıkar...güle güle canım görüşmek üzre:16:

kızlar dün akşam baya alıntı yapmıştım ama yolluyamadım bir arkadaşımız hamileymiş galiba allah tamamına erdirsin inşallah yanlış hatırlamıyorsam oueen beey doğrudur inşşallah

ismi yanlış yazmış olabilirim çok pardon

Son düzenleme:
benim çok başım ağrıyo kızlar,çıkıyorum.
geçmiş olsun canım bayyyyyyyyyy
[Q UOTE=pelin67;17001067]iyi olmana sevindim canım kasık agrın neden olduki adetin yakınmı...[/QUOTE]
vallahi bende anlıyamadım adetim ocak yirmi gibi :26:
ugur boncugumun eşi ameliyat olmus cok şükür iyi geçmiş ebrarım telde gçrüşmüş o söledi:16:

ay çok sevindim çok şükür inşallah en kısa zamanda anne baba olurlar :49:

[Q UOTE=pelin67;17001067]iyi olmana sevindim canım kasık agrın neden olduki adetin yakınmı...

ay çok sevindim çok şükür inşallah en kısa zamanda anne baba olurlar :49:[/QUOTE]

inşallah canım

kızlarrrrrr başımın ağrısı geçmedi yaa
ağrı keside aldım ama yinede geçmedi

[Q UOTE=pelin67;17001067]iyi olmana sevindim canım kasık agrın neden olduki adetin yakınmı...

ay çok sevindim çok şükür inşallah en kısa zamanda anne baba olurlar :49:[/QUOTE]

daha var aslında belkide yumurtladıgın icin kasıkların agrımıştır...

Back
X