kocan geliyosa sorun yok hemen kaç sakın vakit kaybetme
olsun böyle çok heyecanlı oluyo ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocan geliyosa sorun yok hemen kaç sakın vakit kaybetme
canım ya kusura bakma ama umuttum tedaviyi bırakalı 6 sene oldu şuan bile son durumumun ne oldugunu bilmiyorum o zamandan tek hatırladıgım gelişmeyip çatlama yapmadıgı
olsun böyle çok heyecanlı oluyo ama![]()
bak sen severim senin heyecanını aman diiim çok heycanlan ma gııııız
kardelenım gıdersen sana ıyı aksamlar heyecanını yesınler senın
son ecem hakkımızda hayırlısı canım ınsallah bebegıne bır an once kavusursun ne dıyeyım cok zor allah sabır versın
hatışşşşşşşşşşşşş sungerrrrrr ve dıger kızlar nasılsınız afıyettesınız ınsalllahhhhhh
yetercım basın nasıl oldu
kardelenım gıdersen sana ıyı aksamlar heyecanını yesınler senın
son ecem hakkımızda hayırlısı canım ınsallah bebegıne bır an once kavusursun ne dıyeyım cok zor allah sabır versın
hatışşşşşşşşşşşşş sungerrrrrr ve dıger kızlar nasılsınız afıyettesınız ınsalllahhhhhh
yetercım basın nasıl oldu
kızlar ben kaçıyorum yatayım
hem başım ağrıyor hemde sabah oğlana gideceğim bakmaya
bildiğin gibi bacım hala çalışmalara devam dr gitmedim bu ay çağırmıştı ama neyse yani bi değişiklik yok sen ne yapıyosun
canım kaç yaşındasın ve niye bu kadar ara verdin merak ettim hiç bebişn yok dimi
valla bende calısma da yok be gulum doktor kontrolumu beklıyorum bıdaha kı aya bakalım ne olcak ne dıcek meraklardayım
yetercım gecmıs olsun canım benım
29 yaşındayım canım ya tedavi esnasında çok bunalıma girdim doktorlarım her ay kesin kalırsın diyorlardı bekleyipte sonu hüsran olması beni çok yıkıyodu psikolajim bozuldu çok takıyordum tabi birazda maddiyat olunca bu kadar ara vermek zorunda kaldım
canım sorun bellı zaten fılm sonucumda uterus bıkornıs yazıyo yanı cıft rahım ve tek tupum kapalı ama obur tup de ıs goruyomus bakalım ne olcak amelıyat dermı yada bıcok doktor gıbı yanasmaz da bı daha dene dermı bılemem artık hayatımı buna odaklamamaya calısıyorum zateninşallah bi sorunla karşılaşmazsında en azından çalımalara başlarsın
sağolun kızlarrrrrrr
iyi geceler kızlarrrrr ben kaçtım
canım kaç yaşındasın ve niye bu kadar ara verdin merak ettim hiç bebişn yok dimi
işte ne yapıyosak kendimize biz yapıyoz kısmet diyoz ama ne fayda kendi kendimizi yemekten geri kıalmıyoz işte allah nasip eder inşallah ama en azından bu sefer kendine eziyet etme her şey kısmet biz ne kadar uğraşsakta boş herşey olacağa varıyo
canım sorun bellı zaten fılm sonucumda uterus bıkornıs yazıyo yanı cıft rahım ve tek tupum kapalı ama obur tup de ıs goruyomus bakalım ne olcak amelıyat dermı yada bıcok doktor gıbı yanasmaz da bı daha dene dermı bılemem artık hayatımı buna odaklamamaya calısıyorum zaten
ıyı geceler canım
evet haklısın canım sadece kendime yaptım ama ne kadar takmayım desende hayatında bişeyin eksik oldugunu bilmek insana zor geliyor bakıyorsun hayatında herşey yolunda gibi amaonun eksikligi insanı daha fazla yıpratıyor
h.b. cnmmmhoş geldin canım![]()
h.g tostim nasılsınn bizde seni özledikkslmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız özledim hepinizi öpüyorum
haftanın 4 günü spordayım 2 günü kuranda fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum
ne var ne yok topikte ebrar abla adet oldu mu en son günü geciyordu
iyiyidir cnm sen ne yapıyom bende özlediiiimmmmmmmmselam özledim ne yapıyon kızzzzz
sağolun kızlarrrrrrr
iyi geceler kızlarrrrr ben kaçtım