amenna tabiki Allahtan ben 27 yada 28 de olcam bel ağrısı karın ağrısı bağıra bağıra umutlanma diyo![]()
inşallah canım ya allahtan umut kesilmez.benim de sadece bel ağrısı var.hayırlısı ......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amenna tabiki Allahtan ben 27 yada 28 de olcam bel ağrısı karın ağrısı bağıra bağıra umutlanma diyo![]()
yaaaaaaaaaa BEN SEVİYORUM SİZİNE ZAMAN AZICIK KARAMSAR OLSAM KÖTÜ HİSETSEM HEMEN BENİ SİLKELEYİP
KENDİME GETİYORSUNUZ
![]()
HOŞ GELDİNNNNNNNNNN![]()
ayy sevtunum yaaa,cok sinir oldum o arkadasina heee,kusuruma bakma olurmu canim.ne demek oglani seviyorum kizi sevmiyorumkizinda annesi o degilmi?onu dogururken acimadimi,tövbe tövbe beni konusturacak
hic hoslanmiyorum böyle evlatlar arasi ayrimciliktan
![]()
bizde seni seviyoruz yetercim..gercek dost,dostunu her halinde kabul eden ve hatalarin da guzellikle uyaran,atese yurudugunde önune set olanmis..belki birbirimizi tanimiyoruz ama kimseye anlatamadigimiz dertlerimizi birbirimizle paylasiyoruz..rabbim sIkintilarimizi gidersin,hepimize iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin insallah..ümitsizlik bizim gibi inancli insanlara yakismaz canim,o seytana mahsus bir duygu![]()
inşallah canım ya allahtan umut kesilmez.benim de sadece bel ağrısı var.hayırlısı ......
iç güveyden halliceyim sabah hastalanmışım agladım agladım hırsımı yendim oturuyorum pc başında dedim ne yapıyolar bu hatunlar bakam bir ama sizlerde varsınız ama kardelen prof ebrar kayra birsen derda tugcal flanım kardelen49 ugurboncugum samyeli turkuaz ve unuttugum diger hatunlar yok unuttugum varsa kusura bakmasınlar bu aralar kafam pek yerinde degilde bugün bir arkasaşım vardı annesi bizim apartmanda oturuyı bir oglu bir kızı vardı kızının poposu kızarmış altını açtıp cigerim parçalandı hiç bebeklerine bakmasını bilmiyo yav inanın allahıma dua ediyorumki yavrular bir şey olmasın ya böyleleri anne oluyo allahımın gücüğne gitmesinde yüzüne bile dedim gıybet olmasın diye diyo bana oglanı çok seviyorum kızı hiç sevmiyorum al götür senin olsun dedi birde 12 sene sonra anne oldu neymiş kız rahat durmuyomuş yavrumda 5 aylık daha ah yavrum görseniz çok seker cigerinize sokasınız gelir![]()
ayy sevtunum yaaa,cok sinir oldum o arkadasina heee,kusuruma bakma olurmu canim.ne demek oglani seviyorum kizi sevmiyorumkizinda annesi o degilmi?onu dogururken acimadimi,tövbe tövbe beni konusturacak
![]()
hayırlısı arkadaşım
kızlar yarım saat kayboldum yemek yapmak için amma kaynatmışınız heeeeeeeeee
![]()
İŞŞAllah canım inanaın sizlerle emesende konuşmayı bile özledim yav içerden yavru bagırıyo amanın geliyo netcez şimcikablamda benim memlekette ben 3 sene bile oluyo görmeyeli anca pc baglanıyoruz ama canlısının yerini tutmayur be:78::78::78::78:
kız sorma bende he gel hasretimizi giderek bari:76::76::76:
![]()
işşallah canım inanaın sizlerle emesende konuşmayı bile özledim yav içerden yavru bagırıyo amanın geliyo netcez şimcikablamda benim memlekette ben 3 sene bile oluyo görmeyeli anca pc baglanıyoruz ama canlısının yerini tutmayur be:78::78::78::
Kız sorma bende he gel hasretimizi giderek bari:76::76::76:
inşallah canım ya ama olsun artık olsun alsun olsun![]()
hosbulduk canim,iyiyim sukur ya sen nasilsin:26::26::26:
sanada iyi aksamlar canim,hosgeldin![]()
menüde ne var merak ettim bak şimcik![]()
bizim olsun dememizle olmuyo.hz zekeriya çok yaşlıydı ve karısıda kısırdı. dua etti ve Allah ol dedi hz yahya doğdu. onun duası hürmetine bizimkilerde kabul olsun inş.
semra garip yeter konuşsanıza kız dilinimizini yuttunuz be sonra dövüyosunuz diye kızıyosunuz yaw![]()
bizim olsun dememizle olmuyo.hz zekeriya çok yaşlıydı ve karısıda kısırdı. dua etti ve Allah ol dedi hz yahya doğdu. onun duası hürmetine bizimkilerde kabul olsun inş.