oooooooooooooo
kalabalıkmışız![]()
he yaa,kalabaligiz yetercim.ama kizalar konusmuyorlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooooooooooooo
kalabalıkmışız![]()
kız hep kendine yapıyon bana yokmu be![]()
SEVTUNCUM NERELERDESİN KISS MERAK ETTİK SENİbeni merak eden kardeşlerime öncelikle teşekkür ederim öncelikle eşimle barıştım ama halen için kırıkama düzelir işşallah neyse ben çok güzel kararlar aldım artık bebek konusunu kafama takmıcem 2 tane melegim var cennette onları üzmemek için aglamıcam artık dün bir arkadaşım vardı ona gittim onunda 12 sene sonra hamile kaldı şimdi bir kızı bir oglu var doktorlar kısır belgesi bile aldı doktorun biri senin çocugun olursa ben işimi bırakırım bile demiş ama rabbimden herşey 2 evladı var şimdi
bana dediki rabbim veriyo seviniyosunda neden alıncada aglıyosun dedi bak dedi sabret allahım sana çok güzel bebekler vericek inan aklımda hep sen varsın yatıyorum kalkıyorum diyorunki allahım sevtunumada bebek ver diye dua ediyorum dedi kuran okurken bile seni unutmuyorum dedi
allah razı olsun ondan
eşimlede neden kavga ettigime gelirsek ev stresinden kavga ettik başka bir mesele yok işleri yüzünden evle ilgilenmiyodu yogun oldugundan geçen 2 kişi bulmuş ev için adamlar gelmedi kaçtır bende sordum aksam bu adamlar ne zaman gelicek düzenimi evimi özledim diye başladı sohbet sonrada kızmalar başladı bugün evdeler evi bitiricekler adamı ayarladı evi bitir dedim tamam dedi iyiyimdir çok iyi ama bir şeye kızıyım sinir oluyum o huyumu hiç sevmiyorum karşındakinin vay halineaman boşverin aile arasında olucek kavgalar işşallah bir daha olmaz geldi barıştı ama kalbim halen kırık allah biliyoya ama hallettik bakalım
bu arada ablacım gelicek 15 tatilinde kalıcek cuma çıkıcek cumartesi burda çok mutluyum yawen azından mutlu oluce
inş canım hayırlısı olsunmerhaba kıslar nasılsınız bakalım ben bugun 2. iğneleımıde
vurdum hayırlısıyla olgun olgun kalıtelı kalıtelı yumurtalarım olsun ınsallh
follukta :)))))
inş olmazsın canımkızlar benim bugün 13. günüm ama sanki adet oolcakmışım gibi agrım oluyo altta dogru karnımın altı agrıyo adet sancısı cekiyorum yani dogum kontrol hapı kullanıp ta böyle benim gibi olan varmı
kistime bişeyler mi oluyo acabaaaaaa
#
# elixsir
# semraozsoy
# daisy4489
# ayca84
# nihanca
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# sumelaa
# sevtun2+
# hiranur_87
kizlar hepiniz niden konusmuyorsunuz:84::84::84::84::84:
karnibahar kizarmasimi dedin bayilirimbörekmi?kizarmami
kiz sevtun sen nasil dayanacaksin bunca mamanin arasinda,sen diyette degilmisin,yoksam diyeti bozdun mu
tutmayin beniiii,ben sevtunlara gidiyom yimegeeene demisler yemek buldun mu yeee,dayak buldun mu kac diyeee
![]()
bennnnnnnnnnnn hem el işi yapıyorum hemde sizlere cevap yazıyorum fıstığımmmmmmmmmmel işim bitmezse hocam beni keser yazık sonra katil olur kadının çoluk çocuğu var
![]()
aslinda sabrimizi biz tuketiyoruz canim,hep onu,bunu,sunu dusunerek..o gunlerde gelir elbet.belki rabbim bizi olgunlastiriyordur.kim bilir.daha iyi anne olmamiz icin bizi evlatlarimiza hazirliyordur.öyle dusunelim canim,yoksa kötu dusunceler bizim hayatimizi daha da zorlastirir.![]()
canımsın benim gel yiyek bebem vallahi adet oldum bugün sinirden oturdum yedim az birde sıcak çay gelme keyfime yaw kız yanıa yakın olsan vallahı sseve seve yapardım canım fırında çanem ıspanaklı patatesli az kaldı yetişirsin çabul gel![]()
SEVTUNCUM NERELERDESİN KISS MERAK ETTİK SENİ
arkadaşın cok doğru sölemiş ne güsel bir arkadaşmıs o
inş canım hayırlısı olsun
inş olmazsın canım
burdayım selam kısslar ben kaç gündür cok ağrı çekiyorum doğru dürüst giremedim ağla ağla bir kaldım
ne yaptıysam ağrım geçmiyorr hızını alaamadı sağolsun annem geldi bugun
bilmiyorum canim,doktor esime öyle demis.biz kadin doktoruma hormon testi icin gittigimizde kadin doktoruda dusuk dedi ve ilac verdi esime.simdi ilac iciyor,insallah vesile olurda asilamya tupe gerek kalmaz canim..bize henuz ne asilama dediler ne tup dedi kadin doktorumuz.adetimin 22 gunu tekrar cagirdi bizi bakalim o zaman ne diyecek..asilamayi kadin doktorumu yapiyor?yoksa tup bebek merkazimi?sen hic merak etme canim rabbim dilerse olur,rabbim yuzunu guldursun.hayirli evlatlar versin![]()
amanin,ne örrrrüyooon öyle kiz haril haril![]()
hoşgeldin canım ne oldu geçmiş olsun allah en yakın zaman da şifanı versin
evet canım herçekten öyle tak yaptığımız kendimizi ve etrafımızdakileri yıpratmak.ben günlerce ağladığımı bilirim.annem bi yandan eşim bi yandan çok üzülüyolar.gitmediğimiz doktor kalmadı.zaten artık bıktım doktorlardan hep aynı şeyler.![]()
inş olmazsın canım
burdayım selam kısslar ben kaç gündür cok ağrı çekiyorum doğru dürüst giremedim ağla ağla bir kaldım
iki yıllık evliyim hiç korunmadım. son iki aydır doktorada gitmedim. Dayandım rabbime
kız mercimegim olsun yavruma ellerinle örgüden bir şey isterim haberin olakız kendime yapmıyorum yeğenime yapıyorum istemeye geliceklermiş sana yaparım ne demek![]()
bebem yazdım görmedinmi aişl olsun bir taraftanda ablamla pc konuşuyokiz sevtun,sana arka sayfada yazdim görmuyormusun sekerim,yimege sana gelcem yoksam beni davet etmiyormusun,beni beyenmiyormusun![]()
inş olmazsın canım
canımm bence sızın bıraz kürrler le takvıyeyeyle olur
keçiboynuzu kurunu duymussundur
bıde aktara gıt ıcınde trıbulus ,gıngko biloba,ginseng.arı sütü,polen
olan bi karısım yapsın bunların hepsı sperm yapımını desteklıo
esın sıgara ıcıosa mutlaka bıraksın hızından tut sayısına morfolojısıne kadar
olumusz etkılıo sigara..strestende uzak durdupu zaman olur bence allahın ızıyle
sen rahım filmi çektırdınmı canım bence onuda dene uafk tefek yapısıklılar varsa açılıo
daha cabuk kalıosun hamıle
hersey gonlunce olsun canımm cok saol bızım ılerı hızımız %0
aşılama ıcın yıkama yapıldı sonrasında %8 oldu oda yetmedı
olmadı aşılama..senın gerek bıle kalmaz bence allah yardımcın olsun
kurdele işinden salon takımı ve seccade takımı yapıyorum canım
selaaaam
ben geldim geçmişteydim alıntı yapmaya çalıştım ama bilg.izin vermedi neden acep?
neysem olur böyle şeyler
bugün regl günüm hala olmadım inşallah olmam yaf
bu arada dualarımı okudum ebrar listeye bitti yazabilirsin canı gönülden diliyorum dualarımızın kabul olmasını..