Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol canım srıtımda kas ezilmesi var bir basladımı ağrımaya epey bir gün geçmiyor koluma boynuma sırtıma vuruyor ağrı:14:

işin kötüsüde hiç bir ağrı kesici geçirmiyo:14:

ah canım ya derdi veren allah dermanın da versin bi an önce.ağrı çekilmez zor zordur.sabır canım heşeyin bası sabır.herşey allahtan üzülme sen yine gün gelir bu çektiklerini unutursun inşallah:59::59:

selaaaam
ben geldim geçmişteydim alıntı yapmaya çalıştım ama bilg.izin vermedi neden acep?
neysem olur böyle şeyler
bugün regl günüm hala olmadım inşallah olmam yaf
:53::53::53:
bu arada dualarımı okudum ebrar listeye bitti yazabilirsin canı gönülden diliyorum dualarımızın kabul olmasını..

selam canım hoşgeldin duaların kabul olsun canım.ben de bekliyorum canım inşallah allah bu ay bizi ve yüm isteyenleri sevindirir.sende herhangi bi belirti var mı tatlım:74::74:

canim ben yurt disinda yasiyorum,aktar varmi burda bilmiyorum..esim 2 kavonoz keciboynuzu pekmezini,robattan gecirilmis findik,ceviz,susam la karistirdi sabah aksam yiyor.birde doktor ilac verdi onu iciyor.rahim filmi cekilmedi bana canim.daha yeni hormon tahlili yapildi sonuc bekliyorum..22 gun sonra randevum var sanirim yumurtalamama bakacak doktor..insallah rabbim hepimize hayilri evlatlar versin bir an önce..sen asilamami yaptirdin canim,tup bebekmi?:26::26::26:

masallah canim yaa,iyi gunlerde kullansin yiyenin..kiz o secca dede namaz kilimaz insan kiyipta onuda dantel mi yapiyorsun:26::26::26:

hosgeldin canim,insalllah gelmez reglin de bu ay sevinirsin insallah:16::16::16::16:allah kabul etsin:16::16:

benımm canımm donmus embriyolarım transfer edılmeden 4 gunce aşılama oldu 4 gun sonrada embrıyolarım kondu
ama ne aşılama ne embrıyom tutunamadı maalesef 5 tane olgun yumurtam vardı
eşımın kaplumbağa hızındakı spermlerı bı tanesıne bıle yetısemedı
canımm 2 yıl korunmamıssınız bence sende ıyıce bı kontrolden gec reglının 3.gunu rezervıne baktır
antral folıkullerımız oluo onu sayıolar yada fsh da bılgı verıo rezerv hakkına
işini sağlama al cnm bızım 3 ay olmadı dıye bız gıtık eşimde sorun cıktı işte erkenden öğrenmıs olduk
ama bende butun tetkılerımı yaptırdım rahım fılmıde cektırdım tamam esımde sorun ama ya bendede varsa dedım

canim cok gecmis olsun yaaa,doktora gitmedin mii:26::26:neren agriyor canim,karnin mi:26::26:

sağol canım sırtım ağrıyor karnım değil keşke karnım olsaa:14:[/QUOTE]

ben de namazı kılayım görüşürüz kıslarr:58:

allah sifa versin canim safi ismi ile agrilarini dindirsin insallah..allah namazini kabul etsin canim,gule gule:58::58:

kız mercimegim olsun yavruma ellerinle örgüden bir şey isterim haberin ola:6::6::6::6:

bebem yazdım görmedinmi aişl olsun bir taraftanda ablamla pc konuşuyo

geçm,iş olsun bebem agrın geçmedimi bebem ya dövüyümmü kız ben o agrıyı:57::57::57::57::57:

ben yazdim,sonra sen yazmissin bebem,gördum.hasret gideriyorsun ablanla sana,selam söyle:16::16::16::16:

hayırlısı neyse o olsun canım üzülme lütfen.

bagnucum ne diycemi bilemiyorum ALLAH yardımcımız olsun ALLAHIM sana en kısa zamnda dogal yoldan versin canım yakında hamileyim diye yaz bize İNŞALLAH

çok üzüldüm canım ya nediyeceğimi bilmiyorum nolur yıpratma kendini önümüzdeki ay kendi gelsin minişin inşallah biliyosun çok var öyle .ALLAHIM sabır versin bitanem :43:

canım hoşgeldin nasılsın kuzum?ben iyiyim şükür ama şimdi çıkmalıyım sonra görüşürüz :38:

hayirlisi banu arkadasim allah insallah nasip etsin butun istiyen kardeslerime bu arada bende ayet el kursi okumak istiyorum arkadaslarim icin benide eklerseniz ben yarina kadar 20 tane okuyabilirim allahin izniyle

güzelcim yıpratma kendini bak sabahtan beri neler yazdım ben arkadaşımdan ve mucizesinden bahsettim ne olursun inan bizimde mucizemiz en kısa zamanda girecek hayatlarımıza biz ne kadar yıpranırsak o kadar uzaklaşıyo bizden lütfen sabırlı ol kuzum Allah yardımcımız olsun hepimizin sabretmek beklemek dualar etmek ve inançlarımızı yitirmemek zorundayız toparlan kuzum lütfeen

ablacım inanki ne denir bilemiorum ama hakkında hayırlısı bölemiş demekki kendini yıpratma ne olur yaaaa rabbimyardımcın olsun

canım üzülme işşallah tedavisiz hamile kalırsın ben öyle çok biliyorum hamile kalan:16::16::16::16:

canım evet eşimle sorunları çözdük azıcık kavga evliligin tuzu biberi demi :1::1::1::1:

ah canım benim bu aya seni malesef mutlu edemicam ben hastalandım ya hemde günümde:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14: çok kötüyüm anlıcagın moralim sıfır

# han0144
# KK Pro Üyeyeteeeeer+
# nihanca
# ademilehatice
# aysegul21072008
# hasretim_baby
# naneliseker
herkeze iyi günler beni sorarsanınz ben çok kötüyüm yaw:43::43::43::43:adetim 24 şubat haberin olsun

uzulme sevtuncum,insallah birdaha ki ay gelir bebisin.allah hepimizi sevindirsin insallah:16::16:

ayy yerim ben onu ebrarcim yaaa:nazar:ne guldum inan,demek bebeklere bakmayacak öylemi:1::1::1:

banucum ne diyecegimi bilemiyorum,sözlerim kifayesiz kaliyor.dilerim rabbim en yakin zamanda seni sevindirsin:38::38::38:

masallah kardelencim demek illahiyat okuyorsun:38:aramizda böyle bilincli kardeslerimizin olmasi beni sevindirdi.allah tamamlamak nasip etsin canim:16::16:

allah razi olsun canim,hassasiyetin icin cok tesekkur ederim..rabbim hepimize bir an önce hayirli evlatlar versin insallah:16::16:

masallah sevtuncum,allah tamamlamak nasip eylsin..tabi banada borclarimi ödemek nasip etsin:16:

estagfirullah canim,icimden gelenleri yazdim.insallah canim rabbim iki dunyadada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin hepimize.daha öncede 3,4 tup kan tahlilerim alinmisti doktorda,sonuc olarak hep guzel dediler..benim doktorum uzak oldugu icin,genelde telefonda söyluyor sonuclari.elimde yazili belge olmuyor yanii..sanirim hormon tahlilinde pko varsa belli olur dimi?kanda belli oluyormus ya,ondan dedim.insallah yoktur da,cok sagol canim sonuclarim belli oldugunda haber veririm insallah:48::48::48::48::48::48:

Kızlar çokkkk teşekkür ederim desteğinize ve sevgize başım çok ağrıyor ondan toplu cevap veriyim dedim.Hepinizi öpüyorum.

selam canım hoşgeldin duaların kabul olsun canım.ben de bekliyorum canım inşallah allah bu ay bizi ve yüm isteyenleri sevindirir.sende herhangi bi belirti var mı tatlım:74::74:
ya benim akıntım çok oldu 15 gündür böyleyim belim çok ağrıyo ve kasıklarım bide göğüslerim acıyo çok ama bilemiyorum işte regl belirtileriyle çok benziyo.eğer hamişsem 21 yıllık en yakın arkadaşımla aynı anda hamiş kalmış olucam çok heyecanlı ne güzel olurdu ama pek umudum yok canım :(
sende varmı bişeyler canım günün ne zamandı? allahım inşallah bekleyen herkesle beraber bizi sevindirir bu ay gerçekten

benımm canımm donmus embriyolarım transfer edılmeden 4 gunce aşılama oldu 4 gun sonrada embrıyolarım kondu
canımm 2 yıl korunmamıssınız bence sende ıyıce bı kontrolden gec reglının 3.gunu rezervıne baktır
işini sağlama al cnm bızım 3 ay olmadı dıye bız gıtık eşimde sorun cıktı işte erkenden öğrenmıs olduk
ama bende butun tetkılerımı yaptırdım rahım fılmıde cektırdım tamam esımde sorun ama ya bendede varsa dedım

canim allah emeklerini bosa cikarmasin insallah,dilerim en yakinzamanda hayirli evlatlarin olur..rezervine mi o ne kii??bunlari doktordan bizim mi taleb etmemiz gerekiyor,yoksa doktor yapiyormu,biz yeni basladik yaa tedaviye.önce hormon ve sperm tahlili yapildi..simdi de adetimin 22 gunu randevu verdi,yumurtlaiklara bakicak sanirim..cok fazlar doktor alternatifim yok burda malesef,ben yurt disindayim canim..erken tedavi olmakla cok iyi yapmissiniz,bizim sansimiz olmadi uzun bir sure doktor aradik malesef:5::5:ama hersey rabbimin elince o dilerse olur..biz eilimizden geleni yapmaliyiz,,o da doktora gidip tedavi olmak zeten.onu da yapiyoruz,gerisi rabbime kalmis,insallah en yakin zamanda bebislerimiz gelir:49::49::49::49::49:
amin canım bakalım inşallah yaf çoooooook istiyorum hepiniz gibi ama ağrım var baya sanırım olacağım kırmızılarla muhattap yine yaf :(

canım sen rahim filmi çektirmişsim nasıl çok mu ağrılı sancılı bi iişlem.çünkü öyle duydum :59::59:

Kızlar çokkkk teşekkür ederim desteğinize ve sevgize başım çok ağrıyor ondan toplu cevap veriyim dedim.Hepinizi öpüyorum.

banucum üzülme desemde boş bılıyorum tup bebekmiydı senınde
benımde ılk denemem negatıf oldu sımdı 2.ıcın basladıkk
cok zormuss anne olamamak hayvanları bıle kıskanıorum
buzağısını emdıren bı ıneği bıle kuzusuunu doyuran koyunu bıle
ımrenıorum görünce..rabbım bı gun bızede gösterırı o gunlerı ınsalllah
baskalrının bebeğine bakarken boynumuzu bukuk bırakmaz ınsallh amınn

canım sen rahim filmi çektirmişsim nasıl çok mu ağrılı sancılı bi iişlem.çünkü öyle duydum :59::59:

yokk canımm yaa hiç bartıldığı gıbı değil kıı ben ağrı eşiğim düşüktür
kendı iğnemı bıle yapamıorum eşim yapıo dusun sadece ilacı verırken ragl sancısı
gıbı sancı oluo ama 5 dakıka bıle surmuo toplamda korkma yanii zaten kas gevsetıcı iğne yapıolar işlemden once

banucum üzülme desemde boş bılıyorum tup bebekmiydı senınde
benımde ılk denemem negatıf oldu sımdı 2.ıcın basladıkk
cok zormuss anne olamamak hayvanları bıle kıskanıorum
buzağısını emdıren bı ıneği bıle kuzusuunu doyuran koyunu bıle
ımrenıorum görünce..rabbım bı gun bızede gösterırı o gunlerı ınsalllah
baskalrının bebeğine bakarken boynumuzu bukuk bırakmaz ınsallh amınn

umut canım yanlimıyım sana aşılam yapıldığının 4. Günü embiryomu tranfer edildi yoksam yanlışmı okudum ben

kız mercimegim olsun yavruma ellerinle örgüden bir şey isterim haberin ola:6::6::6::6:

bebem yazdım görmedinmi aişl olsun bir taraftanda ablamla pc konuşuyo

geçm,iş olsun bebem agrın geçmedimi bebem ya dövüyümmü kız ben o agrıyı:57::57::57::57::57:

ah canım ya derdi veren allah dermanın da versin bi an önce.ağrı çekilmez zor zordur.sabır canım heşeyin bası sabır.herşey allahtan üzülme sen yine gün gelir bu çektiklerini unutursun inşallah:59::59:

sağol canım sırtım ağrıyor karnım değil keşke karnım olsaa:14:

allah sifa versin canim safi ismi ile agrilarini dindirsin insallah..allah namazini kabul etsin canim,gule gule:58::58:

ben yazdim,sonra sen yazmissin bebem,gördum.hasret gideriyorsun ablanla sana,selam söyle:16::16::16::16:[/QUOTE]

görüşürüz canım allah kabul etsin.canım bişey sorcam hani bi dua varmış okuyup suyu içiliyomuş .onun bi zahmet olmazsa yazarmısın merak etti tatlım
çokkk sağolun kıslarr

ALLAH c.c razı olsun hangi dua o cnm suya okunan adı neymiş

ya benim akıntım çok oldu 15 gündür böyleyim belim çok ağrıyo ve kasıklarım bide göğüslerim acıyo çok ama bilemiyorum işte regl belirtileriyle çok benziyo.eğer hamişsem 21 yıllık en yakın arkadaşımla aynı anda hamiş kalmış olucam çok heyecanlı ne güzel olurdu ama pek umudum yok canım :(
sende varmı bişeyler canım günün ne zamandı? allahım inşallah bekleyen herkesle beraber bizi sevindirir bu ay gerçekten

canım benim de 1 hafat var olmama.ama belim çook ağrıyo ve çok sık lavobayo gidiyorum.bi de ben bu ay klomenle bi macun kullanmıştım inşallah hayırlısı olur bakalım.senin için de canım inşallah güzel haberler veririz:59::59::59:

Back
X