Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

tatlım kendimi çok dinleme şansım olmadı bu ara arkadaşım için refakatçi kaldım hastanede sonrada benim evdeydi hep koşturdum yani ama en belirgin kendini hissettiren bel ağrım oldu bide çok akıntım oldu son 15 gündür göğüslerim 3-4 gündür sızladı ben regl olcam sandım bide normal regl sancım oldu alt karnımda haaaaaaaa bide unutuyodum çook gazım vardı 3 gündür bomba gibiydim
ama dediğim gibi tatlım ben yarın sabah gidicem druma hatta önce evime yakın sağlık ocağı var kan testi yaptırıcam druma daha sonra gidiyim çok uğraştırdım çünkü onu aylardır bide yoksa bebik utanırım yine:26:

canım benim bended aynı şeyler var adet tarihimede 4 gün felan var ama bugün kan tahlili yaptırdım çıkmadı acaba çıkarmı sonra bilmiyorum

Tatlım kendimi çok dinleme şansım olmadı bu ara arkadaşım için refakatçi kaldım hastanede sonrada benim evdeydi hep koşturdum yani ama en belirgin kendini hissettiren bel ağrım oldu bide çok akıntım oldu son 15 gündür göğüslerim 3-4 gündür sızladı ben regl olcam sandım bide normal regl sancım oldu alt karnımda haaaaaaaa bide unutuyodum çook gazım vardı 3 gündür bomba gibiydim
ama dediğim gibi tatlım ben yarın sabah gidicem druma hatta önce evime yakın sağlık ocağı var kan testi yaptırıcam druma daha sonra gidiyim çok uğraştırdım çünkü onu aylardır bide yoksa bebik utanırım yine:26:

allah utandırmasın canım benim ya allah mutluluğunu daim etsin .sonuna kadar git hayırlısıyla seni böyle gördükçe biz de umudumuzu kaybetmiyosun ay :emir_bebek::emir_bebek:geliyo valla:52::52:

ne kadar zaman dır istiyorsun ilk bebeğinmi

Evet canım ilk bebeğim olacak inşallah ve 1,5 yıllık evliyim ilk günden beri istedik ama eşimde varikosal çıktı evliliğimizin 8.ayında ameliyat oldu hemen be 2.ayda sonuçları çok temiz çıktı çalışma yeniden başladı bizim için ve ben her ay dr gittim 5 dr değiştirdim en son aralık ayında rahim filmim çekildi sonuçlar temiz çıktı ama ben herkese umut vermeye çalışırken kendim git gide umutsuzlaşmaya başlamıştım çok gözyaşım var ve hayal kırıklıklarım bu uğurda ben her ay test yapıp gözyaşlarımda boğulurdum.kimi zaman inteharın eşiğine geldim üstümde çevreminde çok baskısı vardı taakiiii sizi bulana kadar.

kızlar ben düğüne yakın adet geciktirici kullanmıştım ve çokk rahatsızlanmıştım acaba oyüzden problem yaşıyo olabilirmiyim

Son düzenleme:
Evet canım ilk bebeğim olacak inşallah ve 1,5 yıllık evliyim ilk günden beri istedik ama eşimde varikosal çıktı evliliğimizin 8.ayında ameliyat oldu hemen be 2.ayda sonuçları çok temiz çıktı çalışma yeniden başladı bizim için ve ben her ay dr gittim 5 dr değiştirdim en son aralık ayında rahim filmim çekildi sonuçlar temiz çıktı ama ben herkese umut vermeye çalışırken kendim git gide umutsuzlaşmaya başlamıştım çok gözyaşım var ve hayal kırıklıklarım bu uğurda ben her ay test yapıp gözyaşlarımda boğulurdum.kimi zaman inteharın eşiğine geldim üstümde çevreminde çok baskısı vardı taakiiii sizi bulana kadar.

kızzzzzzzzzzzz kızdım ama şimdi:57::57::57::57: nedemek intahar allah
korusun herşeyin bir zamanı var :emir_bebek:eşine söyledinmi nekadar mutlu olmuşrtur:48:

kızlar herkese merhabalar oncelıkle ılk duydugum guzel haber ıcın yorum yapmak ıstıyorum :66::66::66::66:
daısy cım cok sevındım bıtanem :64::64::64::64::64::64::64::64:ınsallah sag salım kavusursun tatlım bebegıne bak ne guzel arkadasınla beraber hamıle kaldınız o kadar guzel bır habaer kı bu cok sevındım gulum ama hamıle kaldım dıye bızı terkedersen bozulurumm heeeeee:20::20::20::20:

kızlar herkese merhabalar oncelıkle ılk duydugum guzel haber ıcın yorum yapmak ıstıyorum :66::66::66::66:
daısy cım cok sevındım bıtanem :64::64::64::64::64::64::64::64:ınsallah sag salım kavusursun tatlım bebegıne bak ne guzel arkadasınla beraber hamıle kaldınız o kadar guzel bır habaer kı bu cok sevındım gulum ama hamıle kaldım dıye bızı terkedersen bozulurumm heeeeee:20::20::20::20:

kayracım hoşgeldin canımmmmmmmmmm çok haklısın bizi bırakıp kaçmasın :20::20::20:

# semraozsoy
# hasretim_baby
# birsen29
# AYARPOLAT
# daisy4489
# nihanca
# kardelen49
slm kızlr nasılsınız ıyısınız ınsallah
hasretcım okadar abartma ya bıseycıgın yoktur ınsallah canım yaaaa onden mı acaba bundan mı acaba dıye dusundukce dengemız bozuluyo bebıslerın gelecegı varsa da gelmıyorlar canım gorunurde bır problemın yok cok sukur o zaman bıraz zamana bırak olmazmı 3 aylık evlıyın dımı sen?
bırsencım semosum nasılsınız baekkem yavrular napıyoooo
kardelenım sınavların ıyı gecmıs kuzum cok sevındım basarılarının devamını dılerım:76::76:
nıhancım bu arada neden sezeryan oldun acaba laparoskopıyle de alıyorlar dıs gebelık oldugunda yanı gercekten karnını yardılar mı bı de dıs gebelıgın sebeblerı neymıs tatlım
bu arada allahım bu guzel duyguyu hepımıze tattırsın amınnn

valla canım en son 3 de oldum bakalım hayırlısı ne olcak.bide bitanem ya benim göğüslerimin etrafın da minik kabarcıklar oluştu bilen falan var mı acaba tatlım :16::16::16:
canım valla bilmiorum ben adet olurken bile yaşamıorum göğüs ağrısı

sen nekadarlık evlisin canım heeeeeeee bide yaşlarınızı merak ettim:17:

semracım ben 3.5 aylık evliyim vee 24 yaşınagircem bu arada adet geciktirciden bi problemkaynaklanırmı

ay canım ya intihar da neyin nesi allah korusun bak sabrın sonu selamet oldu işte ne güzel o çektiklerin hemen unutulur inşalah.bi de canım benim göğüslerimim etrafın da minik kabarcıklar var sen de böyle bişey var mı canım benim:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

ASLAAAAAAAAA ASLA TERK ETMEM SİZİ hep yanınızda olacağım söz benim için çok anlamınız var hepiniz çok özel ve değerlisiniz benim dert ortağım oldunuz Allahım hepinizden razı olsun en kısa zamanda hep beraber alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

# semraozsoy
# hasretim_baby
# birsen29
# AYARPOLAT
# daisy4489
# nihanca
# kardelen49
slm kızlr nasılsınız ıyısınız ınsallah
hasretcım okadar abartma ya bıseycıgın yoktur ınsallah canım yaaaa onden mı acaba bundan mı acaba dıye dusundukce dengemız bozuluyo bebıslerın gelecegı varsa da gelmıyorlar canım gorunurde bır problemın yok cok sukur o zaman bıraz zamana bırak olmazmı 3 aylık evlıyın dımı sen?
bırsencım semosum nasılsınız baekkem yavrular napıyoooo
kardelenım sınavların ıyı gecmıs kuzum cok sevındım basarılarının devamını dılerım:76::76:
nıhancım bu arada neden sezeryan oldun acaba laparoskopıyle de alıyorlar dıs gebelık oldugunda yanı gercekten karnını yardılar mı bı de dıs gebelıgın sebeblerı neymıs tatlım
bu arada allahım bu guzel duyguyu hepımıze tattırsın amınnn

iyiyim canım iyi haberleri alınca daha iyi oluyorum kuzumda iyi bebek isteyenlere duacı :emir_bebek:

Back
X