Naber kızlar nasılsınız.................
hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber kızlar nasılsınız.................
hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın...
İyiyim canım şu ikinci raporu araştırıyorum ama hiç bir bilgiye ulaşamadım sinir gewldi valla
İyiyim canım şu ikinci raporu araştırıyorum ama hiç bir bilgiye ulaşamadım sinir gewldi valla
cnm bnm seve seve ederim tabii,merkeze gidiyorsun sanırım güzel hbrlerle gel inş
cnm belki döllenmeden dolyıdır,belki geç yumurtlamadan belli olmuyor malesef
bu arada inş döllenmeden geliyordur
kardeloşum güle güle kolay gelsin öptüm kocaman
ben yazana kadar da çıkmışsınızdır kesin bende kaçıyım
iyi günler herkese
uymaya çalışıyom işte komutanım,sende zorlancam şeyler deme bana heeeee
kız gece vakti ne tostu,kocişin göçbeklencek haberin olsun.
canım,aynı yerde yaptırıyosan,onlar zaten çıkarırlar,yok başka yere gidiyosan,eski raporunu götür,eski tahlilleride yanında bulundur,gerçi gerek olmaz,bi tane raporun var çünkü,onlar hemen çıkarırlar bildiğim kadarıyla.
nereye gidiyosunuz ki?
semra cım,selam.
kızlar deşifre derken,tanıdık birininde kk de olup,yazdıklarını görmelerinden endişe diyolar,çünkü çoğu yapılan tedavileri,yada durumlarını,aişlelerine bile söylemiyo,benimde bi korkum yok ama genede istemem burda yazdıklarımı okumalarını,çünkü üzüntülerimide yazıyorum ve kimse bilmiyo bu kadar üzüldüğümü,onlar çok güçlü zannediyolar beni.
hem ben siteye,bi arkadaşımın yazısını okuduktan sonra,benim tanıdığım kişi mi acaba diye,iyice öğrenmek için üye olmuştum,gerçektende arkadaşımmış,ama hala haberi yok.![]()
eboşum canım benim inşallah dedigin gibidir...sende cok yorulmuşsun tatlım ya dikkat et kendine ne yaramaz bi cocukmuş o öyle neyse cabuk dön aramıza özledik seni cok öpüyorumkuzum aramızdasın çok sevindim seviyorum seni
ayrıca DERYAM önemli değil kuzum girmediğinden görmemiş olmaman çok doğal eminimki ablan için seve seve yapardın .öpüyorum senide
PELOŞUM şimdi okudum inşallah bebişin seninledirde akıntın ondandır kuzum .
kızlar tek tek yazmak isterdim ama inanın hiç vaktim yok sıpa ağlıyo napıyım ağlasın susar elbet![]()
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim karnım çok ağrıyor sanki içimden dışarı birşey fırlıyacak
eboşum canım benim inşallah dedigin gibidir...sende cok yorulmuşsun tatlım ya dikkat et kendine ne yaramaz bi cocukmuş o öyle neyse cabuk dön aramıza özledik seni cok öpüyorum
selam canım niye karnın agrıyoki gecmiş olsun... benim adet oldugum zamanlarda bide yaklaşırken agrır ama hamile kaldıgımda cok şiddetli karın agrım olmuştu senin adetin ne zaman...
selam canım vallahi bende anlamadım adetim 15 şubat
daha varmış canım adetine üşütmüşsündür belkide... üstüne görme olayında normal adet gibi olmazmış ben öyle biliyorum...
![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SUNGERİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
![]()
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ ELİXSİRİMİZE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
evet canım kıbrıstayım ben ama bu hafta gıdıyorum artık turkıyeye en gec carsamba gunu gıdecegım hastaneye bakalım hayırlısı canım gec yumurtlamıs olabılırsın ve hamıle de olabılırsın tatlım ınsallahiyiyim kayracım sagol doktor ilac verirken bişey olmaz merak etme dedi günün gectikten sonra kullanırsam etkisi olabilirmiş ama yinede insan korkuyo hayırlısı artık sen nasılsın bitanem...yurtdışındamısın sen tatlım...
hayırlı yolculuklar tatlım sımdıden eglencelı vakıtler dılıyorum optumgünaydın kızlar hayırlı sabahlar.iyiki gece girmişim yoksa geçmiş baya çok sayfa olacakmış maşallah muhabbetinizde güzelmiş.birazdan yola çıkıcaz yarın akşam döneriz pazartesi burdayım inş.kendinize iyi bakın hoşçakalın.döndüğümde bol bol hamiş haberi almak ümidi ile gidiyorum :79:
sana da ıyı hafta sonları fıstıgım ne demek yaaaaa bısey olmaz bosver herkes kendıne baksın desıfre eden de desıfre olsun ınsallahhgünayıdınnnnnnnnnnn herkeze iyi haftasonları diliyorum
kız allah iyiliğini versin senin iyiyimçok şükür sen nasılsın fıstığım
ne gibi bir deşifre olubilirki benim adımda soy adımda var hiçte bir kaygım yok siteye güveniyorum
canım su kuruntularını bırak sımdıden baslama dokuz ay nasıl gecer yoksa ınsallah goreceksın bebısını ama sana tavsıyem alttan muayene yaptırma guzelım gerekırse 8 haftaya kadar bekle ama alttan baktırma yanı cok ıyı gelmıyomus ama bekleme surecın boyunca bole olcaksan baktır cunku cok endıselısın ınsallah bısey yoktur bıtanem yaaa bole dusunup mucızenı de sıkıntıya sokmamerhaba kızlar 4215.sayfaya kadar geçmişi okuyabildim :) ne yaptınız öle ya bigün giremedim neler neler olmuş ben kafamı kaldıramıyorum uykudan henüz korku ve endişelerim giderilemediğinden mi hamileliğin genel halimi bilemiyorum ama dün hiç gözümü açamadım.duaya katılamadım Ama canı gönülden Amin diyorum canı gönülden istiyorum biran önce hamiş kalmanızı
tatlım karın ve bel ağrısı hamileliğin ilk ve ciddi belirtilerinden biri bende öyle oldu en azından ümitlendirmek istemem ama inşallah hamilesindir canım
bence bekle tatlım p.tesiyi kuvvetle muhtemel hamilesin ama ne kadar beklersen o kadar iyi.ben hiç beklemeden erkenden öğrendim reglimden önceki gece test yaptım pozitif çıktı regl sabahımdada sonra hemen o gün öğrendim dr gidip hamiş olduğumu ama şimdi beklemek zorundayım ultrason için böyle beklemek insanı çok üzüyo aslında kimseye tavsiye etmem hemen o gün öğrenmeyi şimdi kızacaksınız bana o kadar hamile kalmayı bekledin hamilesin işte niye üzülüyosun diye ama en ufak bi ağrıda yüreğim ağzıma geliyo ecel terleri döküyorum eyvah düşecekmi bu bebk diye bi sorun olmadığını bi öğrenebilsem ama beklemek zorundaymışız yaa işte böyle
ben en geç öğrenen oldum sanırım ay canım benim ya tebrikler mirandacım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum hayırlı uğurlu olsun oleeeeeeeeey
biz uğurlu gelcez kuzum inşallah sırayla herkesin müjdesini alıcaz demi
canım benim yaa Allahım te zamanda dindirsin acılarını tez zamanda şifanı versin çok geçmiş olsun
demek yattınbugün biraz iyiyim,akşam geldim,misafir geldi peşime,dondurucudan bişeyler çıkarıp yaptım,birde domates soslu makarna,çayıda yaptım,yatış o yatış,gece midem fena olana kadar uyumuşum,sonra çok uyuyamadım.
ay iyiki sordumn,ne halim varmış demi?
ebroşumda yok yaaaaaa,tez gitsin misafiri inşallah.
canım catlamasımı ıyı catlamamasımı buyumesımı ıyı buyummesımı anlayamıyorum ama ınsallah hersey gonlunce olur da bu sefer pozıtıfı gorursuncanım ben 2. kez ıptal dılen tedavımle bırlıkte 3. kez tup bebek tedavısındeyım
bugun son kontorlum vardı gecen tedavıde kendılığınden catlmıstı yumurtalr bu dafada sağ overle sol ever senkronıze gıtmıo:))allahım yardımcım olsun bırazdan tlf edecekler bakalım yıen kendılığıdenfirar etmışlermı artık bu kez de olursa yada negatıf alırsam nasıl dayanırım bılmıorum allahımyardımcım olsun saol cnm
cok saol canım bugunlerde cok ıhtıyacım var dualrınıza bakalım tlfda kulağım ınsallah bu kez allahım yardımcın olsun pazartesı yumurtalarım toplanacak bı sıkıntı yoksa perşembe yada cumayada transfer olacak ınsallh korkuorum allahım yardım etsın amınn
yetercımm nbr canımm
eee ıyı de bız senden nassı haber alcaz bız de tel yokkkkk
gelirim kuzuu gelmesemde tel var![]()
![]()
aferın fıstıgım yaa bende de gelısme var gıbı yarın tartılma gunum haber verırırm sanacanım,güzel kilo vermişim eşime göre,hatta yetermiş,çocuk gibi kalcakmışım yanında.
şöyle rakamsal bir cevap verim,75,5 la başladım,şimdi 70 kilo 600 gram geldim
canım hastaneye gıtcektın en son ne oldu cok merak ettım senıben şimdi adanadayım adanalıyımda aynı zamanda canım yumurta toplama işine kadar burdayım sonrada transfer gunu tekrar gelecez ınsallah o gunlerı görürmüyüm allahım
anestezi almak ıstıyorum:))bebeişlerımın içime kayısını gormek ıstıorum noolur nasıp et yarabbım
canım bende onumuzdekı hafta gelemeyebılırım kendıne ıyı bakinş cnm,ben bu pazartesiden sonra bi hafta falan gelemem ama sana dua edicem bol bol,emin ol...
Allah'ın izniyle herşey güzel olcak
canım tahlıllerın ıyı cıkmıs sevındım ınsallah hersey gonlunce olurselam kizlarhepiniz iyisiniz insallah?dun gelemedim duaya evde degildim
cok gec geldim eve,gelince siteye girdim ama yazilarim gelmedi birturlu
simdi cikmam gerek,gecmisi okuyamadimama gelince okurum insallah
kizlar bu arada dun doktorumu aradim.yapilan hormon testinin sonucunu almak icin.doktor bana:tahlileriniz guzel,hersey normal.yanliz tiroit hormonunda bir duzensizlik var,bunun alakali ev dokturunuza gidin dedi.
bu konuda bilgi sahibi olan veya benimle ayni durumda olaniniz varmi??beni bilgilendirirmisiniz:26::26::26::26::26:
ayrica miranda ve sunger duaniza burada olamasada gönulden amin diyorum,dedim canlarim
miranda hamile imis tebrik ederim,rabbim kucagina almak nasip eylesin canim![]()
evet ablam vallahı bıllahı de yapardım yapmazmıydım ama gormedım gercekten sende su veledı yolla da bır an once goruselım bu arada saka maka ben gıdıyorum bu hafat turkıyeye dr hemen hastaneye alırsa ben gremem bu dahakı haftaya benı osleyın anacımkuzum aramızdasın çok sevindim seviyorum seni
ayrıca DERYAM önemli değil kuzum girmediğinden görmemiş olmaman çok doğal eminimki ablan için seve seve yapardın .öpüyorum senide
PELOŞUM şimdi okudum inşallah bebişin seninledirde akıntın ondandır kuzum .
kızlar tek tek yazmak isterdim ama inanın hiç vaktim yok sıpa ağlıyo napıyım ağlasın susar elbet![]()
ıyıaksamlar kızlar nasılsınız benım net bozulmustu gıremedım kacgündür
gecmısıde okuyamadım gece bol bol okurum ınsallah sımdılık kacmam gerek allaha emanet olun![]()