kız bende dün sabah gördüm en son akşam yatamadım be kocişsiz
Nasip olursa yarın geçicem annemlere:86::86:
canım ben uzaktayım kocişimden 10 gün göremiycem dayanabilirsem tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bende dün sabah gördüm en son akşam yatamadım be kocişsiz
Nasip olursa yarın geçicem annemlere:86::86:
KIZ DELÜ ABLAMIN KOCASI BİRAZDAN İŞTEN GELCEK PC YATAK ODASINDA ZATEN ENİŞTEYİ BİLİRSİM ÇOK SEVERİMONDAN ÇIKARSAM KUSURA BAKMAYIN YA AZ KALDI EVİME GEÇİYİM VALLAHİ BENDEN BIKICAKSINIZ LAF BANA YETİŞTİREMİCEKSİNİZ
![]()
kalamaz kocişsiz bir günde hemen özledim bakıyorum![]()
işşallah canım ötekinin acısını unutursun belkim annem derki düşügün bir bacagı içerdedir der kız benimde olur işşallah bu ay olurrum işşallah hamile şu mercimekler bir yolu bulsalar nerdecanım benim agzından bal damlıyo valla sevtunum inş ya hayırlsı olsunda...a.s kuzum söylerim tabi cok sagol bebem![]()
İŞŞALLAH CANIM ÖTEKİNİN ACISINI UNUTURSUN BELKİM ANNEM DERKİ DÜŞÜGÜN BİR BACAGI İÇERDEDİR DER KIZ BENİMDE OLUR İŞŞALLAH BU AY OLURRUM İŞŞALLAH HAMİLE ŞU MERCİMEKLER BİR YOLU BULSALAR NERDEcanım benim agzından bal damlıyo valla sevtunum inş ya hayırlsı olsunda...a.s kuzum söylerim tabi cok sagol bebem![]()
canım ben uzaktayım kocişimden 10 gün göremiycem dayanabilirsem tabi:78:
canım ben uzaktayım kocişimden 10 gün göremiycem dayanabilirsem tabi:78:
kız sen niden gitmedin ben memlekete g,idiyorumda hasretine dayanamıyorum allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesinDün defne toy fostır ölmüşya çok üzüldüm ablam dediki bak arkasında 18 aylık oglu kaldı o bebek ne yapsın dedi yavrum ortada kaldı anne şefkati olmadan yaşıcak allahım iyi kişilerle kalşılaştırsın işşallah
![]()
işşallah canım ötekinin acısını unutursun belkim annem derki düşügün bir bacagı içerdedir der kız benimde olur işşallah bu ay olurrum işşallah hamile şu mercimekler bir yolu bulsalar nerdeannecigi ona neler alırdı yavrularım bir bilselerdei bebegim dursaydı pazar günü dogum yapıcaktım ama takdiri ilahi bugün gezmeye gittik ablamlarla arabada dışarı bakınca dedimki kendi kendime sen burda geziyosun ya dogum etseydir bebegin yanında olucaktı diye hep iç geçirdim
Kız sende gördün tanıyosum benim kocişi özlenmicek adammı be abindemin aradı gelmiyomusun dedi yok dedim yarın diyince iyi evde görüşürüz artıgın dedi
![]()
İŞŞALLAH CANIM ÖTEKİNİN ACISINI UNUTURSUN BELKİM ANNEM DERKİ DÜŞÜGÜN BİR BACAGI İÇERDEDİR DER KIZ BENİMDE OLUR İŞŞALLAH BU AY OLURRUM İŞŞALLAH HAMİLE ŞU MERCİMEKLER BİR YOLU BULSALAR NERDEANNECİGİ ONA NELER ALIRDI YAVRULARIM BİR BİLSELERDEİ BEBEGİM DURSAYDI PAZAR GÜNÜ DOGUM YAPICAKTIM AMA TAKDİRİ İLAHİ BUGÜN GEZMEYE GİTTİK ABLAMLARLA ARABADA DIŞARI BAKINCA DEDİMKİ KENDİ KENDİME SEN BURDA GEZİYOSUN YA DOGUM ETSEYDİR BEBEGİN YANINDA OLUCAKTI DİYE HEP İÇ GEÇİRDİM
KIZ SENDE GÖRDÜN TANIYOSUM BENİM KOCİŞİ ÖZLENMİCEK ADAMMI BE ABİNDEMİN ARADI GELMİYOMUSUN DEDİ YOK DEDİM YARIN DİYİNCE İYİ EVDE GÖRÜŞÜRÜZ ARTIGIN DEDİ
![]()
sevtunum ben zonguldaktayım canım kocişim sakaryada biraz kalmak icin geldim her gün konuşuyoruz ama yanında gibi olmuyo işte amin canım...ay ona bende cok üzüldüm ya ogluşu yetim kaldı gercekten cok zor bişey rabbim hepimize saglık huzur versin...kız sen niden gitmedin ben memlekete g,idiyorumda hasretine dayanamıyorum allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesinDün defne toy fostır ölmüşya çok üzüldüm ablam dediki bak arkasında 18 aylık oglu kaldı o bebek ne yapsın dedi yavrum ortada kaldı anne şefkati olmadan yaşıcak allahım iyi kişilerle kalşılaştırsın işşallah
![]()
cok sagol canım...amin...allah kavuştursun canım
kızlar selam,yalnız alıntılar pek bi karışmış,karışık olanları alarak devam etmesek daha iyi olur sanki,onun yerine o kişiye cevabende yazabiliriz öyle değil mi?
sincapcım inşallah tez zamanda olur dualarım hep biz ve bizim gibilerle
inşallah canım sen ne zamandır istiyosun
sincapcım inşallah tez zamanda olur dualarım hep biz ve bizim gibilerle
ablalarım dualarım hep sizinle.Ben daha öğrenciyim bilemiyorum yaşadıklarınızı ama umarım cici bebeciklerinizi gördüğünüz günler yakındır.
Öpüyorum hepinizi dualar ediyorum ablalarım![]()