Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

KIZ DELÜ ABLAMIN KOCASI BİRAZDAN İŞTEN GELCEK PC YATAK ODASINDA ZATEN ENİŞTEYİ BİLİRSİM ÇOK SEVERİM:63::63::63:ONDAN ÇIKARSAM KUSURA BAKMAYIN YA AZ KALDI EVİME GEÇİYİM VALLAHİ BENDEN BIKICAKSINIZ LAF BANA YETİŞTİREMİCEKSİNİZ:30::30:

canım benim agzından bal damlıyo valla sevtunum inş ya hayırlsı olsunda...a.s kuzum söylerim tabi cok sagol bebem:48::48::48::48::16:[/QUOTE]
İŞŞALLAH CANIM ÖTEKİNİN ACISINI UNUTURSUN BELKİM ANNEM DERKİ DÜŞÜGÜN BİR BACAGI İÇERDEDİR DER KIZ BENİMDE OLUR İŞŞALLAH BU AY OLURRUM İŞŞALLAH HAMİLE ŞU MERCİMEKLER BİR YOLU BULSALAR NERDE :57::57:ANNECİGİ ONA NELER ALIRDI YAVRULARIM BİR BİLSELERDEİ BEBEGİM DURSAYDI PAZAR GÜNÜ DOGUM YAPICAKTIM AMA TAKDİRİ İLAHİ BUGÜN GEZMEYE GİTTİK ABLAMLARLA ARABADA DIŞARI BAKINCA DEDİMKİ KENDİ KENDİME SEN BURDA GEZİYOSUN YA DOGUM ETSEYDİR BEBEGİN YANINDA OLUCAKTI DİYE HEP İÇ GEÇİRDİM:59::59::59:
kalamaz kocişsiz bir günde hemen özledim bakıyorum :19:

KIZ SENDE GÖRDÜN TANIYOSUM BENİM KOCİŞİ ÖZLENMİCEK ADAMMI BE ABİN:1::1:DEMİN ARADI GELMİYOMUSUN DEDİ YOK DEDİM YARIN DİYİNCE İYİ EVDE GÖRÜŞÜRÜZ ARTIGIN DEDİ:17::17:

canım benim agzından bal damlıyo valla sevtunum inş ya hayırlsı olsunda...a.s kuzum söylerim tabi cok sagol bebem:48::48::48::48::16:
işşallah canım ötekinin acısını unutursun belkim annem derki düşügün bir bacagı içerdedir der kız benimde olur işşallah bu ay olurrum işşallah hamile şu mercimekler bir yolu bulsalar nerde :57::57:annecigi ona neler alırdı yavrularım bir bilselerdei bebegim dursaydı pazar günü dogum yapıcaktım ama takdiri ilahi bugün gezmeye gittik ablamlarla arabada dışarı bakınca dedimki kendi kendime sen burda geziyosun ya dogum etseydir bebegin yanında olucaktı diye hep iç geçirdim:59::59::59:

Kız sende gördün tanıyosum benim kocişi özlenmicek adammı be abin:1::1:demin aradı gelmiyomusun dedi yok dedim yarın diyince iyi evde görüşürüz artıgın dedi:17::17:[/quote]

öle deme be sevtun alarim heeeee her şeyin hayırlısı allahtan biliyorsun ha bu arada ivit abim sevilmiycek adam dersem allah beni taş yapar :52:

canım benim agzından bal damlıyo valla sevtunum inş ya hayırlsı olsunda...a.s kuzum söylerim tabi cok sagol bebem:48::48::48::48::16:
İŞŞALLAH CANIM ÖTEKİNİN ACISINI UNUTURSUN BELKİM ANNEM DERKİ DÜŞÜGÜN BİR BACAGI İÇERDEDİR DER KIZ BENİMDE OLUR İŞŞALLAH BU AY OLURRUM İŞŞALLAH HAMİLE ŞU MERCİMEKLER BİR YOLU BULSALAR NERDE :57::57:ANNECİGİ ONA NELER ALIRDI YAVRULARIM BİR BİLSELERDEİ BEBEGİM DURSAYDI PAZAR GÜNÜ DOGUM YAPICAKTIM AMA TAKDİRİ İLAHİ BUGÜN GEZMEYE GİTTİK ABLAMLARLA ARABADA DIŞARI BAKINCA DEDİMKİ KENDİ KENDİME SEN BURDA GEZİYOSUN YA DOGUM ETSEYDİR BEBEGİN YANINDA OLUCAKTI DİYE HEP İÇ GEÇİRDİM:59::59::59:

KIZ SENDE GÖRDÜN TANIYOSUM BENİM KOCİŞİ ÖZLENMİCEK ADAMMI BE ABİN:1::1:DEMİN ARADI GELMİYOMUSUN DEDİ YOK DEDİM YARIN DİYİNCE İYİ EVDE GÖRÜŞÜRÜZ ARTIGIN DEDİ:17::17:[/QUOTE]

canım inş dedigin gibi olur...sevtunum benim ya biliyorum cok zor bende düşünüyorum dürsaydı şu kadarlık olcaktı agustosta dogcaktı falan filan diye ama napalım hayırlısı böyleymiş... senin bebişinde annesini cok bekletmez inş cabucak gelir hayırlısıyla sevindirir güzel annesini inan hepinize dua ediyorum... rabbim hepimizin yüznü güldürsün...:38::38:

canım ben uzaktayım kocişimden 10 gün göremiycem dayanabilirsem tabi:69::69::78:

kız sen niden gitmedin ben memlekete g,idiyorumda hasretine dayanamıyorum allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin :69::69: Dün defne toy fostır ölmüşya çok üzüldüm ablam dediki bak arkasında 18 aylık oglu kaldı o bebek ne yapsın dedi yavrum ortada kaldı anne şefkati olmadan yaşıcak allahım iyi kişilerle kalşılaştırsın işşallah:16::16::16:

kızlar selam,yalnız alıntılar pek bi karışmış,karışık olanları alarak devam etmesek daha iyi olur sanki,onun yerine o kişiye cevabende yazabiliriz öyle değil mi?

kız sen niden gitmedin ben memlekete g,idiyorumda hasretine dayanamıyorum allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin :69::69: Dün defne toy fostır ölmüşya çok üzüldüm ablam dediki bak arkasında 18 aylık oglu kaldı o bebek ne yapsın dedi yavrum ortada kaldı anne şefkati olmadan yaşıcak allahım iyi kişilerle kalşılaştırsın işşallah:16::16::16:

kıs bide beni düşünsene sen yazın kaç ay ayrı kaldım zaman geçmedi anamın evi battı valla düşün senelerce yaşadığın büyüdüğün ama illede evim evim diye çırpınıyorsun tabi bide kocam kocam :43: hakkaten defneye çok üzüldüm ya hele o yavrucak nede güzel yavrum benim :58:

işşallah canım ötekinin acısını unutursun belkim annem derki düşügün bir bacagı içerdedir der kız benimde olur işşallah bu ay olurrum işşallah hamile şu mercimekler bir yolu bulsalar nerde :57::57:annecigi ona neler alırdı yavrularım bir bilselerdei bebegim dursaydı pazar günü dogum yapıcaktım ama takdiri ilahi bugün gezmeye gittik ablamlarla arabada dışarı bakınca dedimki kendi kendime sen burda geziyosun ya dogum etseydir bebegin yanında olucaktı diye hep iç geçirdim:59::59::59:

Kız sende gördün tanıyosum benim kocişi özlenmicek adammı be abin:1::1:demin aradı gelmiyomusun dedi yok dedim yarın diyince iyi evde görüşürüz artıgın dedi:17::17:

öle deme be sevtun alarim heeeee her şeyin hayırlısı allahtan biliyorsun ha bu arada ivit abim sevilmiycek adam dersem allah beni taş yapar :52:[/QUOTE]
YOK CANIM YA İÇİMDEN ÖYLE GELDİ YAZDIM YAW:59::59:TEKYU BEBEM SAGOLASIN ABİNİNDE SELAMI VAR BEN ÇIKIYORUM EŞİ ARADAI HA GELDİ HA GELECEK :52::52::52:

KIZ SENDE GÖRDÜN TANIYOSUM BENİM KOCİŞİ ÖZLENMİCEK ADAMMI BE ABİN:1::1:DEMİN ARADI GELMİYOMUSUN DEDİ YOK DEDİM YARIN DİYİNCE İYİ EVDE GÖRÜŞÜRÜZ ARTIGIN DEDİ:17::17:

canım inş dedigin gibi olur...sevtunum benim ya biliyorum cok zor bende düşünüyorum dürsaydı şu kadarlık olcaktı agustosta dogcaktı falan filan diye ama napalım hayırlısı böyleymiş... senin bebişinde annesini cok bekletmez inş cabucak gelir hayırlısıyla sevindirir güzel annesini inan hepinize dua ediyorum... rabbim hepimizin yüznü güldürsün...:38::38:[/QUOTE]

İŞŞALLAH CANIM BENİM ALLAHIM BİR DAHA ACI DER KEDER GÖSTERMESİN :16::16:
TOPİKTEKİ HATUNLAR GEÇMİŞTEN GELEMEYENLER GELİNCE BEN ÇOKTAN ÇIKMIŞ OLUCAM VALLAHİ ÇIKASIM YOK AMA NE YAPAYIM BENİM EVİM DEGİL ÖNCE SİZİ ALLAHIMA SONRADA KENDİNİZE EMANET EDİYORUM BENİ ÖZLEYİN ANACIM :58::58::58::58:SANA BOL ŞANSLAR BEBEM YARIN İÇİN ,ŞŞALLAH SENİN MERCİMEKLER BÜYÜMÜŞTÜR ALLAHIM HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN TEZ ZZMANDA BEBEM BENİM:70::70:

sevtunum ben zonguldaktayım canım kocişim sakaryada biraz kalmak icin geldim her gün konuşuyoruz ama yanında gibi olmuyo işte amin canım...ay ona bende cok üzüldüm ya ogluşu yetim kaldı gercekten cok zor bişey rabbim hepimize saglık huzur versin...
allah kavuştursun canım
cok sagol canım...amin...

kızlar selam,yalnız alıntılar pek bi karışmış,karışık olanları alarak devam etmesek daha iyi olur sanki,onun yerine o kişiye cevabende yazabiliriz öyle değil mi?

hoşgeldin canım nasılsın...kızlar benim cıkmam gerekiyo biliyosunuz annemdeyim şimdi ayıp olmasın ablamda burda hepinizi cok öpüyorum ...sevtunum sanada güle güle canım görüşmek üzre inş güzel haberlerle dönerim... kardelenim sana bişey sorcam cıkmadan önce ateşim 37 cıktı hamilelikte ateş yüksek cıkarmı bi bilgin varmı canım...

way,rebellious,pelin67,sincap08,kardelen5233+,birsen29+,

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM KUSURA BAKMAYIM DUAYA KALAMICAM ŞİMDİDEN ALLAHIM DİLEKLERİMİZİ KABUL ETSİN DİYORUM İŞŞALLAH TIRANSVERİ İYİ GEÇERDE SAG SAGLİM YAVRUSUNA SAGLIKLI BİR ŞEKİLDE KAVUŞUR ALLAHIM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMAZ İŞŞALLAH AMİN KUSURA BAKMAYIN NE OLUR AMA ÇIKMAM LAZIM EBRARCIM DUA YAZICAKSAN ABLAMLAR VAR GEÇMİŞE GİREMEM BELKİ ÖZELİME YOLLA BACIM KAÇ TANE OKUCAGIMI ONA GÖRE OKURUM DUAYI BEN KAÇTIM BEBELRE BY:79::79::79::79:

Back
X