Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .:43::43:ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar
ah canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,rabbim korusun inşallah.
SLM KIZLAR
ben yeni aranıza katıldım .. Bebek sahibi olmak isteyenlere Allahım bir an önce nasip eder inşallah. Ben 4 yıldır evliyim . Eşim kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyor ben istememe rağmen . Konuştuk defalarca ama bi faydası olmadı malesef. Ve artık aylardır bu konu hakkında konuşmuyorum gurur yaptım sanırım . İçin için nasıl istiyorum ama anlatamam . Ne yapıcam bilemiyorummmm
rabbim yardımcın olsun,defolu przv.rastlarsınız inşallah.:17:
gez valla bi ben gezemiyom evde kaldım

sgl canım inşallah ağır olmaz yoksa bu halde kötü olurum ilaçta yasak

aferin kız sana kimseyi unutmadan yazmışsın ödül verelim nasılsın bu arada

sen zaten patlamalarıı hep bana yapıyoon yazık ama bana üzülüyoz acıyın bana

canım demek cuma kontrolun var ayrıntılı ultrasona girdinmi bebiş daha göstermiyomu hadi ama söylede görünsün mercimekk

aleyna napıyn ya nerelerdesin daha sık gel özletme

ya şu kan testini hastanenin acilinde yaptırsana 1 saate çıkyo merak ediyoz ama yaa inşallah vardır

kız sevtun annen nasıl ameliyat ne zaman kız dikkat edin kendinize

naneli kız şeker az kalmıştı iyiki geldin tatlandık

aman bizi düşünmeyenleri ne düşünüyonuz ne var yani biz varız gerisini düşünmeyin

yani şimdi bittimi incir kürü inşallah sonunda bebişte gelir tam olur

canım ben mamakta oturuyorum cebeciyle siteler ortasındayım

garip aşıya gitmeden önce 1 ağrı kesici ateş düşürücü al daha iyi hissedersin kendini

demek annen var sizde iyi bari yanına az yoldaş olur

hadi hayırlısıysa olsun canım inşallah sevgililer günü hediyen olur

derin naber keyif yapıyonuz he azcıkta siz yapın

geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah biran önce iyileşir

esnartcım ne kadarlık oldu bebişin güzel gider hayılısıyla doğar inşallah

canım yaşınız kaç bide neyle korunuyosunuz eşinden habersiz kaza olsa nolur
aslında sana patlamadım,ben olanı yazıyodum,ama yazdıklarımı okuynca,sanki patlamışım gibi görünmüş,öyle anlamışındır eminim,yoksa senle ne gibi alıp veremediğim olsun kızzzz,sen bizim topicin en sadık hamilesisin:65:
selınam ve bırsenım calısmalar baslamadı canlarım daha nısana kadar yok:53:hayırlısı bakalım
ebusum cok gecmıs olsun cnm allah korumuş:70:
kayram ınsallah cnm ya ınsallah :16:
pelınım adet olmadıgın sürece ümıt vardır cnm hayırlısı olsun:16:
waycım eklım cnm ınsallah son olur:16:
derınım gelmıs cnm nerelerdesın özledık vallah dıkkatet kendıne güzel haberlerle dön ınsallah:16:
anatolıa senın ısmın cok zor ayol anoşmu desek acaba:9:nerelerdesın ıyısındır umarım özletme kendını:16:
ay kızlar kafam dolu yarım yarım baktım kacırdıgım olduysa affola:16:
yrn gündüz mısafırım var erken kalkcam bgndende hazırlık yaptım cok yorgunum:5:
bıde benım süreklı mıdem bulanıyor ovülasyon günlerım bgnlerde ayaga kalkınca baslıyor bulantı hıcbırsey yapamıyorum :2:neden olabılırkı üşüttümmü desem neden sadece bulantı olsun gecer umarım:97:
hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun:16:
hayırdır,niye bulanıyo ki miden?
bende eboş gibi dicem ama,bilemedim şimdi:24:
sesiniz çıkmıyo nerdesiniz ?
ne çabuk gitmişin bu gece,anlamadım ki,bende yatakları hazırlayıp,buraya geldiydim hemencik.
ebosum kacırmısım seni canım ya telefondan gırdıgım icin sorun oldu kusura bakma hemen yazamadım hayırlısı olsun tatlım beklıyıp gorcez sanada ıyı geceler optum...boncugum dedıgın gıbı canım adet olana kadar umut vardır rabbım ol derse olur zaten senınde mıden bulanıyomus usutmus olabılırsın tatlım kendıne iyı bak opuyorum senıde...

naber pelinim,naptın,hala olmadın galiba,umudum artıyo,haberin olsun:49::49::49:

selam kısslar ayy öldüm bee cerrah paşadan randevu alana kadarr off o testleri kromozon fln hepsini orda yaptırıcam doktordan rica edicemm ne zormus devletten randevu almakk:52:

iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .:43::43:ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar

cooooooook geçmiş olsun canım ALLAH korumusss:14:

selınam ve bırsenım calısmalar baslamadı canlarım daha nısana kadar yok:53:hayırlısı bakalım
derınım gelmıs cnm nerelerdesın özledık vallah dıkkatet kendıne güzel haberlerle dön ınsallah:16:
anatolıa senın ısmın cok zor ayol anoşmu desek acaba:9:nerelerdesın ıyısındır umarım özletme kendını:16:
bıde benım süreklı mıdem bulanıyor ovülasyon günlerım bgnlerde ayaga kalkınca baslıyor bulantı hıcbırsey yapamıyorum :2:neden olabılırkı üşüttümmü desem neden sadece bulantı olsun gecer umarım:97:
inşallah o bulatılar meleğinin sinyalleridir:9:

canım bol bulantılı geçiyo nasıl olsun ... ama canım çook sıkılıyo sinirlerim çok bozuldu ...:43: şimdide ortaya kız erkek muhabbeti çıktı daha cinsiyeti belli olmadan eşimin tarafı erkek diye tutturdu herşeyini sahiplendiler ismini bile koydular onlar öyle yaptıkca bende kız diye delirmeye başladım daha cinsiyeti belli değil hediye alıyolar eve üstüne koydukları ismi yazdırıyorlar ya deli oldum sinirimden ağlıyorum benim ilk bebeğim izin vberinde babasıyla ben koyayım dimi offf yaaaaaaaaaaa deli olcam ya canım ben şimdi 2010 aralık 14 de regli oldum 2011 ocak ayının 6 sındada hasta olmam lazım dı olmadım gebeyim işte bu çin takvimine göre cinsiyet ne çıkıyo artık bunlara sardım ya ... ben diyorum sağlıklı olsun ne olursa olsun ama onlar direttikce kız diye diretiyom bende offfffffffffff....
sinir oluyorum su muhabbete ay kısmı erkekmi yada kesin erkek yada kıss ne tuhaf olsunda ne oolursa olsun :20: ALLAH verdi işte şükür edin geriri boşş

kayracım sanada teşekkür ederim sırt ağrımda ince dokulardan kaynaklanıyormu fizik tedavisi verdi nar suyuna gelince onunda düşüğe sebep oldugunu duymustum ama elbet bir ilacı vardır kalınlasması için :34:

kıslar nsaılsınız ben transferımın 5.gunundeyım mubarek mevlut kaandılı gunu
yanı 14 subatta test gunum
duamı okumussunuz hepıız amın demıssınızz hepınızden allh razı olsun benım ıcın ıstedığınızı
rabbım alnınıza tez zamanda yazsın cok duygulandım cook.
annemdeydım ınternet yoktu yazamadım donduk ve hemen yazım dedım

canım işallah duymak istediğin şeyleri duyarsın doktordan ALLAH yardımcın olsun işallah YAVRUNU SAĞSALİM KUCAĞINA ALIRSIN ALLAH büyük

canım dün yazmayı unuttum kusura bakma
inanki keşke bildiğim doktor olsa biliyosun benimde durumum senden farklı değil 3 kayıp ve pıhtılaşma sorunu .sen hiç kafanı bozma bence inşallah busefer olmaz canım .ama inşallah arkadaşlar doktor önerirler sana

ebrarım çok saol canım benim,ne yazsam hemen görüp beni cevapsız bırakmayan arkadaşlarımdan birisin ALLAH senin ve bütün arkadaşların gönlüne göre versin

ben hasta yatıyorum evde, işe de gidemedim. ateş düşmüyor, ilaçların etkisiyle 1-2 saat düşüyor sonra yine 39,5 oluyo. şiddetli gribal enfenksiyon geçiriyorsunuz dedi doktor. :2: :2: :2:
sürekli yatıyorum hiç halim olmadığından bilgisayar açamıyorum
sen nasılsın canım, neler yapıyorsun

canım çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin

iyiym ebrracım saol gülüm sen naıslın
bebkte iyi cuma öğrenicez bakalım nasılmış
canım dauyı naptın bana yazdınmı

işallah iyi haberlerini duyarsın bebeğinin arkadaşım

canım benim sağol bakalımhayırlısı bu ay olmazsa önümüzdeki ay bigün olucak inşallah

canım işallah hamilesindir ve işallah ALLAHIM tamamına erdir

kızlar merhaba..ben gecen ay 12 ocakta adet oldum.bu ayda 12 sini üç gün atlasa yani tahminen 15 şubatta adet olucam.ve hiç korunmuyoruz 3 aydır.ama tık yok.bu ayı bekliyorum inşallah hamileyimdir

ALLAH gönlüne göre versin canım

sen bülent baysala gidiyodun memnun deyilmisin ondan artık

tugce vardı onunda düşükları vardı karnından igne vuruluyo bebeyi iyi şimdi belki dr sana neden vermiyo ki

evet bülen baysala gidiyordum memnundum ama bana düşüklerin sebebsiz artık tekrar hamile kal ve 10 gün sonra gel dedi 10 gün bana çok geç geldi o zamana kadar ya bebeğime yine bişey olursa benim gözlem altında olmam lazım ayrıca iğne falan önermedi evet tuğçe var bide hikayesi benle çok benzer olan bi arkadaşım daha var o da şu an nerdeyse 20.haftasına kadar geldi maşallah oda iğne ile yola devam ediyo ama istanbulda deil ist olsa onun dr gitcem ama ekişehirde,onun için bi iki dr daha görünmek istiyorum onun için yardımınıza ihtiyaç duydum,,ilgilendiğin için saol canım

selina sagol canım sende iyisin İNŞALLAH

kardelen sen test yatın mı şekerim

kızlar ben yarın kan vericem sağlık ocağında ertesi gün saat 2 de sonuç çıkıcak hayırlısı bakalım

işallah güzel haberler alırsın canım

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haberler olsun inş.

ebrarcım hep misafir ağırlıyorsun sende gez seninde hakkın canım.belliki misafirlerini çok iyi ağırlıyorsun o yüzdende çok misafirin oluyor.rabbim gönlüne göre versin evine gelenler çıkarkende güzel dilekler ve dualar bırakıyordur inş.

elaezel canım inş rabbim sana doğru yolu ve tedavi için hayırlı olanı gösterir.dr lara da güvenememek çok zor.allah korkusu olan insanlara rastlarsın inş.

işallah canım işallah dediğin gibi dr güvenmemek çok zor bi durum ALLAHIM önce sizlere sonrada bana tez zamnda bi çıkış yolu göstersin İŞALLAH KUCALARIMIZA yavrularımızı versin

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır.Yaklaşık 9 aydır deniyoruz.Bebek sahibi olmak için.Doktora gittim herşey yolunda gözüküyor.İnş en yakın zamanda olur...Her ay olmadığında insanın korkusu daha artıyor sanki ya olmazsa diye...

işallah tez zamnda bi yavrun olur canım korkma daha erken
# kardelen5233+
# elaezel
# pelin67
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar yavru yakalamadan kaçam bari :30::30::30

birsencim daha doktora gitdemedik ablam geldigi için nasip olursa onları yolluyalım götürücem allahım bütün annelere şifa versin acılarını işşallah göstermesin allahıma emanet olun beni özleyin anacım:58::58::58::58:
sanada iyi geceler canım biraz geç yazdım ama artık kusuruma bakma:79:
selam kısslar ayy öldüm bee cerrah paşadan randevu alana kadarr off o testleri kromozon fln hepsini orda yaptırıcam doktordan rica edicemm ne zormus devletten randevu almakk:52:

elixsircim senin adına çok sevindim randevu almakla ilk adımı attın hemde en önemli adım testlerin için gör bak hersyin kolaylıkla hallolacak işallah

ARKADAŞLARIM fırsat bulduğum anda saat kaç olursa olsun sizlere yazmaya çalışıyorum yazamadığım zaman muhakkak nete hiç girmediğim zamandır lütfen yazamadığım ismini unuttuklarım bana kızmasın inanın yazmak istemediğimden deil gözümden kaçmıştır yoksa hepiniz benim kader arkadaşlarımsınız
işallah hepimiz yavrularımıza tez zamanda kavusuruz kendinize çok iyi bakın çok geçmişe bakamadım uykum geldi:69:öptüm o güzel yanaklarınızdannnnnnnnnnnnnnnnn:79::79::79::emir_bebek::49:

bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY**************************2 MART***************************
*****************************YETERRRRR**********************3 MART*************************

*****************************ELİXSİR*************************7 MART*************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

aşk olsun yani, azıcık uğramayınca listeden çıkmışım :19: :19: :19: :19:
neyse ben yazayım da yeni tarihi belki eklersin boncuk :34: :34: :34:
20 şubat

iyi akşamlar herkese

çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden saklasın, bu küçük kazada başınıza gelecek büyük felaketlere kalkan olsun inşaallah. Allah tez zamanda şifa versin :71:

kızlarrr bende burdayım artıq..8 aydır ewliyim ve bi bebeşim olsun istiyorum..her ay bekliyorum ama hep hüzran oluo.. :59: Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.. :emir_bebek:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese.bugun yine pazara gitme günü geldi :(
nilüfercim hoşgeldin aramıza inş rabbim çok bekletmeden gönderir meleğini.
kardelenbhr aşağıda görüyorum günaydın canım nasılsın?

günaydın canım benim nasılsın ben kan verip geldim hayırlısı artık

gece gelemedim,kolumdan baya rahatsizdim:59::59::59:birde arkadasimin kursu vardi,onun bebisine baktim:37::37:cok tatliydi kizlar:43::43:allah hepimize hayirli bebisler versin:69::69::69:

bugun cok karisik ruyalar gördum:26:hayir olsun diyin bakiiiiim:60::60::60::60::60:

karisik,karisik ruyalardi besmelesiz yattim zaaarrr:60::60::60::60:

sadece bir kiz cocugu vardi,benim kizimmis,altini degistirp krem suruyordum:43::43::43::43:kizlar o kadar cok kendimize dert ediyoruz kii,bebek konusunu ruyalarda bile bebisle ugrasiyoruz heee:59::59::59:

kocis uyuyorken size bir bakiyim dedim,hadi ben bir gecmisi okuyum,neler kaynattiniz bakim gece:68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68:

hadi bakalim selinacim sana iyi pazarlar iyi alisverisler tatlim,ben hic sevmezdim turkiyedeyken alisverisi pazari:34:ama evlenince is basa dusuyor dimiiiii:34:

ah canım geçmiş olsun kocişine allahım beterinden saklasın sen bana uzaksın canım hemde çok uzak al bebem hediyemi kabul et aynı senin gibi güzeller:71::71::71::71::71::71:
sabah konuşuyodum arkamı dönmeye kalmadı baktım benin yavru:30::30::30::30:dedi sen burayımı topluyosun yoksa gene benimi uyuttun dedi sonuş bu aynen:57::57::57::57::57:

canım dedigin dogru birdaha kimseye deger vermicem bunu anladım ben allahım herşein hayırlısını versin bebem hepicigimize:49::49::49::49:

sorma kız kuşum kaçtı işşallah yenisini alıcem bir eminöününe gitsem bu kerez adını mercimek koymucak yaramıyo o isim adını haydar koyucem ben:60::60::60::60::60:
bu arada doktor işini ne yaptın yavru görüşemiyoruz kaç zamandır:59::59::59::59:

canım geçmiş olsun allahım şifa versin tez zamanda işşallah bende diyorum bu hatun nerelerde içimden:71::71::71::71::71:

garipcim işşallah ev az kaldı evime geçiyim bol bol görüşürüz artık
birsencin maşşallah mercimek büyüyo kız allahım zamanında saglıklı dogum yapmayı nasip etsin:55::55::55::55:

# kardelen5233+
# elaezel
# pelin67
kızlar ben çıkıyorum herkeze iyi akşamlar yavru yakalamadan kaçam bari :30::30::30

birsencim daha doktora gitdemedik ablam geldigi için nasip olursa onları yolluyalım götürücem allahım bütün annelere şifa versin acılarını işşallah göstermesin allahıma emanet olun beni özleyin anacım:58::58::58::58:

insallah sevtuncum,:38:kiz sen eve gecincede temizlik derisin :52::52::52:hadi canim bahar geliyor bak,kavusalim sekerim:38::38:

gez valla bi ben gezemiyom evde kaldım

sgl canım inşallah ağır olmaz yoksa bu halde kötü olurum ilaçta yasak

aferin kız sana kimseyi unutmadan yazmışsın ödül verelim nasılsın bu arada

sen zaten patlamalarıı hep bana yapıyoon yazık ama bana üzülüyoz acıyın bana

canım demek cuma kontrolun var ayrıntılı ultrasona girdinmi bebiş daha göstermiyomu hadi ama söylede görünsün mercimekk

aleyna napıyn ya nerelerdesin daha sık gel özletme

ya şu kan testini hastanenin acilinde yaptırsana 1 saate çıkyo merak ediyoz ama yaa inşallah vardır

kız sevtun annen nasıl ameliyat ne zaman kız dikkat edin kendinize

naneli kız şeker az kalmıştı iyiki geldin tatlandık

aman bizi düşünmeyenleri ne düşünüyonuz ne var yani biz varız gerisini düşünmeyin

yani şimdi bittimi incir kürü inşallah sonunda bebişte gelir tam olur

canım ben mamakta oturuyorum cebeciyle siteler ortasındayım

garip aşıya gitmeden önce 1 ağrı kesici ateş düşürücü al daha iyi hissedersin kendini

demek annen var sizde iyi bari yanına az yoldaş olur

hadi hayırlısıysa olsun canım inşallah sevgililer günü hediyen olur

derin naber keyif yapıyonuz he azcıkta siz yapın

geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah biran önce iyileşir

esnartcım ne kadarlık oldu bebişin güzel gider hayılısıyla doğar inşallah

canım yaşınız kaç bide neyle korunuyosunuz eşinden habersiz kaza olsa nolur

öylemiii:30::30:hic bilmiyordum,sagolasin birsencim:38:2 si bitti sukur:8::8:son 1 tane kaldi o zaman deneyecegim insallah :71::71:

canim cok gecmis olsun yaaa,ovulasyon gunlerinde bulanti olurmu:53:hic bilmiyorum canim..belki mideni usutmus olabilirsin..benimde olur genelde,usuttugumde veya yogun kokular duydugumda parfum vs gibi:27:dilerim senin kii bebistendir ugurboncugum:38:

canım bol bulantılı geçiyo nasıl olsun ... ama canım çook sıkılıyo sinirlerim çok bozuldu ...:43: şimdide ortaya kız erkek muhabbeti çıktı daha cinsiyeti belli olmadan eşimin tarafı erkek diye tutturdu herşeyini sahiplendiler ismini bile koydular onlar öyle yaptıkca bende kız diye delirmeye başladım daha cinsiyeti belli değil hediye alıyolar eve üstüne koydukları ismi yazdırıyorlar ya deli oldum sinirimden ağlıyorum benim ilk bebeğim izin vberinde babasıyla ben koyayım dimi offf yaaaaaaaaaaa deli olcam ya canım ben şimdi 2010 aralık 14 de regli oldum 2011 ocak ayının 6 sındada hasta olmam lazım dı olmadım gebeyim işte bu çin takvimine göre cinsiyet ne çıkıyo artık bunlara sardım ya ... ben diyorum sağlıklı olsun ne olursa olsun ama onlar direttikce kız diye diretiyom bende offfffffffffff....

haklısın canım ama elimde değil yapamıyorum ya evet ilk bebeğim daha sinirden midem ağrıyo 2 gündür iştahım kapandı strese baglı ülser var bide bende buda tetikledi offf ya koskoca insanlar ben bide yüzlerine karşı demişim kız istiyom diye biliyolar ama neden inadıma böyle yapıyorlar eee tamam dedim erkek olursa 2 aile koysun 2 ismi olsun ... tamam dediler sonrada bizim dediğimiz kullanılacak bebek şaşırır iki isim kullanırsak demeye başladılar ay çıldıracam ya sabır diyom olmuyo:50:

canim benim yaa,uzulme bu kadar senin guzel beslenmen lazim,bebeginin buna ihtiyaci var biliyorsun..cok streslenme canim,haklisin sana yapilanlar hos degil,sinir bozucu asla onaylamiyorum..ki bu mevzular benimde sinirimi bozmustur hep,benim kayinvalidem daha hamile bile degilim,kendilerinin adi olacagindan bahsediyor dusun:47::47::47::47:isim bir boncuk derler buyuklerimiz bosver kafana takma isminden ziyade sagligi ve ahlaki önemli bebisinin:71::71:

iyi akşamlar herkese

cok gecmis olsun ebrarcim yaa,allah sifa versin.verilmis sadakaniz varmis gercekten,allah korusun canim beterinden..sen beterini dusunerek kendini uzme tatlim:38::38:

ayy canım ya çok geçmiş olsun sen çok sık grip oluyosun keşke grip aşısı filan olsan
allahım şifa versin şekerim

naapsın ya heriflerde bize akıl sır erdiremiyo :1:

şifa olsun cano inşallah bebiş gelir buay allahım emeklerini boşa çıkarmasın :38:

kayram saol kuzum allah razı olsun seninde aynı kuzum ben helecanlanmadım ama :1:
canım sende doktora gitmemişsin hayırlısı olsun inşallah şüphelendiğin şey değil .
derinim yanlışlıkla adımı yazmıştıda hallettik kuzum

canım çok geçmiş olsun ya allah şifa versin çocukken derlerdiya büyüyünce unutursun sende unutursun kuzum acılarını inşallah

canım seve seve canı gönülden okuduk ve amin dedik inşallah vesile olur bebişin gelir tatlım

kuzum benimde duamdasın ve hep aklımdasın kendine iyi bak bitanem allaha emanet
civanperçemide şifa olsun inşallah

:38::38::38:

:38::38:
inşallah hepimiz iyi verenlerden oluruz

bu hafta dua yok tatlım demek sende ailenin yanındasın bol bol hasret gider çok öpüyorum seni

çok saol canım allah razı olsun

saol selinam allah razı olsun

kızlar kocişim evde ve yemek istiyo zor durdurdum alıntıları cevaplama diyip durdu ben kaçtım görüşürüz

haklisin ebrarcim,bu acilar nedir kii,gecer unutulur.rabbim dermansiz dert vermesin:16::16:

güle güle canım.Senin bu aşıları bende anlamadım biliyomusun:26::26:

kardelencim,ben yurt disinda yasiyorum,burda doktorlar bebek dusunen ciftlere bu asiyi tavsiye ediyorlar..bebegin sagligi icin..tetonoz,kizamik,su cicegi,birtane daha vardi adini unuttum.4 tane asi karsitiriliyor belli tarihleri var o zman vuruluyor..ilkini 1,5 ay önce vuruldum,2 cisini pazertesi,3 cusude yaza vurulacak..doktoruna sorabilirsin tatlim,bende cok ayrintili bilmiyorum:34::34:

Back
X