- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 408
ah canım yaaa,çok çok geçmiş olsun,rabbim korusun inşallah.iyi akşamlar herkese
benim moralim biraz bozuk kocişim elini kesti baya büyük bi kesik sinirlere denk geldiği için dikememişler bandajlayıp göndermişler allahım korumuş ya kopsaydı ay düşüncesi bile mahvediyo beni ALLAHIM görünür görünmez kazalardan korusun herkesi .beni herşey bittikden sonra aradı gidip aldım işyerinden aklım çıktı tabi gidesiye .ayy neyse ben bi geçmişe döneyim hanımlar
rabbim yardımcın olsun,defolu przv.rastlarsınız inşallah.SLM KIZLAR
ben yeni aranıza katıldım .. Bebek sahibi olmak isteyenlere Allahım bir an önce nasip eder inşallah. Ben 4 yıldır evliyim . Eşim kesinlikle çocuk sahibi olmak istemiyor ben istememe rağmen . Konuştuk defalarca ama bi faydası olmadı malesef. Ve artık aylardır bu konu hakkında konuşmuyorum gurur yaptım sanırım . İçin için nasıl istiyorum ama anlatamam . Ne yapıcam bilemiyorummmm

aslında sana patlamadım,ben olanı yazıyodum,ama yazdıklarımı okuynca,sanki patlamışım gibi görünmüş,öyle anlamışındır eminim,yoksa senle ne gibi alıp veremediğim olsun kızzzz,sen bizim topicin en sadık hamilesisingez valla bi ben gezemiyom evde kaldım
sgl canım inşallah ağır olmaz yoksa bu halde kötü olurum ilaçta yasak
aferin kız sana kimseyi unutmadan yazmışsın ödül verelim nasılsın bu arada
sen zaten patlamalarıı hep bana yapıyoon yazık ama bana üzülüyoz acıyın bana
canım demek cuma kontrolun var ayrıntılı ultrasona girdinmi bebiş daha göstermiyomu hadi ama söylede görünsün mercimekk
aleyna napıyn ya nerelerdesin daha sık gel özletme
ya şu kan testini hastanenin acilinde yaptırsana 1 saate çıkyo merak ediyoz ama yaa inşallah vardır
kız sevtun annen nasıl ameliyat ne zaman kız dikkat edin kendinize
naneli kız şeker az kalmıştı iyiki geldin tatlandık
aman bizi düşünmeyenleri ne düşünüyonuz ne var yani biz varız gerisini düşünmeyin
yani şimdi bittimi incir kürü inşallah sonunda bebişte gelir tam olur
canım ben mamakta oturuyorum cebeciyle siteler ortasındayım
garip aşıya gitmeden önce 1 ağrı kesici ateş düşürücü al daha iyi hissedersin kendini
demek annen var sizde iyi bari yanına az yoldaş olur
hadi hayırlısıysa olsun canım inşallah sevgililer günü hediyen olur
derin naber keyif yapıyonuz he azcıkta siz yapın
geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah biran önce iyileşir
esnartcım ne kadarlık oldu bebişin güzel gider hayılısıyla doğar inşallah
canım yaşınız kaç bide neyle korunuyosunuz eşinden habersiz kaza olsa nolur

hayırdır,niye bulanıyo ki miden?selınam ve bırsenım calısmalar baslamadı canlarım daha nısana kadar yokhayırlısı bakalım
ebusum cok gecmıs olsun cnm allah korumuş
kayram ınsallah cnm ya ınsallah
pelınım adet olmadıgın sürece ümıt vardır cnm hayırlısı olsun
waycım eklım cnm ınsallah son olur
derınım gelmıs cnm nerelerdesın özledık vallah dıkkatet kendıne güzel haberlerle dön ınsallah
anatolıa senın ısmın cok zor ayol anoşmu desek acabanerelerdesın ıyısındır umarım özletme kendını
ay kızlar kafam dolu yarım yarım baktım kacırdıgım olduysa affola
yrn gündüz mısafırım var erken kalkcam bgndende hazırlık yaptım cok yorgunum
bıde benım süreklı mıdem bulanıyor ovülasyon günlerım bgnlerde ayaga kalkınca baslıyor bulantı hıcbırsey yapamıyorum :2:neden olabılırkı üşüttümmü desem neden sadece bulantı olsun gecer umarım:97:
hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun![]()
bende eboş gibi dicem ama,bilemedim şimdi

ne çabuk gitmişin bu gece,anlamadım ki,bende yatakları hazırlayıp,buraya geldiydim hemencik.sesiniz çıkmıyo nerdesiniz ?
ebosum kacırmısım seni canım ya telefondan gırdıgım icin sorun oldu kusura bakma hemen yazamadım hayırlısı olsun tatlım beklıyıp gorcez sanada ıyı geceler optum...boncugum dedıgın gıbı canım adet olana kadar umut vardır rabbım ol derse olur zaten senınde mıden bulanıyomus usutmus olabılırsın tatlım kendıne iyı bak opuyorum senıde...
naber pelinim,naptın,hala olmadın galiba,umudum artıyo,haberin olsun