Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

....Ani bir telefon çalar ve arkadaşın ayağı kırılmış hastaneye kaldırmışlar;hemen arkadaşı ziyarete gittim,yanına vardığımda arkadaş durmadan gülüyor ve babası bu duruma sinirlenip ona bağrıyordu..
Kahka atan arkadaşım bir an durup bana 10 dk. müsade edinde doya doya güleyim der ve biz dışarı çıkarır, 10dk. sonra döneriz.
Arkadaşım anlatmaya başlar...
-Abiciğim sabah okula gitmek için evden çıkmıştım,sonra ayakkabıma küçük bir taş girmiş beni rahatsız ediyordu.Bende ayağımı sallayarak ayakkabımdaki taşın çıkmasını sağlamaya çalışıyordum.Bir müddet taşı hissetmiyor 5-6 adım sonra tekrar taşı hissetmeye başlıyordum.Bende buna bir son vermek için elektrik direğinden tutup ayağımı var gücümle sallamaya başladım, orada bulunan çöpçü..
-Vaayy anaaa adamı elektrik çarpıyor diyerek bana elindeki süpürgeyle vurdu ve ben havada uçarak yere çakıldım...

Yaşlı çift evliliklerinin kırkıncı yıl dönümünde paraya kıymışlar,
Avusturalya'da tatil yapmaya karar vermişlerdi. Pencereden saatlerdir okyanusu seyrediyorlardı.
Sessizliği pilotun anonsu bozdu:
"Sayın yolcularımız! Korkarım size kötü bir haberim var.
Motorlarımızdan biri sustu, diğeri de susmak üzere.
Acil iniş yapmak zorundayız.
Neyse ki altımızda haritada görülmeyen bir ada var ve sahiline inmeye çalışacağız.
Bunu başarabilirsek tek sorunumuz bizi bulabilmeleri için dua etmek olacak.
Uçak minik adanın kumsalına başarılı bir iniş yaptı, kimsenin burnu kanamadı.
Uzun bir rahatlama sessizliğinden sonra adam karısının ellerini tuttu,gözlerine endişeyle baktı;
Mona, bu ayki kredi kartı borcunu ödemiş miydin?
Hayır sevgilim,unutmuşum. Kızdın mı?
Adam endişeyle yine sordu:
Araba kredisinin taksitini ödemiş miydin?
Özür dilerim canım, onu da ödememiştim.
Yaşlı adam karısının ellerini bıraktı ve derin bir ohhhh çekti, sonra kırk yıldır yapmadığı şekilde ona sıkı sıkıya sarıldı. Aferin dedi.
Karısı şaşkın, korkarak sordu. "ıyi misin tatlım?
Hiç olmadığım kadar. Çünkü bankacılar kesin bizi bulacaklar!"
:60::60::60::60::60::60::60:

....Ani bir telefon çalar ve arkadaşın ayağı kırılmış hastaneye kaldırmışlar;hemen arkadaşı ziyarete gittim,yanına vardığımda arkadaş durmadan gülüyor ve babası bu duruma sinirlenip ona bağrıyordu..
Kahka atan arkadaşım bir an durup bana 10 dk. müsade edinde doya doya güleyim der ve biz dışarı çıkarır, 10dk. sonra döneriz.
-Abiciğim sabah okula gitmek için evden çıkmıştım,sonra ayakkabıma küçük bir taş girmiş beni rahatsız ediyordu.Bende ayağımı sallayarak ayakkabımdaki taşın çıkmasını sağlamaya çalışıyordum.Bir müddet taşı hissetmiyor 5-6 adım sonra tekrar taşı hissetmeye başlıyordum.Bende buna bir son vermek için elektrik direğinden tutup ayağımı var gücümle sallamaya başladım, orada bulunan çöpçü..
-Vaayy anaaa adamı elektrik çarpıyor diyerek bana elindeki süpürgeyle vurdu ve ben havada uçarak yere çakıldım...

:60::60::60::60::60::60::60::65::65::65::65::60::60::60:

kızlar şimdi anne olmuş bir arkadaşımın paylaşımını sizlerle paylaşmak istedim

Doğmamış Bebeğime,
Biliyorum doğmamış bebeğe mektup yazılmaz. Biliyorum ya doğmamış bebeğe don dikilmezmiş. Ama dayanamadım bebeğim, afişleri gördüm şehrin her yanında. "Anneden çocuğuna mektup" diyorlar, Anneler gününü kutlayacaklar. Bebeği olan annelerin yazacak çok şeyi vardır, muhakkak. Ama benimde bebeğim, benim de yazacak çok özlemim var.

Anneler bir bilseler, aslında her ay vücutlarında gerçekleşen o muhteşem döngüyü. Muhteşem diyorum ya bebeğim, gerçekten muhteşem akıl almaz. O yumurtanın oluşumu, olgunlaşması, atılması ve spermle buluşması yada buluşamaması, döllenmesi yada döllenememesi. Bir bilseler bebeğim her ay bu akıl almaz döngünün içinde senin hayat bulmanın ne kadar büyük bir mucize olduğunu, bir bilseler bebeğim ne kadar şanslı olduklarını.

Ben de bir anne adayıydım bebeğim. Ama önceleri senin kıymetini bilmeyen bir anne adayı. Bu mucizenin gerçekleşme zamanını kendisi belirlemek isteyen bir anne adayı. Önce işim diyen, seni reddeden bir anne adayı. Elimden kayıp gittin bebeğim, suçluyum biliyorum, suçum çok ama çok büyük. Cezam da bir o kadar büyük oldu. Senin özlemini yaşamak, sensizliğe mahkum olmak oldu bebeğim. Seni vücudumda hissedememek, babana bebeğimiz olacak diyememek, vücudumda büyüdüğünü hissederken günlerini sayamamak, doktora bebeğimin gelişimi nasıl, elleri kolları sağlam mı, kalbi atıyor mu diye soramamak, annemle ve kız kardeşlerimle sana giysiler minik giysiler hazırlayamamak, doğumunu yaşayamamak ve her sene bu gün "Anneler Günü" nde boynu bükük kalmak.

Biliyorum bebeğim şu anda bunlar bana çok uzak. Ama olur ya güzel bir mucize ile bana gelirsen, daha varlığını öğrendiğim ilk gün herkese ama herkese söyleyeceğim. Uçan kuşa, saksıdaki menekşeme, ağaçlara, çiçeklere, duvarlara bile haykıracağım avazım çıktığınca bebeğim. Geliyor diyeceğim, mucizem gerçekleşiyor. Sonra her gün seni dinleyeceğim. Seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi hissedeceksin bebeğim. Senin için yürüyecek, senin için sağlıklı beslenecek, senin için dinleneceğim. Kitapları okuyacağım, seni daha sağlıklı nasıl dünyaya getireceğimi öğreneceğim. Annemin, kardeşlerim ve arkadaşlarımın deneyimlerinden yararlanacağım. Eğer olursa bebeğim, mide bulantılarımdan, baş dönmelerimden, sen büyüdükçe ağırlaşan bedenimden hiç ama hiç şikayet etmeyeceğim. Sana bir söz daha bebeğim, senin varlığından haberdar olduğum o ilk gün, işimi şöyle bir kenara bırakacağım. O günden sonra benim işim sen olacaksın bebeğim. Doğumunu heyecanla bekleyeceğim bebeğim. Babanla birlikte gideceğim hastaneye. Yüce Rabbimin izniyle seni normal doğumla dünyaya getirmek isteyeceğim bebeğim. Çünkü senin gelişini hissetmek, uyanık olmak, sancılarını çekmek, doğar doğmaz sesini duymak, seni kucaklamak istiyorum bebeğim. Hemen emzirmek istiyorum bebeğim. Sana bol anne sütü verebilmek için yediklerime dikkat edeceğim, seni emzirebildiğim kadar emzireceğim bebeğim.

Seninle yeniden doğacağım bebeğim. İşte senin doğduğun gün benim anneler günüm olacak, sonrada bu her gün böyle gidecek bebeğim. Seni nadide bir çiçek gibi büyüteceğim. Beslenmene gelişimine dikkat edeceğim, sana güzel ve şık giysiler alacağım, kışın sarıp sarmalayacak, yazın serinleteceğim. Sana hiç kızmayacak, hiç üflemeyeceğim bebeğim. Seni baban, ninelerin, dedelerin, teyzelerin, amcalarınla, halaların ve dayılarınla büyüteceğim. Seninle uyuyacak, seninle uyanacağım, seninle uykusuz kalacağım. Seninle sürünecek, seninle yürüyecek, seninle koşacağım. Seninle hasta olacak, seninle iyileşeceğim. Seninle okula başlayacak, seninle mezun olacağım. Seninle tatile gidecek, seninle eğleneceğim. Seni nasıl evlendiririm bilmiyorum bebeğim, ama senin seçtiğin kişiye ben de gönlümü verecek, senin sevdiğin kadar sevecek ve sizi hiç incitmeyeceğim. Allah ömür verirse eşine iyi bir kayınvalide, çocuklarına iyi bir nine olacağım.

Hep benden benim özlemlerimden ve hayallerimden bahsettim bebeğim. Biliyorum ve eminim de, baban da en az benim kadar seni özlüyor bebeğim. Söylemiyor, benim kadar kahretmiyor, isyan etmiyor, ama biliyorum ki o da senin mucizeni en az benim beklediğim kadar özlemle bekliyor. Gelirsen bebeğim, ben sana iyi bir anne olacağım söz veriyorum, o da çok iyi bir baba olacak.Varlığınla bize yaşama ve mücadele gücü vereceksin biliyor musun, bizi çok bekletme bebeğim.

Arkadaşlar merhaba

forumda yeniyim
acaba aşılama yaptıran varmı aranızda
dr bu ay aşılama yapılcak dedi iğnelere başladım. Yaptırıp hamile olanlar lütfen yazsın
en azından moral olsun .

Doğmamış Bebeğime,
Biliyorum doğmamış bebeğe mektup yazılmaz. Biliyorum ya doğmamış bebeğe don dikilmezmiş. Ama dayanamadım bebeğim, afişleri gördüm şehrin her yanında. "Anneden çocuğuna mektup" diyorlar, Anneler gününü kutlayacaklar. Bebeği olan annelerin yazacak çok şeyi vardır, muhakkak. Ama benimde bebeğim, benim de yazacak çok özlemim var.

Anneler bir bilseler, aslında her ay vücutlarında gerçekleşen o muhteşem döngüyü. Muhteşem diyorum ya bebeğim, gerçekten muhteşem akıl almaz. O yumurtanın oluşumu, olgunlaşması, atılması ve spermle buluşması yada buluşamaması, döllenmesi yada döllenememesi. Bir bilseler bebeğim her ay bu akıl almaz döngünün içinde senin hayat bulmanın ne kadar büyük bir mucize olduğunu, bir bilseler bebeğim ne kadar şanslı olduklarını.

Ben de bir anne adayıydım bebeğim. Ama önceleri senin kıymetini bilmeyen bir anne adayı. Bu mucizenin gerçekleşme zamanını kendisi belirlemek isteyen bir anne adayı. Önce işim diyen, seni reddeden bir anne adayı. Elimden kayıp gittin bebeğim, suçluyum biliyorum, suçum çok ama çok büyük. Cezam da bir o kadar büyük oldu. Senin özlemini yaşamak, sensizliğe mahkum olmak oldu bebeğim. Seni vücudumda hissedememek, babana bebeğimiz olacak diyememek, vücudumda büyüdüğünü hissederken günlerini sayamamak, doktora bebeğimin gelişimi nasıl, elleri kolları sağlam mı, kalbi atıyor mu diye soramamak, annemle ve kız kardeşlerimle sana giysiler minik giysiler hazırlayamamak, doğumunu yaşayamamak ve her sene bu gün "Anneler Günü" nde boynu bükük kalmak.

Biliyorum bebeğim şu anda bunlar bana çok uzak. Ama olur ya güzel bir mucize ile bana gelirsen, daha varlığını öğrendiğim ilk gün herkese ama herkese söyleyeceğim. Uçan kuşa, saksıdaki menekşeme, ağaçlara, çiçeklere, duvarlara bile haykıracağım avazım çıktığınca bebeğim. Geliyor diyeceğim, mucizem gerçekleşiyor. Sonra her gün seni dinleyeceğim. Seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi hissedeceksin bebeğim. Senin için yürüyecek, senin için sağlıklı beslenecek, senin için dinleneceğim. Kitapları okuyacağım, seni daha sağlıklı nasıl dünyaya getireceğimi öğreneceğim. Annemin, kardeşlerim ve arkadaşlarımın deneyimlerinden yararlanacağım. Eğer olursa bebeğim, mide bulantılarımdan, baş dönmelerimden, sen büyüdükçe ağırlaşan bedenimden hiç ama hiç şikayet etmeyeceğim. Sana bir söz daha bebeğim, senin varlığından haberdar olduğum o ilk gün, işimi şöyle bir kenara bırakacağım. O günden sonra benim işim sen olacaksın bebeğim. Doğumunu heyecanla bekleyeceğim bebeğim. Babanla birlikte gideceğim hastaneye. Yüce Rabbimin izniyle seni normal doğumla dünyaya getirmek isteyeceğim bebeğim. Çünkü senin gelişini hissetmek, uyanık olmak, sancılarını çekmek, doğar doğmaz sesini duymak, seni kucaklamak istiyorum bebeğim. Hemen emzirmek istiyorum bebeğim. Sana bol anne sütü verebilmek için yediklerime dikkat edeceğim, seni emzirebildiğim kadar emzireceğim bebeğim.

Seninle yeniden doğacağım bebeğim. İşte senin doğduğun gün benim anneler günüm olacak, sonrada bu her gün böyle gidecek bebeğim. Seni nadide bir çiçek gibi büyüteceğim. Beslenmene gelişimine dikkat edeceğim, sana güzel ve şık giysiler alacağım, kışın sarıp sarmalayacak, yazın serinleteceğim. Sana hiç kızmayacak, hiç üflemeyeceğim bebeğim. Seni baban, ninelerin, dedelerin, teyzelerin, amcalarınla, halaların ve dayılarınla büyüteceğim. Seninle uyuyacak, seninle uyanacağım, seninle uykusuz kalacağım. Seninle sürünecek, seninle yürüyecek, seninle koşacağım. Seninle hasta olacak, seninle iyileşeceğim. Seninle okula başlayacak, seninle mezun olacağım. Seninle tatile gidecek, seninle eğleneceğim. Seni nasıl evlendiririm bilmiyorum bebeğim, ama senin seçtiğin kişiye ben de gönlümü verecek, senin sevdiğin kadar sevecek ve sizi hiç incitmeyeceğim. Allah ömür verirse eşine iyi bir kayınvalide, çocuklarına iyi bir nine olacağım.

Hep benden benim özlemlerimden ve hayallerimden bahsettim bebeğim. Biliyorum ve eminim de, baban da en az benim kadar seni özlüyor bebeğim. Söylemiyor, benim kadar kahretmiyor, isyan etmiyor, ama biliyorum ki o da senin mucizeni en az benim beklediğim kadar özlemle bekliyor. Gelirsen bebeğim, ben sana iyi bir anne olacağım söz veriyorum, o da çok iyi bir baba olacak.Varlığınla bize yaşama ve mücadele gücü vereceksin biliyor musun, bizi çok bekletme bebeğim.

Çok teşekkürler çok duygulandım !ANLAYANA!Biraz bağlantı kurdum kendimle!

Arkadaşlar merhaba

forumda yeniyim
dr bu ay aşılama yapılcak dedi iğnelere başladım. Yaptırıp hamile olanlar lütfen yazsın
en azından moral olsun .

hoş geldin canım aramıza

kızlar ben kaçar kociş yatalım diyor iyi geceler
rabbim sabaha güzeliklerle uyanmayı nasip etsin allah emanet olun :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

kıslar hepinize iyi pazarlar bende yarın kalan kan testlerimi yaptırıcam inş cıkanlarıda alıcam

ama doktora ne zaman gösteririm bilmiyorum:31:

elacım evet aynı doktora gidiyorum :31:

insallah sonuclarin guzel cikar canim:71::71:

kıss sen hep ben yokkenmi giriyornn:57:

canım yaa üzülmee ALLAHIM inş bizedevericek meleklerimizi:34:

boncukum vallah bende bıktıım inatmıss gibi yanımda nasıl seviyorlar cocuklarını

bugun bir akrabamızın hamile oldugunu öğrendim nasıl ağladım eşim zor sakinleştirdi beni:14:

resmen burnumun direği sızladıı:43:

kısss ne oldu sanaaa

benim eşimde kızmaya basladı ama sizde olmasanız ne yaparım benn:43:

tabi birde eşimin desdeği:30:

cnm nerelerdesin özledim senii:38:

canim benim yaa,bu kadar uzme kendini:29:bizimde sevinecegimiz gunler gelecek elbet:38:

insallah canim insallah...bu ikincidinde umutluyum ama bakalim yine de rabbimin dedigi olur rabbim benimde yuzumu guldurur insallah:49:

insallah canim,rabbim emeklerini bosa cikarmasin:71::71:

sağol canım grip oldum yine yaaaaaaaaa:30:

allah sifa versin yetercim:71::71:bitki caylari ic,nane limon gibi:71:

kızlar nerelerdesiniz hava kapalı topik sessiz ay patlıyacam şimdi bommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye :40:

canim neden canin sIkkin,hafta sonu oldugu icin arkadaslar gelmemis olabir:71:

canım nerden bilceksin ki :30::30:hepimiz ilk evlendiğimizde isteyince hamiş kalırız sandık:26::26: gelir bizim sıpalarda sandık:emir_bebek: infertilte neydi ki neren bilecektik:53::53: gelip bizi bulacağını bu kadar uğraştıracağını nerden bilecektik :93::93::93: yaşayarak öğrendik :5::5::5:
hoş ben hiç korunmadım ama 7 sendir gelmedi mucizem o nedenle korunanlarada söyleyecek bir şey bulamıyorum (gelmeyecek se hiç korunmasanda gelmiyor nasılsa )ama ben inanıyorum burada yapılan bu kadar dua bu kadar istek varken rabbim bizlerin dileğini geri çevirmeyecek inşşşş hepimiz dualrı yerini bulacak allahım hepimizin yüzlerini güldürecek inşşşşş:49:

cok haklisin yetercim,hersey allahin taktiri olacaksa korunsan bile olur,benim ablamda sprel var iken hamile kaldi yaniii..insallah burada edilen dular hurmetine,rabbim hepimizin yuzunu guldursun:71::71::71:

sorma bana kalsa 5 ay filan korunucaktim bi planim yoktu ama hemen olsunda istemiyodum evliligin tadini cikarim falan derken oysaa zaten olmuyomus bide cok soruyolar bana bebek varmi diye onceden takmiyodum ama zaman gectikce dokunuyoo

haklisin canim zaman gectikce bu sözler insana dokunuyor..ama elimizden gelen birsey yok,hersey allahin taktiri..dua edelim canim:71:

sağol banum haklısın gülüp gecmem gerek allahım büyük elbet bızde gülcez:16:

ah aleynam ah senınle durumlar aynı hıc hamıs kalmadık duygusunu bıle bılmıyoruz her bakıstan anlam cıkartır olduk rabbım sabır versın ve meleklerımızı göndersın ınsallah:16:

kız gecmıs olsun dıkkatet kendıne özletme:16:

cok sagol kayram senın dedıgın gıbı allahlarından bulsunlar senınde daha ıyı olmana sevındım boşver bız güçlü olalım hayat dvm edıyor sonucta üzülsekte elımıze bısıy gecmıyor bıgün bebeklerımızdende konusucaz elbet:16:

özledık senı cnm benım:16:

hayırlısı cnm ınsallah martta verırsın müjdeyı:16: cnm benım ama lısteden neden sılım senı yenı tarıh vermıcenmı yoksa :26:

sağol semram ınsallah en kısa zamanda rabbım oglusuna kardes gönderır:16:
bızde senı sevıyoruz cnm benım:16:

haklısın garıbım ınsallah dedıgın gıbı bızmde sevındıgımız günler olucak:16:

sağol cnm benım bızımde ımtıhanımız buymus allah büyük:16:

insallah canim benim insallah:69::69:

evet canim esim belcikali yazin tatlile geldiklarinde antalyada bir otelde tanistik ben 18yasindaydim ozamanlar sonra dosnusde ayni ucakda denk geldik sonra ayni memlekte gittik sonra ayni stelerde yasadigimizi ogrendik yani anlayacagin allah yazdi oldu benim kaderim buymus cok buyuk mucadeler ettik cunku benim esimin babasi yunan asilli oldugu icin baya sorunlar cikmisti..ama direndik bu savasi kazandik insallah bebek savasinida kazanriz allahin izniyle

hayir esimin annesi kayinvalidem turk..onlarda bir sorun yoktu benim ailem basda babam annem daha yumusakdi okonuda ama sonunda ikna edebildim ama cok zor oldu...cok mucadele ettik ama basardik sonunda...insallah bebekde de oyle olur

ahhh ahhh su sevda varya hersey yaptirdi bana ama onca mucadeleye ragmen evdeki tepkilere rahmen kacmadim sukurler olsun ki dugunle evlendim...ama 7yil surdu mucadele ama 10yil olsaydi artik galiba umudu keserdim artik mecburen giderdim...cunku ben esimsiz yapamam...olmaz..allahda ayirmasin bizi hepimizi insallah...

demek sende benim gibi gurbettesin:50:allah esin ile mutlulugunu artirsin canim..insallah yuvani senlendirsin:69::69:

canım önemli degil alıntı yapamasanda okudugunu biliyorum inş agrıların gecer hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın....

canım ya cok gecmiş olsun allahım şifa versin üzülme tatlım hayırlısı olsun inş bu sıkıntıları atlattıktan sonra hamile kalıp hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...

canım sende sagol benim yüregi güzel arkadaşım bende seni seviyorum bu aralar fazla giremiyorum girsemde cok kalamıyorum sohbet edemiyoruz kendine iyi bak öpüyorum seni tatlım:54:

canım cok pahalı olmasına gerek yokki icine sinsin yeter...

kardelencim sen nasılsın canım epeydir karşılaşamıyoruz iyisindir inş...

canım nasılsın bebişi gördünmü kac haftalık hamilesin rabbim tamamına erdiri inş...

canım gecmiş olsun rabbim şifa versin dayına...hayırlısı olsun tatlım bu ay olmassa bidaki gelir bebişin inş...

canım hakkında hayırlısı olsun... inş hamile kalıp bebişini kucagına almak nasip olur...

canım benim cok haklısın ama insan hep aynı modda olamıyo bende sorun varmı yokmu bılmıyorumki tedaviye daha yeni başladım rabbim hakkımızda hayırlısını versin tatlım sende kendini üzme allaha emanet ol öptüm...

boncugum üzülme lütfen canım hele milletin dedigini hic kafana takma ben öyle yapıyorum artık tabiki bazen üzülüyoruz ama rabbimize sıgınmaktan ve dua etmekten başka bişey gelmez elimizden canım allaha emanet ol:38:

canım cok fazla takma kafane rabbime sıgın dua et rabbim şifa versin gecmiş olsun...

canım ben iyiyim sende iyisindir inş kendine iyi bak öpüyorum seni...

canım benim üzülme hayırlısı olsun inş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin bu sefer...

canım hayırlı haberlerle dönersin inş...

canım ben iyiyim sagol sen nasılsın...

iyiyim canım epeydir görüşemiyoruz sen nasılsın bi degişiklik varmı...

kızlar gecmişi okuyup yazmam uzun sürdü...şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz inş öpüyorum hepinizi...:54:

yok canim ben zaten pahali olmasini istemiyorum..ama yurt disinda mutfak cok pahali,elektironik esyalarda icinde oldugu icin ayri bir pahali...ama biz durumumuza gore yaptiriyoruz..verdik yapiliyor suan,insallah guzel olur:18:

artik keci boynuzu vitamin di havuc suyuydu baslarim esim deli olacak ama yapcak bisey yokkk bi kez icirmistim ama o zman bilmiyoduk sperm hareketsizligi oldugunu diyodu afedersiniz birak bu kocakari seylerini simdi onun problemine en iyi gelicek seylerden biride bu kocakari ilacii simdi nasil seve seve icer biraz esimle dalga gecerim hahaha:60:

havuc suyumu hic duymadim canim,sperm eksikligi icinmi yapiliyor:26::26:benim esimdede var sperm eksikligi..esim keciboynuzu kaynatip iciyor..ayrica keciboynuzu pekmezini pobetten gecirilmis findik,ceviz,susamla karistirp macun halin e getirip onu yiyor hergun...ama havuc suyu ile ilgili beni bilgilendirirsen sevirim tatlim:69::69::69:

kızlar biliyormusunuz rabbim insanlara neler yaşatıyor
ben deliler gibi çocuk istreken 7 yıla 5 tüp bebek sığrıdmışken bir gün eşimin beyminde kist olduğunu öğrendik ve bunu öğrenmemize sebep infertilte oldu hiç düşünmezdim infertilte olduğumuz için şükür edeceğimizi ama şimdi şükürler olsunki eşim erkek infertiltesymiş diyorum eğer bu kitle fark edilmese çok ciddi riskleri olurmuş neyin hayır neyin şer olduğunu gerçekten hiç bilemezmiş insan.... ben hep neden bizi buldu infertilite diye düşünürkennfertiliteden kurtulmaya çalışırken bilmdeğimin onlarca tıp terimizni tedaviyi öğrenmeye çelışırken belkide inşşşşş eşimin hayatı infertilite yüzünden kurtulacak
rabbim ayrdımcımız olsun inşşş

iyi dilekelriniz için sağolun kızlar:38::38:
rabbim kimseyi darda zorda koymasın:18::18: rabbim bizlere hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin
ne bileyim yaaaaaa ben zaten biraz geç evlendim 28 di yaşım ama ne çok çabaladım bebek için ne çok emek harcadım yarım kalan tedavilerim negatiflerim ne üzüntülerim oldu ama şimdi eşimin sağlığı söz konusu olsunca aslında negatiflerde canımın daha az yandığını fark ettim şimdi daha çok canım yanıyor daha çok üzülüyorum daha çok ağlıyorum eşimi kabetmekten korkuyorum (son zamanlarada böyle bir korku oluştu bende )ama yinede bütün bu sıkıntıların içinde allaha sığınıyorum dualar ediyorum rabbim eşime şifa ver ve bebek bekleyen arkadaşlarımı güldür diye
inşşşş rabbim dualrımızn karşılığını verir inşşş

yeterim seni cok iyi anliyorum..rabbim esine sifa versin..sizin ser bildiklerinizde bir hayir,hayir bildiklerinizde bir ser vardir diyorya rabbim..herseyde bir hayir vardir tatlim...insallah bundan sonrasinda gelir bebisin..rabbim yuzunu guldursun..esinin insallah ameliyati basarili gecer,allah esini sana ve ailesine bagislasin tatlim..gun dogmadan neler dogar,sabret yeterim,unutmaki hic bir karanlik ebedi degildir,muahhkak her karanlik aydinlik gunese gebedir:48::48::48:uzulme dualarimiz seninle:38::38:

Yüzü gözü mosmor bir kadın doktora gider.
Doktor: �Ne oldu size?
Kadın: �Doktor bey, ne yapacağımı bilemiyorum. Kocam ne zaman içip de eve sarhoş dönse beni gebertene kadar dövüyor.
Doktor: �Bu konuda size çok işe yarayan bir çözümüm var hanımefendi. Kocanız sarhoş olarak eve geldiğinde elinize bir bardak şekerli çay alın ve kocanız yatıp uyuyana kadar ağzınıza alacağınız bir yudum çayı ağzınız içinde sürekli dolaştırın...İki hafta sonra, aynı kadın, eli yüzü düzgün şekilde doktoru ziyaret eder.
Kadın: �Evet, doktor, harika bir çözümdü bu. Kocam eve sarhoş geldiği her seferinde, yatıp uyuyana kadar ağzıma bir yudum çay alıp ağzımı çalkalar gibi ağzımda dolaştırdım ve kocam bana hiç dokunmadı.
Doktor: �Gördünüz mü, ağzınızı kapalı tutmak ne kadar çok işe yarıyor:)

:60::60::60:

pelincim cok teşekkür ederimm

boncukum cok haklısın imtihan dayızz rabbim yardımcımız olsun

selam kısslar cok kalamıcam bir bakım dedim

zelalca garip birsen29 kardelen5233+ kayyum:34:

gecmiste idim canim,hosgeldin:71::71:nasilsin canim:26:

Yaşlı çift evliliklerinin kırkıncı yıl dönümünde paraya kıymışlar,
Avusturalya'da tatil yapmaya karar vermişlerdi. Pencereden saatlerdir okyanusu seyrediyorlardı.
Sessizliği pilotun anonsu bozdu:
"Sayın yolcularımız! Korkarım size kötü bir haberim var.
Motorlarımızdan biri sustu, diğeri de susmak üzere.
Acil iniş yapmak zorundayız.
Neyse ki altımızda haritada görülmeyen bir ada var ve sahiline inmeye çalışacağız.
Bunu başarabilirsek tek sorunumuz bizi bulabilmeleri için dua etmek olacak.
Uçak minik adanın kumsalına başarılı bir iniş yaptı, kimsenin burnu kanamadı.
Uzun bir rahatlama sessizliğinden sonra adam karısının ellerini tuttu,gözlerine endişeyle baktı;
Mona, bu ayki kredi kartı borcunu ödemiş miydin?
Hayır sevgilim,unutmuşum. Kızdın mı?
Adam endişeyle yine sordu:
Araba kredisinin taksitini ödemiş miydin?
Özür dilerim canım, onu da ödememiştim.
Yaşlı adam karısının ellerini bıraktı ve derin bir ohhhh çekti, sonra kırk yıldır yapmadığı şekilde ona sıkı sıkıya sarıldı. Aferin dedi.
Karısı şaşkın, korkarak sordu. "ıyi misin tatlım?
Hiç olmadığım kadar. Çünkü bankacılar kesin bizi bulacaklar!"

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Doğmamış Bebeğime,

sözun bittigi yerdeyimm:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::43::43::43::43::43::43::43::43:

Bir arkadas anlatti.Gecenlerde Taksim'de
yururken sIKISINCA
McDonalds'in tuvaletine girmis. Tuvaletten
sonra elini kolunu sallaya sallaya restorandan
cikarken elemanlardan biri arkasyndan seslenmis: "Bir
gun yemege de bekleriz..."

:60::60::60::60::60:allahta seni guldursun yetercim:54::54:

kizlar cikmam gerek hepinize iyi geceler,allaha emanet olun:58::58::58::58::58:

yarin sabah doktorda randevum var kizlar..hormon talillerim ve ikinci oldugum tahlil sonucunun degerlendirmesini yapacakmis doktor..bundan sonra nasil bir yol katetmemiz konusunda bizi bilgilendirecekmis..dua edin bana...:59::59::59::59::38::38::38::38::38::38::38:

Arkadaşlar merhaba

forumda yeniyim
en azından moral olsun .

ben varım canım ama sen gitmişsin

akşam tel. yazıyodum ps eşim vardı gelemedim kız kusura bakma tel. takıldı sagolsun sana cevapta yazamadım

boncugum seni cok iyi anlıyorum üzme o tatlı canını İNŞALLAH cektiyimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur bende senin gibiyim tadım tuzum yok bi sinirlilik varki bide aglama geliyo sinirlerim yıprandı iyice ALLAHIM bizde sevindirir hayırlısıyla İNŞALLAH bebeklerimizle

sagol abla ALLAH razı olsun
önemli değil canım,gelseydinde ben yokmuşum,aslında açıktım ama,malesef kapalı görünüyomuşum,ben sana ayıp ettim diye düşünüyodum dünden beri:1:
canım bugun dra gdeceksın galıba guzel haberlerle dönersin inşşallah rabbim en kısa zamanda göndersin meleğini

saol bıtanem sen en vefalı hamılelerdensın zaten yuregne saglık allaha emanet ol

saol bıtanem dun benım ıcın geldın ve bır sozunle tesellı buluyorum hala saolasın ıyıkı varsın canımın ıcı

canım dun seınle azıcık da olsa konustuk ben ne dıyecegımı bılemıyorum aynı dertten muzdarıbım cunku son ıkı gunde ınsanlardan duydugum bazı seyler olmasaydı bende bu duruma gelmezdım allahlarından bulsunlar bask abırsey dıyemıyorum ve eklıyorum umutsuzluga kapılma ne olur allah bıze ne beklersek onu gosterecek dua edelım kı bıze merhamet etsın ve bebegımız gelsın kucaklarımıza

saol canım sana da gecmıs olsun bır sure gelemeyecekmıssın sen ıyı ol da gerısı onemlı degıl belkı de daha ıyı gelebılır bıraz uzak kalmak allaha emanet ol

ne demek uzmıyım falan bız ne ıcın burdayız sana bırı derdını anlatınca gormezden mı gelıyosun sen bızım de destek olmak borcumuz sana bıtanem bı de bunun ıcın uzulme

tabıkı bırakmam kusumu zaten kardelosumun dedıgı gıbı kaderınde baba olmak varsa olacaktır benımle bıle olsa o sadece bırıydı ama her yazan onu yazmıs ılahı benım kendımle ılgılı korkularım daha baska canımın ıcın dedıgın gıbı onları da allahın ıznı ıle asacagım hepımız asacagız

ben senı anladım kuzu adetlı oldugum ıcın yazdmadıgını ıyı de yapmısın zaten saol bıtanem valla ablacım bende sozun bıttıgı yerdeydım hala da oyleyım ebegımı kucagıma alana kadar da ole olacagım glıba dedıgın gıbı allah erseyın en ıyısını bılır ve kuluna kaldıramayacagı yuk vermez ama artık bızı bununla ımtıhan etmesın hata hıcbıseyle ımtıhan etmesın bu arada annecıgıne gecmısler olsun balım elleınden operım onun allaha emanet ol gusel yureklım

canım cok gecmıs olsun ya allah sıfa versın bıldıgım b yontem olsa solerım ınankı ama yok bu arada amelıyattan sonra neden uc ay beklemen gerekıyomus acaba

canlarım bugun bıraz daha ıyıyım sızı de umutsuzluga sevk ettıysem hakkınızı helal edın ınsanın bole donemlerı oluyo malesef ama daha ıyıyım sadece dua edın benım ıcın ıyı hafta sonları
iyi olmana çok sevindim tatlım,hep umutluy ol,umutsuz olmak çok büyük günah.:54:
:60::60::60:
napıyım yaa çıkıyom dedimmi bitti işte

cümlesinden kuzum :38:herşey gönlünce olsun

sevtunum ya çok geçmiş olsun rabbim şifa versin dilkerim tez vakitte toparlanırsın bence sen evine geçince iyi olacaksın ben öyle hissediyorum
ein haklı tabi biraz ara ver bakalım bişey değişicekmi seni özliycem canım :29:

canım yaa imtihansız bir hayat yokki bu dünyada imtihan için varız herkesinkide farklı kuzum
allahım imtihanını hayırlısıyla verenlerden eylesin iyi olmana sevindim kuzum daha iyi olacaksın inanıyorum canım :38:

kuzummmm negüzel seni görmek yaa çok sevindim inanki hoşgeldin
topicimizde güzel haberler var şükür buayda hp güzel olucak inşallah kuzum
sende iyisin değilmi özledik seni .
allaha emanetsin balım çok öptümm:38::38:
tamam tatlım,alıştım ben artık,sen hemen çıkabiliyon,ben çıkıyom dedikten sonra bi 20 dakika daha kalıyom malesef.
selam kizlar:3::3::3::3:keyifleriniz iyidir insallah:26:bir gecmise gitmeden selam vereyim dedim sizeee:16::16::16::16::16::16:
selam garipcim,iyisin inşallah.

kıslar hepinize iyi pazarlar bende yarın kalan kan testlerimi yaptırıcam inş cıkanlarıda alıcam

ama doktora ne zaman gösteririm bilmiyorum:31:

elacım evet aynı doktora gidiyorum :31:
selam iksircim,inşallah çok güzel sonuçların çıkar
insallah canim insallah...bu ikincidinde umutluyum ama bakalim yine de rabbimin dedigi olur rabbim benimde yuzumu guldurur insallah:49::49::49::49::49::49::49:
gününü sorcaktım ama aşağıda yazmışın zaten,hayırlısı artık.
kizlar biliyonuz mu ben bugun adet oldum biliyordum zaten olmadigini artik kizmet ikinciye

slmmm kızlarrr nasılsınz görüşmeyeli....hep yeni insanlar katılmış maşalahh kalabalık olmuşş topıkkk...
selam ezgiiii,kaçak ezgi:20:
canım önemli degil alıntı yapamasanda okudugunu biliyorum inş agrıların gecer hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın....

canım ya cok gecmiş olsun allahım şifa versin üzülme tatlım hayırlısı olsun inş bu sıkıntıları atlattıktan sonra hamile kalıp hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın...

canım sende sagol benim yüregi güzel arkadaşım bende seni seviyorum bu aralar fazla giremiyorum girsemde cok kalamıyorum sohbet edemiyoruz kendine iyi bak öpüyorum seni tatlım:54:

canım cok pahalı olmasına gerek yokki icine sinsin yeter...

kardelencim sen nasılsın canım epeydir karşılaşamıyoruz iyisindir inş...

canım nasılsın bebişi gördünmü kac haftalık hamilesin rabbim tamamına erdiri inş...

canım gecmiş olsun rabbim şifa versin dayına...hayırlısı olsun tatlım bu ay olmassa bidaki gelir bebişin inş...

canım hakkında hayırlısı olsun... inş hamile kalıp bebişini kucagına almak nasip olur...

canım benim cok haklısın ama insan hep aynı modda olamıyo bende sorun varmı yokmu bılmıyorumki tedaviye daha yeni başladım rabbim hakkımızda hayırlısını versin tatlım sende kendini üzme allaha emanet ol öptüm...

boncugum üzülme lütfen canım hele milletin dedigini hic kafana takma ben öyle yapıyorum artık tabiki bazen üzülüyoruz ama rabbimize sıgınmaktan ve dua etmekten başka bişey gelmez elimizden canım allaha emanet ol:38:

canım cok fazla takma kafane rabbime sıgın dua et rabbim şifa versin gecmiş olsun...

canım ben iyiyim sende iyisindir inş kendine iyi bak öpüyorum seni...

canım benim üzülme hayırlısı olsun inş aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişin bu sefer...

canım hayırlı haberlerle dönersin inş...

canım ben iyiyim sagol sen nasılsın...

iyiyim canım epeydir görüşemiyoruz sen nasılsın bi degişiklik varmı...

kızlar gecmişi okuyup yazmam uzun sürdü...şimdi cıkmam lazım sonra görüşürüz inş öpüyorum hepinizi...:54:
pelincim,teşekkür ederim,iyiyim şimdilik,inşalllah seninde iyi sonuçların çıkarda,kafan biraz rahatlar canım.
kızlar ben size bişe sorucam dr bugun bana catlatma ignesi verdi ama endometriom ince 6.5 araştırma yaptım ince olunca bebek tutanamıyomuş

sizlern endometrıoları nasıl yanı rahim duvarı kalınlıgı oluyo bu sey

benim yine morelim bozuldu cok nce deyilmi kızlar belkide ben bu yuzden hamile kalamıyorum bebekler tutanamıyo ALLAH dr dusurmesin bişe sorulmuyoki
e 6 nın altı demiş,seninki 6 nın üstü çıkmış,niye üzülüyon ki,progestan vermedi mi?
aslında sen dayakçısın ama şimdi sen dayaklıksın kendini üzüyosun sürekli birazda Allaha inanan biri olarak bazen gidişata bırakmak lazım kaynanan kızsa sorun yapıyon eltin olcak cadı olsa aynısın ama eşin var yanında sen böyle yapmaya devam edersen eşin de bi müddet sonra bunalır belki oda hastalanır millet ne derse desin takma biraz aman boşver deyip geç diyoruz yapmıyosun sen üzüldükçe vücut düzensizliği devam eder bebeği olmayan için getim 2. olmayanada konuşuyo bu millet sen ,in üzülüp üzülmediğine değil acaba nerden laf bulur azcık eşeleriz sıkıntımızı atarız diye uğraşıyolar en yakınım dediklerin bile sen arkanı dönünce lafa başlıyolar bu devirde böyle inasnlar hep ikiyüzlü benim bile 8 yaşında kızım var bildikleri halde arkamdan sonradan kısır oldu heralde hala 2 olmadı niye yapmıyon yoksa olmuyomu v.s birsürü şey söylediler bende artık olmuyo ilk tesadüf oldu dedim durdum hep ağızlarına olmuyo diyip payını verdim daha şimdi yeni yeni millete yeter artık üzülünce sen olar duyup vicdanlarımı sızlayacak boşver canını sıkma kendine dikkat et sen bize lazımsın bizim için önemlisin

eee kardeloş prof olmak kolay değil her gelene soru sorana cevap verecen

canım nerdesin hangi şehirde çokmu sürecek işlerin daha özletme kendini

teşekkür ederiz bizde seni seviyoruz

hadi inşallah 7 yıl kavuşmak için beklemişsin bebeğin fazla bekletmesin seni inşallah

ezgim nasılsın görüşmeyeli bayadır yoksun nerelerdesin bakım
çok güzel yazmışsın birsencim,sana katılıyorum sevtun a dediklerin hakkında.

sukurler olsun elhamdulullah musluman....

anladim canim bak yeni bir sey daha ogrendim bakalim daha neler ogrenecem sadece yumurtalarin belili olgunluga gelmesi catlamasi falan zannediyordum ama bu da varmis allah yardimcimiz olsun islerimizi rast getirir insallah...

amannnn oyle dr.lada ugrasmak cok zor kimbilir neye takdi..nefret ediyorum oyle olanlardan yapiyorsan abi su meslegi hakkiyla yap kimse silah zoruyla o meslegi sectirmedi onlara...helal olmaz zaten aldiklari o para...sen rahat ol bitanem stres yapma kendine bol bol ayatel kursiyi oku cok rahatlatiyor...

birde bir sey daha soracam ben her aksam tatakda yatmadan once uykuya dalana kadar ayatel kursi okuyorum ama adetli oldugum okudukdan sonra veya dua okurken ortalrinda aklima geliyor acaba gunah mi isliyorum boyle yaparak birde esim bilmiyor onada baya bir kismini ogrettim ogretmek niyetine okusam bir hata olurmu acaba...
unutarak okursan günah olmaz,ama öğretmek için bile,bile bile okuyamazsın canım.
kızlar ovitrelle 250 mikrogram ignem geldi 11 de vurulucam bu igneyi vurulan arkadaşlar göbekten mi koldan mı yoksa kalcadan mı vurulduunuz bilgisi olan paylaşsın lütfennnnn
göbektende,koldanda vurundum ben,en tecrübeliyim galiba bu konuda.
pelincim cok teşekkür ederimm

boncukum cok haklısın imtihan dayızz rabbim yardımcımız olsun

selam kısslar cok kalamıcam bir bakım dedim

zelalca garip birsen29 kardelen5233+ kayyum:34::34::34::34:
selam iksir:3:
kızlar iyi geceler:16::16::16:nasılsınız şekerler:69::69::69::69:
zeloşum naber kuzu*:16:
kızlar ben kaçar kociş yatalım diyor iyi geceler
rabbim sabaha güzeliklerle uyanmayı nasip etsin allah emanet olun :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:
çok geçmiş olsun eşine,rabbim şifa versin

burdayım ne zamn odun canım sen
5 ekimde oldum canım 20 ekimde adet günümdü test yaptım pozitif çıktı hatta değerim çok düşüktü 13.78 di sonradan yükseldi senin aşılama ne zaman
önemli değil canım,gelseydinde ben yokmuşum,aslında açıktım ama,malesef kapalı görünüyomuşum,ben sana ayıp ettim diye düşünüyodum dünden beri:1:

iyi olmana çok sevindim tatlım,hep umutluy ol,umutsuz olmak çok büyük günah.:54:

tamam tatlım,alıştım ben artık,sen hemen çıkabiliyon,ben çıkıyom dedikten sonra bi 20 dakika daha kalıyom malesef.

selam garipcim,iyisin inşallah.

teşekkür ederim kardeloş sen napıyon iğneler ne zaman bitiyo

selam iksircim,inşallah çok güzel sonuçların çıkar

gününü sorcaktım ama aşağıda yazmışın zaten,hayırlısı artık.

selam ezgiiii,kaçak ezgi:20:

pelincim,teşekkür ederim,iyiyim şimdilik,inşalllah seninde iyi sonuçların çıkarda,kafan biraz rahatlar canım.

e 6 nın altı demiş,seninki 6 nın üstü çıkmış,niye üzülüyon ki,progestan vermedi mi?

çok güzel yazmışsın birsencim,sana katılıyorum sevtun a dediklerin hakkında.

unutarak okursan günah olmaz,ama öğretmek için bile,bile bile okuyamazsın canım.

göbektende,koldanda vurundum ben,en tecrübeliyim galiba bu konuda.

selam iksir:3:

zeloşum naber kuzu*:16:

çok geçmiş olsun eşine,rabbim şifa versin

kizlar cikmam gerek hepinize iyi geceler,allaha emanet olun:58::58::58::58::58:

yarin sabah doktorda randevum var kizlar..hormon talillerim ve ikinci oldugum tahlil sonucunun degerlendirmesini yapacakmis doktor..bundan sonra nasil bir yol katetmemiz konusunda bizi bilgilendirecekmis..dua edin bana...:59::59::59::59::38::38::38::38::38::38::38:

inşallah bebeğine bir adım daha yaklaştığının haberlerini alırsın canım.:49:

Back
X