Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amiin canım doğru diyorsun canım o kalp atışlarını duymak çok güzel birsey insanı çok değiştiriyor resmen ayakları yerden kesen bir duygu :43::43::43::43::43:

saol tatlışım şimdi daha iyiyim

semroş ya geçmiş uzun sürdü bide pcyavaş kusura bakma öpüyorum senide oğluşunuda canım iyi uykular

canımya hepinizi kaçırdım :58:iyi uykular bitanem görüşmek üzere :16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
allahım esirgesin maşallah canım gözünaydın tekrardan allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin darısıda bize olsun inşallah .bulantıların nasıl bitanem

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15bitti
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
EBRAR........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8bitti

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15bitti
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15bitti
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10bitti
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8bitti

bende okudum dualarımı
kardeloşum tedavisinden pozitif sonuç alır inşallah
yeteriminde kocişi sağlığına kavuşur ve hayırlı evlatları olur inşallah

Ya kızlar geçmişteydim onca alıntı yaptım cevapladım KK geçici süre bakımda dedi ne olur affedin tekrar dönemiycem.
Düşük yapan arkadaşımız çok üzüldüm.Miranda canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Troid sorunu olan arkadaş inan ağlancak kadar kötü durumda değilsi ilacını iç sakın tedirgin olma ben cerrahpaşanın prof gidiyorum hiç korkma dedi ay kızlar isimleri karıştırmamak için yazmıyorum eşiyle tartışan hepimiz bu dönemlerde yaşadık çok stres oluyor günlü saatli olunca relax ol canım ay valla unuttum kızlar Kardelen geçmiş olsun canım dişin için bu gün için özür kızlar öpüyorum sizi.

ben aramanızın doğru olduğunu düşünmüyorum açıkcası,öyle olunca karşı tarafa daha bi güç geliyo çünkü,zaten arsız olmasaydı bu durumu yaşamazdı,dahada arsızlaşıyo aranınca o tip kadınlar.
dua etmekten başka yapılacak bişey yok şu durumda,rabbim arkadaşını hayırlarla karşılaştırsın,hepimizin huzurunu muhafaza etsin inşallah.

bazen olabiliyo way cım öyle,karakter fazla oluncada oluyo,hanımlar sımılleri fazla fazla kullanıyolar da:24::24::24:

nisan 15 kız,nisan yağmuru yani,ama lagrima nın dediği gibi normal yağmurlada yapılabilir,neticede ameller niyetlere göre ve yağmur zaten berekettir.

ayyyy,maşallah,rabbim nazarlardan saklasın inşallah:49:

cano,sirkenin iyi gelmesine sevindim gerçekten,aslında sofrada sirke bulundurmak sünnetmiş de,tadı biraz keskin olduğundan pek kulalanamıyoz,şifa niyetine hep kullanmalıyız aslında.
bildiğini biliyodum ayrıca:34:
şimdilik dişimle çok iyi anlaşıyoz,sevindirik oldum kız bi günde halledildi diye,maşallah diyim bari.

sağol canım,ilgin için teşekkürler.

:60::60::60::60::60:
bu gidişle daha çok bakımlara gireriz kız biz:60::60::60:

evliliğin başında daha çok kavga ediliyo tatlım,ben kendimi yeyip bitirdiydim,daha çok yeni evliyiz,nedir bu kavgalar diye,helede yumurtlama günlerinde olunca,dahada strese girdim ki çocuk nasıl yapcaz bu küslüklerle diye.
erkekler bizim kadar duygusal olamıyolar malesef,birazcık sen alttan alcaksın,senin alttan aldığını gördükçe,o da alttan almaya alışcak,malesef ki,erkeklere vermeden alamıyosun canım,gerçekten bu böyle,halbuki benim eşim dünyanın en sakin insanlarından biridir ama karılarından erkeklik vasfını görmeyi,illa pohpohlanmayı,hep haklı olmayı istiyolar ve zamanla kuvvetleniyo sevgi bağları.

hoş geldin,anneciğine geçmiş olsun,yeni evin,yani yeni şeklin hayırlı uğurlu olur inşallah canım.

uzuldum arkadasina canim,rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin..esini hidayete erdirisin insallah:16:

ilk defa duyuyorum:53::53:paylasim icin sagol canim..yagmur suyunun bitkiler ve ciceklre cok faydasi oldugunu bilirdim,ama insanlara faydasi oldugunu bilmiyordum..gerci eskiden annane ve dedelerimiz hem yagmur suyunu icer hemde yikanmada kullanirmis:44:

paylasimin icin cok tesekkurler lagmiracim:16::16:

merak etmezmiyiz kizzz,hepimiz birbirimizi merak ediyoruz,,,küsme bakim:34::34::34::34::34:

amiiiin canim insallah,rabbim sanada kucagina almak nasip etsin yavrunu:16:

afiyet olsun ebrarim,ne bileyim doktor cok kotu imis gibi bizi korkuttu:20:ama sogan suyunu deneyecegim..adetten 7 gun sonra icilmesi gerekiyormus,7 gun dolmasini bekliyorum bende:31::31:insallah tupe gerek kalmadan gelir canim:69::69:

cok sagol destegin icin banucum,biz daha yeni basladik tedaviye,bilincli ve bilgili degilim bu konularda..dun doktor problemli dedi ve abartinca cok kötu sandim durumumu..:44::44:

canim ebrarcigimin dedigi gibi bencede bir evlilik terapistine gidin..ilk 2 yil bu tur zidlasmalar normal esler birbirini tanima asamasinda oluyorlar..ama sonra taniyinca,her iki taraf nabza göre serbet vermek deniryaa,birbirlerinin huyuna gidiyorlar..insallah rabbim sikIntilarini gidersin..biraz sabir tatlim:71::71:

canim gule gule otur insallah evinde..annenede cok gecmis olsun,rabbim sifa versin..:71:

aleykum selam canim,gecmiste idim kusura bakma:59:nasilsin canim:26::26:

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh ebrarcım bulantım devam ediyor dr aşırı olmadığı sürece bulantı bebeğin sağlıklı olmasını gösterir dedi bende bunu teselli kabul ederek geçmesini bekliyorum.
Dualarımı okudum rabbim kabul etsin amin

selamlar istanbul zeytinburnu sante plus hastanesi hakkında bilgi sahibi olan varmı.ordaki kadın doğum doktoru nasılll hangi doktoru tavsiye edersiniz.... yardım bekliyorummm

kizlar dun kadin dokturuma gitmistim biliyorsunuz...bana tiroitin cok yuksek dedii.ev doktoruna git ultroson yapsin tahlil yapsin dedi..ayrica kandine kanimi aldiii:44::44::44::44::44::44:

bugun ev doktorumuza gittik,cok tatli birisi sagolsun..

kadin dokturumun dediklerini söyledim,kadin hem kizdi hemde sok oldu:53::53::53::53:

bana dediki tiroit degeriniz doktorunuzun abartigi kadar kötu degil,ikincisi sizi hemen niye tup bebege yönlendiriyor dedi..daha cok gecsin iz dediii,ben bile 34 yasimda ilk bebegimi dogurdum..böyle kendinize stres yapmayin dediiii....
beni uzman bir doktora yönlendirdiii...tiroit hormonumu kontrol edecek..degeriniz kötu degil ama yine biz kontrol edelim dediiii....

bana hormonlari duzenleyici bir ilac verdiiii...cogu kadin bu ilacla hamile kaldi dediii,tabi hersey rabbimin taktiri..ilaclar bir vesileee
esime de,sperm artirici igne verdiii..haftada bir gidip vurulacak...
tup falan dusunmeyin,kendinizi yipratmayin oluruna birakin.daha cok gencsiniz..alternatif tiptan destek alin dediiii..
icim bir rahatladiki sormayin kizlarrr....doktor cok önemliiii gercketen...
insallah tupe gerek kalmdan gelir bebisim..rabbim hepimize nasip etsin insallah:16::16::16::16::16::16::16::16:

ay ne kötü doktorlar var ya, aynısını bugün benim başıma geldi. ben de hormon testleri yaptırdım sorun çıkmadı. ama doktor dedi ki, o zaman en yakın zamanda rahim filmi çektir, sorun çıkarsa tüp bebek çıkmazsa başka tedaviye başlarız dedi. şok oldum resmen, ben şey bekliyordum, dsaha gençsiziniz merak etmeyin çocuğunuz olur falan demesini bu böyle deyince acaip moralim bozuldu. ama diğer doktorum hiç tüp bebek vs düşünme acele etmeyin doğal yollarla olur diye beni teselli etmişti. ilk bu adama gitseydim herhalde kafayı yerdim, yakın diye gitmiştim ama bir daha kendi doktorum dışındakine gitmem herhalde.

sırf para kazanmak için tüp bebeğe yönlendiriyorlar canım, onları dinleyip moralini bozma.

ebrarcım evet canımya kendileri girdiği zaman sorun yok bizde sorun oluyo artık o yokken gelirim bu arada duayı 10+10=20 okudum ok nasılsın bakalım
kardelencim karekterlerden mi oluyo dün alıntılarım ondan mi gitmedi acaba neyse canım nasılsın
hiranurcum evet öle olmus canım neyse inşallah bidaha ki sefere denk geliriz bu arada nasılsın
garip cim yok canım küsmedim sadce küsmüş gibi yaptım:52::52: nasılsın tatlım

yeterim

ebrarıım

garibiim

kardeloşum

wayım

peliciim

kayracım
durucum
emelcim

elacım

nerdesinizz kısslarr:79:

Son düzenleme:
insallah bitanem bir anonce bitrir cok zor bir durum bugun konustum arkadasimla ne yapsin ayni dun aksamki gibi sonuc da uc tane cocuk ucude okula gidiyor okullarindan da kaldilar arti insan eti agridir herzaman nereye kadar ablasinin yaninda kalacak veya nereye benimle kalacak veya nereye kadar annesiyle kalacak esinide seviyor vazgecemiyor eside seviyor ama iki kadini seviyor haketmedi bunu arkadasim insallah allahim dogru yolu gosterip cocuklarinin basina geri doner...

Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn

ay çok heycanlandım kız allah tamamanına erdirsin inşallah canım seni çok iyi anlıyorum

selam canım iyisindir inş.daha 1.5 senelik evliyiz canım ya bu kadar çabuk mu tartışmalar başlar,üstelik sebepsiz ufak tefek şeyler.canım çok sıkkın.bebeğim mutlu bir yuvada olmıcaksa benim için ne önemi var hamile kalmanın.rabbim uzun süredir bekleyenlere analı babalı büyüyeceklere nasip etsin inş.

önemli değil canım ya ismimi yazıyorsun yeterli.evt küslük iyi bişey değil çünkü en ufak bişeyden tartıştık 2 gün oldu küsüz dün akşamda tartışmanın devamı geldi ne dediysem aksine yorumluyor.çocuk mevzusu açılıncada senin derdin belli çocuğum olmuyo diye böylesin diyor.dr bile ona çocuğun olmuyor demedi ki ben böyle düşüneyim.ayrıca ben çocuk doğurmak için evlenmedim ki.geçenlerde de alışveriş merkezinde gezerken hep çocukları görünce duygulandım dedim bizim ne zaman çocuğumuz olucak bizde böyle gezicekmiyiz o günleri görücekmiyiz dedim,inş hayırlısı dedi.bende dedim eğer tüm imkanlar biter ve çocuğumuz olmazsa kimsesiz bir çocuk büyütürüz dedim.ama o akşamki tartışmada bunları unutup başka yerlere çekti konuyu.canım sıkkın rabbim yol göstersin ona yalvarıyorum sadece şuan.çünkü mantıklı düşünemiyorum.dişin içinde geçmiş olsun bu arada canım
ebrar abla terapi demişsin,psikolog gibi bişey mi demek istedin.eğer öyle bişeyse eşler beraber gitmesi gerekmezmi.bilmiyorum zaten çıkmaz yolda etrafıma bakınıyorum şuan.rabbim yardımcım olsun.

canım benim kendinizi bebeğe odaklamayın evliliğinizin tadını çıkartın meleğin inşallah gelecek bir buçuk yıl çok az bir zaman eşinide kendinide üzme lütfen :16:
ben geldimmmmmmmm
artık bu ayrılık yeterrrrrrrrrrrr
sizleri çok özledimmmmmmmmm
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepiniz iyisinizdir ben iyiyim hamd olsun
sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyum dedim ama o kadar ilerlemişki akşama kadar anca biter
o yüzden gözüm kesmedi ben geldim ama kimseciklerrrrrrr yok nerdesiniz bakalımmmmmmmm

ben işlerimi bitirdim sayılır ufak tefek ince işlerim kaldı badana işim bitti kapılar takıldı parkeler döşendi
rabbime şükür azıcık bi işim kaldı
pazar günü de annem ameliyat olcak pazar yatıcak pazartesi guatrdan ameliyat olacak yani sizlerle
uzunnnnnnn bi süre gene ayrı kalacağım ama sağlık olsun dimi canlar pazardan itibaren anneme geçicem canlar artık ne zaman dönerim bilmiorum hepinizi çok ama çok seviyorum allahıma emanet olun hepinizi:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

evinde güle güle otur canım annenede geçmiş olsun hayatım allah şifa versin anacığına :71:

hııııııııı anladım canım inşallaha aşılamaya gerek kalmadan gelir minişim

yuh oha falan ozaman o adama bişeyler yapılmış ola bilir kör falan değil her halde:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3:
inşallah oğluşun kardeşine kavuşur en kısa zamanda
ii işte aynı eskisi gibi gelemiyorum diye herkes beni unutmuş :43::43::43: sen nasılsın tatlım benim
yok kız kimseyi unutmuyoz ama arada yazarken kaçırıyoz
Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn
Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucaına almak nasip olsun hayırlısıyla güzel haberlerini hep alalım
allah sabır versin canım çok zor
umarım tekrardan gelir meleğin

kuzummm görüşemedik ya inanki girdiğin saatlerde bende seni aradım cevap vermedin dedim bu yine geziyo bukadar olur .ya ezel olunca dünyayla ilişkimi kesiyom cano biliyon

saol kuzum allah razı olsun biraz daha iyiyim arkadaşların tavsiyelerini uyguluyorum iyi geldi
senin kırmızılar gelmez inşallah ya nediyim hayırlısı olsun
dualarıda işaretliyorum şimdi

evet canım bazen oluyo neden bende anlamıyorum

aldırmadı yaa bebek düştü çok kötü oldum ağladım çok o andada eşim aradı tahmin etmiş ağlıyacağımı o arayınca daha fena oldum yaşadıklarım geldi aklıma

güzel kardeşim herşey gönlünce olur inşallah emeklerin boşa çıkmaz

:1::1:
birsen yaa alemsin kız burda çoğunlukla kimse kendi adını kullanmıyo şimdi diycenki ben kendi adımı kullanıyorum bişey diyemem ben uygun görmediğim için kullanmıyorum kuzu ama hepiniz gayet iyi biliyosunuz değilmi??:60::60:
tavsiyelerin için çok saol kuzum elma yok evde şuanda daha iyiyim kardeloş sirke demişti onu yaptım iyi geldi inşallah geçer buarada senin ağrıların nasıl oldu

cano öncelikle geçmiş olsun kurtulmasına sevindim
ayrıca merak etmedim çünkü yoğun olduğunu biliyodum ama aklımdaydın
buarada arkadaşını iyi biliyosun tarhanayla aram yok aferim sana :46::46:

ben yaptım canım ama malesef bi sonuç alamadım zaten denemediğim yöntem kalmadıki :59:

allah sabır versin arkadaşına çok zor bir durum allah ıslah etsin kocasınıda :47::47:

garibim bence çokda kötü değil endişelenme sen soğanı yap bakalım şifa olur inşallah şimdidende tüpbebeği düşünme inşallah gelir kendiliğinden
ayrıca tiroit için ilaç kullanıyorum canım zaten hemen düşüyo allahım şifa versin ben değerim normale dönünce 7 kilo verdim darısı sana
ayrıca tavsiyen için çok saol bende bugün tavuksuyuna çorba yaptım bol limonlu içtim :34:

yorgunsun sanırsam iyi geceler canom

:20::20:
öyle düşünmek yok kuzum niye öyle dedin şimdi burda herkes birbirini özler merak eder sen zaten giriyosun hemen hemen hergün canım :34::38:

allahım kabul etsin canım senide kaçırdım yaa

semroş hayırdır ne ağrısı canım adet ağrısı filanmı
napıyım canım ya benim kimseden bi çekincem yok o yüzden rahatım belki ondan adımı kullanıyorum boğazının biraz olsun geçmesine sevindim çabuk iyileş elmayı yaparsan çok faydasını çok görürsün ilerdede farkeder azalma sağlar boğazında
selam kizlar nasilsiniz
tosti hamileymis cok sevindim bizim topikteydi diger hamileliginde insallah hayirlisiyla tamamina erer
baska hamileler varmi fazla giremiyorum oglan durmuyorda
nasılsın zeyn doğumu anlatacaktın nerde anlattın söylede bilelim oğlun ne kadarlık oldu gazı çokk oluyomu arada uğrada haber ver unutma
ben geldimmmmmmmm
artık bu ayrılık yeterrrrrrrrrrrr
sizleri çok özledimmmmmmmmm
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepiniz iyisinizdir ben iyiyim hamd olsun
sizlerde ne var ne yok geçmişi okuyum dedim ama o kadar ilerlemişki akşama kadar anca biter
o yüzden gözüm kesmedi ben geldim ama kimseciklerrrrrrr yok nerdesiniz bakalımmmmmmmm

ben işlerimi bitirdim sayılır ufak tefek ince işlerim kaldı badana işim bitti kapılar takıldı parkeler döşendi
rabbime şükür azıcık bi işim kaldı
pazar günü de annem ameliyat olcak pazar yatıcak pazartesi guatrdan ameliyat olacak yani sizlerle
uzunnnnnnn bi süre gene ayrı kalacağım ama sağlık olsun dimi canlar pazardan itibaren anneme geçicem canlar artık ne zaman dönerim bilmiorum hepinizi çok ama çok seviyorum allahıma emanet olun hepinizi:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
hoşgeldin işlerin az kaldı demek sevtunla siz uğraşıp duruyonuz hadi kolay gelsin
kizlar dun kadin dokturuma gitmistim biliyorsunuz...bana tiroitin cok yuksek dedii.ev doktoruna git ultroson yapsin tahlil yapsin dedi..ayrica kandine kanimi aldiii:44::44::44::44::44::44:

kadin dokturumun dediklerini söyledim,kadin hem kizdi hemde sok oldu:53::53::53::53:

bana dediki tiroit degeriniz doktorunuzun abartigi kadar kötu degil,ikincisi sizi hemen niye tup bebege yönlendiriyor dedi..daha cok gecsin iz dediii,ben bile 34 yasimda ilk bebegimi dogurdum..böyle kendinize stres yapmayin dediiii....
beni uzman bir doktora yönlendirdiii...tiroit hormonumu kontrol edecek..degeriniz kötu degil ama yine biz kontrol edelim dediiii....

bana hormonlari duzenleyici bir ilac verdiiii...cogu kadin bu ilacla hamile kaldi dediii,tabi hersey rabbimin taktiri..ilaclar bir vesileee
tup falan dusunmeyin,kendinizi yipratmayin oluruna birakin.daha cok gencsiniz..alternatif tiptan destek alin dediiii..
insallah tupe gerek kalmdan gelir bebisim..rabbim hepimize nasip etsin insallah:16::16::16::16::16::16::16::16:
hayırlısı garipcim insana moral verince dahabi iyi istekli oluyo yoksa olmayacak diye düşünüp duruyo
bugun kimsecikler yok cok sessiz burası yaa:59::59::59::59:
niye herkesi kaçırdınmı kimse yok ne yaptın kız topiğe syle bakıım

selam kıslar kardeloşum geçmiş olsun cnm

garibim nasılsın altta görüyorum seni:51:
teşekkür ederim canım,geçti şükür,sen nasılsın,bugün pek yalnız kalmışınız topicte.

biz sana demiştik demek istiyorum nedense:1:
ebrarcım evet canımya kendileri girdiği zaman sorun yok bizde sorun oluyo artık o yokken gelirim bu arada duayı 10+10=20 okudum ok nasılsın bakalım
kardelencim karekterlerden mi oluyo dün alıntılarım ondan mi gitmedi acaba neyse canım nasılsın
hiranurcum evet öle olmus canım neyse inşallah bidaha ki sefere denk geliriz bu arada nasılsın
garip cim yok canım küsmedim sadce küsmüş gibi yaptım:52::52: nasılsın tatlım
100 karakterden fazlasını göndermiyo ece cim,benimde başıma çok geldi,siniri bozuluyo insanın
yeterim

ebrarıım

garibiim

kardeloşum

wayım

peliciim

kayracım
durucum
emelcim

elacım

nerdesinizz kısslarr:79:
işte geldim burdayımmmmmmmmmmmmmmmm,ama sen yoksun şimdide:59:

ay çok heycanlandım kız allah tamamanına erdirsin inşallah canım seni çok iyi anlıyorum

canım benim kendinizi bebeğe odaklamayın evliliğinizin tadını çıkartın meleğin inşallah gelecek bir buçuk yıl çok az bir zaman eşinide kendinide üzme lütfen :16:

evinde güle güle otur canım annenede geçmiş olsun hayatım allah şifa versin anacığına :71:

saol cnm benim allah razı olsun

inşallah oğluşun kardeşine kavuşur en kısa zamanda

yok kız kimseyi unutmuyoz ama arada yazarken kaçırıyoz

Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucaına almak nasip olsun hayırlısıyla güzel haberlerini hep alalım

napıyım canım ya benim kimseden bi çekincem yok o yüzden rahatım belki ondan adımı kullanıyorum boğazının biraz olsun geçmesine sevindim çabuk iyileş elmayı yaparsan çok faydasını çok görürsün ilerdede farkeder azalma sağlar boğazında

nasılsın zeyn doğumu anlatacaktın nerde anlattın söylede bilelim oğlun ne kadarlık oldu gazı çokk oluyomu arada uğrada haber ver unutma

hoşgeldin işlerin az kaldı demek sevtunla siz uğraşıp duruyonuz hadi kolay gelsin

hayırlısı garipcim insana moral verince dahabi iyi istekli oluyo yoksa olmayacak diye düşünüp duruyo

niye herkesi kaçırdınmı kimse yok ne yaptın kız topiğe syle bakıım

aynen öle cnm ya sevtun ablayla bi benim işlerim bitmedi ama az kaldı bitti sayılır teşekkür ederim cnmcım:16::16::16:

Back
X