Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım bende de iltihap var hatta rahim agzında yara da var onu dondurdu doktorum ama 40 gün sonra bi daha gitcem ikinci seans icin var tabiki ilacı bana doktorum antiboyotikle fitil verdi ama fitili 20 gün sonra başlıycam kullanmaya...üzülme tatlım bizlerde hamile kalıp hayırlısıyla saglıkla kucaklıycaz bebişlerimizi allahımın izniyle inş...

canım benim cok gecmiş olsun her şeyin yolunda gitmesine cok sevindim inş bundan sonra hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın dualarım seninle bitanem kendine iyi bak öpüyorum kayracım:54:
iyi akşamlar
iyi akşamlar canım nasılsın...

sağolun kıslarrr:38:
canım sen istersen seve seve tabiki
allahım gönlüne göre versin

canım çıktığım için görememiştim şimdi gördüm sorun yok tatlım

sungerim memlekete giiyomuşsun güle güle gidip gel canım
duaya yazarım seni merak etme iyi bak kendine canım

aminnnn negüzel bir dua böyle yüreğine sağlık canım

canım dikkat et kendine allahım şifa versin
korkma bendede olmuştu tatlım antibiyotik ve fitille hallettik sorunu

canım nedemek ben seve seve yapıyorum bunları yeterki bizlere vesile olsun
saol canım seninde herşey gönlünce olsun dilerim beklemeden gelir minişin

inşallah enkısa zamanda hamile kalırsın canım

amin amin amin durucum ağzına yüreğine sağlık kuzum

oraya girince burayada selam ver olurmu tatlışım
bebişe ve kendine iyi bak

boncuğum inşallah enkısa zamanda hayırlısıyla keninide yazıcan o listeye
allahım hepimize nasip edecek inanıyorum

:43::43::43:bi tuhaf oldum yaa inşallah bitanem nasipde nevarsa o olcak hayırlısı güzel düşüncen için :71::38:
ayrıca gerçekten liste uğurlu geldi böyle devammı etsek

allah iyiliğini versin koptum :60::60::60::60:

rüyan hayrolsun canım inşallah 7 değilde ikizlerin olsun :38:

:60::60::60::69:

:60::60::60::65:

saol canım inşallah ya sende hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişini

nidemek kuzum rica ederim sende saol bu yorgunlukla gelip teşekkür ediyosun :34:

peloşum diğer alıntı çok karışıktı iyce karışmasın istedim
canım hayırlısı olsun geç olsund güç olmasın naapcan 2 ay daha beklersin aslında korun dedimiki doktor?kalsan nolurki acep sadece ikinci sefer uygulanamaz heralde .valla sen karar ver tatlışım ben tedavini yaptırmandan yanayım
buarada ben iyiyim peloşum sen nasılsın?yarın dönüyomusun evine

oyyy kuzucuk gelmiş canım nasılsın?kıyamam sana bak geçti gitti çok şükür
hem korktuğun gibi değilmiş durum ben inanıyorumki enkısa zamanda müjde vericeksin bize
öyle hamile kalamam düşüncesi filan yok şimdilik iyi olmaya bak sonrada bolca mesayi :66::66:
özlemiştim seni yerin belli oluyodu kuzum :38:

kızlar buarada DERİNİN VE ANATOLİANIN selamı var sizlere
ikiside gayet iyi hepinizi özlemişler
a.s canım bizde onları cok özledik:31:
KARDELEN49 için AYETEL KÜRSİ listesi

DERİN.......................15
KARDELOŞ................15
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15
EBRAR......................15
SEVTUN....................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15
SAMYELİ...................15
BANU........................15
LAGRİMA...................15
GARİP.......................15
MİRANDA..................10
KARDELENBHR...........10
YEŞİM.......................10
SUNGER....................10
TOSTİ......................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
YETER.....................10
EGAL.......................10
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8

DERİN için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN.................15
KARDELOŞ................15
DURU.......................15
ELAEZEL...................15
SELİNA.....................15
SEVTUN....................15
EBRAR......................15
ANATOLİA.................15
ELİXSİR....................15
SAMYELİ..................15
BANU.......................15
LAGRİMA..................15
GARİP......................15
ALEYNA....................10
MİRANDA.................10
ALEYNA....................10
KARDELENBHR..........10
YEŞİM......................10
SUNGER...................10
TOSTİ.....................10bitti
WAY........................10
NANELİŞKR...............10
EGAL.......................1O
DERDA.....................10
BİRSEN.....................8
okundu yazabilirsin canım:71:

sağollll.. Rabbim kabul etsin inşallahhh....
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ebrarcım ben ayetel kürsiyi okum bitti 313 tane kursta hocam sağolsn yardımcı oldu bügün tamamladık burdaki herkez için dua ettim hepimizim duaları kabul olsun Allah [c.c] bütün herkesin duasını kabul eylesin bu günün yüzü suyu hürmetine anne olmak istiyorum artık bende o çift çizgiyi görmek istiyorum :43::43::43::43::43::43: bu ayda Allah `ım yardIM et ne olur rabbim yalvarırım inşlh tüm duaların kabul olması dileğimle arkadaşlar :49::49::49::16::16::16::16:

annemde iyi alçılı oturuyor işte..hastaneye gitmiyor kendi kendine açıyor alcıyı gene [QUsarıyor falan bakalım.. ağrısı tamamen geçtiğinde çıkartırız alcıyı...
tamam saol tatlım ağzına sağlık
allah kolaylık versin sana annen nasıl oldu

benimde en sık yaptığım yemek ama bi araştırmak lazım... doğruluk payı ne dir ne değildir bilmiyorum...
yaaaa ben çok severim ve devamlı yapardım ok bundan sonra bebiş olana kadar o yasak

Son düzenleme:
sağollll.. Rabbim kabul etsin inşallahhh....

annemde iyi alçılı oturuyor işte..hastaneye gitmiyor kendi kendine açıyor alcıyı gene [QUsarıyor falan bakalım.. ağrısı tamamen geçtiğinde çıkartırız alcıyı...
OTE=ebrar_53;17872474]tamam saol tatlım ağzına sağlık
allah kolaylık versin sana annen nasıl oldu

benimde en sık yaptığım yemek ama bi araştırmak lazım... doğruluk payı ne dir ne değildir bilmiyorum...[/QUOTE]
evet canım doğru diyorsun canım bi arastıralım bakalım
herkeze iyi geceler kızlar ben çıkıyorum rabbime emnaet olsun inş

yaaaa nereye bugün koçiş izin verdi ama herkez çıkıyo neyse ii geceler canım kib aeo

canımcım,öncelikle önemli olan senin iyi olman,bende canı yürekten senin için dua ettim,inanıyorum ki,çok yakında hamileyim diceksin bizlere,ameliyat yorgunluğunu atıp,en kısa zamanda sahalara dönmeni bekliyorum,haberin olsun:71:

.

ınsallah kuzum ınsallah bende senın guzel haberlerını duymak ıstıyorum en kısa zamanda tamammı ınsallah hersey drumun solekdıgı kadar kolay olur ben yınede korkuyorum ama hersey allahtan demeyı ogrendım bak su amelıyat ısımde bıle demıstım kı allahım hayırlı ıse bu benım ıcın greyım amelıyata hayırsızsa gırmeyeyım ve dua ederkende dedım kı allahım benı bebegıme hangısı sag salım goturecekse o cıksın amelıyat sonucu olarak he bu dememk mı kı ben kesın bebegımı kucagıma alıcam hayır ama hersey allahtan bunları yasatn rabbım emeklerımı bosa cıkarmaz dıye dusunuyorum ınsallah olur gel teskere gel safak 40 gun:33::33:
ebosum canım ablam olsun afıyet bal seker olsun tatlım musaıt oldugunda grusuruz ınsallah
derdam bırsenım tostım bebıslerı uzmeyın heeeeeeeeeeeeee ne ıstıyorlarsa yıyın ona gre samyelım sende ole dua edın bızlere de allaha emanet kalın
sevtunu da cok merak ettım ve bır o kadar da sevındım gercekten allahım yuzunu guldursun ve bu sefer bebegıne kavussun ınsallahhh
ben cıkıyor v yatıyorum kızlar tezanlıyım hemen ayaga kalktım ama ne olur ne olmaz
waycım saol canım sende narkoz kotu yapıyor ama okadar da kotu degıl ama su dogru nasıl uyursan ole uyanıyorsun

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

way,elixsir+,ragnev,lagrima,birsen29,derdanur,KAYRAM29,CİCİ35,

slm millet :64:

Balım ben de yoktum günlerdir dün akşam geldim yatılı misafirlerim vardı dün akşam yolcu ettim gittiler..:61:
yaw şu misafirlere söyleyelim kış çıkana kadar fazla gelmesinler gelenlerde yatıya kalmasınlar azcıkta biz dinlenelim ama haksızmıyım
sorma yaa benimkide öyleydi koş koş derdi arkadaşlarına geç kalma
ay neyseki alıştı gerçi benim artık 3. senem olucak kkda
evet ya kocişler hep öyle yapıyo napalım alışsılar artık
ınsallah kuzum ınsallah bende senın guzel haberlerını duymak ıstıyorum en kısa zamanda tamammı ınsallah hersey drumun solekdıgı kadar kolay olur ben yınede korkuyorum ama hersey allahtan demeyı ogrendım bak su amelıyat ısımde bıle demıstım kı allahım hayırlı ıse bu benım ıcın greyım amelıyata hayırsızsa gırmeyeyım ve dua ederkende dedım kı allahım benı bebegıme hangısı sag salım goturecekse o cıksın amelıyat sonucu olarak he bu dememk mı kı ben kesın bebegımı kucagıma alıcam hayır ama hersey allahtan bunları yasatn rabbım emeklerımı bosa cıkarmaz dıye dusunuyorum ınsallah olur gel teskere gel safak 40 gun:33::33:
ebosum canım ablam olsun afıyet bal seker olsun tatlım musaıt oldugunda grusuruz ınsallah
derdam bırsenım tostım bebıslerı uzmeyın heeeeeeeeeeeeee ne ıstıyorlarsa yıyın ona gre samyelım sende ole dua edın bızlere de allaha emanet kalın
sevtunu da cok merak ettım ve bır o kadar da sevındım gercekten allahım yuzunu guldursun ve bu sefer bebegıne kavussun ınsallahhh
ben cıkıyor v yatıyorum kızlar tezanlıyım hemen ayaga kalktım ama ne olur ne olmaz
waycım saol canım sende narkoz kotu yapıyor ama okadar da kotu degıl ama su dogru nasıl uyursan ole uyanıyorsun
geçmiş olsun tekrardan canım inşallah güzler çabucak geçerde bebişin hemen gelir

kizlar birsey sorcam size simdi ben doktora gidiyorum sorun yok diyor ama 1 senedirde bebis yok sizce neden olabilirki?? acaba kilommu engelliyor ki

Back
X