Ne oldu kız neden canın sıkkın.
Hayırdır inşallah tatlım neyin var neden sıkkın canın önce onu söyle :44:
allah razı olsun darısı başınıza işşallah
kız kim canını sıttı bakem gelim döveyimmibak irkekse gücem yetmez haberin ola
ü,
durucum evet bebekim dogru insanı buldun biraz tombigimdirde ayıptır sülemesi
Kızlar bizim hatunlar nirde acebe yoklar kırk yılın başı bir kaptım pc yi nerdesiniz ulen duyunda gelin sesimi dur bakıyım pozifif düşünüyüm bakıyım milleti getirebilicekmiyim hım hım hım![]()
06EE ugurboncugum sevtun2 nihanca yesim1548 banu145145 clmre way+ düşününce oluyormuş bacıcım bak birazdan iki katına çıkarız![]()
way bacımm birşey de ne oldu sana böyle :44:
lagrimaa gidiyosun galiba canım sanada iyi geceler
birsenim okudum yazdığını kuzum ben korkarım öyle şeylerden hele benim koca hayatta yanaşmaz saol düşünceli arkideşim benim
boncuğum hasta olmuşsın bitanem geçmiş olsun allahım şifa versin ya bolca ıhlamur iç ben öyle atlattım kuzum
garibim valla bende yaptım soğan kürü ama belli birgünde başlamamıştım zaten benim adetler düzensiz olduğunda şifa olsun kuzum
sevtun kız bebişde geldi allahın izniyle yenicen panik atağı iyi düşün kuzum
WAYCIM sıkıntılıymışsın hayırdır canım neyin var?
valla kızlar aklımda kalanlar bunlar affedin beni iki sefer yollayamayınca böyle oldu
kayram uğramamış merak ettim iyce yaa :26:
canlarım sizide merakta bıraktım kusura bakmayın size kısaca anlatayım canlarım eşimin burdaki işi bitti ve baska yere calışmaya gitti aslında aksam gitmişti ama otobüste bilet kalmamış bugün sabah gitti ondan mutsuzum kızlar yalnız kaldım burda offfffffffffffffffffff offfffffffffffffffffff allahım sabır versin bana