Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyı olmana sevındım cnm dıkkatet kendınecanlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedihaftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim
allahım sizlerede tez zamanda tatırsın işşallah bu güzel duyguyu kusura bakmayım bir hastane bir annemide hastaneye götürdüm anca gelebildik çizelgeyi nasıl yapıyosun link atında yapam bir yada ben beceremiyorum kime yaptırsam acebe yardım edin bakem profun sen yapabilirmisin gene sana zahmet olmazsa
a
ah cnm ya msn hıc aklıma gelmıyor buaralar basımda kara yeller esıyorben geldım de sen yoksun karsılasamadık bı su kkyı acınca msnyı de acsan ya kusum yaaaa osledımmmmmm
ebus kactı zaten banumİyi oturmuşunuz kı ben dayanamadım okadar
geldinmi bebekiiimm ama o değere göre kesenin coktan gözükmesi lazım değilmi:44:canlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedihaftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim
allahım sizlerede tez zamanda tatırsın işşallah bu güzel duyguyu kusura bakmayım bir hastane bir annemide hastaneye götürdüm anca gelebildik çizelgeyi nasıl yapıyosun link atında yapam bir yada ben beceremiyorum kime yaptırsam acebe yardım edin bakem profun sen yapabilirmisin gene sana zahmet olmazsa
a
canlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedihaftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim
a
kuzum ben bı ara gırdım bılıyon bu aralar popuşumun ustunde oturamıyom pek seni gördüm bir sure bekledım ve cıkmak zorunda kaldım yazamadım da dırek pcden kapadıgım ıcınde sanırım altta gozukuyodum sureklı baya kaynamısız keyıflerınız bol olsun keskem bende olaydım da kayfe yapaydım sızlere ıyı gıderdı bol kopuklu bol kopuklu gercı kardelos ıcemzdı de olsun bız surerdık sefasını
canım 13 mart ugurun olsun ınsallah gelsın ve hıc gıtmesın bebısın cok haklısın kuzum hamıle kalmakla yetmıyo ıste surdurmek ve mutlu sona ulasmak gerek olacak ama bır gun burası bosalacak ve herkes veletlerınden basını kaldıramaz hale gelecek
saol kayram çok tesekür ederim işallah dediğin gibi olur 13 mart uğrum olur 13 sayısını hiç sevmem ama artık onlarada takılmıyorum aman hersy olacağına varır işallah bu defa yavruma kavusurum sadece ben deil hepimiz işallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende sana cok guzel bır evlat dılıyorum balımmmmmmmmmm
kız sen uy uyu şişcen ama şiş kız aklımdakı sebebten olsun da ınsallah şiş valla heyecanlandırdın benı kuzu yaaaa bu arada kardeloş ver kız asistanın parasını calıstıırken calıstır sonra yat stune kız 7 24 demedı calıstı hakettı vallaaaaa![]()
tamam canım dedgin gibi umutsuzlık yok amin inş hayırlısıyla cok bekletmeden gelir bebişlerimiz
canım benim üzülme inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla...
canım rabbim yüzünü güldürsün... inş bu ay gelir bebişin...
canım ben bugun daha iyiyim sagol sordugun icin sen nasılsın...
eboşum sendende alıntı almıştım ama cıkmamış... yine karşılaşamadık canım ya ben cıkmışım sen gelmişsin tatlım... bu arada selina kerdeloş elixsir dördünüz yaptıgı sohbeti okudum ama bişey anlamadım ne parasıymış o bakıyım
sevtunumu bende merak ettim nerde kaldı bu hatun ya...
selam kızlar nasılsınız ben yorgunum biraz iş yaptım tülleri asarken belimi agırttım ama şimdi iyi allaha şükür sizler ne yaptınız görşmeyeli...
ıyı olmana sevındım cnm dıkkatet kendıne
ah cnm ya msn hıc aklıma gelmıyor buaralar basımda kara yeller esıyorbende özledım senı uzun zaman oldu sohbet etmeyelı ama sende fazla yorma kendıne bundan sonra kk yı acınca msn yı acarım
kıb öptüm
ebus kactı zaten banumbız way le kaldık 4 e kadar oda ugramamıs bgn kesın uyuyodur
ebusum duayı hatırlatırım demıstım ama unutmusumsen benden ıyı cıktın hatırlamıssın
yesımcıgım sende hoşgeldın topıgımıze prolaktın stresle ılgılı stres yapmazsan ılaca bıle gerek kalmaz
buarada su maas konusunu anlayamadım kardeloş para dagıtıyosan bızıde gör kız
selınam ınsallah hamıssındır cnm hadı hayırlısı
topıgımızın durusu ugramamıs bgn ıyıdır umarım
kızlar unuttugum varsa affalomagdurum ben magdurrr
![]()
canlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dediHaftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim
a
kız hormonlar ısana uykuyla tuzak kurarmı hanı mıde bulantısı adet gecıkmesı desen de bos cıksa anlarım da ole tuzak muzak olmaz ıyı dusun ıyı olsunnnnnoh oh iyi desene akşama yemek ısmarlıyom kızlar hepinize.maaşım yatıyomuş.tabii bankaya mı yoksa kardeloşun çıkmaz bankasına mı bilemicem.çıkmaz bankadan kastım bizim bi akraba çocuk bayram harçlıklarını toplamış annesi demiş ver oğlum sen kaybedersin diye göğsüne sallamış paraları.sora para pul yok tabi çocuktaa annem benim paraları çıkmaz bankaya attı diye dalgaya almış.
valla canım ya bende anlam veremiyorum umarım hepimizin aklına gelen sebeptendir,yoksa bide hormonlar bana tuzak kuruyosaa :44:inş öyle değildir.hepimiz şişelim anacım.saol valla canım sende olmasan çalışmadı diyip geçiştircekti ama bak yatırmış bankaya saolsun.bu arada günaydınn bana![]()
canım cok memnun oldum herseyın guzel oldugunna allttan bakmadıysa kese gozukmemıs olabılır tabıkı am bana kalırsa alttan baktırma zaten bence ben hamılelıgmı kanda ogrenmıstım ve dr 7 haftalık olana kadar gelme demıstı ve ılk gıttıgımde hem keseyı hem pıtpıtları gormustumcanlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedihaftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim
a
ben de cok durabıldıgımden degılde kuzu hanı acık gorurum belkı umıdıylen dedım nedenmıs o kara yeller bakayım senın magdurlugunu yerım benıyı olmana sevındım cnm dıkkatet kendıne
ah cnm ya msn hıc aklıma gelmıyor buaralar basımda kara yeller esıyorbende özledım senı uzun zaman oldu sohbet etmeyelı ama sende fazla yorma kendıne bundan sonra kk yı acınca msn yı acarım
kıb öptüm
ebus kactı zaten banumbız way le kaldık 4 e kadar oda ugramamıs bgn kesın uyuyodur
ebusum duayı hatırlatırım demıstım ama unutmusumsen benden ıyı cıktın hatırlamıssın
yesımcıgım sende hoşgeldın topıgımıze prolaktın stresle ılgılı stres yapmazsan ılaca bıle gerek kalmaz
buarada su maas konusunu anlayamadım kardeloş para dagıtıyosan bızıde gör kız
selınam ınsallah hamıssındır cnm hadı hayırlısı
topıgımızın durusu ugramamıs bgn ıyıdır umarım
kızlar unuttugum varsa affalomagdurum ben magdurrr
![]()
ıyıyız balım senı sormalıSelam bacılar nasılsınız ???![]()
nasılsın durucum umarım yiğeninle yaşadığın duyguları kendi bebişinle tekrar yaşarsın
canım geçmiş olsun ya tatil yaptın ama başın ağrıyo gene demi sana hacamat yaptırmanı tavsiye ediyorum eğer baş ve boynundan yaptırırsan çok iyi geliyo tabii korkmazsan orda fatihte yapan bi tanıdık var sonra arar anlatırım
boşver garip arada şaka yapmazsak arada stres atmazsak zor geçer günler
prof konuştu
canımtam profa gelip sormuşsun sana güzel cevap vermiş bence daha erken 1 sene olmadan bakmıyorlar
darısı bizim topiğin hepsine sana hayırlı olsun
kardeloş sende tatil yapıp yatsaydın canım
canım hoşgeldin nerelerdeydin kendini üzme en ummadığın zaman gelir merak etme
biz iyiyiz aleyna sen nasılsın canım
hadi bakalım hayırlısı bi kanda balktırsaydın değerin kaç merak ettik kız
kocamann öpüyorum şeker kızalınganlık mı diyorsun yanii.. neyse senin dediğin gibi olsun :)
Ne tür bir ceza bacımduymaz mııı,ne dicekmiş,aynı şeyleri mi,gelemicene görede açömamış
evet,menagonda çok az mımırta oluyo malesef.
sakinim,skinim,sakinim
sen geldiğinde ben çıkmışım sevtuncum.
inşallah en güzel sonuçlar çıkar canım.
ceza verdim ona
teşke gelseydim,bütün gün aç kaldım çünkü.
tari,sen aşılama mı yaptırdın,öyle okudum sanki bi yerde,hayırllı,istediğin gibi sonuç alırsın inşallah.
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn
yattım kalktım,yattım kalktım,hala aynı gün dü birsencim,zaman bi gıdım bile ilerlemedi bugün.
sağol canım,çatlasında patlasın yumoşlar inşallah,bebekler dolsun karnımız inşallah
yeni bestem
hoşbulduk iksir cim,bitirdin mi misafirden sonraki işlerini?
ya geçmişteydim tam 2 kez alıntı yaptım 2sindede hata verdi
çıldırdım yaa valla tekrardan almaya gözüm yemedi bunuda göndericekmi onu bile bilmiyorum
birsenim elixcsirim hoşbuldum saolun sizede güle güle elixsir facede eklediğin benim datlum sorun yok
peloşum evine geçmişsin sevindim canım ayrılık zor olmuştur ama .geçmiş olsun dileklerin içinde saol
elaezelim hadi hayırlısı inşallah bebiş gelir ilk denemede
aleynam 1 hafta kalmış inşallah gelmez kırmızılar
durum valla oku oku bitiremedim bide ki kez alıntılarım silindi bu topici boş bırakmaya gelmiyo değilmi
kızlar son 1 sayfayı okuyamadım dönücem hemen
insallah sonuclariniz guzel cikar banucum![]()
insallah canim insallah,cok sagolasin![]()
aslinda benimde icimi acaba kilolu oldugum icinmi hamile kalamiyorum endisesi yiyip bitirmiyor degil sevtuncum,bu endiseden dolayi bismillah deyip basladim diyete,insallah bende senin gibi guzel kilolar verebilirim![]()
insallah kalp atislarinida duyarsdin,kucaginada alirsin sevtuncum..ama öncelikle eskisi dusunup gelecek gunlerini karartmaktan vazgec olurmueskiden yasadiklarini,simdi yasayacaginin bir garantisi yok,iyi dusun iyi olsun tatlim
haklisin durucum,burda biraz farkli dusunuyor doktorlar,cok sagolasin guzel dileklerin icin
canim erken cektirmek bana göre aslinda bir avantaj..ama her doktorun dusuncesi farkli canim..dilerim hayirlara vesile olsun gayretlerin![]()
bakalim bugun bir basliyimda elixsircim,olumsuz bir durumla karsilasirsam birakirim
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canim amiiiiiiiiiiin,alllah razi olsun paylasim icin![]()
cok haklisin birsencim,herzaman ciddilik olmaz arada neseli olmak gerek![]()
ahhh su erkekler,bizler kadar hassas olamiyorlar malesef,sen affediver bu seferlik kardelencim
bende bugun baslamayi dusunuyorum ebrarcim,nasip olursa..karsilasamadik seninle bu aralarbu arada kayrayi bende merak ettim,insallah iyidir:44:
İnşallah canım hayırlısıyla
kocamann öpüyorum şeker kız
Ne tür bir ceza bacım
Evet tatlım şu an olduğu gibi dün bu gün giremedim nete.Fransadan misafirlerim vardı..Şimdi yaslandım arkama okuyup okuyup yazıyorum
Diyetin hayırlı uğurlu olsun canım![]()
H.b tatlım cvp vermekte geç kaldım sanırım geçmişteydimh.g durucum sen nasılsın
kız hormonlar ısana uykuyla tuzak kurarmı hanı mıde bulantısı adet gecıkmesı desen de bos cıksa anlarım da ole tuzak muzak olmaz ıyı dusun ıyı olsunnnnn
canım cok memnun oldum herseyın guzel oldugunna allttan bakmadıysa kese gozukmemıs olabılır tabıkı am bana kalırsa alttan baktırma zaten bence ben hamılelıgmı kanda ogrenmıstım ve dr 7 haftalık olana kadar gelme demıstı ve ılk gıttıgımde hem keseyı hem pıtpıtları gormustum
ben de cok durabıldıgımden degılde kuzu hanı acık gorurum belkı umıdıylen dedım nedenmıs o kara yeller bakayım senın magdurlugunu yerım ben
ıyıyız balım senı sormalı
ah bıde benı gorsen![]()
kızlar nıden ses vermıyonuz bakkem elm nasılsın kuzum duru elıksır nere gıttınız kız yesımdı galıba arkadasım merhaba sanada yenı tanısıyoruz galıba
:[/color]
kızlar nıden ses vermıyonuz bakkem elm nasılsın kuzum duru elıksır nere gıttınız kız yesımdı galıba arkadasım merhaba sanada yenı tanısıyoruz galıba
vardı dun de bugun ıyıyım canım cok sukur mısafırlerın gıttı erhaldeH.b tatlım cvp vermekte geç kaldım sanırım geçmişteydimyolum uzunca bir yol misafirler vardı giremedim yine,çok şükür iyiyim Allah bu günleri aratmasın
Çok şükür tatlım ben iyiyim ...Ağrın sızın yok inşallah ???![]()
balım gecmısteydın gormedın ya ondan dedımNeden tatlım ????:44:
burdayım kısssgezdim geldiim
![]()
vardı dun de bugun ıyıyım canım cok sukur mısafırlerın gıttı erhalde
balım gecmısteydın gormedın ya ondan dedım
gezentı senı kac gun kalcagını yazmıstım hastanede gordunmu