vardı dun de bugun ıyıyım canım cok sukur mısafırlerın gıttı erhalde
balım gecmısteydın gormedın ya ondan dedım
gezentı senı kac gun kalcagını yazmıstım hastanede gordunmu
Aman olmasın tatlım hep iyi ol inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vardı dun de bugun ıyıyım canım cok sukur mısafırlerın gıttı erhalde
balım gecmısteydın gormedın ya ondan dedım
gezentı senı kac gun kalcagını yazmıstım hastanede gordunmu
canım benim ne demek kabak tadı verdi filan öyle şey olurmu inş cabucak iyileşirsin ama bugun iyiyimişsin allaha şükür doktordan iyi şeyler duyarsın inş tatlım...sagol canım valla kociş evde oldugu zaman ona astırıyorum ama öglen evde olmayınca kırışmasın diye mecburen ben asıyorum...bende senin dedigini diyorum kocişime benimkide uyanmadı henuzvalla kuzu ben ne mı yaptım agrı var bebiş yok dıcemsızde artık su agrılarından kabak tadı verdın dıceksınız haklısınız da valla ne dıyım ama bugun ıyıyım cok sukur persembe kontrole gıdıcem cumaydı da persembe gıtmeye karar verdım su bulasık bulaık kanamam da bıtseydı bıtemedı gıttı
gecmıs olsun belıne de dıkkat et perde falan sen nıye asıyon hem erkek ısı onlar bana gore
yanı kocayı ole kandırıyorum ben henuz uyanmadı
![]()
canım benim merak ettik seni ama herşey yolundaymış allaha şükür inş hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın duaların icinde sagol canım allah razı olsun bizleri unutmadıgın icin kendine ve bebişe cok iyi bakcanlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedihaftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim
allahım sizlerede tez zamanda tatırsın işşallah bu güzel duyguyu kusura bakmayım bir hastane bir annemide hastaneye götürdüm anca gelebildik çizelgeyi nasıl yapıyosun link atında yapam bir yada ben beceremiyorum kime yaptırsam acebe yardım edin bakem profun sen yapabilirmisin gene sana zahmet olmazsa
a
ıyı olmana sevındım cnm dıkkatet kendıne
ah cnm ya msn hıc aklıma gelmıyor buaralar basımda kara yeller esıyorbende özledım senı uzun zaman oldu sohbet etmeyelı ama sende fazla yorma kendıne bundan sonra kk yı acınca msn yı acarım
kıb öptüm
ebus kactı zaten banumbız way le kaldık 4 e kadar oda ugramamıs bgn kesın uyuyodur
ebusum duayı hatırlatırım demıstım ama unutmusumsen benden ıyı cıktın hatırlamıssın
yesımcıgım sende hoşgeldın topıgımıze prolaktın stresle ılgılı stres yapmazsan ılaca bıle gerek kalmaz
buarada su maas konusunu anlayamadım kardeloş para dagıtıyosan bızıde gör kız
selınam ınsallah hamıssındır cnm hadı hayırlısı
topıgımızın durusu ugramamıs bgn ıyıdır umarım
kızlar unuttugum varsa affalomagdurum ben magdurrr
![]()
bebem ben burdayım ah canım benim canın mı sıkıldı senin gel bir sarılayım sana![]()
yeşimcim hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
peki tahlil yaptırmadanmı kullanıyosun dostıneksi eğer öyleyse yapma canım bu prolaktin belli olmuyo bianda çıkıyo bianda düşüyo .allahım şifa versin hepiize
demekkı sevılen bı ınsansın balım bellı zaten bende senı cok sefıyommmmmmAman olmasın tatlım hep iyi ol inşallahBaşka adrese doğru yol aldılar gezecek yerleri çok sağolsunlar beni de es geçmemiş gelmişler
![]()
evet canım bugun ıyıyım zaten genelde cok sıkayetcı bır tıp degılımdır eskıden canım cok tatlıydı ama artık dıyorum ne dayanıklı kadınmısımcanım benim ne demek kabak tadı verdi filan öyle şey olurmu inş cabucak iyileşirsin ama bugun iyiyimişsin allaha şükür doktordan iyi şeyler duyarsın inş tatlım...sagol canım valla kociş evde oldugu zaman ona astırıyorum ama öglen evde olmayınca kırışmasın diye mecburen ben asıyorum...bende senin dedigini diyorum kocişime benimkide uyanmadı henuz
canım benim merak ettik seni ama herşey yolundaymış allaha şükür inş hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın duaların icinde sagol canım allah razı olsun bizleri unutmadıgın icin kendine ve bebişe cok iyi bak
canım benim nasılsın ...
,KAYRAM29+,Duru_,elixsirr+,kardelen5233,yesim1548,,ugurboncugum,selam kızlar ben geldim![]()
kuzum,senin nezdinde herkeze açıklim yaptığımız geyiği,hani bana prof diyolar ya,selina da bi gün bi arkadaşa bilgiler veriyodu,onada prof dediler,o mütevazilik gösterip,ben ancak asistanı olabilirim dedi,e meğer uyanıklık ediyomuş,şimdide maaş istiyotamam canım dedgin gibi umutsuzlık yok amin inş hayırlısıyla cok bekletmeden gelir bebişlerimiz
canım benim üzülme inş bidaki aya gelir bebişin hayırlısıyla...
canım rabbim yüzünü güldürsün... inş bu ay gelir bebişin...
canım ben bugun daha iyiyim sagol sordugun icin sen nasılsın...
eboşum sendende alıntı almıştım ama cıkmamış... yine karşılaşamadık canım ya ben cıkmışım sen gelmişsin tatlım... bu arada selina kerdeloş elixsir dördünüz yaptıgı sohbeti okudum ama bişey anlamadım ne parasıymış o bakıyım
sevtunumu bende merak ettim nerde kaldı bu hatun ya...
selam kızlar nasılsınız ben yorgunum biraz iş yaptım tülleri asarken belimi agırttım ama şimdi iyi allaha şükür sizler ne yaptınız görşmeyeli...
tabe tabeeeeee,çok hakettikuzum ben bı ara gırdım bılıyon bu aralar popuşumun ustunde oturamıyom pek seni gördüm bir sure bekledım ve cıkmak zorunda kaldım yazamadım da dırek pcden kapadıgım ıcınde sanırım altta gozukuyodum sureklı baya kaynamısız keyıflerınız bol olsun keskem bende olaydım da kayfe yapaydım sızlere ıyı gıderdı bol kopuklu bol kopuklu gercı kardelos ıcemzdı de olsun bız surerdık sefasını
canım 13 mart ugurun olsun ınsallah gelsın ve hıc gıtmesın bebısın cok haklısın kuzum hamıle kalmakla yetmıyo ıste surdurmek ve mutlu sona ulasmak gerek olacak ama bır gun burası bosalacak ve herkes veletlerınden basını kaldıramaz hale gelecek
bende sana cok guzel bır evlat dılıyorum balımmmmmmmmmm
kız sen uy uyu şişcen ama şiş kız aklımdakı sebebten olsun da ınsallah şiş valla heyecanlandırdın benı kuzu yaaaa bu arada kardeloş ver kız asistanın parasını calıstıırken calıstır sonra yat stune kız 7 24 demedı calıstı hakettı vallaaaaa![]()
kuzu,fazla kaptırma,bazen psikolojik olabiliyo,üzülürsen üzülürüm.oh oh iyi desene akşama yemek ısmarlıyom kızlar hepinize.maaşım yatıyomuş.tabii bankaya mı yoksa kardeloşun çıkmaz bankasına mı bilemicem.çıkmaz bankadan kastım bizim bi akraba çocuk bayram harçlıklarını toplamış annesi demiş ver oğlum sen kaybedersin diye göğsüne sallamış paraları.sora para pul yok tabi çocuktaa annem benim paraları çıkmaz bankaya attı diye dalgaya almış.
valla canım ya bende anlam veremiyorum umarım hepimizin aklına gelen sebeptendir,yoksa bide hormonlar bana tuzak kuruyosaa :44:inş öyle değildir.hepimiz şişelim anacım.saol valla canım sende olmasan çalışmadı diyip geçiştircekti ama bak yatırmış bankaya saolsun.bu arada günaydınn bana![]()
kız,o değerle kese görülmeliydi,acaba sigortanın aletlerden mi görünmedi ki:26:canlarım eve yeni girdim vallahi kusura bakmayın pazarada gittik eşimle neyse doktora gittim sabah keseyi göremedi ama dedi birşeyelr ban tebbessün ediyo dedihaftaya salı nasip olursa gel keseyi görelim dedi yarın kan tahlili vercem bebek için hormon tahlili bu arada doktora dedim progestoron içiyorum 200 mglık sabah 1 akşam 1 dedim ban bakarak güldü aferim sana dedi içtiğgin için ama o akşam 2 sabah 1 tane iç dedi ama 100 mg vermiş bendedede 200 mglık var sabah 1 akşam bir içiyorum panik atagımı söyledim dedi korkma bebege bir şey yapmaz o dedi 14 haftalıkken dikilicek dedi sagolsun ban gel ben senin herşeyinle ilgilenicem dedi kim demiş sigorta diye özel vallahi yanında halt yemiş ban dua edin kızlar teste sonuş 4356 çıktı acaba kaç haftalık benim mercimegim
allahım sizlerede tez zamanda tatırsın işşallah bu güzel duyguyu kusura bakmayım bir hastane bir annemide hastaneye götürdüm anca gelebildik çizelgeyi nasıl yapıyosun link atında yapam bir yada ben beceremiyorum kime yaptırsam acebe yardım edin bakem profun sen yapabilirmisin gene sana zahmet olmazsa
a
ha şöyleeeeeee,yap bakim işinilinki profilden çizelge kısmına yapıştır ok.
http://lbdf.lilypie.com/YtgVp2.png
canım değere görede 5 haftalık görünüyor.maşallahh.bende tickeri yaparken son adet tarihini 24 ocak diye yazdım.tahmini doğum tarihi de 31 ekim çıktı orda.yanlışlık varsa düzeltirim.
yukarda açıkladım maaş meselesini,ayrıca teessüf ettim ben yokken nasıl kalırsınız o saatlere kadar,kıskandım bakıyı olmana sevındım cnm dıkkatet kendıne
ah cnm ya msn hıc aklıma gelmıyor buaralar basımda kara yeller esıyorbende özledım senı uzun zaman oldu sohbet etmeyelı ama sende fazla yorma kendıne bundan sonra kk yı acınca msn yı acarım
kıb öptüm
ebus kactı zaten banumbız way le kaldık 4 e kadar oda ugramamıs bgn kesın uyuyodur
ebusum duayı hatırlatırım demıstım ama unutmusumsen benden ıyı cıktın hatırlamıssın
yesımcıgım sende hoşgeldın topıgımıze prolaktın stresle ılgılı stres yapmazsan ılaca bıle gerek kalmaz
buarada su maas konusunu anlayamadım kardeloş para dagıtıyosan bızıde gör kız
selınam ınsallah hamıssındır cnm hadı hayırlısı
topıgımızın durusu ugramamıs bgn ıyıdır umarım
kızlar unuttugum varsa affalomagdurum ben magdurrr
![]()
makinelerden olabülü mü ki iksircim.:26:geldinmi bebekiiimm ama o değere göre kesenin coktan gözükmesi lazım değilmi:44:
Selam bacılar nasılsınız ???![]()
İnşallah canım hayırlısıyla
kocamann öpüyorum şeker kız
Ne tür bir ceza bacım
Evet tatlım şu an olduğu gibi dün bu gün giremedim nete.Fransadan misafirlerim vardı..Şimdi yaslandım arkama okuyup okuyup yazıyorum
Diyetin hayırlı uğurlu olsun canım![]()
kızlar nıden ses vermıyonuz bakkem elm nasılsın kuzum duru elıksır nere gıttınız kız yesımdı galıba arkadasım merhaba sanada yenı tanısıyoruz galıba
offfffffffff yine yalnızım evdee![]()
kıss kayra beni nnd msnden siliyon tesüf ederimmm
herkez ulasıyor sana ben ualaşamıyom bu iki ettii![]()
canım benim ne demek kabak tadı verdi filan öyle şey olurmu inş cabucak iyileşirsin ama bugun iyiyimişsin allaha şükür doktordan iyi şeyler duyarsın inş tatlım...sagol canım valla kociş evde oldugu zaman ona astırıyorum ama öglen evde olmayınca kırışmasın diye mecburen ben asıyorum...bende senin dedigini diyorum kocişime benimkide uyanmadı henuz
canım benim merak ettik seni ama herşey yolundaymış allaha şükür inş hayırlısıyla saglıklı bebişini kucagına alırsın duaların icinde sagol canım allah razı olsun bizleri unutmadıgın icin kendine ve bebişe cok iyi bak
canım benim nasılsın ...
,KAYRAM29+,Duru_,elixsirr+,kardelen5233,yesim1548,,ugurboncugum,selam kızlar ben geldim![]()
oy oy kıyamam geçecek kuzum geçecekevet ya zaten popomun ustune oturamıyom![]()
offfffffffff yine yalnızım evdee![]()
Amin canım hayırlısıebrarcığım doktora ılk gıttıgımde tahlıller yapıldı prolaktın bayagı bı yuksek cıktı dostınexı verdı 2 ay kullandım gıttım bu sefer normal degerlerdeydı sonra bıkac ay sonra tekrar gıttım bu sefer cıkmıstı gene yanı ılkınde cıktıgı deger gıbı deıl ama yuksek dedı doktor hamıle kalana kdr dostınexı kullan dedı hatta kaldıktan sonrada devam et dedı bende kullanıyodum ama tatıle gırınce bıraktım öle unutmusum aklıma geldı gecen gene başladım bakalım Rabbım hakkımızda hayırlısını versın canım
demekkı sevılen bı ınsansın balım bellı zaten bende senı cok sefıyommmmmm
evet canım bugun ıyıyım zaten genelde cok sıkayetcı bır tıp degılımdır eskıden canım cok tatlıydı ama artık dıyorum ne dayanıklı kadınmısım
evet canım hızlı yız ben su an uc yere bırden yetısıyommmm ınsallah dertlerın sıfa bulurmerhaba sanada ben okuyorum sızlerı ama daha tam aktıf olamadım masallah hızlısınız bayagı anca okuyom yadıklarınızı:))
Maaş he güzel espri olmuşkuzum,senin nezdinde herkeze açıklim yaptığımız geyiği,hani bana prof diyolar ya,selina da bi gün bi arkadaşa bilgiler veriyodu,onada prof dediler,o mütevazilik gösterip,ben ancak asistanı olabilirim dedi,e meğer uyanıklık ediyomuş,şimdide maaş istiyo
tabe tabeeeeee,çok haketti
kuzu,fazla kaptırma,bazen psikolojik olabiliyo,üzülürsen üzülürüm.
kız,o değerle kese görülmeliydi,acaba sigortanın aletlerden mi görünmedi ki:26:
ha şöyleeeeeee,yap bakim işini
yukarda açıkladım maaş meselesini,ayrıca teessüf ettim ben yokken nasıl kalırsınız o saatlere kadar,kıskandım bak
makinelerden olabülü mü ki iksircim.:26:
selam duru cum,ceza çok özel kısss,sülemim![]()
hoş geldin tatlım
oy oy kıyamam geçecek kuzum geçecek
Bacı kız biz varız ya evde bizimle idare edicen artık
Amin canım hayırlısı
Maşşallah diyelim nazar olmaBende sizleri seviyorumm akede şekerlerimm
![]()
evet canım hızlı yız ben su an uc yere bırden yetısıyommmm ınsallah dertlerın sıfa bulur
kıss bilmem ki ulturasondanmı diyon ama o değer cok yüksek değilmi beaaa ortada nokta virgül varmı acepp:26:kuzum,senin nezdinde herkeze açıklim yaptığımız geyiği,hani bana prof diyolar ya,selina da bi gün bi arkadaşa bilgiler veriyodu,onada prof dediler,o mütevazilik gösterip,ben ancak asistanı olabilirim dedi,e meğer uyanıklık ediyomuş,şimdide maaş istiyo
yukarda açıkladım maaş meselesini,ayrıca teessüf ettim ben yokken nasıl kalırsınız o saatlere kadar,kıskandım bak
bana mmsnini yollarsınmıkız sılmedım delı e sen yoksun kı su an ben cevrım dısıyım gercı de
hoş geldin tatlım
oy oy kıyamam geçecek kuzum geçecek
Bacı kız biz varız ya evde bizimle idare edicen artık
Amin canım hayırlısı
Maşşallah diyelim nazar olmaBende sizleri seviyorumm akede şekerlerimm
![]()
hadi yaaa 3 yer demekk cidden maşallah bacım ben şu an sizler burdasınız diye geçmişi okumaya bile ara verdim karmaşa yaşanmasın diyebir yerini kaşı kız nazar değmesin maşallah maşallahh
![]()
kıss bilmem ki ulturasondanmı diyon ama o değer cok yüksek değilmi beaaa ortada nokta virgül varmı acepp:26:
bana mmsnini yollarsınmı
sağol kucuumsizde olmasanızzz
hoşbulduk sinemtoşumpelintoşum h.g bebikimm![]()
maşallah sana canım ben cok nazlıyımdır ya bi yerim agırsın hemen yatarım ama bekarken şimdi yat bakalım kolaysa işler beni bekliyodemekkı sevılen bı ınsansın balım bellı zaten bende senı cok sefıyommmmmm
evet canım bugun ıyıyım zaten genelde cok sıkayetcı bır tıp degılımdır eskıden canım cok tatlıydı ama artık dıyorum ne dayanıklı kadınmısım
kuzum,senin nezdinde herkeze açıklim yaptığımız geyiği,hani bana prof diyolar ya,selina da bi gün bi arkadaşa bilgiler veriyodu,onada prof dediler,o mütevazilik gösterip,ben ancak asistanı olabilirim dedi,e meğer uyanıklık ediyomuş,şimdide maaş istiyo