Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende iyiyim bitanem sagol...valla bende anlamadım niye böyle yavaşladıkı o zaman k.k damı sorun var acaba...

iyi olmana sevindim canım dün ikimizinde moralı bozuktu bugun bende iyiyim allha şükür tatlım:54:

yok canım ya biz senin gibi olamayızki ben espri yapmıştım kardeleşum...ya ben asmıyodum aslında ama öglen yıkıyınca kırışmasın diye mecburen astım zaten yaramazlıkta yaptıgımız yok doktor yasakladı oyüzden bişey olmaz tatlım:31:
Evet bacım gerçekten çok yavaş aman neden kaynaklanıyor anlamadım sitedenmi yoksa sunucudan mı bilemedim :44:

kızlar bu arada kkda sorun oldugundan kardelos gremedı ve ayrılması gerektı sızlere solememı ıstedı haberınız ola

Tatlım sağı solu takma kafana stres de gebe kalamama da büyük etken milletin ağzı torba değil ki büzesin o yüzden kulak asma söylenenlere..Allah ne veriyorsa hayırlısını versin

aminn doğru dıyosun cnm takmasam iyide elımdekı değilki bazen öle laflar edıyolarkı -özellıkle kayınvalıdem- hiç çocugum olamıyacak gıbı hıssedıyorum böle dusune dusunede stres olup cıkıyorum Rabbım hepimizin yuzunu guldursun bebişlerimizi versın bıran önce hayırlısıyla tabı

kızlar bu arada kkda sorun oldugundan kardelos gremedı ve ayrılması gerektı sızlere solememı ıstedı haberınız ola
sorun herkeste var anlaşıldı :61:

aminn doğru dıyosun cnm takmasam iyide elımdekı değilki bazen öle laflar edıyolarkı -özellıkle kayınvalıdem- hiç çocugum olamıyacak gıbı hıssedıyorum böle dusune dusunede stres olup cıkıyorum Rabbım hepimizin yuzunu guldursun bebişlerimizi versın bıran önce hayırlısıyla tabı
böyle düşünme canım benim pozitif düşün pozitif gelişmeler olsun sabah ekmeğini kimse vermiyor kimse senin derdine dermen olmuyor,o hal de niye takacaksın başkalarını halt etmiş laf edenler..Güzel Allahım tez günde göndersin mucizesini inşallah üzülme şeker :16::16:
durucum sende yazsana msnni özelime:34:
gönderdim tatlım :16:

Back
X